'Frenkie moet in winterstop verhuurd worden'

JipVR, 10-11-2017 om 21:10, 5254 views, FOX Sports | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Arnold Bruggink begrijpt helemaal niets van het feit van Frenkie de Jong niet in de basis speelt bij Ajax. De analist zag hoe de middenvelder tegen Jong Andorra een geweldige wedstrijd speelde en concludeert dat De Jong Ajax tijdelijk zou moeten verlaten.

'Deze jongen móet voetballen', aldus Bruggink tegenover FOX Sports. 'Ik weet dat hij dat heel graag bij Ajax wil doen, maar als Ajax hem zo lang buiten de basis houdt, dan moet-ie in de winterstop een halfjaar ergens anders gaan spelen.'

'Geen Europese wedstrijden, geen extra wedstrijden... Het moet!', vervolgt Bruggink zijn relaas. 'Laat hem bijvoorbeeld sc Heerenveen op sleeptouw nemen. Bij wijze van. Het is een speler die altijd vooruit denkt, hij wil iemand uitspelen. Het is een prachtige speler.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Laat Bruggink zich met zijn psv bemoeien , en stoppen met de boel op te ruien bij Ajax .
0 0
Web
Niet verhuren, hij staat vast in de basis, naar de winterstop, ben ik van overtuigd.
Komt helemaal goed met Frenkie.
0 0
Pierre Heno
Vertel dàt maar eens aan Keizer..eh Bergkamp en Spijkermans. Die zien het niet. En je gaat het pas zien wanneer je het begrijpt........
0 0
Remark
Moet je dit es bekijken: https://youtu.be/3ie2t2XAU9A
De versnelling, het spelinzicht, het wegdraaien en het kwikzliverige van Cruijff, en altijd naar voren. Een natuurlijke leider, Iedereen levert als vanzelf de bal bij hem in. Absolute wereldklasse, en we hebben het over verhuren!!?? Opstellen verdomme, een elftal om hem heen bouwen en wel onmiddellijk, stelletje sukkels! Je houdt hem sowieso niet tegen, want het buitenland heeft 'm al in 't vizier, maar als Ajax nou eindelijk die oogkleppen afdoet, kunnen we nog een jaartje van 'm genieten.
0 0
Middenweg401
Dit is nou zo'n zeldzame speler waar je ruimt voor maakt of je team op aanpast. Hoe vaak komt er zo'n creatieve middenvelder langs. Zeker nu Nouri is weggevallen.
Na Vd vaart en Sneijder hebben we alleen Eriksen gehad, en verder was het armoede. Ajax moet zo'n speler koesteren. Hier draait ons spel om.
0 0
RiezZ
Volledig mee eens.....
0 0
Ajaccus
Niets verhuur. Frenkie is de toekomst van Ajax met zijn naar voren gerichte spel. Als de sodemieter in de basis en minuten maken!
0 -1
Bocarra
Frenkie speelt een goede wedstrijd tegen Andorra??????? We zijn echt doorgeslagen in Nederland
1 -2
Remark
Oh, dus jij hebt liever Siem die een slechte wedstrijd speelt tegen FC Utrecht??? Hopelijk vertrekt Frenkie zo snel mogelijk naar Arsenal of Manchester City, waar ze gelukkig niet zijn doorgeslagen en gewoon een goede speler op z'n waarde weten te schatten.
1 0
AjaxPassion
Ok. Bocarra.
0 0
Professor
Iedereen ziet dat Frenkie de Jong in de basis moet daar kan je niet omheen. Alleen Keizer ziet het niet of wil het niet zien.
4 0
Joseph
*Spijkerman
5 -1
ppd85
Belachelijk dat hij niet speelt. Wat een niveau legt hij op de mat bij Jong Oranje. Natuurlijk het was Andorra maar deze man was ongrijpbaar.
6 0
fanforeffer
Niks verhuren. Frenkie hoort in de basis ! Schone en Siem zijn goede invallers! Als we vanaf de voorbereiding met Frenkie en Donny hadden gespeeld hadden we nu een ingespeeld middenveld.
DeOuderen zijn de falende spelers.
8 -1
Siemmie
Het is een raadsel hoe iedereen het kan zien behalve de staf van Ajax.
8 0
Restored
Verhuur Siem maar
8 0
AjaxPassion
Haha
0 0
amthree
Met alle respect voor lasse maar het is mooi geweest, frenkie verdiend nu een kans.
15 0
PuurGeluk
Met heel veel respect
0 0
Ton_Winst
Amen...
3 0
SnakeDoc
Achterlijk als je hem verhuurt.
1 0
Josajacied87
Sc Heerenveen lijkt me ook een prima club voor hem. 16 wedstrijden 90 minuten daar leer je veel van.
0 -1
NouridolbergNeres34
Hij moet helemaal niet verhuurd worden, hij moet in de basis worden gezet. Technische staf speelt liever met de “ervaren siem en schone” ongelofelijk, kwaliteit moet op het veld staan middenveld dus met frenkie, donny, en ziyech.
5 0
AjaxPassion
Dat is toch ook wat Nolty zegt?
0 0