Neres gefileerd: 'Was zo verschrikkelijk slecht'

ArthurV, 02-10-2017 om 22:06, 10325 views, Voetbal Inside | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

De heren bij Voetbal Inside stellen dat Ajax afgelopen zondag tegen SC Heerenveen het geluk aan de zijde had, maar dat Ajax trainer Marcel Keizer dit ook verdient na alle tegenslag van de afgelopen weken. Daarnaast werd René van der Gijp, ondanks zijn twee goals, niet vrolijk van het spel van David Neres.

'Deze winst moet je aan Marcel Keizer gunnen, hij heeft de verantwoordelijkheid genomen, dus is hij ook verantwoordelijk voor de 0-4 overwinning', begint Johan Derksen. 'Het zat niet tegen, maar dat mocht ook wel een keer voor Ajax'. Voor van der Gijp kwamen de doelpunten van David Neres gezien het spelbeeld geheel onverwacht. 'Het gebeurt niet vaak dat de verhoudingen zo ver uit elkaar liggen, want Ajax speelde zeer matig. Heerenveen had de pech dat de paal en de lat in de weg zaten en toen scoorde Neres prompt twee keer.'

Daarnaast vindt Van der Gijp ook dat diezelfde Neres een reeks wedstrijden achter elkaar in de basis moet blijven staan, al was hij niet heel erg te spreken over het spel van de Braziliaan afgelopen zondag. 'Hij maakte weliswaar twee goals, maar wat speelde hij verschrikkelijk zeg. Hij heeft zelf niets van een Brazilliaan in zijn spel, maar misschien zou je hem wel over een langere periode de kans moeten geven.' Derksen was nog harder in zijn oordeel: 'Hij had eigenlijk tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden. Die was rijp voor een wissel.'

De opa van Sinkgraven
Derksen kwam gedurende de uitzending ook nog met een opmerkelijke anekdote over de opa van Daley Sinkgraven. 'Ik was laatst onderweg naar een paar interviews, en toen kwam er een keurige oude man naar mij toe. En het bleek de opa van Sinkgraven! En die zei dat hij zich aan mij ergerde. Toen vertelde ik deze man dat ik snap dat het voor familieleden best pijnlijk is als wij kritisch op zo'n jongen zijn, maar dat hij als een volwassen jongen beoordeeld moet worden. Hoe de opa reageerde? Hij gaf mij een kopstoot en fietste weg', grapte Derksen.

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxvooraltijd
Ken je nagaan als hij wel goed speelt. Dan scoort hij er 6.
1 0
ram
Jesus wat een stel roeptoeterende Calimero's hier zeg... En zeggen dat VI pro-Feyenoord en anti-Ajax is, is zó bizar. Echt dom gewoon.

Vi is on-ge-loof-lijk objectief. Objectiever kan niet. Als Neres kut speelt zeggen ze dat Neres kut speelt. En hij was ontzettend kut. Simpel. Maar ze hebben het ook over zijn effectiviteit gehad. Gewoon de waarheid dus. En als Berghuis zich als een eikeltje gedraagt, zeggen ze dat. Zwakke spelers als Nelom noemen ze structuur waardeloos. Enzovoorts.

Je hoeft het er niet altijd mee eens te zijn. Maar vrijwel altijd zijn zaken gezegd in VI zéér reëel. Maar wat je echt niet in twijfel kunt trekken, is de objectiviteit van de heren.
0 -6
Stuyvesant
Hahahahahahahahahahaha! Zelden zoveel lachwekkende nonsens bij elkaar gelezen! Voetbal Inside is absoluut niet objectief. Elke vaste gast op Kraag na geeft een sterke antipathie tegen Ajax. Absoluut niet objectief en totaal niet meer ingevoerd in de voetbalwereld. Fantastisch dat het na dit seizoen stopt.
3 0
JPM
"VI is on-ge-loof-lijk objectief."

En jij hebt er blijkbaar he-le-maal geen reet van begrepen.

Oh, ja; iedereen die niet blind genoeg is om in te kunnen zien dat Gijp bijvoorbeeld wel degelijk niets met Ajax heeft en diehard Feyenoord supporter is, is per definitie een "Calimero". Wat een verkrachte metafoor is dat inmiddels geworden, zeg. Veel plezier in jouw parallelle universum waarin je vol bent van jouw "kijk mij eens super objectief zijn" houding en waar iedereen die door bepaalde TV persoonlijkheden heen prikt wordt bestempeld als Calimero, maar verkondig dit soort bs aub ergens anders.
2 0
Daneman
als je twee keer scoort heb je hoe dan ook een goede wedstrijd
2 0
Pierre Heno
Het programma gaat niet over voetbal maar over de presentatoren zèlf. Altijd al zo geweest. Niets nieuws dus.
1 -1
Duif63
Younes fileren zou geloofwaardiger en rechtvaardiger zijn. Week in week uit mag die man falen en het wordt altijd met 2 woorden afgedaan. Alsof het een incident is. Onbegrijpelijk.
1 -1
gras
Maar Younes wordt ook wekelijks gefileerd door VI.
1 0
Cello
En verder is het een kwestie van tijd, dat ze ook over Ziyech gaan beginnen, want man oh man....wat staat die al een tijd lang te schutteren!. Daar gaat werkelijk bijna alles langzaam aan fout. Net alsof ie er niets meer van kan.
0 0
gras
Klopt, maar 80% van AS schreeuwde moord en brand toen Neres werd gewisseld. Die jongen heeft inderdaad een on-Braziliaanse effectiviteit in zijn spel. Hij rondt af met de koelbloedigheid van een spits, viel me in JA al op.

Maar de reden dat hij niet speelt, is dat hij voor de rest gewoon een liability is. Er is schandelijk overbetaald voor deze jongen. Hij kan wat, maar niet wat je voor dat bedrag mag verwachten. Zodra Overmars onder druk komt te staan, krijg je dit soort monsterbedragen.

Voor SInkgraven werd schandalig veel betaald. Een relatief lichtgewicht, terwijl er een Ziyech achtig bedrag voor is neergelegd. Neres idem.

En wat de vergelijking met Traore betreft: die had al laten zien een echt goede spits te zijn in de eredivisie. En op die plek excelleerde hij ook toen hij wedstrijd fit werd. Op rechts was het vaak puur ergernis en behelpen. Het is dat hij goed mee verdedigde.

Ik gun deze jongen zijn doorbraak, maar Keizer heeft al met al een verwaterde groep gekregen. Er moet nog een creatieve middenvelder bij, een linksback van niveau en een stabiele buitenspelert.

Typisch Ajax. Seizoen is begonnen, een aantal prijzen zijn al verdeeld en men komt erachter weer eens laks te zijn geweest. Ajax en aankopen. Het gaat slechts heel af en toe goed. Je moet gewoon het geluk hebben dat je dan trainer bent.
2 -1
MFox
Opa van Sinkgraven, als u hier toevallig meeleest: erger u niet aan die karikaturen van VI. Wij supporters kunnen niet wachten tot we uw kleinzoon weer in het eerste zien.
2 -1
EKS
Traoré deed ook bijna niks goed in het begin, maar was ook wel effectief en groeide later uit tot een van de sterspelers. Hopelijk krijgt Neres ook zijn kans en pakt hij die.
2 0
foroloca
Snap niet waarom iedereen er zo wakker van ligt Neres deed één ding goed en dat was scoren en verder was hij erg slordig, maar hij scoort in elk geval, Younes is een ramp wat dat betreft.
3 -4
PJK54
Misschien dat de directie van RTL nu gaat inzien dat dit programma over the top is en het gaat stoppen, dit slaat werkelijk nergens meer op en gaat alleen nog maar over hoe goed 010 is de rest dat ja eh .........dat is aanvulling van de ED.

Oké Neres heeft niet 90 minuten goed gespeeld maar welke spelers in NL kunnen dat wel zelfs hun lievelingetjes van 010 laten het weleens afweten.

Ik ben letterlijk van mijn stoel gevallen bij de opmerking van die snor dat Nijhuis de beste scheidsrechter van NL is!!!! die snor is echt het pad kwijt en moet zo snel mogelijk terug naar zijn verzorgingstehuis. Mocht hij dit spelen dan is hij een prima komediant die in de theaters thuis hoort maar niet meer op de buis.
5 -2
foroloca
Komt omdat hij een boek van Nijhuis uitgeeft dan is hij natuurlijk de beste scheids van deze aardkloot. Terwijl Naaihuis altijd in het nadeel van ajax fluit en we meestal punten verliezen onder zijn leiding en dat kan geen toeval meer zijn.
4 -1
Ajaccus
Voor het eerst sinds tijden weer eens een stukje gezien. Wat een niveau zeg. Elkaar kinderachtig lopen afzeiken is de rode draad van het programma.
4 -2
jtsmit
Ik kijk al 2 jaar niet, maar als ik dit lees heb ik in al die tijd dus niets gemist.
0 -1
witchmaster11
voetballen doet je met je voeten en niet met je mond neres komt er wel brasilianen houden van de bal
0 -1
de-Ajacied
Dit groepje kakkerlakken is al met de psychologische oorlogsvoering begonnen voor de klassieker.
0 -3
Robinjo1988
Niks over Younes?
2 0
Sulejmanibesteaankoopooit
als Kuyt zo slecht speelt en scoort is het een efficiënte volwassen speler. Neres scoort twee keer, dan heb je goed gespeeld. van mij mag hij 100 ballen verliezen als hij iedere week 2x scoort.
8 -2
foroloca
Alleen als hij elke wedstijd dan ook zo’n terugspeelbal geeft heft dat elkaar op, want het was door de geweldige Onana dat we de nul hielden op dat moment.
0 0
mvdk
Ik kijk het al een paar jaar niet meer. Vroeger kon ik er nog weleens om lachen, maar inmiddels is het enorm uitgekauwd en geforceerd. Volgens mij zitten die gasten elke dag naakt voor de spiegel.
6 -3
3*stars*3
No surprise toch? Blijft gewoon een kakkerlakken/Nijhuis show.

Hadden ze weer 5 kakkerlakken genomineerd?
7 -2
Ajacied33
Haha dit keer 3 kakkerlakken
2 -1
3*stars*3
Ha, ik dacht al.
Kan mij herrinneren dat ze een x 5 kakkies hadden geselecteerd.
Volgens mij na fey-psv.

Nee joh, het is en blijft een kakkerlakkenprogramma en gelukkig lopen de kijkcijfers terug.
1 -2
Bocarra
Neres, mag van mij elke week zo slecht spelen. Als hij maar blijft scoren en assists blijft geven. Dat kunnen we van younes niet zeggen.
7 0
amthree
Wie neemt derksen genee en renee nog serieus? Dit is gewoon kakkerlaken tv, 2 boeken liggen er voor op de tafel en achtergrond is de kuip... Alles wat 010 doet is fantastisch en wat ajax doet is slecht en verkeerd. Dit is geen voetbal programma maar een comedy capers show.
12 -4
JPM
Aldus Derksen, de man die één van de grootste arbitrale clowns van de Nederlandse velden ophemelt omdat hij geheel toevallig een boek over hem uitgeeft.

Met z'n "ik ben zo onafhankelijk en geef altijd mijn ongezouten mening". Wie Derksen lang genoeg volgt en analyseert, komt al gauw tot de conclusie dat het een slappe, hypocriete lul is die alles behalve onafhankelijke journalistiek bedrijft.

Next.
29 -3
Lane 8
Savage
1 -2
LezDeBoer
Het is duidelijk dat deze jongen onder een vergrootglas ligt omdat er 12 miljoen voor hem betaald is, omdat ie voor Ajax speelt natuurlijk en ik denk omdat hij Braziliaans is (leuke samba voetballers meestal). Hoge verwachtingspatroon dus.

Neres speelde inderdaad geen sterke wedstrijd tot aan zijn goals. Maar "zo verschrikkelijk slecht".... schei ff uit man stelletje aanstellers.
Je ziet aan hem dat ie niet met veel vetrouwen speelt, logisch want dat krijgt ie ook heel weinig van zijn trainer en hij moet zich aanpassen aan een heel ander cultuur. Toch is het onze beste buitenspeler als je kijkt naar het rendement en het aantal minuten die hij maakt. Scoort gewoon meer en geeft meest assists dan Younes en Kluivert.

Wacht maar als ie een paar wedstrijden blijft staan. Ik kan niet wachten op het moment dat ie alles en iedereen de mond snoert
11 0
blessure
Neres mag van mij, elke week zo slecht spelen.
Het gaat tenslotte om het rendement.
Dus waar zeuren ze over, bij V.I.
Younes kan er een voorbeeld aan nemen.
1 0
Ruff Rhythim
Die kopstoot kan me niet hard genoeg zijn....
1 0
Petervandersluis
Tja, was het niet Derksen die weer begon over hoe goed Nijhuis wel niet was? relativeren dus
0 -1
fanforeffer
Lachu ,Neres was slecht ,NAaihuis is top, Lozano wereldklasse ,Kakkerlakken heel goed,Ajax had geluk,Heerenveen pech. Niet meer naar kijken.
3 -5
Leprechaun
Hoezo? Omdat ze dingen benoemen die jij als Ajacied niet leuk vindt om te horen? Ik kijk er altijd met veel plezier naar.
1 0
ram
Ik ook. Geweldig programma! En objectiever kun je het niet krijgen.

Heel veel mensen hier accepteren het alleen als de heren iedere week de kont van Ajax kussen en Feyenoord iedere week slopen. Want dan is het wél goed!

Neres was slecht, Lozano was top, Feyenoord was goed, Heerenveen had pech en wij hadden geluk. Dat is gewoon dé samenvatting van afgelopen weekend.

Maar sommigen hier hebben liever Noord-Koreaanse toestanden. Het grote Ajax is altijd geweldig en de realiteit bestaat niet.
1 0
skinny hein
mwah....hij heeft wel n punt hahahaha.Maar Neres mag van mij slecht spelen en 2 x scoren.
1 0
Amster
En de volgende keer als ze weer wat zinnigs in jouw straatje over Ajax zeggen dan zeg je weer dat ze gelijk hebben.
Lozano is ook van wereldklasse, kakkerlakken waren helaas ook goed en Heerenveen was ook beter en had inderdaad pech.
Zet je roze bril ff af joh.
En wat betreft Neres doet het me een beetje denken aan Sana, het was niet goed tegen Heerenveen, desalnietemin zie ik hem graag meer de kans krijgen in de basis.
3 -7
RaynoFischer
Ach ja geen verassing meer ondertussen, gelul daar.
0 -1
Dexy
Derksen stak ook Nijhuis weer even een paar veren in zijn kont. Man man man...
1 -2
arigold
Neres kan nog zoveel groeien, zo verschrikkelijk wendbaar en snel. Die jongen moet nog iets meer vertrouwen hebben en wat ervaring opdoen.
2 0
RaynoFischer
Wat heeft de media tegen die jongen?, al van het begin af aan moeten ze hem niet lijkt het wel.
Speelde geen wereldoorlog, maar heeft tenminste rendement, van Lozano bij PSV kregen ze een stijve.
10 -1
Ajaxfan-87
Komt puur door die transfersom en omdat het een Braziliaan is.
Er wordt heel veel van hem verwacht.
4 0
RaynoFischer
Ja, alsof hij zijn prijskaartje bepaalde.
Iedereen ziet dat deze jongen genoeg talent heeft.
Komt wel goed
2 0
Amster
Riepen we over Sana ook.
1 -12
AFCARSCA
Heerenveen heeft de lat niet eens geraakt, dat was van de Beek. Zo goed kijken ze dus naar Ajax.
6 0
Ajaxfan-87
Feyenoord was natuurlijk weer geweldig.
En geen woord over AZ dat weer eens open huis hield.
Blijft een Feyenoord programma, ik kijk dan ook alleen maar voor het cabaret.
9 -2
Cello
Of vorige week dat Utrecht open huis hield in de tweede helft tegen PSV.
0 -1
Mr.P.
ze zijn klaar voor het gekkenhuis jongens, opdoeken dat programma
6 -2
Patrick78
CLOWNS!!!!! Weer een Calimero Show!!!
7 -1
ram
Zoek even op wat 'Calimero' is. Dan zie je er "Patrick78" bijstaan.
0 0
Heiko
Vanwaar die haat richting Neres! Ik begrijp het niet
13 -2
ram
Waar lees jij haat in? Dit ie zó reëel. Je hebt het duidelijk niet gezien en alleen de titel van dit artikel gelezen.
0 0
Figo
Heb je niet gekeken? hij scoorde 2 uitstekende goals en was voor de rest verschrikkelijk slecht.
9 -10
AjaxCitizen
Zonder wedstrijdritme hoef je ook niet te verwachten dat hij alle balcontacten goed heeft. Verder is het uitermate knap dat hij met zo weinig minuten in de benen alsnog 2 doelpunten weet te maken. Met de doelpunten die hij heeft gescoord dit seizoen, is hij veel effectiever gebleken dan zijn concurrenten voor die positie. Hij verdient het om langere tijd een basisplaats te krijgen.
0 -1
Bensco
Hij beslist de wedstrijd praktisch in zijn eentje in 1 helft en toch speelt die slecht. Wij Nederlanders hebben altijd wat te zeiken. Volgende keer maakt die een hattrick maar waren z'n sokken te wit.
19 -3
GvanderK
Hij was slordig, maar verdient de tijd om zich te verbeteren. Vind de kritiek een beetje overdreven bij Studio Voetbal en VI.
18 -1
Heiko
Ik ook! Gelukkig verstaat Neres geen Nederlands
4 -1