Jansen: 'Kans op Kluivert linksbuiten groot'

giobelloni, 17-11-2017 om 16:06, 3462 views, Voetbal International | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, denkt dat de wedstrijd tegen NAC Breda voor Justin Kluivert dé mogelijkheid is om zich te laten zien aan trainer Marcel Keizer. Daarnaast bespreekt de journalist wie er in Breda in de spits zal spelen. 

'De kans is groot dat Kluivert op linksbuiten zal mogen aantreden', begint Jansen. 'Als dat niet het geval zou zijn: wanneer dan wel? Dan start hij eindelijk op zijn geliefde linkerkant. Dat maakt het ook weer interessant, want dan heb je ook zoiets van: laat het maar zien dat jij een echte concurrent en misschien nog wel een betere optie dan Younes bent.'

Ook voor de spitspositie zijn alle mogelijkheden nog open. 'Kasper Dolberg begon in De Klassieker op te leven en ook vond Marcel Keizer dat de Deen het goed deed tegen FC Utrecht, dus de kans is groot dat hij speelt. Dat is opvallend aangezien Klaas-Jan Huntelaar in oktober een groot aandeel heeft gehad in de stijgende lijn van de Amsterdammers.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
achterlijn
Kom op jong... wanneer dan wel???

Kluivert hoort niet in Ajax1 daar is hij veel te licht voor,... gvd PSV heeft daar Lozano staan... en wij zouden dan met dat hulpeloos jochie moeten spelen die de allergrootste moeite heeft om een lantaarnpaal voorbij te komen... kom op.... Kluivert moet terug naar jong Ajax.... als hij meedoet is het een enorme verzwakking.

Volgens mij is de gast een psv of feyenoord fan als hij zo probeert kwaaie gezichten te kweken bij Ajaxspelers.
0 -2
Middenweg401
Nee Younes is Ajax 1 materiaal..
0 0
NouridolbergNeres34
Geef kluivert maar eens de kansen die younes heeft gehad ,hoelang die heeft mogen aankloten op links is echt ongekend.

Younes is wel klaar bij ajax, geef kluivert eens een wedstrijd of 5/6 op links en in de winterstop een linksbuiten halen waar hij mee kan concureren.
0 0
achterlijn
Kluivert heeft kansen genoeg gehad en laten zien dat hij dit niveau niet aan kan...

Ze hebben hem zelfs bij de betere Neres voorgetrokken terwijl iedere kenner zag dat Neres VEEL beter dan Kluivert is.
En ik weet zeker dan Johnsen ook beter dan Kluivert is... Johnsen is er ook nog niet maar geef hem de kansen die Kluivert gehad heeft en dan zal je zien dat die meer dreiging en rendement heeft.
0 -1
Dexy
Dit is wel de ultieme kans om zich te bewijzen. Als hij er morgenavond één of twee inprikt (of aangeeft), denk ik dat hij definitief Younes uit de basis heeft gespeeld.

Alhoewel, met Keizer en deze assistenten weet je het natuurlijk nooit zeker ;)
2 0
Labrador
Hoop dat hij dan zijn kans grijpt en eens stopt met bijdehand te doen
0 0
Bensco
Hopelijk prikt die er eentje in. Kluivert is te lang mishandeld op rechts. Zou zonde zijn als dit de volgende buitenspeler uit eigen jeugd is die nooit zijn volle potentie haalt.
1 0