'De Ligt stond al handenwrijvend te wachten'

BVeenstra, 20-01-2018 om 12:40, 9036 views, Het Parool | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Columnist Henk Spaan had gehoopt dat Feyenoord-aanwinst Robin van Persie aankomende zondag al mee zou doen tegen Ajax. Vanwege een te late inschrijving is dat nu niet mogelijk en dat vindt de journalist wel jammer. Immers, Spaan is een groot fan van de voormalig speler van Arsenal en Manchester United.

'Ik zou hebben gepleit voor een warm applaus van het hele stadion voor de in de Eredivisie teruggekeerde superster', schrijft Spaan in zijn column in Het Parool. 'Als Van Persie ergens van in de war zou raken, was het een ovatie van Amsterdamse supporters. Hij zou om zich heen kijken op zoek naar de verborgen camera's. Hoezo werd hier geklapt? Hij werd gruwelijk in de maling genomen, of niet?'

'Het warme welkom haalde de doorgewinterde prof uit zijn concentratie. Op een fluitconcert had hij zich voorbereid, op fluitconcerten gedijt een voetballer met zijn mentaliteit sowieso', vervolgt Spaan, die slecht nieuws kreeg van de nationale voetbalbond. 'Van de KNVB hoor ik net, vrijdag 15.45 uur, dat hij zondag niet mee mag doen. Erg jammer. De Ligt stond hem al handenwrijvend op te wachten.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ram
Sowieso zou hij een staande ovatie moeten krijgen. De laatste keer dat ie in de Arena speelde werd hij uitgefloten. Schandalig!
4 -5
Raikkonen94
Vond ik ook heel jammer. Is gewoon een prachtige speler die met name bij Arsenal en United echt weergaloze dingen deed. Natuurlijk, verleden als Feyenoorder maar wel eentje die zich volgens mij altijd keurig heeft opgesteld en niet zoals Berghuis (om maar iemand te noemen) die altijd op standje opgefokt en overdreven staat zodra hij een Ajax shirt tegenover zich ziet.
6 -3
mistermiyagi
van Persie had sowieso niet op de Ligt gestaan mits hij gespeeld had.

Ik verwacht van Persie dit seizoen als schaduwspits en zal Schone of Frenkie op van Persie gestaan hebben.

Iedereen weet dat van Persie een 9.5 is geen spits, alleen door zijn kwaliteiten scoorde meneer aardig wat doelpunten.
1 0
Ozymandias
Ik verwacht Van Persie als spits en Jørgensen als schaduwspits. Van Persie is al lang niet meer de speler die hij bij Arsenal was. Hij is alleen nog bruikbaar als pure afmaker in en rondom de zestien.
0 -1
gras
Juist niet. Hij is zoals Miyagi zegt geen echte spits. Hij mist ook de kracht en drive om vooracties te maken, om duels uit te vechten met een verdediger in zijn rug en om dienstbaar te zijn aan het team. Hij is gewoon echt lui.

Komt dan meer uit de verf op 10, zoals Kuijt ook al minder uit de verf kwam als 9.
1 -1
Ozymandias
Hij heeft niet meer het voetballende vermogen wat een '10' nodig heeft. Dan heeft hij ook al niet meer sinds zijn United periode. Kuijt had dat ook niet maar had zijn waarde als middenvelder door zijn enorme drive. Van Persie heeft die drive zeer zeker niet.
0 -1
Harmpiejjajax
haha dit is wel baas hoor!
0 0
EVH
Hahahahaaha geweldig weer dit, van Spaan.
0 -1