Ten Hag krijgt twee Eredivisiewaardige elftallen

BvdPloeg, 05-01-2018 om 20:04, 48006 views, Ajax Showtime | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Erik ten Hag zal in zijn handjes knijpen als hij naar de verrichtingen van Ajax op de transfermarkt heeft gekeken. De nieuwe coach van de Amsterdammers verwelkomt op zijn eerste dag als trainer Nicolás Tagliafico als aanwinst en bovendien werden de contracten van Frenkie de Jong en Donny van de Beek verlengd.

Het is reden om te kijken naar de selectie die Ten Hag tot zijn beschikking krijgt, want nu het hoofdpijndossier 'linksback' lijkt te zijn opgelost, kunnen we concluderen dat er (bijna) twee Eredivisie-waardige elftallen zijn te formeren door Ten Hag en Alfred Schreuder. 'Bijna', omdat er misschien nog wel wat actie vereist is?

Opstelling 1: 
Voor het gemak heb ik de stoute schoenen maar eens aangetrokken om het moeilijkste te doen bij Ajax op dit moment: een basiself formeren. Door de enorme concurrentie zullen velen er anders over denken, maar op dit moment hoop ik dat Ten Hag (op termijn) ballen toont en gaat voor:

Onana; Veltman, De Ligt, Wöber, Tagliafico; Van de Beek, F. de Jong, Ziyech; Neres, Dolberg, Kluivert.

Op basis van de verhalen uit zijn verleden, zal Ten Hag toch wel gaan voor een 4-3-3? Nou ja, in dat geval kan hij volop gaan kiezen, met de verwachting dat Nick Viergever en Maximillian Wöber snel terugkeren van blessureleed. Door de voetballende kwaliteiten van het centrum De Ligt en Wöber en de aanwezigheid van Tagliafico (waardoor Wöber geen linksback meer hoeft te spelen) kan Ten Hag er misschien wel voor kiezen om 'uitvinding' Frenkie de Jong een linie naar voren te schuiven. De middenvelder maakte stappen en lijkt klaar voor een plek als controleur.

Op het middenveld wordt het vervolgens kiezen geblazen, want ga je Lasse Schöne slachtofferen voor De Jong, of misschien wel Donny van de Beek of zelfs Hakim Ziyech? Of belandt De Jong gewoon weer op de bank? Een toekomst als centrale verdediger is ook een optie, maar met Wöber en nu Tagliafico is daar (in het laatste geval op basis van beelden) voetballend vermogen gehaald in het afgelopen half jaar. Dat is vast niet voor niets geweest.

Voorin veranderen we voor de goede orde maar even niets, waarmee een jong, maar uiterst talentvol en dynamisch elftal ontstaat, waarmee Ten Hag vast uit de voeten kan. En wil hij toch wat zekerheid inbouwen, dan staan Schöne en Viergever en Klaas-Jan Huntelaar te trappelen om zich ook aan de nieuwe coach te bewijzen. Of zal Viergever het kind van de rekening worden met een aflopend contract en vanuit Ajax geen intentie om dat te verlengen?

Line-up 2
Wie naar de Eredivisie kijkt, heeft het vaak over de Mickey Mouse competitie, maar bij Ajax lijkt men zo langzamerhand een brede selectie te bouwen voor meer dan dat. In de zomer werd Siem de Jong al voor de breedte vastgelegd en mede door een zware blessure voor Vaclav Cerny kreeg ook die andere aankoop, Dennis Johnsen, kansen in het eerste elftal. Het levert een 'B-elftal' op waar menig Eredivisie-club zijn vingers bij aflikt:

Van Leer; Orejuela, Bergsma, Viergever, Sinkgraven; S. de Jong, Eiting, Schöne; Johnsen, Huntelaar, Younes.

Nogmaals: velen zullen er anders over denken, maar ik maak voor mezelf maar even een voorzichtige schifting en dat doe ik wat betreft Schöne en Huntelaar met pijn in het hart. Ervan uitgaande dat Ten Hag ballen gaat tonen en ervan uitgaande dat hij en Schreuder Dolberg weer aan de praat krijgen, zouden de twee routiniers weleens op de bank kunnen belanden.

Voor een trainer is dat om van de likkebaarden, want welke coach in de Eredivisie kan zoveel kwaliteit inbrengen? Want dan heb ik het nog niet gehad over Benjamin van Leer, Viergever en Daley Sinkgraven, die de winterstop overigens wel geblesseerd in gingen. Wat een keuzes, mits fit. Op het middenveld staat De Jong te trappelen van ongeduld en Eiting zal zichzelf in de Algarve willen tonen. Johnsen en ook nog steeds Amin Younes zijn van de partij op de flanken en Huntelaar is in ieder Eredivisie-elftal een onbetwiste basisspeler.

Ik zeg het nu allemaal even heel rooskleurig en positief, want dat mag best wel even, zo vlak voor een tweede seizoenshelft waarin niets anders telt dan de landstitel. Marcel Keizer kon lang geen keuzes maken en die worden er na de komst van Tagliafico niet veel makkelijker op. De komst van de Argentijn zorgt op drie posities namelijk direct en indirect voor concurrentie. Centraal achterin, nu Wöber zich daar weer op kan richten, linksback, met Viergever en ook Mitchell Dijks nog in de selectie en op het middenveld, waar Sinkgraven nog steeds kan spelen.

Bijna compleet?
Toch steekt er iets, want rechts achterin en centraal is de spoeling ogenschijnlijk dun. Misschien krijgen Ten Hag en Schreuder de wisselvallige Luis Orejuela en de toch verrassend wisselvallige Deyovaisio Zeefuik aan de praat en is het 'probleem' wat minder groot, maar vooral rechts centraal achterin is er weinig te kiezen. Matthijs de Ligt is de onbetwiste nummer drie, maar blijft hij nog een half jaar heel en zonder al te veel schorsingen?

Met Perr Schuurs speelde Ajax al in op die situatie, maar hij speelt nog een half jaar bij Fortuna Sittard. En idealiter is Schuurs echt zo goed als dat iedereen zegt en speelt hij straks niet als back-up achter De Ligt, maar samen mét De Ligt. Óf in het slechtste scenario blijft De Ligt komend half jaar een rots in de branding, wist hij de laatste schoonheidsfoutjes uit zijn spel en staat half Europa in de zomer op de stoep. 

Enfin, met Lisandro Magallán werd er al iemand genoemd voor die positie en dat stemt mij tot tevredenheid. Léon Bergsma zal misschien hopen dat Ajax niet meer in actie komt, de vraag is of Ajax erop moet gokken dat De Ligt zijn staalkabels inderdaad nog een half jaar heel houdt. Het is een kleine bibber in een transferwinter die verder vooralsnog ouderwets genieten is als Ajacied. Een nieuwe coach, eindelijk een nieuwe linksback, twee toptalenten langer vastgelegd en geen signalen dat er sleutelfiguren gaan vertrekken. Met twee Eredivisiewaardige elftallen heeft het in de jacht naar de broodnodige landstitel (vooralsnog) niet aan Marc Overmars gelegen.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
esoer
Laat hem het lekker zelf uitzoeken, ik denk dat hij dat prima kan. Dolberg is nu geblesseerd dus zal Klaas-Jan wel in de basis starten. Dat heeft gevolgen voor je speelwijze en dus kunnen alle lijstjes weer in de kast.
Eén ding graag proberen, eens 10 wedstrijden zonder Veltman proberen.
0 0
Bram410
Goed stukje. Helemaal eens. Keuzes op het middenveld blijven lastig, wel of geen Schone? Vooralsnog vind ik dat Schone erg goed presteert en zijn vrijetrappen en penalty’s (scorendvermogen) zijn van grote waarde voor het team. 8 goals is een geweldig rendement. Achterin is de spoeling op de “3” positie van De Ligt inderdaad dun. Ik denk dat Bergsma te kort komt voor Ajax 1.. maar hij is wel de enigste optie als De Ligt niet mee kan doen. Lastig.. Verder lijkt het me verstandig om het contract van Viergever te verlengen. Voor Eredevisie begrippen gewoon een stabiele verdediger met veel ervaring. Zeurt of klaagt nooit, Nederlandse jongen, kent de club in middels, en ik toch wel van waarde geweest de afgelopen jaren. Zonde om wat te kopen als je ook Nick kunt houden, mits hij zelf ook wilt.
0 0
erwtenpeller
Handelings snelheid moet vier treden hoger .willen we ooit in europa wat gaan betekenen.Ten HAG MOET DE LAT HEEL HOOG LEGGEN.WIE HET NIET BIJ KAN HOUDEN MOET VERTREKKEN.HET KAF VAN HET KOREN SCHEIDEN.
1 0
petwes
Ik ben nog steeds benieuwd naar Orejuela, krijgt ook minder kansen omdat Veltman aanvoerder is, dan maak je meteen de keuze dat Orejuela minder aan bod gaat komen, en dit is al helemaal het geval als je alleen eredivisie speelt. Ik zie Schone nu nog in basiself boven Frenkie, en verder kunnen Orejuela en Sinkgraven ook wel bij de nummers 12-14 gerekend worden. Daarnaast denk ik dat Schuurs onderschat is tot nu toe. Ik denk dat hij wel wat tijd nodig heeft om op het niveau van de Ligt te komen, vooral handelingssnelheid zal even wennen zijn, maar verder zie ik wel iemand die sneller en wendbaarder is, leiderschapskwaliteiten heeft, een goede pass, goed schot, kopkracht.... Als ik Schuurs met Sanchez vergelijk is Sanchez is dat niet eerlijk voor schuurs, maar dan nog vind ik Schuurs in ieder geval rustiger en communicatiever met een beter schot and pass. Beste aankoop van Overmars tot nu toe.

IK ben een groot fan van Overmars, maar heb 1 puntje van kritiek op hem. In de zomer van 2017 gaf hij aan dat hij voor Neres te veel betaald had. Ik vind dit echt 'not done', om over de rug van je eigen werknemer, die ook nog waarde voor jouw werkgever vertegenwoordigt, een beetje tof te doen hoe zelfkritisch je wel niet bent. Neres kreeg amper een kans onder Bosz, wat logisch was, maar niet aan Neres lag.
0 0
GinoAFCA
maar zal die magallan ook nog komen of pas in de zomer?
0 0
Ozymandias
Die zou sowieso eerst de Copa Libertadores met Boca uitspelen, zo was het bericht.
0 0
atalantanio
Zo rooskleurig vind ik het nou ook weer niet. Vorig jaar had Ajax, ook in de breedte, echt een topselectie met ‘’back-ups’’ Tete, Riedewald, Neres, Kluivert etc. Nu zijn sommigen daarvan weg en sommigen basisspeler en zijn de huidige back-ups van een minder niveau. De kracht van vorig jaar was dat Ajax op de meeste posities moeiteloos andere spelers kon inbrengen van dezelfde kwaliteit. Moet je dit jaar eens kijken naar de linksback-positie, dat zegt alles. Of stel dat Veltman geblesseerd raakt? Of Neres? En volgend jaar komen weliswaar Schuurs en Bande, maar blijven De Ligt en Kluivert? Dat is nog maar de vraag. Ik heb wel vertrouwen in Overmars en de nieuwe technische staf, alleen is er in mijn optiek op dit moment geen reden om zo optimistisch te doen over de breedte van de selectie. Het is zelfs een beetje misplaatst zou ik zeggen.
7 -3
afcas
leuk dat je de linksbackpositie aanhaalt. de positie die dit jaar misschien wel het meest versterkt is in de breedte... vorig jaar had je eigenlijk alleen sinkgraven en viergever. met hoge uitzondering stond riedewald daar. nu heb je sinkgraven, viergever, wober en is dijks er. tuurlijk is dijks niet goed genoeg, maar in de jeugd loopt ook niemand die op dit moment of vorig seizoen beter was dan dijks. in potentie is bakker natuurlijk wel beter maar op dit moment en zeker vorig jaar nog niet. verder is tagliafico ook nog eens gehaald. 5 spelers tegenover 3 vorig jaar... daarbij heb je misschien dat tete een hoger niveau heeft dan orejuela, waarbij orejuela meer een ajax back is, heb je riedewald die ik niet beter vind dan wat ik van wober gezien heb tot nu toe, was neres de vervanger van traore en ben je daar dus op vooruit gegaan en heb je met kluivert en younes 2 spelers voor de linksbuitenpositie die beter zijn dan ze vorig jaar waren als geheel plaatje. vooral dankzij de ontwikkeling van kluivert. ik snap jouw negativisme dus niet zo. er zijn meer versterkingen voor de breedte gehaald dan dat er zijn weg gegaan en als je het gehele plaatje daarvan bekijkt zijn we er gewoon op vooruit gegaan. misschien niet op iedere plek, maar als geheel wel.
1 0
3*stars*3
Niet vergeten dat we vorig seizoen een brede bank hadden maar dat de bankzitters vooral kans kregen in de beker en in EL, nadat Ajax al zeker was van plaatsing.
In Eindhoven, maakte Bosz zijn grootste fout en maakte hij juist geen gebruik van de bank.
Hij dacht dat de jongens na 120min Gelsenkirchen, weer zouden knallen....

1 voordeel voor Ajax, ze kunnen nu volop richten oo Eredivisie.
Nog 16 duels en dan weten we het...
0 -1
AjaxPassion
Eens. Eerst maar eens voor- en doorselecteren. Als Ajax dit seizoen geen kampioen wordt is dit vervolgseizoen een fiasco die zijn weerga niet kent, na zo'n geweldig vorig seizoen.

Laat eerst maar eens zien dat er ook in de zomer eens écht ambitie wordt getoond.

Basis (opstelling 1) ziet er goed uit, maar blijven Onana (uiterst belangrijke pion!) en Ziyech? En wordt het niet eens tijd om Veltman te vervangen voor een aanvallende back? Van Nico moet nog blijken of hij goed genoeg is. En aan talenten zoals de Ligt, Dolberg, vd Beek, Kluivert en de Jong wordt altijd getrokken...

Van Leer heeft nog helemaal niks laten zien, hopelijk verandert dit in de 2e seizoenshelft. Orejuela preciez hetzelfde verhaal. Bergsma komt tekort, Viergever vertrekt. Hiervoor komt Schuurs, maar 4 volwaardige Ajax 1 CV's is geen overbodige luxe. Ga dus niet Tagliafico voor 2 plekken zien, maak hem een specialist, er moet dus nog een LCV bij. Sinkgraven is prima als back, zeker samen met Tagliafico en Bakker, en kan evt. Nog op het middenveld.

Siem hadden ze nooit moeten halen en mag ook weer weg. Eiting komt nog tekort, die moet het eerst laten zien. Schøne moet idd een leuke back-up worden, maar op het mv moet er overduidelijk nog wat versterkingen komen, zeker als Ziyech vertrekt nog 2 of 3.

Spits is meer dan prima bezet en daar kan volop gevarieerd en gerouleers worden indien nodig. Maar wat gaat er met Younes gebeuren. Johnsen is er nog lang niet, evenals Lang en Cerny moet maar eens verhuurd worden. Er moet dus ook nog een nieuwe buitenspeler bij.

Opgesomd:
- Onana weg? -> nieuwe 1e keeper.
- Specialist halen op RB
- Talentvolle LCV erbij
- Nieuwe ervaren/talentvolle CVM erbij die een directe versterking is.
- Extra creatieve AM (zeker bij vertrek Ziyech)
- Extra RA als concurrent voor Neres.

Wat mij betreft doet Marc dus nog minimaal 4 aankopen als benodigde aanvulling voor een volwaardige selectie. Bij vertrek basisspelers nog meer.
0 -2
Champy
Je tekst komt beetje overeen met hoe ik erover denk voor volgend seizoen.

Deze spelers hebben een grote kans op vertrek:
- Huntelaar, Viergever, Lamprou en Younes.

Voor elke speler uit deze groep moet er een vervanger gehaald worden bij vertrek:
Kluivert, Neres, Dolberg, De Ligt, Ziyech, Onana, Veltman
Ik denk zelf dat er maar maximaal 4 uit deze groep zullen vertrekken.
0 0
AjaxPassion
Ja inderdaad. Vertrek van die eerste 4 gasten is niet geheel onoverkomelijk, maar voor de concurrentie is het wel goed om vervangers aan te trekken.

Huntelaar zou ook zomaar nog kunnen blijven, en daarvoor zijn ook Cassierra en Bandé er nog. Als Younes weggaat is er ook Bandé, maar dat is afwachten. Viergever moet vervangen worden. Lamproe evt. V. Bladeren.

Ik denk dat de jonkies idd waarschijnlijk wel blijven, maar je weet het nooit.
0 0
RaynoFischer
Idd, de basis en 1ste keuze is gelijk het beste elftal van de Eredivisie, maar wat erachter loopt zijn vooral vraagtekens, wel met een Eiting en Johnsen die potentie hebben.
Schone is momenteel basiswaardig
2 0
Bensco
Ik denk dat je ook met een schuin oog al moet kijken naar volgend jaar. Dit jaar spelen we alleen eredivisie en dus heb je een minder brede selectie nodig dan wanneer je ook nog eens Europees speelt. Bovendien zit je ook nog met het aankomende vertrek van sommige spelers.

Viergever, Veltman en Younes zijn volgend jaar zo goed als weg. Dolberg, Ziyech, Sinkgraven en Huntelaar hebben ook een grote kans op vertrek maar ik zie daar ook kleine kansen liggen op verlenging. EN dan zit je nog met de toenemende interesse van De Ligt en De Jong, de kans op vertrek is wel aanwezig maar zeer waarschijnlijk voetballen zij hier volgend jaar nog wel. Overmars heeft goed ingespeeld op de toekomst door Bandé, Tagliafico en Schuurs te tekenen en ik ben wel overtuigd van de kwaliteiten van Cassiera om de strijd aan te gaan op de spitsenpositie. Overmars moet dus nog 1 aanvallende middenvelder, 1 extra rechtsbuiten en een extra centrale verdediger gaan tekenen om de selectie klaar te krijgen voor volgend seizoen. Ook zou ik gaan voor een contractverlenging van Huntelaar en moet de ontwikkeling van Orejuela en Zeefuik goed in de gaten worden gehouden anders wordt dat volgend jaar ons volgende hoofdpijn punt.
1 0
Champy
Van de groep spelers die volgend seizoen in aanmerking komt voor de basis, zijn er zo'n 7 spelers die vroeg duidelijk moeten maken wat hun plannen zijn. Vertrekken of blijven. Het worden 100 lange dagen in die transferperiode, dat zeg ik je nu al.
1 0
Bensco
Dat vrees ik ook. Het enige voordeel is dat de kassa flink zal rinkelen bij verkoop, zeker als je ook kampioen wordt. Dus aan financieele middelen ontbreekt het ons niet.

Ik denk dat Ziyech en Dolberg voor min 20 miljoen per persoon weg gaan

Veltman, Younes en Sinkgraven zullen ook min 10 miljoen per persoon opleveren. Maar dan moet Younes wel mee naar het WK.
0 0
Alexander40
Goede analyse en keuzes. Ik zou tot exact dezelfde twee elftallen komen. Goed gezien en gekozen.
0 0
Toekomst1900
Blijf de back posities mager bezet vinden. Sinkgraven is teveel geblesseerd. Backup kan daar Viergever zijn en eventueel Bakker rustig naar voren schuiven. Al zou ik ook Dekker proberen om te turnen tot linksback!

Veltman is de enige ‘goede’ rechtsback. Terwijl het geen Ajax back is. Vind het ook de enige backup op 3 achter De Ligt. Volgend seizoen zal Schuurs erbij komen. Op 4 zit het wel goed. Wober, Viergever en natuurlijk Frenkie. Zeefuik verhuren. Orejuela lekker half jaar laten spelen in Jong Ajax. Vlieguren maken en kijken of ie het red!

Aankopen: Persoonlijk wel fan van Troupee, al zat die bij Ten Hag dit seizoen veel bank bij Utrecht. Die zal het niet snel worden. Achter Neres zit Cerny, maar die speelt die seizoen niet meer. Kluivert moet je op links laten staan. Johnson zou er kunnen staan, maar als Younes vertrekt moet je ook iemand achter hem hebben. En ik vind hem nog niet goed genoeg.

Om deze reden denk ik dat het niet uitgesloten is dat Ajax ook van 433 af ‘moet’ kunnen wijken. Als ik City wel eens zie voetballen, dan is het ook niet altijd 433, terwijl Pep erbij zweert. Ik denk dat Ajax ook goed in een 352 systeem zou kunnen spelen, alleen is dan je rechterkant wel je probleem weer, die wellicht een aanvallend sterke Troupee kan oplossen.

Met dit systeem kan (moet) je Cassierra ook weer volledig lid van de selectie maken, die onder Keizer geen kans kreeg of aan de zijkant weggezet werd.

De basis is zeker 433! Maar als een Kluivert en/of Neres wegvalt, zou ik 352 zeker overwegen.
0 -1
grannig mokum1
Gelijkwaardig of niet wij moeten alles winnen,....
2 0
Bjorn
Eredivisiewaardig is het tweede elftal wel, eens. Maar dat is bij lange na geen niveau wat wij moeten nastreven. Op elke spelers na natuurlijk die best in Ajax 1 kunnen spelen.
0 0
Alexander40
Goed om de lat hoog te leggen maar het tweede elftal zoals hier gekozen zou gewoon in de top 3 meedraaien.
0 0
Pauw
Ik kan mij in elk geval niet bewust herinneren dat Ajax een betere selectie heeft gehad dan dit seizoen.
0 -3
Champy
Ja, en nee. Vorig seizoen (op het einde) hadden we wel een betere selectie, vooral in de breedte. De verdediging was beter in breedte, het middenveld is vergelijkbaar. Ik vind niet dat we wat missen nu Klaassen weg is, en de aanval was beter met een Dolberg die beter in vorm was.

Voor het gemak denk ik maar dat je de beste selectie bedoelt sinds de eeuwwisseling of zo.

In die periode waren er op posities basisspelers geweest die het niveau gewoon niet hadden, of dat we uit gebrek aan beter een positie opvulde met een speler die daar niet thuis hoort. Wel is het zo dat er seizoenen bij waren met spelers met een hoger plafond of stergehalte dan nu.
3 0
gras
Een jaar terug denken is kennelijk teveel gevraagd.
1 0
Willem410
Vorig jaar was hij met Sanchez, Traore, Klaassen en Tete naar mijn mening toch wel iets beter.
Eigenlijk is van de zomer uit elke linie de meest bepalende speler vertrokken.
2 -1
OntlastendeMiddenvelder
Hoe oud ben je dan, als ik vragen mag?
4 0
DavidFerr
Mooi optimistisch artikel.
1 0
gras
Eens, de liefhebber heeft het hier tijdelijk gewonnen van de kenner VdPloeg.

Dat tweede elftal is echt wel een paar tikkies minder hoor, wow. Maar enthousiasme goes a long way, zullen we maar zeggen. Bovenal gun ik Eiting zijn doorbraak. Maar gunnen en topsport staan redelijk los van elkaar vrees ik.
2 0
Champy
We hebben zeker een brede selectie en daar zit ook onmiddellijk het gevaar met een trainer als Ten Hag die erg gelooft in rouleren. Ik heb er geen probleem mee als we na een Europees duel er 3 andere spelers in gooien, maar nu we enkel competitie spelen weet ik niet of dit wel zo'n voordeel is.
1 0
Piejotter
Nog een centrale verdediger erbij dat lijkt me voldoende voor een goede tweede helft van de competitie. Dijks mag dan weg uiteraard. Bergsma zie ik niet direct als een volwaardige speler voor het eerste ,ik heb mijn sterke twijfels over Bergsma. En ik vermoed dat Younes zal vertrekken mits er een fatsoenlijk aanbod voor hem komt.
0 0
Zuiderling
Bij promotie van Fortuna , Schuurs nog een jaar verhuren om iedere week op eredivisieniveau te spelen,
2 -1
3*stars*3
Mwa, als alles goed gaat, spelen we volgend seizoen weer gewoon EU, blijven we langer in de beker en dan heb je gewoon een brede selectie nodig.
Als De Ligt blijft hebben we ook geen back up als RCV.
1 0
Mikey Stormram
Ben vooral benieuwd naar wat we met Frenkie gaan doen. Lijkt me logisch dat als Wöber terug is, Frenkie weer terug naar het middenveld gaat, maarja wie ga je slachtofferen? Schöne is een leider in het veld, belangrijk in de opbouw (zou Frenkie ook zijn) scoort verrassend veel en scoort zo’n 15/20% van z’n vrije trappen. Zonder Donny verlies je de balans op het moddenveld omdat je 3 gelijksoortige middenvelders zou hebben. En Ziyech is simpelweg onze beste speler mits die het op z’n heupen krijgt... lastig lastig
2 0
ambtenaar
Een selectie bomvol talent en kwaliteit, lijkt me heerlijk om als trainer mee te werken.
Als ten Hag echt zo goed is dan worden we toch normaal gesproken kampioen ?
0 0
Redrum
Daar ga ik wel vanuit ja.
1 -1