Betweters: 'Keizer niet gelijk ontslaan bij verlies'

giobelloni, 07-12-2017 om 14:05, 2887 views, Betweters | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Hugo Borst en Koert Westerman denken dat Ajax, bij een eventueel verlies op PSV, trainer Marcel Keizer niet gelijk moet ontslaan. Dat vertellen de analytici in hun programma Betweters. Daarnaast kijken zij vooruit naar de wedstrijd van aankomende zondag.

'Het is noodzakelijk dat Ajax wint', begint Westermann tegenover Borst. 'Niet alleen om het gat met PSV te verkleinen naar zeven punten, maar ook voor de toekomst van Keizer. Ajax moet erop en erover.' Toch denkt Borst dat een verlies niet meteen het ontslag van de trainer zal betekenen. 'Maar je moet wel kijken welke richting je na de winterstop in wil gaan, als Ajax zijnde.'

Westermann heeft al een paar opties die als opvolger van Keizer kunnen fungeren. 'Misschien dat Michael Reiziger het mag overnemen. Die jongens van Jong Ajax doen alles voor hem, of misschien is Sunday Oliseh een kandidaat om het over te nemen.'

Tenslotte halen de heren ook nog een mogelijk interessant duel aan, die aanstaande zondag plaats zou kunnen vinden. 'Max Wöber zal waarschijnlijk op linksback beginnen en die krijgt dan Lozano tegenover zich. Ik denk dat ze die bij Ajax niet bij kunnen benen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hammerzeit
Issie er nu nóg ??
0 0
JanTa
Natuurlijk niet ontslaan want die gifbeker moet helemaal leeg als Ajax met Keizer ergens in de subtop beland.
0 0
DeWijsneus
Keizer oprotten!! En neem die andere ellendelingen met je mee!!
1 0
Middenweg401
Oliseh een Zuid-Afrikaan? Yeah right..
0 0
Mr.P.
idd speelde voor nigeriaans elftal op wk volgens mij zelfs, zuid-afrika is maar 10.000 km verder lol

"In zijn geboorteland Nigeria is Oliseh een icoon. Hij speelde 54 interlands en was present op de WK's van 1994 en 1998"
0 0
3*stars*3
Als het aan Koert en Borst ligt, blijft Keizer nog 10jaar en is de kans groter dat Fey binnen 18 jaar wel 2x titel pakt.
0 0
Bensco
In hoeverre kun je dit keizer allemaal aanrekenen? Hij heeft geen ervaring, lootte gelijk de sterkste tegenstander in de voorrondes, heeft een slappe selectie en moest het hele gebeuren met Nouri nog eens terugkoppen.

Staat wel tegenover dat hij rare wissels uitvoert, geen uitgesproken visie heeft en nog steeds geen vastigheden heeft gecreees. Bij verlies heeft die al zijn geloofwaardigheid verloren en zal het er echt niet beter op gaan worden.

Keizer moet bij verlies gewoon het veld ruimen. Wil je meedoen dan zul je een coach van formaat moet hebben met een Ajax waardige selectie. Aan die selectie wordt nu gewerkt, nu moet men dus een goede trainer erbij zoeken.
1 0
Labrador
Hij is eindverantwoordelijke. Dus wat dat betreft is het hem zeker aan te merken. MAAR Hij wilde liever beginnen als assistent. Hij heeft totaal geen ervaring met het trainerschap op hoog niveau . Dat je zo'n man aanstelt als trainer van Ajax daar zit volgens mij de grootste fout.
1 0
waayop
Precies, een trainer die zegt dat ie eigenlijk liever eerst nog meer ervaring had opgedaan als assistent krijgt daarmee natuurlijk geen gezag bij de spelers. Als je dan nog een redelijk onnavolgbaar wisselbeleid hebt ben je wel gezien. Ajax heeft zichzelf in lastige positie gebracht door Keizer aan te stellen. Wat de vraag oproept of de directie wel opgewassen is voor zijn taak. Hebben wij de beste directie die Ajax zich kan veroorloven?
0 0
ambtenaar
Wat een optie's Reiziger of Oliseh, dan maak je dezelfde fout als met Keizer. Heb liever dat ze een ervaren trainer halen.
4 0
wladimir
Wie dan?
0 0
waayop
Laudrup.
0 0
jarenfan
Koeman, of een ervaren Deen,vooralsnog dan de staf eruit.
Louis v Gaal als td.
1 -1
Ferd
Anti-voetbal Koeman moet ver weg blijven van Ajax.
0 0
rodnet
Keizer valt mij ongelofelijk tegen. Aanvankelijk leek hij mij een goede keuze maar na een half seizoen heb ik hem nog geen keer op enig tactisch vernuft of interessant speltechnisch concept kunnen betrappen. Een aantal cruciale facetten van het voetbal van vorig seizoen zijn overboord gezet en qua opstelling en wissels rotzooit hij maar wat aan. Hij heeft het gewoon niet. Ik heb al afscheid van hem (en zijn staf) genomen en hoop dat Ajax dat ook doet.
6 -1
Ferd
Het is Koen Westerman met 1 n, het is Heiko Westermann met een dubbele n.

Pas de dubbele N die jullie meerdere keren gebruiken in dit artikel even aan heren van AS
1 -2
Ferd
Koert Westerman, stomme autocorrect
1 0
IDJosh
Mee eens, dat kan de dag erna ook wel.
2 0
Redrum
Ik denk dat we deze discussie beter niet kunnen voeren hier, want Ajax wint zondag gewoon van Psv.
3 -2
DannTheDon020
JUUSTEM
0 -1
Heiko
Keizer had allang ontslagen moeten worden. Maar helaas.
2 -3
BRAMHOUTEN
Wat is het verschil dat jij roept dat keizer allang ontslagen had moeten worden en je vindt dat Bosz niet door Dortmund ontslagen mag worden terwijl die resultaten veel slechter zijn. Van mijn hoeft bosz niet ontslagen te worden maar ik ben benieuwd waar om er zoveel verschil in benadering is?
2 0
3sterren
”Veel slechter zijn” is een understatement van de eerste orde. De goede man heeft al wekenlang niet meer gewonnen, ik geloof zelfs tien wedstrijden achtereen, en dat met veel betere spelers, aldus zijn eigen woorden ...
0 0
Sjoff
Kap er nou is mee!! Keizer wordt aangesteld door een stelletje niets nutten!
Fout licht niet bij keizer!
Als ze mij vragen zeg ik ook Ja!
1 0
Ferd
Zolang Bergkamp, Ouali en Van der Sar beslissen wie zijn opvolger wordt heeft dat geen zin
2 0