Pot: 'Dan laat je Keizer keihard vallen'

BVeenstra, 17-03-2018 om 11:55, 7545 views, NH | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Ajax-volger Menno Pot kan het ontslag van trainer Marcel Keizer nog altijd niet begrijpen, zo vertelt hij zaterdagochtend tijdens NH Sportcafé. De journalist is van mening dat het vertrek van Keizer slecht is geweest voor de trainer zelf, maar ook voor de club Ajax.

Afgelopen december werd Keizer door Ajax ontslagen en enkele weken later werd Erik ten Hag aangesteld als diens opvolger. 'Dat is natuurlijk geen fijne wissel geweest. Niet voor Keizer en ook niet voor de club. De timing om Keizer te ontslaan was heel vreemd. Het begon net te lopen', aldus Pot, die de directie bovendien 'laconiek' noemt rond het vertrek van Peter Bosz. 'Dan kies je een trainer die er na 174 dagen uit moet. Dan sta je er niet goed op als directie.'

Pot denkt dat Keizer, zeker gezien de verschrikkelijke gebeurtenis rond Abdelhak Nouri, te weinig tijd heeft gekregen. 'Van der Sar stond in Portugal tijdens het trainingskamp langs het veld uit te leggen waarom Keizer weg moest. Dan noemt hij de wedstrijden tegen Rosenborg en Vitesse. Die twee zeperds waren pal na de gebeurtenissen rond Nouri. Dan laat je een trainer keihard vallen. Vanaf het begin was het een kansloze missie.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Zeg Pot blijf a.u.b. een aantal maanden langer op die verdomde Pot van je zitten. Daar komt uit je mond de zelfde bagger als uit je kont.
0 -5
Ajaxvooraltijd
Pff wat leeft iedereen in het verleden en wat is men toch volhardend negatief.
2 -7
Bocarra
Jezus, wat een gezeik over het ontslag van Keizer elke keer.... De media probeert een wig te drijven binnen Ajax. Het wordt tijd voor een boycot van die media die maar blijft roepen hoe onredelijk het leek. Supporters moet de geleden sluiten en vol achter Ajax gaan staan. Dan houdt dat gezeik vanzelf op.
3 -6
Ferd
Je jammert wel over media, maar Menno Pot is allereerst een supporter die meer wedstrijden heeft bijgewoond, uit en thuis, dan jij in de rest van je leven nog kan doen.
3 0
Rujar
Ligt er aan hoe je het bekijkt. Ik vind de aanstelling een fout.
7 -2
Ferd
Dat is het punt hier helemaal niet. Het punt is: hij is aangesteld en wordt op hele korte termijn afgeserveerd en dat is onterecht.
6 -1
BokkieBokstra
Pot heeft wel gelijk. Hoe oliedom kun je zijn om Keizer in die situatie te ontslaan. Van mij mogen ze er allebei uit, Overmars en van de Sar. Dan ben je echt ongeschikt.
5 -2
AFCAPolarBear
De aanstelling van Keizer was idd niet de beste, maar voor de rest doen Overmars en vd Sar het meer dan uitstekend. Ze laten zich niet opjutten om onverantwoorde transfers te doen, maar wel overdacht een speler aantrekken. Mag misschien wat sneller, maar dan kan je de fout begaan om een speler te duur te halen. Ben zeer tevreden over de directie, tenminste als ze Ten Hag de tijd geven om het team helemaal naar zijn eigen hand te zetten.
2 -2
Michelinho
Wat een jankorgel is die Pot geworden zeg. Move on.
3 -4