Jansen: 'Cassierra moet zich zorgen maken'

FinnDekker, 07-03-2018 om 17:18, 16963 views, Voetbal International |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

De aankomende wedstrijden zal Mateo Cassierra zich moeten bewijzen bij het eerste van Ajax. Dat is wat Freek Jansen concludeert. Zowel Kasper Dolberg als Klaas-Jan Huntelaar zijn geblesseerd, hetgeen kansen biedt voor de Colombiaan. 'Cassierra liet zich goed zien tegen Vitesse.'

'Tuurlijk moet Cassierra zich zorgen maken. Hij zit hier al twee seizoenen. Onder Bosz werd hij geen basisspeler, dat was op dat moment logisch, want Dolberg kwam als een komeet', aldus de Ajax-watcher van VI. 'Vervolgens was de concurrentiestrijd tussen Dolberg en Huntelaar ook een teken, dat Cassierra derde spits werd.'

Derde spits is Cassierra echter niet nu Siem de Jong de voorkeur krijgt in de spits. 'Als je dan als derde spits ook geen kans krijgt, moet je je zorgen maken. Het is leuk voor Jong Ajax, maar ze moeten komende zomer een conclusie trekken of er toekomst zit tussen Cassierra en Ajax. Op deze manier heeft het weinig zin.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Winkeldochters als Veltman en Siem de Jong zijn zekerheidjes voor de nieuwe selectie. Dia raak je aan de straatstenen niet meer kwijt. En Ten Hag is idolaat van die 2 dus Cassierra: op naar de Championship en zo doorstromen naar de PL. In de kleredivisie of JL ga je helemaal niks meer bij leren.
0 0
Ar
Cassiera had gewoon meteen moeten spelen toen Huntelaar geblesseerd was, met Sierhuis op de bank ipv twee dezelfde types (De Jong en De Wit) te selecteren.
1 0
Ajaxvooraltijd
Hij heeft er geen twee seizoenen op zitten maar is bezig met zijn tweede seizoen. Dat zet ook meteen de uitlatingen van Freek fucking Jansen in het juiste perspectief. het verfrommelen van feiten is normaal geworden voor zichzelf respecterende journalisten blijkbaar.
0 0
ST
Het feit dat hij nu 4e spits is zegt meer over het falen van Ten Hag dan over hemzelf. Hij scoorde gelijk en had zijn tweede ook op zijn slof. Ik denk dat Mateo een prima alternatief kan zijn als 3e spits. Hij ontwikkelt zich goed niet snel, maar wel goed. Siem de Jong moeten ze z.s.m. verkopen of verhuren.
0 0
Lagasj
Cassierra als rechtsback opstellen.
Is geen Ajax spits
0 -2
komopajax777
Cassierra verdient gewoon een kans en dat heeft hij tegen Vitesse laten zien.Het zou wel heel dom zijn van Ten Hag om hem nu weer te passeren.
5 0
JanTa
Als Ten Hag Cassiierra gaat opstellen dan is hij een extra middenvelder kwijt in de persoon van Sien maar dat zal nooit gebeuren.
1 -1
Stefanaladin
Ik hou vertrouwen in hem!
5 -1
Wereld
Volgens mij is dit gewoon een topspits voor dit niveau en is het enige minpuntje dat hij niet alle kansen afmaakt. Maar dan zou hij ook bij een PSG spelen.

Hij heeft nu tegen Sparta gespeeld en gescoord, tegen PSV viel hij in en helaas bleef hij zonder doelpunt, maar hij kreeg in ieder geval 3 kansen. Net als tegen Vitesse en dat in een heel korte tijd. (zie ook die korte combinatie in de 16 bij Vitesse)

Alleen maar positief dus.
3 -2
Freddy Al
Ja, dat is natuurlijk weer een open deurtje wat we vooral moeten intrappen.
In mijn ogen is er nog steeds perspectief voor Mateo, maar laten we vooral zeuren en zaniken.
4 0
ElFlaco14
Net of ajax enige club op aarde is, belachelijk opmerking.
Ongeach waar je speelt, als je kwaliteiten hebt en de wil om te slagen dan zal ie slagen.
Griesman, dybala, kane, vardi kan wel zo doorgaan, geloof in je zelf en keihard werken is het allerbelangrijkst dan bang wezen...
1 -1
hallo1
Je kunt hem op deze manier beter verhuren.

Laat hem maar wekelijks bij een club als Groningen in de basis spelen. Dan kan hij zich in de Eredivisie laten zien en zal hij meer op zichzelf aangewezen zijn dan dat bij Ajax het geval is. Dat is alleen maar goed voor zijn ontwikkeling.
0 0
ARUCAMBA
het is een ideale situatie om hem nu te testen, kampioen worden we niet dus geef deze jongen een kans, Dolberg kan dan wel talent hebben maar dat alleen is niet voldoende, begrijp niet zo goed waarom hij wel zolang mag falen en cassierra nooit een fatsoenlijke kans heeft gekregen. Laat deze jongen staan voor de rest van het seizoen en dan weet je wat voor vlees je in de kuip hebt
5 -1
leppe
Belachelijk dat Cassierra geen kans krijgt maar die dweil van een Siem wel. Bij elke bal is hij te laat, hij lijkt echt in slaap gesust door zijn 4 jaar zonder fatsoenlijke wedstrijd.
10 -1
Hagmag
Helemaal eens.
Maar hij verdient wel eerst een echte kans onder deze eigenwijze meneer ten Hag.
Heerenveen wordt z'n 1e kans.
Ik ga er van uit dat meneer ten Hag niet meer het lef heeft met Siem in de spits te beginnen.
1 0
Lekiam
Hij was in die paar minuten die hij kreeg tegen Vitesse toch best gevaarlijk. Dus laat hem zondag maar beginnen als Huntelaar nog niet fit is.
4 0
AjaxCitizen
Dat hij geen basisplaats kreeg, komt door die angsthaas van een nieuwe trainer. Slaat werkelijk waar nergens op dat je roept dat Cassierra tegen een basisplaats aanzit, maar er alsnog voor kiest om een beperkte middenvelder als Siem de Jong in de spits te gooien.
5 0
Bjorn
Ik denk persoonlijk dat Cassierra het niet gaat redden in Ajax 1, maar dat hij beter spits speelt dan S. de Jong lijkt me duidelijk. Onbegrijpelijke keuze.
2 -2
AFCA0492
als huntelaar nog niet fit is en mateo weer niet speelt mogen hij en de trainer weg. hij is denk ik niet goed genoeg voor ajax maar erger dan siem in de spits kan bijna niet, dus geef hem die kans gvd.
2 -1