'Anders is het voor een coach moeilijk bij Ajax'

JesseTH, 19-01-2018 om 17:55, 4748 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Aad de Mos is benieuwd hoe Erik ten Hag zich zal gaan profileren als coach van Ajax. De oud-trainer beseft dat je bij Ajax met meer te maken hebt dan alleen het voetballende gedeelte en weet uit eigen ervaring hoe lastig dat kan zijn.

'Ik heb altijd geleerd dat de wijzen uit het oosten komen, maar de voetbalwijzen uit het westen', spreekt De Mos tegenover Voetbal International. De voetbalwijsheid bij Ajax moet je combineren met andere zaken die je ook onder de knie moet hebben. Dat is toch een strijd met de achterban en de media. Dat moet je in je vingers hebben, anders is het voor een coach heel moeilijk bij Ajax.'

De Mos ziet verder weinig verschil in kwaliteit tussen de selecties van beide ploegen. 'Ajax heeft een wat jongere selectie en wat meer potentie. Feyenoord heeft een evenwichtige selectie en ze gaan nu weer wat spelers terugkrijgen die ze kampioen hebben gemaakt. Ik denk dat Feyenoord zondag wel een goed resultaat en gezicht laat zien in de ArenA.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouridolbergNeres34
“Weinig verschil in kwaliteit tussen beide selecties” man man die aad is echt helemaal de weg kwijt. Het is top tegen subtop man. Op iedere positie van het veld hebben wij meer kwaliteit ook op de bank zit bij ons meer kwaliteit.
0 0
Beretta
Ik wil in zijn hoofd kijken! Wat moet de wondere wereld van Aadje toch kleurrijk zijn.
1 0
gras
Ah, dit zijn betere voortekenen. Super Aad voorspelt een goed resultaat voor Feyenoord.
4 0
Labrador
Feyenoord is vorig jaar kampioen geworden op basis van heel veel geluk. Dat had weinig met kwaliteit te maken
2 0
AjaxRobEnschede
Een Argentijnse back, nee uit Argentinie haal je alleen spitsen zoals Aguero en Maradonna (spits..), backs haal je uit Brazilie Wat een briljante logica. Aad is de man die ons Nederlands voetbal binnen no time uit het moeras trekt. Spelen we ooit nog is tegen Argentinie dan kun je dus ook blind zeggen, aanvallen via de flanken want daar lopen waardeloze voetballers. Aad is zo dom, of is het gewoon humor en zie ik dat gewoon nog niet.
3 0
Piejotter
Waarom Feyenoord een goed gezicht laat zien a.s. en goed resultaat geeft Aadje niet aan. Gebaseerd op de resultaten van de laatste jaren is er geen enkele aanleiding en ook dit seizoen blijft Feyenoord achter op Ajax in resultaten. Rare man die Aad.
2 0
megaonion
Waarom krijgen dit soort koekenbakkers steeds een podium om te praten? Omdat ze ervoor betaalt krijgen word zeker weer als argument gebruikt? Zo een persoon zou je toch niet eens moeten willen betalen als hij met dit soort onzin steeds naar buitenkomt. Ga jij nou maar Schaatsen rare vogel. Ajax heeft in de laatste 11 jaar 1x een klassieker verloren in de competitie , dat was in de stinkkuip in 2011/12 seizoen . Toch roept deze gek dat hij denkt dat Feyenoord nog resultaat gaat halen ook. In wat voor waanwereld leeft hij?
5 0
Ajax#1900
Aad gaat steeds meer gekke dingen roepen lijkt het wel
5 0
Patrick78
Ok. Ajax - Feyenoord 4-0. Thanks Aad!
5 -1
Dexy
Hé, daar hebben we Aadje weer. Ik begon hem al te missen hier
4 0