'Langeler maakt van J. Oranje grote speeltuin'

giobelloni, 08-11-2017 om 09:15, 4988 views, De Telegraaf | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Jong Oranje-trainer Art Langeler maakt er volgens De Telegraaf een grote speeltuin van voor de beloften van Oranje. In zijn tijd als hoofd-jeugdopleiding bij PSV moest alles wijken voor resultaten, maar bij Jong Oranje lijkt dat te zijn vervaren.

'Zo krijgen de spelers altijd na hun interland op vrijdag een vrije dag, waardoor er geen uitlooptraining of behandeling is. Ook zijn de spelers niet verplicht om met de bus terug naar de KNVB-campus te gaan, waardoor sommige spelers na de wedstrijd tegen Jong Engeland in de McDonalds werden gespot', aldus De Telegraaf.

Ook is er volgens de krant ophef over het FIFA-toernooitje dat tijdens de vorige interlandperiode werd georganiseerd én uitgezonden op Facebook. Want nog altijd staat Jong Oranje maar op vijf punten uit vier duels. 'En dat terwijl spelers juist voor hun ontwikkeling op een jeugd-EK moeten zijn. Het is voor het Nederlands voetbal te hopen dat Langeler nu niet het derde EK op rij uit de handen laat glippen.'  

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dexy
CV'tjes en vriendjespolitiek gaan bij de KNVB boven kwaliteit, blijkt maar weer. Ga zo door jongens!

Ondertussen ligt het hele Nederlandse voetbal op apegapen. Straks komt de kampioen niet meer rechtstreeks uit in de Champions League en is zelfs de bekerwinnaar niet meer zeker van de Europa League. De Hirving Lozano'tjes en David Neres'jes zullen dan niet meer naar Nederland komen.

Ga daar eens wat aan doen, KNVB!
0 0
Ajaxvooraltijd
Kneuzen Naaiers Vriendjespolitiek Billenmaatjes bond. Echt daar bij de KNVB zijn het stuk voor stuk allemaal een stel kneuzen.
2 0
MichelAngelo66
De KNVB en zijn keuzes zijn een en al triestigheid. Het glijdt steeds verder af.
2 0
MSwertz92
Alles in het nederlands voetbal is dramatisch, spelers hier hebben moeite met de juiste kleur aanspelen, onze scheidsrechters maken allemaal minimaal 9 tot 11 fouten alleen al in de eerste 25 min van een wedstrijd. Van boven (KNVB) gaat volgens mij alles mis wat er mis kan gaan. En dan moeten we vrolijk door en geen kritiek leveren ? Juist omdat er zo weinig kritiek is geleverd gaat nu alles fout, want als je dingen fout doet en niemand vertelt je dat, dan blijft het natuurlijk verkeerd gaan.
2 0
Duif63
De voetbal opleiders zouden heel veel kunnen leren van de wijze waarop jonge schaatsers, zwemmers, wielrenners etc worden opgeleid tot topsporter. Of is voetbal geen topsport meer in Nederland ? Dat kan natuurlijk ook.
1 0
10Sneijder10
Tsja wat wil je met een trainer die eruit ziet en zich gedraagt als een neanderthaler.
0 0
Ajax412
Die man snapt helemaal niet waar hij mee bezig is, apart dat hij op dergelijke functies terecht is gekomen.
1 0
Aeter
Als er een fatsoenlijke gestructureerde leiding was bij de KNVB was deze PSV knakker allang weggestuurd wegens wanprestaties en nalatigheid, maar goed we weten allemaal wat een puinhoop de KNVB is op het moment. Hopelijk wordt dit snel beter met Gudde.
1 0
DS
Alsof jonge talenten naar ene Art langeler luisteren....
Zet iemand neer die prijzen gewonnen heeft met topclubs daar kijken ze tegenop!
Idem met keizer, winter en de keepers, de spelers lachen toch de billen uit hun string als die iets voetbal gerelateerds uit gaan leggen.
1 -1
FWAjacied
Die ophef over dat FIFA-toernooi komt dan enkel van de journalisten van De Telegraaf. Zoiets meenemen in je woede over de KNVB doet nogal zielig aan en versterkt je verhaal allerminst.
0 0
Suarez16_
Wat is er zo bijzonder aan een fifa toernooi dan? Als je tegenwoordig bij de C1, B1 of A1 van fc balophetdak een teamactiviteit wil doen en je hebt de keuze uit een barbeque, fifa toernooi, zwemmen of paintballen dan durf ik te wedden dat een fifa toenooi vaak zal winnen. Net of het zo bijzonder is dat een stel 10'ers die vorig jaar of nu nog in de A1 mogen spelen het dan leuk vinden om een fifa toernooitje te houden. Daarnaast heb je denk ik ook weinig te doen behalve rond hangen in zo'n hotel.
0 0
mgtow
Lang leven de lol. Onderhand ligt het hele Nederlandse voetbal zo hard op z'n gat dat het nog lang, heel lang gaat duren voordat de schade is hersteld. Gefeliciteerd. Binnenkort vanaf het begin van het seizoen helemaal niemand meer in Europa dan willen zelfs spelers van Jupiler League niveau niet meer in de eredivisie spelen.
3 0
Restored
Als dit geen reden is tot ontslag weet ik het ook niet meer? Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig bij de KNVB? Nog nooit hebben we er zo slecht voorgestaan en dan staat er zo'n nobody aan het roer bij het vlaggenschap van de nederlandse jeugd. Links en rechts halen landen ons in die vroeger geen reet voorstelde
2 0
blava
Een van de miskleunen van de KNVB
4 0
Ar
Een van de vele miskleunen
2 0