'Grootste fout was Dolberg niet verkopen'

giobelloni, 13-09-2017 om 07:51, 13430 views, Nieuwe Revu | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Onderhand heeft iedereen wel in de gaten dat Kasper Dolberg in een moeilijke periode zit. In een column in de Nieuwe Revu zegt Özkan Akyol dat de grootste fout van directeur spelersbeleid Marc Overmars het niet verkopen van Dolberg was.

'Want wie afgelopen week naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle keek, zag vooral een Klaas-Jan Huntelaar die de spotlights pakte met zijn twee goals', zo schrijft Akyol. 'Marcel Keizer heeft graag dat de twee spitsen een duo vormen, maar de Deen is op dit moment hopeloos uit vorm. Natuurlijk valt er, na iets meer dan een seizoen, niet veel over te zeggen. Maar Dolberg is aan het begin van vorig seizoen behoorlijk gehyped, nog voordat hij zich echt had bewezen werd hij gezien als de verlosser die Ajax weer naar de (sub)top zou brengen.'

'Misschien is iedereen door alle commotie vergeten dat Dolberg, sinds zijn blessure halverwege het vorige seizoen, nooit meer zijn niveau van daarvoor heeft gehaald. Alle lof en credits die we hem nu geven zijn gebaseerd op een korte periode begin vorig seizoen.' Zelfs vorig seizoen werd hij volgens Akyol al overstegen door een ploeggenoot. ‘Vorig seizoen was Traoré op een zeker moment zelfs een veel betere spits, alleen werd hij telkens stelselmatig op de rechterflank geposteerd, in de hoop dat de Deen zich alsnog zou herpakken.’

'Afgelopen zomer kreeg Overmars het moeilijk te verduren. Alle goede spelers werden verkocht en daarvoor in de plaats kwamen enkele onbekende jongens en twee oud-Ajacieden terug. Maar de grootste fout van Overmars was dat hij Dolberg niet voor 55 miljoen aan AS Monaco heeft gekocht. Wie een beetje realistisch blijft weet dat Ajax nooit meer zo’n bedrag voor Dolberg gaat ontvangen. Hij wordt met het weekend minder waard en zal rond de winterstop minder dan 10 miljoen waard zijn.’

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
cr0
Wat een niveau. Van gaal heeft gelijk: er zijn geen voetbal journalisten met verstand van voetbal
0 0
AlexIbarra
Dan verkopen we hem niet in de winterstop maar pas volgende zomer, als hij weer 50 waard is.
Of het jaar erop voor 80. Met een titel en CL-ervaring op zak. ;)

Je kunt niet altijd maar alles verkopen. Straks scheurt Klaas-Jan iets af en dan hebben we Cassierra en Sierhuis de rest vh jaar. Of Siem in de spits.....
0 0
4xEC1
Typisch een geval van achteraf makkelijk lullen!
En heel makkelijk zeggen nu dat Traoré Dolberg halverwege vorig seizoen voorbij streefde. Wat een onzin, Traoré was zeker belangrijk maar zelfs in zijn goede periode bleef hij veel kansen verprutsen. Wie van ons had begin dit seizoen gedacht dat Dolberg zo lang uit vorm zou blijven? En moet je juist geen vertrouwen hebben in je (jonge) spelers die hebben laten zien dat ze erg goed kunnen voetballen? Kan hij er opeens niks meer van dan? Het is wel te hopen dat hij snel weer vertrouwen krijgt zodat het mentaal niet gaat doorwerken maar dat achteraf praten is toch o zo makkelijk....
1 0
Pierre Heno
Achteraf lullen? Dolberg hebben we op een enkele oprisping na sedert november 2016 niet meer gezien. Dat is geen dip of even uit vorm zijn dat is afglijden naar een niveau dat zelfs het huidige matige Ajax onwaardig is. Eerst maar weer eens op niveau zien te komen in JA en nu een ander de kans geven. Had voor 50 miljoen sowieso verkocht moeten worden. We spelen alleen nog maar klompetitie en KNVB-bekert. Heb je toch zeker geen speler van > 50 miljoen euro voor nodig ?
0 -1
Aeter
De grootste fout was Özcan "(Kn)Öz" Akyol een platform te geven om zijn onzin te verkondigen.
1 0
Koekepeer
Of hij verkocht had moeten worden weet ik niet. Verder vind ik de analyse treffend. De wedstrijden waarin Traore spits was, in de tweede helft van het seizoen, waren onze beste. Alleen was zijn rendement niet goed genoeg.
0 0
maikelklaassen
kijk dan excelsior-ajax met onze superster traore in de spits nog maar eens terug!!
0 -1
Koekepeer
Ja die wedstrijd staat in mijn geheugen gegrift. Gelukkig ben ik thuis tegen Lyon, Schalke en Feyenoord al weer helemaal vergeten.
0 0
Pierre Heno
1) Excelsior = clubje van niks met kunstgras veld = kans op langdurige blessure zeker met die R'damse schoppers 2) Traoré heeft er bijna in zijn eentje voor gezorgd dat Ajax steeds verder kwam in de EL ( zowel voorronde, poulefase en KO fasen). Kijk jij DIE wedstrijden nog maar eens terug ha ha/
0 0
Pas
Hopelijk is Dolberg snel weer in de vorm van vorig jaar. Ik heb toch wel een zwak voor hem gekregen. Al vind ik wel dat Huntelaar op dit moment beter is, dus hij moet even banken.
1 0
lf87
Ik snap het nu. Meneer verkiest feyenoord boven Ajax. Dan zou ik ook balen dat Dolberg niet verkocht is.
0 -1
FissaDeGekste
Als Ajax Dolberg had verkocht ging deze column over de geldwolven in de RvC. Niet cool!
0 -1
Van Reenen
Ik blijf het vreemd vinden dat AS van elke roeptoeter in Nederland die zonodig zijn mening geeft zonder dat wij eromgevraagd hebben, blijft plaatsen.
Dit in tegenstelling tot het feit dat er nog steeds geen fatsoenlijke app is voor smartphone en tablet!
Dus AS plaats dit soort kreten niet meer en besteed je energie en tijd aan zaken die er toe doen.
1 -1
Youri08
Who the f*ck is Akyol? Nooit van gehoord
4 -2
Danny.S
Hij wilde zelf niet weg Ozkan : )
0 -1
mcatarinob
Helemaal mee eens. Dolberg was ook groot gemaakt door de pers en het publiek. Dat kan hij het tweede jaar ook nooit meer herhalen. Het was ook een genot om naar zijn spel en onbevangenheid te kijken. De tijd zal leren, wie er gelijk heeft/krijgt
0 -7
Pierre Heno
aan al die minnetjes zie je meteen wat het gemiddelde IQ op deze site is: nog lager dan op Twitter en dat zakt al met de maand. Genoeg figuren waaraan je een heel psychiatrisch congres kunt wijden.AS = 'lekker lullen zit ook weer aan tafel" .Een soort 'Heel Holland bakt' ,maar dan enkel voor Ajax supporters. Inhoudelijk stelt het niets voor maar het blijft vermakelijk voor wanneer je weer eens echt niets te doen hebt.
0 -1
Rinus M.
Jammer dat de columns van Özkan vooral nog opvallen door gemakzucht en voorspelbaarheid. Dan waren die rapportages op televisie toch veel meer de moeite waard.
0 0
Ruff Rhythim
Ja joh, een jongen die net komt kijken en uit vorm is gelijk verkopen, dat gaat werken...

Deze gast met zn columns snapt echt werkelijk geen knaak van voetbal hoor !!
3 0
Pierre Heno
jij wèl hè?
0 -1
RoodWit
Dit is juist het punt, wat je ook doet, het is nooit goed.

Altijd dat achteraf gezeur en jezelf profileren als een wijze man vol met kennis, lachwekkend.
2 -1
ETM
Wat een larikoek is dit toch. Ajax hield vast aan 1 van haar grootste talenten. Nou nou, wat een ramp.
En ik ben het nog eens ook dat het vorig seizoen niet allemaal fantastisch was, maar dat het een erg groot talent is staat als een paal boven water.

Je leest nu zoveel paniek reacties op het matige spel van die gozer. Mensen gaan krampachtig Huntelaars spel naar beneden praten, bijv. Maar Huntelaar is eh..voor opportunistisch spel... wat een onzin. Die man is gewoon prima bezig, ook voetballend. Het is een ander type spits dat wel, maar de huidige problemen in het spel beginnen zeker niet bij de prima spelende Klaas-Jan.
Of de paniek bij de technische staf; maar Dolberg moet ook spelen...wat een onzin.
Of mensen die hem op linksbuiten willen.. wat een onzin...
Nee, jongens. Dolberg moet gewoon nog een hoop leren EN is in potentie een heerlijke spits. Die verkoop je dus niet. En die stel je ook niet krampachtig op.
1 -1
Pinpanter
Dolberg komt er wel.
Met Akyol lijkt het geen kwestie van een dipje .... dat was en wordt nooit wat.
2 -1
Joseph
Heerlijk dat moment journalistiek, moet hij deze week niet schrijven dat Ajax Sanchez niet had moeten verkopen omdat hij het nu goed doet en eind volgend seizoen waarschijnlijk 80 miljoen waard is?

Ik vind het uitstekend dat ze Dolberg niet verkocht hebben, 55 miljoen was overigens een fabeltje van de telegraaf, maar zelfs dan heb ik liever een talentvolle spits die Ajax nog veel kan brengen. Hij is 19 jaar en omdat er veel geboden zou zijn, moet hij ook gelijk zo goed spelen? Ik hoop dat hij dit seizoen veel leert van Huntelaar, in de loop van het jaar weer zijn vorm gaat vinden met alles wat hij heeft kunnen leren van Huntelaar en volgend seizoen in Europa het verschil kan maken voor ons.
0 -1
FUBAR
Wat een fucking debielen zijn dit. Dezelfde mensen die nog geen maand geleden riepen dat Ajax koste wat kost de spelers in de as moet behouden en dat Huntelaar versleten is en Ajax er dus niets aan heeft.
3 -1
3*stars*3
Deze engerd moet geen podium krijgen.
Tijd geleden schreef hij al een haat column over Amsterdam en nu heeft hij weer eens tijd gevonden om bullshit te tikken.
5 -1
Ajax27
Ozkan.. wat een trieste negatieve zak om stront om naar te kijken. Gelukkig al een tijdje niet uitgenodigd bij Studio Voetbal.

Dolberg is gewoon een ontzettend groot talent. Hij heeft de traditionele talentendip die al zoveel spelers voor hem hebben gehad. De echte toptalenten komen daarna gewoon weer boven drijven, Dolberg is er daar eentje van.
2 -1
ARUCAMBA
achteraf weten we het allemaal zelfs een journalist
0 0
Mr.P.
turkse brutaliteit, overal denken ze de baas te kunnen zijn maar uiteindelijk hebben ze een klein hartje zullen we maar zeggen
4 -3
Ajacied33
Intelligente uitspraken man. Zie je nog weinig...
2 -2
Lazell
Heeft 'ie vaker last van.
0 0
waayop
Dat er echt een bod is uitgebracht is helemaal niet zeker en gaat het alleen om geld dan? Het is geen veehandel en Dolberg is nog jong. Een terugval is helemaal niet zo vreemd, dat komt wel weer goed.
1 0
wladimir
Met Fischer, El Ghazi en Bazoer is het nooit goedgekomen.
2 -1
Pierre Heno
Kishna speelt nu de sterren van de hemel ....bij ADO. Ook zo'n fuifnummer met een verkeerde instelling.
0 0
Ajax412
Onzin, verkopen we hem en hij schiet er elke wedstrijd een in in Frankrijk, was zijn grootste fout on hem wel te verkopen. Zo valt er altijd wel wat aan te merken. Dolberg komt wel weer terug in vorm, zijn waarde komt wel weer terug en langzaam zal iedereen wel weer rustig worden. Hij moet nu gewoon eigenlijk even banken, Huntelaar bestuderen en zich terug knokken in de ploeg zoals hij vorig seizoen gedaan heeft. Hem geforceerd opstellen in een gegoocheld systeem gaat hem niet terug in vorm krijgen.
2 0
achterlijn
Zo een speler kom je vroeg of laat toch aan het verkopen, nou als je dan 60 nu kan ontvangen dan moet je dat doen.

Dit bedrag krijgt Ajax niet meer voor hem, hij heeft Europees een paar belangrijke goals gescoord en die mogelijkheid heeft hij dit jaar niet meer... zou Ajax toevallig wel zijn doorgegaan in Europa dan hadden ze ook nooit de prestaties van vorig seizoen kunnen behalen om het doodgewone feit dat je geen top verdediger als Sanchez meer hebt die in zijn eentje de achterhoede in stand hield.

In topverdediger is in mijn ogen net zo belangrijk als een topaanvaller, als de verdediging een gatenkaas is zoals weer bij het huidige Ajax dan schop je het niet ver.... als eerste zal de achilleshiel, de verdediging, de verdedigende middenvelders moeten staan want al heb je Messi in de voorhoede ook dan maak je nog niks paraat, deze verdediging is met het verlies van Sanchez 50% minder goed dan met hem.

Ieder topelftal zorgt er wel voor dat de verdediging staat, heb je die topverdediging niet dan zal je NIKS kunnen winnen.
1 -1
Joseph
Dus gewoon lekker een opleidingsclub blijven en elke sportieve ambitie aan de kant zetten? Zit je dan ook lekkerder op je stoeltje in de Arena als je weet dat er 60 miljoen (ik denk nog niet de helft geboden) meer op de bank staat?

Ajax heeft het geld niet nodig, de supporters zeker niet, want ze willen toch geen geld uitgeven aan het team. Dan heb ik liever gewoon een talentvolle jongen in de selectie, waar ik met veel plezier naar kijk als hij in vorm is.
2 0
trainerdv
Je vergeet 3 dingen.
1: Er was helemaal geen bod.
2: Wie zegt dat Dolberg daar heen wou?
3: Geld hebben we al meer dan genoeg, goede spelers niet. Meer geld is nu dus niet beter. Een zo sterk mogelijke selectie wel.

Regelrechte onzin dus.
3 0
Juichtoon
Wie is dat Akyol? Rond de winterstop is Kasper niet meer dan 10 mln waard schrijft ie? Zelden zoveel non sense gelezen. Iedereen heeft zn potentie gezien, daar zijn de beelden van bewaard.
1 0
DarkDefender
Volgens mij was het ook niet eens zeker of er echt wel zo'n bod is uitgebracht en daarnaast wilde Kasper volgens mij ook gewoon blijven. Als Ajax in het juiste systeem gaat (en blijft spelen) komt het vast weer helemaal goed met Kasper. Die 10 miljoen slaat daarnaast natuurlijk ook helemaal nergens op.
0 0
achterlijn
Ja ik had hem ook verkocht... 50 was er geboden dus er was 60 a 70 uit te halen waarschijnlijk.

Voor mijn gevoel gaan ze die hoge bieding ook niet meer krijgen, hij wordt waarschijnlijk wel een wereldspits, maar Ajax stelt niet veel meer voor t.o.v. vorig seizoen, het speelt niet meer europees en het mooie spel van de bal afjagen is ook weg... Ajax straalt gewoon veel minder uit dan vorig seizoen en daardoor zakt staat ook het prijskaartje van de spelers.
0 -1
FUBAR
Er is nooit een serieus bod geweest want dan was Dolberg verkocht. Je kent Overmars na al die jaren nog niet?
1 0
lf87
Iedereen vergeet ook elke keer dat Dolberg zelf gewoon niet weg wilde.
2 0
RaynoFischer
Idd en ipv hem daar juist een compliment voor te geven dat hij zichzelf niet overschat en gelijk voor het grote geld gaat, de grond in trappen als het even minder gaat en zeiken dat Ajax hem weg had moeten sturen dus ...

Ook de 2de seizoenshelft vorig seizoen pakte hij gewoon zijn goaltjes mee trouwens.
3 -1
lf87
Ja idd. Kan me ook Lyon uit nog herinneren
1 0
NouridolbergNeres34
Wie is deze gast dan, en als dolberg er vanaf nu 20 inschiet hoor je die pipo niet meer.

Dolberg wordt nog steeds een grote voetballer is even niet in vorm en word misbruikt door de staf als een soort 10 wat hij absoluut niet is, zet huntelaar op 10 en die rendeert ook niet.

kasper krijgt geen eerlijke kans. Zet hem in de spits , stel fatsoenlijke backs op, frenkie op het middenveld gewoon 4-3-3 en geef hem vertrouwen ,hij ramt ze er wel in.
1 -1
Marcoryn
Als als.. Fischer was ook onze parel, maar na 1 goed seizoen na blessure ook geen succes meer geweest. Zelfde geldt voor Sulemani, Bojan, Ebicilio en meerdere spelers. Dolberg is af en toe wereld klasse, maar nog vaker zien we hem het moeilijk hebben in een wedstrijd.

Ik hoop dat hij zich goed ontwikkeld en zijn vorm snel terug vindt, maar op dit moment is Huntelaar echt 2 klassen effectiever en gevaarlijker.
0 -1
glob
Prima, dan blijft Kasper toch gewoon lekker bij ons. vinden we helemaal niet erg.
1 0
blava
Altijd Dolberg opstellen. Huntelaar kan het toch geen seizoen volhouden. Je leest de onzekerheid van Dolbergs gezicht en daar maakt Huntelaar nu gebruik van. Keizer moet vertrouwen houden in en geven aan Dolberg en daar is nu geen sprake van. Pure kapitaal vernietiging.
1 0
Joseph
Die jongen is 19, die wordt echt niet minder als er een sterke spits voor hem staat die laat zien hoe het moet. Als je hem een heel seizoen op de bank houdt dan wel, maar er is niks mis mee om hem op 10 ervaring op te laten doen (in godsnaam wel met 3 middenvelders achter zich), of met invalbeurten in de spits.

Hij ligt nog tot 2021 vast, dat betekend dat je hem nog tot zijn 21e kan houden en dan met 2 jaar contract goed kan verkopen, maar je moet natuurlijk proberen zijn contract te verlengen, om dat volgende seizoen af te dwingen!
0 0
foroloca
10 miljoen hahaha, schoenmaker blijf bij je leest. Ozkan is ineens NL beste voetbalanalist waarom geen idee...
1 -2
Lekiam
En dan? Met een spits het seizoen ingaan. Dan had iedereen moord en brand geschreeuwd en het beleid belachelijk gemaakt.
Een club als Ajax moet gewoon 2 topspitsen hebben. Zoals nu is perfect 1 op leeftijd die ook genoegen neemt met de bank en 1 jonge gretige aan het begin van zijn carrière. En zoals het hoort speelt de beste op dat moment.
2 -1
AFC Ajax
Met KlaasJan en Mateo en daarachter loopt nog wat jeugd hadden we het prima gedaan hoor.. ik vind het ook jammer dat Dolberg niet verkocht is. Dan hadden we dit gedoe van nu ook niet gehad, waarbij ze perse allebei moeten spelen want huntelaar is momenteel 10 klasse beter, maar dolberg is een zak geld van 60 miljoen (die je zonder europees voetbal nooit meer gaat krijgen)
2 -1
achterlijn
Ja klopt... Cassierra wordt zwaar onderschat hier, ik ben ervan overtuigd dat als hij de wedstrijden die Dolberg allemaal in de basis had gestaan dat hij dan meer gescoord zou hebben als Dolberg, en dat niet alleen want je hebt aan hem ook nog eens veel meer een aanspeelpunt die sterk aan de bal is en die technischer op de kleine ruimte dan Dolberg is.

Waarmee ik niet wil zeggen dat Cassierra in de toekomst een betere spits dan Dolberg gaat worden.... maar Cassierra kan er ook wel wat van hoor, hij hoort wekelijks bij de besten van Jong Ajax, zo niet de allerbeste.
0 0
nahfahlaar
Met die 60 miljoen doen ze toch niks, dus waarom zou je willen dat ze 'm verkopen? Dolberg moet nu gewoon op de bank. Dat lijkt misschien kapitaalvernietiging, maar sportief succes gaat nu voor, zou ik zeggen. De potentie is er natuurlijk wel, het komt er alleen even niet uit op dit moment.
1 -1
chrisjuhhh
Die 60 miljoen had je weer kunnen gebruiken voor het nieuwe seizoen of winter transfers .
Ook kan je het gebruiken voor salarishuis of wat dan ook .
Nee ze hadden hem gewoon moeten verkopen hij ga toch weg en met KJH en Cassierra had je gemakkelijk dat gat opgevuld .
1 -1
nahfahlaar
Het is toch duidelijk dat dat alles helemaal niet gebeurt. Er is geld genoeg, maar desondanks is de selectie maar minimaal versterkt. Zie het aantrekken van Siem de Jong en de basisplek van Dijks, dat zegt toch alles.
0 0
chrisjuhhh
Niet als je alles relativeer naar het hoe en waarom .
Ik ben tegen geld verspilling enkel omdat de media en supporters dat willen .
Ik wil versterkingen zien geen 2e hands spelers , wel hadden ze eerder moeten anticiperen op spelers , maar nogmaals die spelers moeten wel willen .

Van de huidige selectie zou ik wel een aantal spelers gaan bespreken voor betere contracten , zodat die daad werkelijk langer blijven .

Soms moet je een stap terug om opnieuw te beginnen , maar dan moet je het wel goed doen en leren van de fouten die gemaakt zijn .
0 0
HeavenlyDivine
Dat gejank op Dolberg. Paar wedstrijden niet gescoord en uit vorm, een groot deel van de minuten moest hij alleen in dienst van Klaas-Jan spelen, geen beste manier om een speler als Dolberg te beoordelen, maar hij lijkt er nu niets meer van te kunnen.

Iedereen is er altijd zo goed in, om achteraf níet eens te zijn met een beslissing.
2 -4
GregNeck
Dolberg is letterlijk sinds de tweede seizoenshelft van vorig jaar al uit vorm. Heeft sindsdien niet meer dan 2 goede potten na elkaar gespeeld. Met de komst van Huntelaar en Cassiera die het goed doet bij Jong, hadden we een hele grote strik om Dolberg heen moeten doen.
0 0
Bjarkos
Geweldige speler. Heeft nog geen 1 keer in de formatie van vorig jaar mogen spelen. -> slachtoffer 1 van deze technische staf.
3 -1
AjaxCitizen
Weer een zwak excuus om de huidige vorm van Dolberg goed te praten. Nice thuis geweest. Was gewoon spits in een 4-3-3 formatie met punt naar achter. Speelde toen ook ondermaats.
0 0
chrisjuhhh
Dus zo goed als iedereen roept is hij niet dan ,want als je zo getalenteerd ben als iedereen roept dan stond hij er wel .
Neem niet weg dat het wel een goed talent is .
0 -1
masterrr
Wat moet Ajax met al dat geld als ze niet weten wat ze er mee moeten doen?
Een groter talent dan Dolberg voor de spitspositie krijg je toch niet.....
2 0
Koenniiee
Hhaha, lachwekkend. Dolberg heeft op zeker een dip. Kent genoeg verbeterpunten, zoals bijvoorbeeld het gif in de laatste loopactie om een bal binnen te tikken. Mag soms wat meer energie in een wedstrijd leggen en de intensiteit van druk zetten verhogen. Maar bovenal, het team (!) mag wat meer zijn best doen om Dolberg te laten functioneren.

Hoe snel men er nu bij is om Dolberg af te branden, zo snel het gaat met het ophemelen van Klaas. Huntelaar tikt er twee prima binnen, gaf verder een goede voorassist op Justin, maar had verder louter balverlies. Eigenlijk typisch zoals we Klaas kennen. Dat is geen verwijt, ieder zijn specialiteit. Maar Dolberg wordt nu afgebrand, terwijl er al geschreven en geroepen werd om KJH in Oranje, beter voor het spel van Ajax, etc. Kortzichtig gebrabbel. Alsof Oranje zo dominant speelt dat je met Klaas aan kunt treden, enfin.

Klaas werd veelal bediend met zijn sterkte: een hoge bal of een bal strak voor. Dolberg is veel belangrijker in het meevoetballen en heeft een beter schot, maar werd veelal geïsoleerd achtergelaten. Kon haast niet meedoen aan het spel omdat hij tussen tien spelers in komt te staan nu zijn 'maatje in de spits' Klaassen er niet meer is. Die laatste diende vaak als afleiding, kon hij mee combineren of kreeg een strakke bal vanuit de CV die hij kon laten vallen (3e man). Ook dat is eruit.

Het wordt Kasper veel moeilijker gemaakt om te functioneren dan Klaas, die vaak wel een afleiding (Dolberg en Donny tegen VVV; Dolberg en Frenkie tegen DGS) om zich heen heeft.
1 -4
RusselWestbrook
Ik gruwel van de transfer van Huntelaar.

Alles wordt zo ingericht dat Huntelaar kan renderen. Weg mooi voetbal, hallo lange bal.
2 -4
Raoul14
Who the hell is Ozkan?
2 -1
RaynoFischer
Ajax wilde en hoefde niet en Dolberg wilde niet en is verstandig om niet gelijk voor het grote geld te willen gaan na 1 seizoen.
Als hij wel was gegaan werd daar weer op gezeken, het is jonge gozer en een mens, geen robot.
Kasper komt er wel weer, mensen doen meteen alsof hij het verleerd is, zelfs Messi speelt wel eens een periode minder.
1 0
Toskey
En weer iemand die in de media roept dat een speler op moet zouten uit Nederland. Hoepel zelf lekker op! Mafketel. Dolberg komt er echt nog wel weer. Jonge spelers moeten tijd hebben. Messi had in het begin ook weleens een rotperiode (en nu nog). Moet hij dan ook maar weg? Of ieder andere (jonge) speler bij zijn club?

Media weten er altijd wel een leuke draai aan te geven: Was Dolberg verkocht? Dan had Marc de grootste fout in zijn leven gemaakt. En nu Dolberg is gebleven, heeft Marc alsnog zijn grootste fout in zijn leven gemaakt door hem niet te verkopen. Man man man. Wat een mediawereld.
3 -1
Redrum
Oh yes lekker weer even de nieuwe column van Özkan Akyol lezen, said no one ever.
3 -1
Civilengineer
Dolberg wilt niet verkocht worden. Dan wordt verkopen lastig.
2 -1
Bjorn
En als hij hem wel verkocht had, dan hadden ze hem erom afgemaakt als Huntelaar geblesseerd raakt en er geen tweede Ajax-waardige spits is.
6 -2
Tinus
Precies. Wat bezielt die Aykol om zulke onzin te schrijven. Je kunt het seizoen toch niet ingaan met 1 volwaardige spits? Wat een oen die vent.
2 -1
PJK54
Wat een onzin allemaal geef die jongen de tijd om over zijn dipje te komen dan kunnen we weer genieten van zijn goals. Ik denk dat al die heisa er omheen Kasper geen goed doet die moet lekker in de luwte weer op niveau komen en niet bijna dagelijks worden geconfronteerd met een transfer.
2 0
AIR-S
Lekker makkelijk achteraf praten.

Overmars kon weinig goed doen deze transferperiode.

Bizar bedrag voor Sanchez accepteren was fout, maar vervolgens het grootste aanvallende talent houden is ook fout. Had hij Dolberg wel verkocht dan was Marc waarschijnlijk afgerekend op het feit dat hij alles verkoopt was los en vast zit. Dit hele artikel kan zo de prullenbak in.
3 -2
DiAngelo
Het klopt en de andere grote fout was Sanchez wel verkopen....
3 -4
kaashaas
Dolberg moet gewoon rijpen .. is dat ook al een probleem? Hij word hier alleen sterker van! Als je hem had verkocht was de kans heel groot dat hij op de tribune komt. Deze media geile aandacht trekker
Verdiend eigelijk geen aandacht.. eigelijk moet ik hierop niet reageren!
3 -2
MokumInMeHart
Helemaal mee eens. Dit is dermate achterlijk dat het de moeite van t reageren eigenlijk niet waard is. Weer zo'n debiel die niet weet wat hij moet schrijven en t dus maar over Ajax heeft.
1 -1
VierdeSterIn2023
Zelden zo'n onzin gelezen. Dolberg is wisselvallig en heeft te maken met een kleine dip, zoals iedere speler op die leeftijd dat heeft. Dolberg komt er wel. Als we Dolberg inderdaad zouden hebben verkocht, zou diezelfde Akyol hebben geschreven dat het Ajax' grootste fout is geweest om Dolberg te verkopen. Bovendien, Ajax moet 2 sterke spitsen hebben. Alle andere jeugdige spitsen zijn nog niet rijp voor Ajax 1. Heel verstandig dat Overmars Dolberg niet heeft laten gaan.
2 -2
Leviathan
Een kleine dip en gewoon matige aanvoer. Zet je Neres en Kluivert naast hem en Ziyech F De Jong en vd Beek achter hem weet ik zeker dat hij ook beter gaat ballen
1 0
Simon1
Iemand wilt graag aandacht... Laten wij alle talenten die een terugval hebben direct verkopen...
0 -2
Sazzz
Hij wilde zelf niet.
0 0