Borst: 'Denk dat het wedstrijd van Ziyech wordt'

BvdPloeg, 19-10-2017 om 07:50, 7881 views, Betweters | De Champions League-sjaals zijn al te koop!

Hugo Borst denkt dat Hakim Ziyech komende zondag in de Klassieker gaat uitblinken tegen Feyenoord. De middenvelder had het op zijn heupen tegen Sparta, zag ook de analist van Betweters.

'Ik hou het op een gelijkspel, met een briljante Ziyech. Hij weet dat hij naar het WK wil, hij wil schitteren en internationaal presteren en dit is een internationale wedstrijd. Ik denk dat het de wedstrijd van Ziyech wordt, maar dat Feyenoord op de valreep toch nog een doelpuntje maakt', aldus Borst.

Waar collega Koert Westerman voor een Amsterdamse zege gaat, daar likt Borst nog even zijn vingers af bij de wedstrijd van Ziyech tegen Sparta op zaterdag. 'Ziyech is helemaal los, al zal hij niet de ruimte krijgen die hij tegen Sparta kreeg. Hij heeft tien keer iemand voor de keeper gezet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Het word de wedstrijd eerder van Neres dan van Ziyech die geniale wedstrijden afwisselt met slordige wedstrijden met erg veel balverlies.
0 0
gras
Ik heb weinig vertrouwen in een resultaat. De afstanden kloppen niet, er is geen collectieve druk, achterin is er te weinig rust en zekerheid, voorin vooral twijfelaars. Middenveld is goed, maar een linie kan het niet zonder de andere twee af.

Hopelijk komt er net als onder Adriaanse gewoon een smerige surprise overwinning uit. Kunnen de Falenoorders weer lekker de schlemiel uithangen. Dat beeld hebben ze toch decennia lang van zichzelf gecultiveerd.
1 -1
Tomajax1990
Compleet eens. De ruimtes waren tegen Sparta zo ongelofelijk groot op het middenveld. Doordat je spelers dan individueel beter zijn loopt dat goed af. Maar je zal tegen Feyenoord denk ik vaker duels verliezen en dus die hele ruimtes niet meer kan belopen. Hoop op een stiekume 1-2 en je de dagen daarna overal hoort hoe onterecht het allemaal wel niet was. Heerlijk
0 0
blessure
Ik ben bang, dat Ziyech en Neres de wedstrijd niet uitspelen, vanwege een blessure.
Veltman pakt twee keer geel, tegen Boetius.
0 0
MSwertz92
Ik heb ook zo een naar gevoel dat Veltman rood gaat pakken in deze wedstrijd.. hopelijk zitten we er naast.
1 0
wladimir
2 x 4-0 gewonnen. Dijks is eruit. Neres erin. We gaan die kakkie's gewoon een pak slaag geven.
1 -1
fanforeffer
ik vertrouw niet op Zyech. Ik hoop dat ik mis zit !
3 -2
Tscheu
Laat het maar zien dan
2 0