Derksen: 'Erg veel begrip voor Ten Hag'

ArthurV, 05-03-2018 om 22:00, 25952 views, Voetbal Inside | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

De heren van Voetbal Inside zijn van mening dat het eerste doelpunt van Vitesse van afgelopen zondag, welke tot stand kwam uit een afstandsschot van Navarone Foor, zowel door de verdediging van Ajax als door doelman André Onana voorkomen had kunnen worden. 

'Die verdedigers staan twee meter van Foor af en laten hem gewoon schieten', zegt Derksen tijdens het zien van de beelden. 'Ze verzetten geen stap, of ze denken: ''Laat hem maar uithalen''.' Volgens de criticaster kan een club als Ajax zich niet permitteren de tegenstander vanaf die afstand te laten schieten. René van der Gijp is van mening dat Onana ook het één en ander had kunnen voorkomen. 'Het is een afstand waarbij de bal er niet in mag. De keeper had die bal kunnen pakken.'

Voor de eerste tegengoal, waarover door de analytici aan tafel uitvoerig werd gesproken, ging een foute terugspeelbal van Joël Veltman vooraf. Van der Gijp: 'Die foute bal van Veltman, dat is echt Ajax-onwaardig.' Derksen vult aan: 'Vroeger zouden de spelers elkaar op de bek slaan bij zo'n fout, want toen werd er nog voor echt geld gespeeld. Momenteel verdienen alle spelers genoeg.'

Daarnaast neemt Derksen het op voor de trainer van Ajax, Erik ten Hag. 'Ik heb heel erg veel begrip voor Ten Hag, die zegt met een proces bezig te zijn. Hij is ook afhankelijk van een Justin Kluivert die babbels voor tien heeft, maar niks laat zien.' Ook Hakim Ziyech komt aan de beurt. 'Ziyech, die constant met een verongelijkt gezicht rondloopt, moet Ajax op dit soort momenten op sleeptouw nemen', aldus De Snor.

Volg Ajax Showtime ook op Instagram!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michelinho
Zo'n Diederik Smit, geboren Maastrichtenaar en zo te vinden geen enkele band met Ajax hebbend, schrijf in de papieren editie van een regionale krant van het Noorden een columpje en dat is koren op de molen van die haatventjes op tv.

Beste mensen, deze satiricus schrijft voor DE SPELD!
0 0
PetrusKeizer
kijk al tijden niet meer naar dat VI. die lui zijn n herhaling van zichzelf.
0 0
ST
Kluivert moet af en toe nog een beetje beschermd worden. Dat joch is 18. Hoe waren jullie toen je 18 was? Ik had toen ook een grote bek en presteerde ook wisselvallig in alles wat ik deed. Dit soort jongens moeten af en toe een beetje tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Niet teveel interviews. Niet wedstrijden lang laten staan als ze uit vorm zijn. Volgende wedstrijd starten met Younes - Cassierra - Neres.
4 0
marrene
Derksen heeft hier volkomen gelijk. Over het paard getilde jochies als Ziyech en Kluivert hebben een grote mond maar presteren niks.
3 -1
kaashaas
Tja vond persoonlijk dat hij het niet zo bedoelde,
Maar hij zal veel begrip.hebben voor ten hag als coach in het algemeen maar zal hem echt geen Ajaxcoach vinden.
0 0
3*stars*3
Derksen heeft gelijk over Justin en Ziyech maar we weten dat zo'n Justin niet constant kan zijn alleen had hij het niet door want hij viel al een tijdje op met praatjes.
Ziyech loopt al een lange tijd rond alsof hij niet meer voor onze club wilt spelen maar voor AFC Ziyech...

Derksen mogen we verder ook nooit meer serieus nemen.
Hij fileert de ene na de andere maar kom niet aan zijn holmaatje Nijhuis want die zat er weer hoor....
13 -1
Dexy
Meen je... Die gozer is echt obsessed met Nijhuis.
6 0
ST
Engnek inderdaad. Dat de KNVB dit tolereert zegt ook genoeg. Door in dit soort programma's steeds 1 scheidsrechter te laten plaatsnemen is geen gezonde situatie. Hij wordt ook echt verheerlijkt door Derksen. Iets waar ik niks van begrijp, want zo geweldig is hij niet.
2 0
3*stars*3
Nijhuis is sowieso een eng mannetje maar Derksen ook.
Hij komt vaak in het nieuws omdat hij mensen en hele groepen loopt te beledigen, van Tan, Marokkanen tot darters en dan is het gewoon hypocriet en vies als hij constant advocaatje van Nijhuis (een gehypte scheids) speelt en zoals Gerard hieronder zei, ook Munsterman destijds.

Maarja, Derksen heeft veel schaapjes in NL en die geloven ook alles wat hij zegt en nog erger, lullen hem ook nog eens na...
3 -1
Ajacied33
Derksen is een heel naar mannetje. Normaal gesproken ben ik nooit van in de slachtofferrol kruipen,maar gisteren lieten ze die rellen bij Go Ahead zien. Enige wat Derksen zei " Ach ja,elke club heeft wel 10 van dat soort debielen rondlopen"......Ik wist niet wat ik hoorde. Als dat item over Marokkanen zou gaan,dan was de wereld te klein geweest. Echt een hypocriet. Dus dat wilde ik toevoegen op jouw reactie over dat hij mensen/groepen beledigt
3 -1
3*stars*3
Derksen in een notendop.
Dat hij zo coulant was voor die debielen zegt idd veel.
Maar hij heeft ook een verleden bij GAE, dus gewoon een hypocriete klootzak.
0 0
GerardAjax26
Yep, was destijds ook precies zo met die Munsterman.
2 0
Dexy
Ja inderdaad.

Derksen is op sommige personen volkomen idolaat, tot het ziekelijke aan toe. Andere personen boort juist weer volledig de grond in. Geen middenweg mogelijk.

Ach, die twee keer per jaar dat ik het programma kijk, neem ik het met een grote korrel zout.
3 0
fanforeffer
Ik haak af ! een goede trainer had allang ingegrepen en iedereen op scherp gezet. Mensen die onder maat presteren ,wisselen. maar Ten Hag haalt liever een jonkie eruit die protesteert niet zo snel.
8 -1
Michelinho
De pest is dat het alternatief doorgaans nog slechter is. Daarbij hebben we nogal veel last van blessures.
0 0
Boer Gijs
Bosz wachtte bij Ajax ook vrij lang met ingrijpen voor hij Bazoee Gudelj El Ghazi er naast zette
2 0
Hobbemastraat
De vervreemding van onze Amsterdamsche Football Club Ajax lijkt niet op te houden. Het zou me eigenlijk niks verbazen als de naamsverandering niet doorgaat. Deze verandering staat namelijk haaks op het Ajax beleid van de afgelopen twintig jaar; van een voetbalvereniging naar een NV, van De Meer naar een "multifunctioneel stadion" op een kille plek, van een Amsterdamsche cultuur naar een bobo cultuur, van een stijlvol logo naar een commercieel logo, Johan Cruijff wegterroriseren, cultuurbewaker Jonk wegterroriseren, Peter Bosz laten gaan, Erik Ten Hag hoofdtrainer maken.

En het zou met ook niks verbazen als we niks horen van onze fanatieke aanhang, die hebben het allang opgegeven namelijk. Net als ik. Wat valt er nog te redden dan?
16 -1
fanforeffer
die fanatieke aanhang is uit elkaar gehaald,zodat ze minder macht hebben.
6 0
Hobbemastraat
Hebben ze ooit macht gehad dan? Welke veranderingen heeft Ajax voor zijn supporters doorgevoerd?
5 0
Middenweg401
Na een paar weken een leeg stadion (uiteraard pas vanaf het moment van duidelijkheid in deze situatie) moet je toch wat voor elkaar kunnen krijgen lijkt mij.
2 0
GerardAjax26
Men bleef ook komen toen Cruijff/Jonk werden weggewerkt, dus ik zie het niet gebeuren dat mensen nu opeens weken weg zouden blijven als de naamsverandering niet door zou gaan.
4 0
Middenweg401
Er zijn ook prominenten die dit schandalig zouden vinden.
Het grote publiek bereiken moet mogelijk zijn.
1 0
Middenweg401
Geen idee wat het waard is en waar deze Diederik Smit zijn stelling op baseert, maar hier een artikel dat verwijst naar wat hij zegt:
http://www.soccernews.nl/news/433327/ajax-krijgt-eerbetoon-cruijff-niet-meer-voor-elkaar

De werkelijke column staat niet online op Dagblad van Het Noorden.

Hoe dan ook.. Ik beschuldig niemand. Feit is wel dat het idioot lang duurt en dat het een schande zou zijn als van uitstel afstel komt (mits de familie het wil, en dat was het geval).
Een schande waar 10 van dit soort klote seizoenen bij zouden verbleken.

Cruijff = Ajax, Ajax = Cruijff

Mocht het niet doorgaan, en Ajax is daar mede schuldig aan (let wel.. allemaal voorwaarden dus), dan zet ik nooit meer een voet in die tent.
8 -2
3*stars*3
Waar rook is, is vuur want was al apart dat ze stadionplein voor Olympisch stadion laatst naar Cruijff vernoemde...

Zou schandalig zijn en Ajax is niet enige partij maar zou schandalig zijn als Arena en Amsterdam, geen groen licht geven.
Nee, gewoon walgelijk en indirect ook een grote smet op naam van Ajax.
2 0
Dexy
Las ik ook van de week, ja.

Ik vind het vreemd dat uitgerekend het Stadionplein naar hem vernoemd wordt. Johan had helemaal niets met dat deel van Amsterdam. Ja oké, hij heeft in het Olympisch Stadion gespeeld. Maar verder is Johan in alles een echte Betondorper, met Zuid heeft Johan weinig van doen.
1 0
Biss
https://www.parool.nl/amsterdam/familie-cruijff-geraakt-door-naamswijziging-stadionplein~a4573849/

Het kroketje dus ;) en natuurlijk zijn kantoren.

Cruijff had juist niks met de Arena, dus vind ik het eerder bizar om het stadion naar hem te vernoemen. Wat mij betreft blijft het vernoemen van de Toekomst naar Cruijff het mooist. Daar speelt de jeugd en daar lag bij Cruijff ook de focus. Moeten ze natuurlijk wel meteen Team Jonk weer terug halen en dus Cruijf’s visie weer omarmen. Cruijff zou het verleden én de toekomst moeten zijn bij Ajax. Dromen mag ...
1 0
Middenweg401
Ik ben het helemaal niet je eens. Het stadion is waar het gebeurt.
Het huis van Ajax. De plek waar de focus op ligt. Nationaal en internationaal. Met alle respect voor onze (prachtige!) jeugdopleiding. Je noemt geen trainingsveldjes naar het ultieme club icoon.
0 0
Bjorn
Ik zet geen stap meer in het stadion tot de naamswijziging gedaan is.

Onacceptabel, belachelijk en Ajax-onwaardig.

Cruijff is Ajax. Deze man maakte Ajax eigenhandig groot.
10 -3
Boer Gijs
Diederik Smit is een cabaretier he? Voorspelde vorige week in die column dat Toornsta dit weekend voor het eerst in 2 jaar zou scoren in uitwedstrijd, kwam nog uit ook. Het is niet te hopen dat deze voorspelling uit gaat komen, maar het valt wel te vrezen.
2 0
Dexy
Bij mij hetzelfde, maar zoals je zegt: alleen wanneer blijkt dat Ajax doorslaggevend in deze beslissing is.
2 0
Hobbemastraat
Waar blijft het artikel over de Johan Cruijff Arena AS?
11 0
Middenweg401
Dat het seizoen kut is weten we wel, maar ik mis hier wel het meest schokkende Ajax berichtje uit dit programma.
7 0
Mart42
Het verbaast me niets. Als de familie Cruijff slim is hadden ze allang de stekker eruit getrokken.
3 0
Dick
En dat is ?
1 0
Matts
Dat het vernoemen van de ArenA naar Johan Cruijff mogelijk niet doorgaat.
9 0
Dick
Hmmm....bizar wat er allemaal speelt. Ziek....doodziek is de club....
7 0
BRAMHOUTEN
Wie zegt dat Ajax daar debet aan is?
1 -6
Dick
Zeg ik dat dan ?
3 -2
godenzonenssuper
Bram is niet zo’n slimme jongen.
0 -1
Dexy
Dat zullen we inderdaad moeten afwachten.
3 0
Mözil
En dat was?
0 0
Middenweg401
Het gerucht dat de Johan Cruijff Arena niet door gaat.
7 0