Mills over Engeland O20: 'Net als Ajax'

SJvanveen, 11-06-2017 om 12:53, 7220 views, BBC |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Engeland O20 jaar speelt momenteel in Zuid-Korea de finale van het WK O20 jaar. De jonge Engelsen spelen leuk voetbal en bij een analyse van hun wedstrijd tegen Venezuela werd het elftal vergeleken met Ajax.

De Amsterdammers baarden internationaal opzien met mooi, aantrekkelijk voetbal en historisch jonge elftallen afgelopen seizoen en dat is men nog niet vergeten. Analist Danny Mills spreekt: 'Ze (Engeland O20) spelen op een goede manier. Ze zullen fouten maken, dat gebeurt met jonge spelers...'

'Maar ze proberen het goed te doen', vervolgt Mills, die vervolgens Ajax erbij haalt. 'Ik geef vaak het voorbeeld van Ajax. Ze zijn gelijksoortig. Zolang men progressie toont, accepteer je fouten, want ze worden toch beter en beter', sluit de Engelsman af met algemene woorden. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geronimo
Hebben ze dan ook naar de uitwedstrijden van Ajax gekeken?
0 0
3*stars*3
Mooi om te horen hoe ze in buitenland weer over Ajax praten en hopelijk was 16/17 geen incident.

Misschien waren de Engelsen 1e helft lekker bezig maar in 2e helft schoten ze 1x op lat en kwamen ze nog een keer eruit maar het was echt Venezuela dat toen domineerde.
Echt heel veel technische voetballers in ploeg van Venezuela.
Die blonde flankspeler van Granada (speelt ook in 1e van Venezuela, ff zijn naam kwijt), is hun grote man maar miste een pingel.

Kuipers staat trouwens hoog aangeschreven bij UEFA en FIFA.
En dan heb je idioten als Derksen, die doen alsof Nijhuis een geweldenaar is.
3 0
FlyingDutchMan
Penaranda, heerlijke naam!
0 0
3*stars*3
Penaranda scherp!
Zag hem aantal keer bij Granada en daar viel hij mij al positief op.
Leuke speler en idd heerlijke naam ;-)
0 0
MáximaZorreguieta
Dit is wat Ajax hoort te zijn. Een voorbeeld en iets waar ze in het buitenland gebruik van maken als ze het hebben over aantrekkelijk voetbal met jonge spelers.
1 0
Myers
Klopt helemaal. Daarom hoop ik ook dat Keizer trainer wordt. Die kan met die jochies(want dat zijn ze nog gewoon) uitstekend overweg. Ik vrees dat een nieuwe trainer geen vertrouwen heeft in onze pareltjes en gaat voor aankopen. Terwijl die op dit moment onnodig zijn. Ik weet dat dit veel minnetjes op gaat leveren, maar willen de mensen die minnen, ook reageren met een duidelijk onderbouwde reactie, waarom Keizer het niet moet worden? Bij voorbaat dank.
2 -2
Ajacied33
Ik ga je geen minnetje geven ,simpelweg omdat je je mening verkondigt. Ik heb gemengde gevoelens bij Keizer. Het klopt dat hij heerlijk voetbal speelt, maar dat was bij Jong. Daar kun je onbevangen spelen, kampioen worden hoeft niet, degraderen zat er niet in, dus lekker zonder druk ballen. Ajax 1 is toch van een andere orde. Wat gebeurd er als we 2 potjes op rij niet winnen? Kan hij tegen de druk? Hij heeft in principe geen tot weinig ervaring in dat soort gevallen, hoe gaat hij zich eruit redden? Het klopt dat De Boer ook begon met weinig ervaring, maar behalve trainer bij de A junioren was hij ook assistent geweest op een WK, toch wat anders dan Jong, Cambuur en Emmen. Bovendien was de Boer een topvoetballer, die was als speler al een trainer. Die kende het vak al door en door. Zo zie ik het wat betreft Keizer. Dus eigenlijk wil ik een trainer als Keizer wat betreft zijn spel opvattingen, en aan de andere kant wil ik ook een "zwaargewicht" , iemand met ervaring
0 -4
Myers
Wel eens met je, maar Louis van Gaal was ook niet bepaald ervaren. En die speelde het spelletje wat Keizer speelt, alleen was de verdediging beter op orde bij van Gaal. Mocht Keizer het worden, dan inderdaad wel een ervaren assistent erbij en nee geen Spijkerman :x
1 -2
Ajacied33
Mooi compliment toch. Mensen denken bij mooi voetbal aan Ajax.
1 -1