Heinen eert Nouri in '63 jaar betaald voetbal'

FinnDekker, 14-08-2017 om 16:48, 16398 views, NOS | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

Tijdens de uitzending van 'Studio Voetbal' van de NOS heeft Frank Heinen in zijn rubriek over Abdelhak Nouri verteld. Heinen wil zijn verhaal kwijt, maar kan de juiste woorden niet vinden. 'Over hoe verdrietig, mooi, gek, onbelangrijk, spijtig en toch weer hoe allemachtig verdrietig.'

'Ik weet het even niet. Moet het gaan over steekballen, omhalen, die grijns, die slimme woorden? Over een jongen die je zelf ook wel had willen zijn? Ik weet het niet. Misschien zou het moeten gaan over 8 juli, Zillertal. Wat er daar omstreeks half zes voor goed ophield, over wat erna kwam, wat er wie weet nog komen gaat', besluit Heinen.

NOS Studio Voetbal: Abdelhak 'Appie' Nouri | Het Eindsignaal

Dit seizoen blikt Frank Heinen in Studio Voetbal wekelijks terug op 63 jaar betaald voetbal. Vandaag: Abdelhak 'Appie' Nouri. 63 jaar betaald voetbal: Abdelhak 'Appie' Nouri NOS Studio Voetbal Uitzending gemist 13/8/2017

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Spuit11
Na al die tijd kon ik vandaag pas weer Appie zien voetballen, - dacht ik. Maar nee, ik heb weer een traan weg gepinkt.

Nu besesf ik pas, die traan maakt niet uit, Nouri zien voetballen maakt mij nog steeds blij en trots als Ajacied. Dat maakt mij blij én verdrietig tegelijkertijd.
0 -1
AjaxDordt
Tranen in m'n ogen
0 0
RH1900
Appie, nog steeds niet te bevatten, keer op keer dat verschrikkelijke gevoel weer..
0 0
Causio
Doet te veel pijn aan iedere Ajacied, even onaanvaardbaar als onbestaanbaar. Als snijdend liefdesverdriet in jonge jaren, zo een belofte die niet gaat bestaan. Appie was als Jopie 50 jaar geleden. Zijn wegvallen is als de moord op Pim Fortuijn. Zo erg is de leegte. Ajax is zwaar gewond aan het hart.
1 0
Matts
Deze rubriek is dan wel altijd weer prachtig in elkaar gezet, bij iedere speler die voorbij komt. Maar verder is het een matig programma ja, en dan druk ik me nog mild uit.

Pfff, hoeveel emotie wil je hebben in één filmpje... Arme Appie. Eeuwig zonde!
1 0
ram
Slecht programma vooral door de meest dramatisch arrogante incompetente presentator aller tijden. Moest ik even kwijt.

Ik viel gister in de laatste 10 minuten en kreeg het filmpje mee. Toch mooi. Met beelden die ik niet kende (of lang niet had gezien en was vergeten). Het blijft letterlijk ongelooflijk en nog altijd emotioneel.
3 0
Pauw
Frenkie, Donny, Carel, Matthijs, Justin, Nous, Deyo zijn allemaal redelijk tot veelbelovend, maar Appie was voor mij echt speciaal. Ik ben zelfs enkele keren in mijn uppie naar de Toekomst gereden om 'm te zien. Moet zeggen dat ik er nog steeds aan moet wennen dat ik niet eens meer de hoop kan hebben dat hij mogelijk minuten maakt in Ajax1. Het gemis maakt me wat onverschillig en of mild voor datgene wat er met Ajax gebeurt.1 0
trodat4030
Blijft een emotionele rollercoaster dit soort filmpjes. Eerst zit ik met een big smile te kijken naar de blije, guitige Appie en dan opeens.. BENG! Het inzoomen op Damil, Hakim, Nick en Deyo... Dan schieten de tranen weer in m'n ogen..
2 0
NouridolbergNeres34
Man wat mis ik die vrolijke, lachende Appie op het veld, blijft onwerkelijk.
1 0
arigold
Auw, wat doet dit nog ongelofelijk pijn en wat is het toch oneerlijk...
1 0
dwarsligger
8 juli....
1 0
Ajacied33
Voor altijd een zwarte dag..
0 0