Driessen denkt dat Ajax ervaring wil naast Keizer

giobelloni, 12-12-2017 om 13:29, 11807 views, De Telegraaf | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Valentijn Driessen denkt dat Ajax een ervaren trainer als assistent van Keizer moet aanstellen. Dat zegt hij in het programma Kick-off Eredivisie van De Telegraaf. De journalist denkt dat Ajax in de winterstop dan ook wat wijzigingen zal aanbrengen in de technische staf.

Volgens Driessen zou Ajax er namelijk goed aan doen om een ervaren trainer als assistent aan te stellen naast Marcel Keizer. 'Ik denk dat Ajax ook op zoek is naar zo’n constructie. Keizer gaf bij zijn komst naar Ajax al aan dat hij liever tweede trainer zou willen zijn achter een trainer met ervaring die de klappen van de zweep kent.'

Daarnaast spreekt de journalist ook nog even over het optreden van Frenkie de Jong. 'Ik denk dat Ajax niet meer zonder hem moet spelen. Maar dan wel op de positie waarin hij nu speelt, daar heeft hij zijn ideale rol. Hij weet precies wat hij doet en heeft altijd de controle.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Pierre Heno
Je kunt beter eerst die gebroeders Zorgvlied naast Keizer verwijderen. Zo'n Spijkerman en Winter ....die zitten daar maar wat te zitten. En over L 'Ami hoeven we het al helemaal niet te hebben. Zet Koos Alberts er maar naast. Samen zingend op de bank. Zie ik wel zitten.
0 0
chrisjuhhh
Johan Neeskens eo Ruud Krol naast Keizer zou de ideale situatie zijn .
Beide zijn uit de Tijd Cruijff , Michels en Happel , beide waren met hun inzet en inzicht fabuleus ook technisch en coachte ieder op zijn plek .
Deze ervaring naast Keizer zou waanzinnig zijn , maar Litmanen zeer zeker als leerling ook .

Stel je voor de Technische staf op de bank Keizer , Krol ,Neeskens, Litmanen en een keepers trainer met Tonnie Bruins Slot op de tribune als analist .
0 0
Ar
Driessen heeft de herseninhoud van een kanarie.
2 0
Pierre Heno
dat is dan alvast 1000x meer denkvermogen dan wat jij hier allemaal ten toon spreidt op deze site. Een 's' achter Ar zou daarbij zeker niet misstaan.
0 0
MankeNelis
Precies 'Driessen denkt' daar haken de meesten al af.
3 -1
aniel.rambharos
Helemaal geen slecht idee. Kan M. Keizer verder helpen in z'n ontwikkeling. Niets ten nadele van Keizer, maar ik heb altijd geroepen dat Morton Olsen de beste optie is. Ik denk dat Keizer hier ontzettend baat bij zou hebben.
Maar dan zou ik ook gaan voor assistenten Michael en Brian Laudrup. Allebei met een Ajax verleden. Of Jari Litmanen als een van de assistenten.
In ieder geval: oprotten met Bergkamp, Winter en Spijkerman!
Of: een combinatie van Bosz/Keizer is toch ook niet ondenkbaar!
1 0
ajaxinho
Zou tof zijn als het iemand zou worden van de oude garde... die ervaring heeft met 3-4-3.
Neeskens?

Deze talenten kunnen oude tijden doen herleven... dat gevoel heerst bij mij...
1 0
chrisjuhhh
Ruud Krol
0 0
EVH
Hennie heeft toch ervaring?? :-)

Of toch ... oww nee .. ze gaan toch niet voor ... oww mijn God nee .... nee
4 0
RaynoFischer
Nee joh zo gek zijn ze ook weer niet, hoop ik... toch?!...
0 0
talent020
wellicht niet reëel maar is iemand als Henk Ten Cate geen optie?
1 -2
Stamhoofd
Zou Patrick Kluivert niet een optie kunnen zijn als assistent? Grote naam met status..
0 -11
Ferd
Ajax zoekt ERVAREN trainer, dan kom jij met een naam die nog nooit hoofdtrainer is geweest op het hoogste niveau
2 0
Stroeve
Leuk idee, maar vrees dat Pat lekker gaat cashen als ie de kans krijgt. Hij vertrok ook naar PSG, enkele dagen nadat ie voor drie jaar bij Ajax had getekend.
3 0
AFCA0492
niet echt een ervaren trainer/manager. buiten dat zou het altijd een goede toevoeging zijn. kan hij samen mt zn zoon naar de training :p
1 0
atalantanio
Ik zou eigenlijk wel willen dat Bergkamp het overneemt van Keizer. Dit seizoen is toch al weggegooid dus laat Dennis gewoon zijn verantwoordelijkheid nemen. Nu trekt hij achter de schermen aan de touwtjes en gaan we volgend jaar gewoon weer met een nieuwe trekpop van het TH verder. Nee, laat hem eens op de voorgrond treden zodat hij afgerekend kan worden op zijn prestaties. Jonk moest weg, Bosz moest weg, wees dan zelf eens een kerel Dennis.
5 -1
Robinjo1988
Het enige dat Bergkamp moet doen is vertrekken.
3 0
Ferd
Wie coacht dan de uitwedstrijden?
5 -1
Champions
Of stel dat we Europees spelen
0 0
AFCA0492
is wel wat minder als je dan een uit wedstrijd speelt in bijv. griekeland of turkije. iedereen met het vliegtuig behalve onze dappere trainer. verder wel een prima ideetje
2 0
Ruff Rhythim
Ik zou dan toch eerder Keizer naast ervaring zetten dan....
1 0
Restored
Denk niet dat veel ervaren trainers zin hebben om de tweede viool te spelen? Of het moet echt een Ajax man zijn..
0 0
geDaante
Die Driessen wordt hier misschien niet serieus genomen, ik volg hem verder niet zo, maar hij is wel de enige die inziet en ook durft te zeggen dat Van Gaal het meesterbrein achter de verloedering van het nederlandse voetbal is, met zijn Masterplan bij de KNVB en het totaal verpesten van de opleiding bij Ajax toentertijd. En ook het overbrengen van zijn totaal verouderde visie uit '95, die zijn pupillen als De Boer nog proberen toe te passen, met balletjes breed en terug als gevolg.
Bovendien heeft deze knakker van een Van Gaal, niet per se bewust, voor twee kampen bij Ajax gezorgd, waardoor eeuwig gezeik binnen Ajax en het buiten boord houden van Cruijff.

Van Gaal heeft dus zoveel meer kapot gemaakt dan hij het nederlandse voetbal gebracht heeft. Hij heeft een mooi incident geleverd, maar de lange termijn en de toekomst van het nederlandse voetbal verkloot.

Dat maakt Driessen voor mij nu even een held.
7 -6
MosesD
Verloedering van het Nederlandse voetbal, dat is wel wat overdreven. Weleens gehoord van golfbewegingen met goede en mindere lichtingen? Met jouw negativisme kan je zo aan tafel bij Voetbal Inside. Daar kraken ze ook van alles af, zonder naar het totaalplaatje te kijken. En als er nog iemand naast van Gaal van twee kampen heeft gezorgd dan is het wel JC. Hij en van Gaal zijn twee grootheden met helaas grote ego's, die nooit eens als volwassen mannen e.e.a. in het belang van Ajax hebben kunnen 'gladstrijken'. Eeuwig zonde.
4 -3
geDaante
Waar zie jij een golfbeweging dan? En golfbeweging gaat op en neer, niet alleen maar neer. Sinds Van Gaals hervormingen komt er vrijwel niks meer door. De topspelers a la Sneijder en Robben zijn op één, vooruit, anderhalve hand te tellen. Maar dat in meer dan 20 jaar tijd(!). Dat is geen golfbeweging meer, dat is het resultaat van verkeerd scouten en opleiden. Zeker als je ziet dat het algehele basisniveau, dus ook van de niet toptalenten, zwaar ondermaats is, en zij individueel basisvaardigheden misten. En als je Van Gaals visie op opleiden bekijkt, is dat ook een logisch gevolg. De jeugdproducten waren en zijn logische eindproducten van zijn aanpak.

De laatste jaren begint er weer wat talent aan te komen, maar dat is vooral doordat betaald voetbal clubs meer hun eigen visie en aanpak zijn gaan doorvoeren.

JC heeft niet voor twee kampen gezorgd, het was altijd lijn Cruijff, dus één kamp, of beter gezegd, geen kamp. Met de komst van Van Gaal is er helaas een tweede kamp ontstaan. Van Gaal is een extreme ego, Johan Cruijff totaal niet. Als je dat beweert twijfel ik sterk aan je mensenkennis. Deze man was zó groot, het is een wonder dat hij nog zo nederig was gebleven, een beetje a la Messi. Hij eist alleen de meeste inspraak als het op voetbaltechnische zaken aankomt, zeker als hij een voetbalorganisatie moet runnen met zakenmannetjes. Laatstgenoemden willen zich nogal vaak bemoeien met zaken waar ze niks van afweten. Cruijff kent zijn sterktes en zwakte. Eist een belangrijke rol waarin zijn sterktes liggen, en bemoeit zich niet met zaken waar hij zwakker in is. En zo hoort het, iedereen inzetten voor datgene waarin iemand goed is, en geen gebemoei met elkaar.

Ik vind dat niet eeuwig zonde. Van Gaal heeft tijdens de Fluwelen Revolutie zijn ware aard getoond, door zijn ego boven het belang van Ajax te plaatsen, puur om Cruijff een hak te zetten. En dat terwijl Cruijff belangeloos zich flink inspande om van Ajax weer iets moois te maken. Van Gaal heeft Ajax kapot gemaakt, ook nu weer wordt visie Cruijff, die niet lang geleden nog weer geherintroduceerd was onder Jonk, teniet gedaan ten faveure van visie Van Gaal, wat zeer schadelijk is voor de opleiding, en voor Ajax.

Johan Cruijff zette zich belangeloos in voor Ajax, uit liefde voor Ajax, en wilde er vooral sportief weer wat van maken. Van Gaal doet alles vanuit ego. Hij is een schoolvoorbeeld van een narcist. En dat komt waarschijnlijk omdat ie diep van binnen heel erg onzeker is. Niet voor niets hekelde hij ook altijd het eeuwig in de schaduw van Cruijff moeten staan.
4 -2
MosesD
Hoelang was het bij Ajax na doorbraak Cruyff (1964) wachten op de nieuwe spits? Na Piet Keizer de linksbuiten van Internationale allure? Of na Sjaak Swart? Voor alledrie geldt dat dat heel lang duurde. Droogtes zijn er altijd geweest. We zijn een heel klein (voetbal)land en dus zijn we ook nooit een fabriek geweest waar jaar in jaar uit de toptalenten van de band rolden. Nu komt er weer aardig talent door. Zo gaat dat altijd. Van Gaal heeft een ego en JC niet volgens jou. JC heeft ook een hele rancuneuze kant (dat weten ook de mensen die dichtbij hem staan, dus dat is niet iets nieuws) en ten tijde van de zgn (fluwelen?) revolutie zijn er nogal wat mensen beschadigd. Letterlijk zei JC toen: 'Je bent voor me, of tegen me'. Reken maar dat JC de club heeft gespleten. De gulden middenweg is voor hem totaal onbekend. En is het sinds die zgn revolutie beter gegaan? Nee. Heeft Ajax zoals hij zei aansluiting met de Europes Top? Nee. JC was zeker groots (je vergelijkt hem terecht met Messi), maar dan heb ik het wel over de voetballer Cruyff. En dat allemaal belangeloos volgens jou? JC had de bedoeling om het zgn 'Plan Cruyff' internationaal uit te rollen. Zo belangeloos was het niet. Zat wel degelijk commercieel idee achter. Dat van Gaal een narcist is, ben ik volledig eens, maar doe nou niet of JC een heilige was....
0 -1
waayop
minnetje moest plus zijn, eens met je.
0 0
Bensco
Ik vind het helemaal niet overdreven dat we spreken over een verloedering van het Nederlands voetbal. Je hebt voor het eerst sinds 21 jaar geen trainer in een topcompetitie, sinds 20 jaar geen club meer actief in Europa na de winterstop en zijn voor het eerst sinds 86 niet meer actief op het WK. We steken onze kop in het zand en maken onszelf wijs dat het maar tijdelijk is en dat het wel goed komt. Maar komt het dat nog wel? De afstand met de top wordt steeds groter. Nu onze sterkhouders van oranje op de bank zitten en wij onze directe plaatsing CL/EL kwijt zijn zal het verval nog sneller gaan plaatsvinden. We moeten ingrijpen en wel nu.
1 0
Ferd
Niet actief op een WK sinds 1986? Ben je 2002 vergeten?
0 0
MosesD
Het gaat mij om kwaliteit en niet om kwantiteit, dus het aantal trainers in het buitenland is niet belangrijk. In betere tijden hadden we ook altijd maar 1 of 2 Nederlandse trainers in de buitenlandse top. Dat we nu na de winterstop er geen clubs meer bij hebben is vooral jammer en te wijten aan teveel jeugdigheid. Niet aan gebrek aan talent. Maar in voorgaande jaren moest vaak alleen Ajax de Europese eer hooghouden na de winterstop. Dus eerder 1 club nu 0. Maar je doet alsof er eerder 4 clubs overwinterden en nu nul. Dat het Europees niet zo goed gaat, dat klopt, maar we moeten het ook niet dramatiseren. In Europa regeert ook voornamelijk het grote geld. In 2002 waren we er op het WK ook niet bij. En jij bent waarschijnlijk wat jonger dus jij hebt de 'droogte' van na 1978 waarschijnlijk niet meegemaakt. Toen was het Nederlandse voetbal volgens sommigen ook ten dode opgeschreven. Viel allemaal reuze mee. Het gaat in golfbewegingen. Er komt weer een hele goede lichting aan. Kijk naar België, deden jaren niet mee en hebben nu een toplichting. Eigenlijk moet het komende WK voor België gebeuren!
0 0
geDaante
Ben je er wel van op de hoogte dat België net als Duitsland jaren terug hun opleidingen totaal hebben hervormd, meer op basis van Cruijffprincipes, en dat zij daarom nu individueel sterkere spelers voortbrengen? Of denk je dat dat toeval is?
0 0
MosesD
Ga je weer. Dus jij denkt dat de Bruyne zo goed is door Cruyff? Zou die jongen niet gewoon verschrikkelijk talentvol zijn en dat hebben gekregen van onze lieve heer ipv een bepaalde trainer?
De lichting van België is uniek. De lichtingen die er nu aankomen, zijn een stuk minder, dat kan elke Belgische voetbalkenner je vertellen. Dit is dus de bekende golfbeweging, waarbij de Belgen nu even boven zitten, straks zal het weer minder zijn. Net als Nederland, een klein land, dat dus niet continue topspelers tot zijn beschikking heeft.
En je haalt ook Duitsland aan. Daar heeft men naar Nederland gekeken, maar al lang geleden, in de tijd dat het voor hun kleine Ajax Europa in de jaren 90 veroverde. Maar vergis je niet, in de huidige Mannschaft spelen ook 14 allochtonen, bijna allemaal creatieve voetballers, met een andere achtergrond, andere genen en ontwikkeling.. Ook dat is een reden dat Duitsland anders speelt dan in de tijd dat er alleen maar 'Ariërs' in speelden.
1 0
Champy
bah, Driessen is een kwaadaardig iets voor de sport. Zaagt aan ieders stoelpoten als hij er geen persoonlijke feeling mee heeft.
Denk je nu echt dat die iets tegen Louis' visie heeft? Hij heeft gewoonlijk persoonlijk iets tegen hem, wat ik Driessen niet kwalijk neem.
0 0
geDaante
Doet niets af aan wat hij over Van Gaal zegt, ben blij dat het eindelijk eens in de media geroepen wordt, gaan mensen misschien nog eens wakker worden, al betwijfel ik dat.
1 -1
3*stars*3
Ik zag hem laatst bij Tafel van Kees en o wat waren de heren bang om wat kritisch te zeggen tegen Louis.
Perez zat ernaast en hield zich ook duidelijk in.
Hij haalde het ook geen moment in zijn hoofd om Koeman wat credits te geven want hij deed alsof 532 zijn vondst was op het WK en noemde het 1532.
Nee, Komena begon daar in 13/14 mee bij fey en ze eindigden 2e, met BMI en De Vrij in het centrum.

Met jou eens, dat v Gaal een grote rol heeft gespeeld en daarom begrijp ik ook niet waarom sommige Ajacieden hem terug willen.
Als je Louis binnen haalt, gaat hij niet alleen bemoeien met Ajax1 maar heel de club naar ZIJN hand zetten.
2 0
Champy
Was Adriaanse daar niet ooit mee begonnen. Dan praten we over het jaar 2001, toen we tegen Celtic speelden in de kwalificaties.

Het verschil is dat er geen resultaat mee werd behaald, en Koeman/Louis wel.
0 0
3*stars*3
Co is idd een maatje van Louis.

Maar na troepjaren onder Wouters, kwam ff die Brabander als tussenpaus (ff naam kwijt).
Daarna kwam Co en ging hij samen met Leo, bouwen aan een nieuw Ajax.
Toen kwamen ook; Mido, Zlatan, Maxwell, Trabelsi etc.

Koeman profiteerde daar later van.
1 0
wladimir
Hans Westerhof was de tijdelijke opvolger van Wouters.
0 0
MosesD
Och, dat waren verschrikkelijke jaren. Westerhof nam het volgens mij eerst over van Wouters. Na van Basten tijdelijk Adri Koster, dat was ook zo'n vleesgeworden assistent. Onder Wouters onze backs: Kanu en de Cler. Het kan dus altijd veel erger dan nu......
En Co heeft Ajax toen 'gerenoveerd'. Daar heeft Koeman enorm van geprofiteerd, zoals die later bij Psv kon profiteren van het werk van Hiddink. Ik blijf Koeman een overschatte trainer vinden. Deed het bij Fnoord prima, maar had toen voor Nederlandse begrippen prima spelers tot zijn beschikking.
1 0
Champy
Ik denk dat je Van Geel bedoelt, maar das toch geen trainer.

Maar ik bedoelde dat Co begonnen was met de 5-3-2 opstelling.

Ik geloof dat toen Wamberto en Arveladze van voor stonden. Al was dat maar voor een paar wedstrijden, wan t Arveladze ging toen weer weg.
0 0
A Kind of Magic
Ter vervanging van Spijkerman of die keeper, prima.

Maar dan wel een trainer met aanvallende intenties, of in ieder geval een trainer die bewezen heeft tactisch sterk te zijn.

Namen die me te binnen schieten zijn:
Morten Olsen

Fred Rutten (goeie peoplemanager en laat zijn teams verzorgd voetbal spelen, het is alleen geen Ajax-man)

Meer smaken zijn er denk ik niet?
0 0
DS
Even buiten het zure Valentijn ervaring verhaal,
In hoeverre zou Patrick Kluivert geschikt zijn voor een assistent rol? Met hem heb je wel iemand met naam en faam en een echte Ajax man op de bank zitten.
1 -7
CruyffFootball
Zet Sjaak Swart er dan maar neer als dat de vereisten zijn. Man man man..
7 0
3*stars*3
In ieder geval een man ertussen zetten die ''1 of the guys'' is.
Zoals Krüzen vorig seizoen die goed in de groep leek te liggen en je op trainingsbeelden ook vaak zag dollen met de boys.

Met Winter en Spijkerman, staan/zitten er een aantal droogklootjes die afstandelijk lijken.
Ik weet, het is natuurlijk geen speeltuin maar wat plezier kan geen kwaad.
0 0
DS
In de eerste zin liegt de televaag al, Valentijn Driessen denkt.....
1 -1
CruyffFootball
Denken=liegen?
En televaag? Hoe oud ben je.
1 -2
Leviathan
Zei tijd geleden al dat je er iemand als Henk ten cate naast moet zetten, maar wie dat dan kan zijn weet ik niet.
0 -1
stefanzob
Henk ten Cate misschien? Straks na het WK clubs heeft hij geen eer meer te behalen in de zandbak, en financieel zal hij ook weinig meer te winnen te hebben lijkt me.
1 0
talent020
zou me niet verbazen als Ajax ook inziet dat de assistenten te weinig brengen, Spijkerman is veel te defensief ingesteld en word ook oud, en ook Winter staat niet bepaald bekend om zijn tachtische kennis,
3 -1
talent020
zou me niet verbazen als Ajax ook inziet dat de assistenten te weinig brengen, Spijkerman is veel te defensief ingesteld en word ook oud, en ook Winter staat niet bepaald bekend om zijn tachtische kennis,
0 -1
Bobbaasje
Bosz als trainer, Keizer ernaast en Spijkerman lekker terug naar Go Ahead Eagles.

Hendrie Krüzen >(Ajax) Carlo l'Ami > (Go Ahead Eagles.
1 -4
AFCA.
Morten Olsen? Spijkerman eruit.
2 -1
X-RaY
Rijkaard? Die gasten komen niet punt. Wanneer gaat iedereen dat nou is inzien?!
0 0
MosesD
Ja!!!
0 -1
iammike
Ik hoop het liefst op een vertrek van alle assistent trainers van Ajax. Dan heb je ook mee keuze voor een goede assistent naast Keizer. Als de huidige assistenten blijven moet het iemand uit de facebookvriendenlijst van onze Dennis Bergkamp worden. En Hennie zal wel weer op zijn prikkie zijn getrapt. Overigens geloof ik niet zo in Valentijn Driessen. Wat een irritante man is dat en buiten dat verteld die gewoon vaak niet de waarheid. Hopelijk heeft die nu voor een keer gelijk.
1 -1
3*stars*3
Nee, Driessen DENKT weer.
Driessen riep vrijdag op Telegraaf dat het 0-4 kon worden.
Driessen riep vorig week dat Frenkie een hype is en al 20 is.

Driessen weet het zelf niet meer, it's in the name...
4 -2
MosesD
Ach ja, die Driessen. Gisteren bij de DWDD zag ik dat Frans Bauer is verkozen tot model 'Gewone Nederlander'. Dan is Driessen dat voor de 'Ultimate Loser'. En zijn accent kan ook goed Haags zijn ;-) ik kan er iig niet naar luisteren.
Overigens wat AFCA hier boven oppert: Morton Olsen als ervaren man. Dat zou een uitstekende keuze zijn. Scherp en kundig voetbaldier die boven diverse partijen kan staan. Onder Olsen overigens het beste Ajax voetbal in de Arena tot nu toe. Zou de man graag een mooie come back gunnen! Spijkerman en Winter per direct eruit.
1 -1
3*stars*3
Pfff, Ajax onder Olsen wat was dat destijds genieten zeg!
Goed voetbal, dubbel pakken en PSV vernederen in de kuip.
Jammer van shit met de Boertjes en dat ze hem hadden geliquideerd want vanaf 98/99 was het een drama, tot Co.

Olsen lijkt mij idd geen verkeerde optie maar verder weet ik niet wie zou willen instappen, als ervaren man.
ALS AJax op zoek is naar een ervaren man want het zijn woorden van Driessen en Spijkerman verlengde volgens mij zijn contract.

Een kakkie is zo te zien weer bezig op As...
1 0
Champy
Die zomers van die jaren vond ik zo fijn om te volgen. Nieuwe spelers ontdekken op de amateurvelden in de voorbereiding en Youtube bestond nog niet. Lekker, tig hattricks zien van superaankoop Dean Gorré of opvolger van Overmars Kevin Bobson.
0 0
MosesD
Onder Olsen veel uitstekende aankopen. En niet Bobson maar ene Michael Laudrup was de opvolger van Overmars.
0 0
Champy
Een ervaren man...
Het probleem is dat Nederland weinig goede trainers kent van de leeftijd 50-55 jaar.
Het tweede probleem is dat je daar nog eens een hulptrainer van wil maken.

Het vinden van een trainer met leeftijd zal geen probleem zijn, maar de relevante ervaring zal beperkt zijn, tenzij je zo'n type Kruzen wil, die goed tussen de spelers is.

Ik ben benieuwd. Ik kan niet zo 123 met een lijstje komen.

Aan de ene kant is dit het moment dat er een generatie nieuwe trainers opstaat, vrij van het negatieve voetbal van de 'ervaren' generatie.
1 -1
AjaxPassion
- Henk ten Cate
- Fred Rutte
- John van t Schip
- Bosz en/of Kruzen (al zullen die twee alleen samen instappen)
- Laudrup?

En Morton Olsen zoals hierboven geopperd

Alstu ; )

Maar zonder grappen zie ik ze stuk voor stuk wel zitten eigenlijk...
0 0
zuidzuid
Ja maar niet als assistent
0 0
Leviathan
Nouja op een gegeven moment heb je ook dat trainers geen zin hebben om fulltime trainer te zijn dan is assistent een wat rustiger alternatief
0 -1
JariHeijden
Adrie Koster?
0 -1
Champy
Misschien is dit wel zo'n profiel waar ze naar op zoek zijn, maar hopelijk jonger dan.
0 0
Bjorn
Is dit een terechte aanval op Spijkerman? Nutteloos en brengt Ajax niet vooruit. Eerder achteruit.
0 -1
MeerscheHeld
Hoe is dit hoofdnieuws? Dit is een mening..
0 -1
ajaxminimax
Zal zeker niet verkeerd wezen, met deze staf ga je het simpelweg niet redden.
0 -1
suitie
Man..ik dacht dat dit werkelijk nieuws zou zijn maar blijkt een uitspraak van de grote voetbalgoeroe Valentijn te zijn. Next...
0 -1