'Voor Klaas-Jan is het geen enkel probleem'

FinnDekker, 11-09-2017 om 22:03, 5582 views, RTL7 | Bestel het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Tijdens Voetbal Inside hebben Rene van der Gijp en Gert-Jan Verbeek gediscussieerd over het systeem waarmee Ajax tegen PEC Zwolle speelde. Met zowel Klaas-Jan Huntelaar als Kasper Dolberg in de punt van de aanval begonnen de Amsterdammers aan het duel dat gewonnen zou worden met 3-0.

'Voor Klaas-Jan is het geen enkel probleem. Het gaat dus om de aanpassing van de anderen', stelt Verbeek, die gecharmeerd is van de routinier. Van der Gijp is van mening dat Dolberg minder geschikt is voor deze keuze van Marcel Keizer. 'Dolberg kan het niet. Ik heb gezien hoe hij loopt, wat hij doet, maar hij kan het niet. Dus moet je het niet doen.'

Wel is de analist overtuigd van de klasse van Hakim Ziyech. 'Ik vind Ziyech echt met kop en schouders erboven uit steken in de Eredivisie. Ik vind hem echt een hele goede speler. Geen goede speler, maar een hele goede speler', klinkt het lovend over de middenvelder, die afgelopen zaterdag scoorde, maar ook een penalty miste.

 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxinho
Huntelaar is een echte Ajax-spits.
Ik snap niet waarom mensen zeggen dat hij niet mee kan voetballen.

Ik ben superblij dat hij hier is.
Jammer voor hem dat hij nooit is geslaagd bij een topclub.
Net als Kuyt. Hopelijk bezorgt Huntelaar zichzelf en ons allemaal een titel.
1 0
godenzoon92
Tot aan de penalty vond ik Ziyech toch er matig spelen. Zeer slordig in de passing o.a. Daarna leek hij wat gif terug te krijgen en werd zijn spel beter.
1 0
Bjorn
Ziyech zette Younes alleen voor de keeper, poorte een paar tegenstanders en was fel in balverlies. Hij legt eenmaal ook risico in zijn spel, waardoor het ook al snel minder lijkt wanneer er een paar keer wat mislukt.
1 0
Leviathan
Was bij Eriksen ook zo werd door velen afgebrand door oa zijn balverlies wat vaak gewoon te slimme ballen waren voor de rest
0 0