'Hand van trainer moet zichtbaar worden'

JesseTH, 23-02-2018 om 16:18, 5536 views, Voetbal International | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Simon Zwartkruis, journalist van Voetbal International, ziet dat er een stijgende lijn te ontdekken is in het spel van Ajax. De Amsterdammers domineerden vrijwel de gehele wedstrijd, met Carel Eiting als belangrijke invaller, in Zwolle, maar één zwaluw maakt nog geen zomer.

'Er zit nu in ieder geval wel progressie in', oordeelt Zwartkruis, waarna hij het onderbouwt. 'In de vorige wedstrijden zag je weleens fases waarin ze sterk waren en de tegenstander terug drukten richting de eigen zestien, maar dat zakte allemaal redelijk snel in. Tegen PEC Zwolle was het gewoon de beste wedstrijd onder leiding van Ten Hag tot nu toe. Hij is nu zes weken bezig en dat is wel een beetje stadium waarin de hand van de trainer zichtbaar moet gaan worden.'

Eén van de smaakmakers in de wedstrijd tegen PEC Zwolle was Carel Eiting. Hij viel in na rust. 'Vooral de volwassen manier waarop hij dat deed, viel op. Hij had weinig plankenkoorts.' Verder kijkt de verslaggever uit naar de invloeden die Hakim Ziyech en Abdenasser El Khayati zullen hebben bij Ajax en ADO Den Haag. 'Als je kijkt naar het aantal kansen dat Ajax en ADO creëren en hun aandeel daarin, zie je dat ze even belangrijk zijn voor hun ploeg. Ziyech heeft ruim honderd van de vierhonderd kansen gecreëerd bij Ajax en El Khayati 54 van de tweehonderd bij ADO.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Michelinho
Zwartkruis slaat ook in anderhalve week als een blad om zeg; toen was er volgens hem totaal geen vooruitgang te zien nl. Valt me erg tegen van hem.
0 0
Labrador


1 0
kaashaas
Heeeeeeeyyy!! Daar is hij weer !!! TEN hag zn Hand
Die binnenkort zichtbaar moet gaan worden!!

Het zou een mooie porno titel kunnen zijn.
Ten Hag and his hand

Of een mooi boek gepromoot door voetbal inside
De hand van Ten hag
0 0
Bocarra
Tjonge wat een onzin weer. Peter Bos had maanden nodig en ten Hag moet het gelijk laten zien. Ik zie het in iedergeval wel en het leuke ervan is dat er nog heel veel meer mogelijk is. Om met de oude meester te spreken. Je gaat het pas zien als je het door hebt. :-)
2 0