De Mos: 'Gaat een grote speler worden'

JesseTH, 06-10-2017 om 22:53, 6113 views, Voetbal Inside | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Johan Derksen is niet te spreken over de hiërarchie binnen Ajax. Hij ziet een jongeling als Matthijs de Ligt uitspraken doen die hij nog niet zou moeten doen. Aad de Mos is positiever gestemd en spreekt vol lof over Frenkie de Jong.

'Neem van mij aan dat De Jong een grote speler gaat worden', opent een optimistische De Mos. 'Die gaat het wel maken.' De Mos kan verder, zeker nu Bas Dost niet fit lijkt, niet geloven dat Klaas-Jan Huntelaar thuis is gelaten door Advocaat. 'Ik zou zeggen: Klaas wacht op het telefoontje en maak je klaar om nog even naar Minsk te vliegen. We hebben geen vervanger voor Janssen.'

Derksen is kritisch op De Ligt, die het eerder opnam voor Marcel Keizer. 'Een paar jaar geleden, als zo’n snotaap zijn mond opendeed in de krant over dat soort zaken, dan zeiden de oudere jongens dat hij er niet over gaat. Er is geen pikorde, meneer De Ligt laat zijn licht schijnen over het wel of niet functioneren van de trainer. Die heeft alleen nog maar een jeugdtrainer gehad en heeft geen ervaring in de business.'

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
flyingsoccer
Het enige wat de bromsnor doet is klagen of het nu positief of negatief is hij heeft altijd wel wat te zeiken. Het is net onkruid het vergaat pas als je het verdelgt.
0 -1
NouriVandeBeek
De Ligt antwoordde gewoon op een vraag van een journalist. Wat een bullshit allemaal weer van Derksen.
10 -1
geronimo
Derksen is een lul
0 -1
Bramble1988
Die bullshit op Maandag- en Vrijdagavond zijn we nu toch wel gewend. Hetnis vermakelijk, maar ga er miet al te serieus op in!
2 0
3*stars*3
Derksen...Die man, zoekt en zoekt maar constant naar iets om mensen af te kraken.
Wat deed De Ligt verkeerd dan? Hij neemt het voor de trainer op, nou, nou.
Wat moest hij zeggen? Politiek correct, 'daar ga ik niet over' en dan volgende dag horen en lezen in kranten en programma's dat Ajax spelers twijfelen over Keizer omdat ze vragen ontwijken?
Het is nooit goed volgens de voorzitter van de Nijhuis fanclub...

Uiteraard met Aad eens over Frenkie maar zelfs die hard kakkies kunnen zien dat Frenkie een geweldenaar is.
10 -1
laling
Ben allang gestopt met kijken.
Kan ik iedereen aanraden!
1 -1
willieovertoom
Ik dacht: "Eindelijk zegt deze lul Aad iets zinnigs over voetbal."

En toe zei hij opeens dat Tete kon voetballen :-)
6 0
AFCARSCA
Bla bla bla bla. Geen van deze mannen kan nog serieus genomen worden. De objectiviteit is ver te zoeken tegenwoordig, want ze worden te persoonlijk.
0 -1