'Kluivert doet mij denken aan Robben'

giobelloni, 02-01-2018 om 07:35, 16397 views, Sporforum, NOS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Volgens Valentijn Driessen doet Justin Kluivert hem denken aan Arjen Robben. Dat vertelt de chef sport van De Telegraaf bij het programma Sportforum van de NOS. Driessen herkent namelijk het handelsmerk van Robben in het spel van Kluivert.

'Ik zag Kluivert de afgelopen tijd zo voetballen en hij doet me denken aan Robben', begint de journalist. 'Door de manier waarop hij voetbalt. Hij doet het nu drie of vier keer en het lukt ook drie of vier keer, terwijl iedereen weet wat er komen gaat.'

Toch denkt Driessen dat de jonge buitenspeler er nog niet is. 'Ik zie hem dingen doen waarbij ik denk: dat belooft wat. Maar dat ligt ook aan zijn verdere ontwikkeling, ook in zijn bovenkamer. Dit soort uitspraken kunnen voor sommige jongens ook gevaarlijk zijn, want dan denken ze dat ze er al zijn.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jackwolf
Hebben we dit verleden week ook niet gehoord?
0 0
JanTa
Met Raiola als zaakwaarnemer betekend het meestal dat hij niet zal bijtekenen.
2 -1
Gajes
Is er al een nieuw contract door ajax aangeboden? Zouden alles moeten doen om hem zo langs mogelijk te behouden, zowel voor Kluivert als ajax het beste.
1 0
chrisjuhhh
Houden ze bewust stil nu en denk dat het na half januari over gesproken word dus na Feijenoord thuis .
0 0
EVH
Laten we even niet overdrijven.
2 0
Rentokill
Ik heb het idee dat Kluivert zn dip al heeft gehad (hoort bij pas doorgebroken jeugd. Eerst varen op enthousiasme en dan erachter komen dat je piekniveau je constante niveau moet worden). Hij is in ieder geval weer aan t groeien. Heeft een fantastisch schot, snelheid en n actie!
4 0
gebruikersnaam
"Dit soort uitspraken kunnen voor sommige jongens gevaarlijk zijn want dan denken ze dat ze er al zijn"

Voeg daar maar vooral journalisten en in sommigd gevallen supporters aan toe. Zo'n jongen wordt eerst helemaal omhoog geschreven en gehypt tot de verwachtingen onrealistisch zijn en vervolgens beoordeeld n.a.v. die zelf geschapen onrealistische verwachtingen. En dat terwijl zo'n jongen dan vaak niet eens minder speelt als voor het hypen. Laat een talent nou eens gewoon talent zijn en ons zijn ontwikkeling volgen zonder na een paar goede wedstrijden meteen vergelijkingen te maken met legendarische spelers.
1 0
Redrum
Totale lulkoek dit weer. Kluivert is een totaal ander soort speler. Kluivert is juist onvoorspelbaar, omdat hij erg creatief is met zijn passeeracties en zowel buitenom als binnendoor gaat. Ook kan Kluivert nog redelijk wat met zijn slechte been. Robben daarentegen is echt super voorspelbaar en kan werkelijk niets met zijn slechte been.
0 -1
heinp
Hij is een mix van Cruijff en Robben ,de snelheid en manier van aanzetten en de dribbels hebben meer charme dan die van robben ,ik denk dat hij een hele grote kan worden op alle niveau .
Dat praterige heeft hij van Cruijff geen probleem dus Valentijn ,gewoon laten doen en kijken hoe ver hij komt ,flair voorop is des Ajax weet je ? Wij zijn de beste en Kluivert straalt dat al uit.
0 -5
BokkieBokstra
Mmm, als Kluivert Robben weet te evenaren zou dat geweldig zijn. Naar mijn mening Robben is de beste NL voetballer van de laatste jaren. Voorspelbaar of niet, maar hij is niet te houden.
2 0
gi0vanni
Mooi van Oranje en niet voor Ajax.
0 0
Barra
Omdat hij 2 ballen in de bovenhoek krult lijkt hij nu op Robben?? Hij kan itt Robben ook buitenom en is daarnaast redelijk 2 benig en bovenal ook veel meer een teamspeler. Robben is een geweldige speler natuurlijk en hopelijk gaat Kluivert hem daarin achterna, maar ik vind ze eigenlijk helemaal niet zo op elkaar lijken
3 0
Leviathan
Robben kan wel degelijk buitenom, maar zijn wapen is naar binnen gaan
1 0
HoutenKlaassen
Is er al iets bekend over of hij gaat verlengen? Contract tot 2019 en Raiola als zaakwaarnemer belooft in ieder geval weinig goeds.
0 0
Joseph
Die gaat echt niet verlengen, heeft op jonge leeftijd al gekozen voor een zaakwaarnemer die hem snel het meeste geld kan brengen.
1 0
BokkieBokstra
Hele leuke voetballer met mooie acties maar nog niet zo lang geleden kreeg kluivert de bakken stront over zich heen toen het niet zo goed liep. Toen was het ook 'kluivertje'. Ik hoor het ze zeggen bij vitv.
0 -1
3*stars*3
Klopt kan mij nog een bekerduel herinneren tegen amateurs en hij kwam toen geen 1x zijn man voorbij...
Maar sinds blessure van Younes en zijn vaste basisplaats, heeft hij heel veel zelfvertrouwen.

Ajax heeft gewoon de beste flanken en als Dolberg ook gaat draaien, is Ajax niet te stoppen en gaat Ajax die grens van 100 goals weer halen.
4 0
Leviathan
Kluivert kreeg ook nauwelijks de kans en t vertrouwen op zijn beste positie voor de blessure van Younes..
0 0
Siemmie
Klopt, maar toen speelde hij voornamelijk op rechts. Ik denk dat als je hem nu 1 wedstrijd weer op rechts zet, dat hij er ook niks van bakt. Links komt hij gewoon veel beter uit te voeten.
1 0
Figo
Misschien moet je dit verhaal nog even aanpassen, want dit is onduidelijk...
0 0
Siemmie
Ja sorry had links en rechts omgedraaid ;)
0 0
Ajacied33
Uhm,hij speelt op links he..
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Dat is ook het eerste wat er bij mij opkwam, heeft precies dezelfde stijl en wedstrijd mentaliteit.
0 0
Ajacied33
Hoezo open deuren intrappen Valentijn met je laatste opmerking..
0 0