'Ik heb allang met die jongen gesproken'

SJvanveen, 28-08-2016 om 17:20, 28509 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Peter Bosz heeft al een gesprek met Hakim Ziyech gehad, dat vertelde de trainer in gesprek bij de NOS. Wat er precies besproken is, houdt Bosz binnenskamers.

'Ik heb met die jongen allang gesproken', stelt Bosz, die tot en met 1 september (einde transferperiode red.) in onzekerheid leeft wat betreft zijn definitieve selectie. 'Er zijn onzekerheden zolang de markt open is. Wie gaan er weg en wie komen er bij?'

De aankomende transfers komen mogelijk voort uit een lastige maand, waarin Ajax punten verspeelde tegen Roda JC en Willem II en Champions League misliep tegen FK Rostov. Of Bosz iets gaat veranderen aan zijn visie? Nou nee. 'Waarom zou ik andere dingen gaan doen? Ajax is heel duidelijk geweest. Zij vroegen mij om trainer van Ajax te worden. Zij wilden een bepaalde manier van voetballen erin krijgen. Daar ben ik voor aangesteld. Daar gaan we vol voor. Daar zit geen twijfel en geen weg terug in.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Adam24
We moeten Ziyech ook niet overschatten. Tuurlijk is hij goed en kan hij veel dingen die bij andere Ajax-spelers op het moment ontbreken. Maar hij scoort vaak goals waarin hij veel meer ruimte heeft dan dat hij bij Ajax gaat krijgen. Aan de andere kant ziet dit er op papier wel erg goed uit:

Younes - Dolberg - Traore
Klaassen - Ziyech
Riedewald
5 0
je
Ajacied 1978 ben Ji ook zoeen provinciaal die er graag bij wil horen.
Er Zijn genoeg boeren en buiten lui waar je je mee kan herenigen hier je gaat je snel thuis voelen.
Er hebben zich Al 12 boeren gemeld
0 -15
Woodenshoe
Wat ben jij voor mongool????
0 0
je
Wooden shoe zit je in de Handel of loop je er Alleen op.
0 0
Pazuzzu
He stadje patje JE leer eens normaal spellen. Of probeer het tenminste. Jij valt wel door je eigen mand.
0 -1
je
Weer een leraar Nederlands ji zit of de verkeerde site ouwe
0 -1
HeavenlyDivine
Bosz heeft dus met hem gesproken en zegt even later dat ie hem er graag bij wilt hebben.
Die komt toch gewoon
1 0
korem
Vandaag werd voor het eerst pas een beetje de visie van bosz zichtbaar. Ik ben er van overtuigd dat hij al veel eerder ridewald op 6 wilde en bazoer er uit en zelfde met El ghazi. Hij is nieuw en kan niet binnenkomen en bazoer eruit El ghaze eruit tete op de bank en ga zo maar door. Speler moeten uiteindelijk ook weer verkocht worden en met zulke maatregels verlies je dat en daar zal die van bestuur vast wel wat over te horen hebben gekregen. Ik denk dat El ghazi en bazoer verkocht worden. Ziyech komt en nog een buitenspeler. Schone gaat weg en Sinkgraven word verhuurd aan Heracles zo iets word het denk.
1 -1
geDaante
Tegen PAOK thuis ook al, was ook met Riedewald op 6 en in de punt naar achter, dat had hij ook gewoon aan moeten houden, twijfelde blijkbaar teveel aan Viergever en Westermann, ergens wel begrijpelijk, maar dat systeem is zeer belangrijk, ookal zegt hij zelf van niet, wat ik vreemd vind. Cruijff stond niet voor niets erg voor de punt naar achter.
4 -1
Ar
Cruijff speelde bij Barca en Ajax 3-4-3. Dus een ruit op het middenveld.
Dus zowel punt naar achteren als naar voren.
0 0
MichelAngelo66
Over Bosz zei ik dat ook al. Hij wilde niet direct als een olifant door de porseleinkast. Of wilde misschien wel, maar mocht niet ivm transfer mogelijkheden. Had hij het maar wel gedaan, want dan hadden we inmiddels al wel verder geweest. Maar goed, het komt goed met Bosz en Kruzen. Die hebben wel het juiste spelletje voor ogen denk ik.
1 0
Ar
Nog voor de kerst is het over en dat zou maar goed zijn ook.
Ik zie helemaal niets van het zogenaamde Bosz spelletje, ik zie geen enkel vernieuwing of verbetering, enkel verslechtering en dan laat ik de slechtste seizoensstart ooit jog buiten beschouwing.
0 -4
AFCAsphere
Ja, maar jij bent dan ook een blinde boerenl*l.
0 0
AjaxCitizen
Ben je weer lekker bezig om Bosz weer te bekritiseren, joh? Lijkt net SigAjaxSig wel. Zou me niet verbazen als jij het gewoon ben met account nr.100. Echt triest dat je alleen maar kritiek uit op de trainer, zonder hem een kans te geven.

Bij vlagen zie je echt wel waar Bosz naartoe wilt. Paok thuis, Sparta uit, Rostov thuis en GAE uit. Als je daarin geen verbetering ziet t.o.v. het 'balletje breed, balletje terug, dan begrijp je er niks van. Jammer genoeg haalde hij Riedewald van de 6 af en speelde hij met de punt naar voren. Wat de reden daarvoor was, is onbekend en kan je hem aanrekenen. Als hij Riedewald eerder had laten staan en Bazoer gewoon op de bank had gepleurd, was er zeker wel meer vooruitgang geboekt met zijn speelwijze.

Het is een leerproces voor niet alleen hem, maar ook de ploeg. Hij moet zijn speelwijze stapsgewijs inbrengen en de ploeg moet de stof zien op te nemen en niet gelijk bij elke tegenslag de koppies laten hangen. Dit jaar moet je dan ook niet teveel wonderen verwachten, want de switch naar een totaal andere speelwijze heeft tijd nodig.
0 0
Lewis Hamilton
Ajax moet haar elftal volledig om deze jongen heen bouwen, ik wil geen Ajax systeem gezeur meer horen. De vele a-technische voetballers in onze selectie moeten zich maar de pleuris voor hem werken, zodat Ziyech kan schitteren.
1 -1
Spuit11
Ja doen we en over 2 jaar is Ziyech weg en dan ...?
0 0
mickey2602
Dan doen we hetzelfde met Nouri;-)
1 0
Spuit11
Die gaat geen twee jaar wachten op zijn tijd in het veld. ;-)
0 -1
MichelAngelo66
Gaat veel te ver. Is ook onzin wat je zegt. Als het team goed staat dan loopt het van alle kanten straks. Ik ben heel positief over de inzichten die Bosz en Kruzen hebben of ik moet me heel erg vergissen.
0 0
Lijpe
Zou krankzinnig zijn als Ziyech rechtsbuiten komt te staan. Het is gewoon een middenvelder. Ziyech heeft geen diepte en passeert nooit buitenom.
Gewoon op het middenveld zetten met Klaassen en riedewald.
Al zou ik het liefst Appie zien maargoed..
5 0
BDW
Precies!!
0 0
blava
Bij Ajax krijgt Ziyech aanzienlijk minder ruimte dan bij Twente. Ik vraag mij af of hij dat wel aan kan.
2 0
mickey2602
Als het goed is zullen we dat gaan zien.
0 0
JesusZoonVanGod
Ik zou zeggen, kijk wat wedstrijden van hem terug. Met Twente heeft hij ook vaak genoeg tegen tegenstanders gespeeld die de bus voor de goal parkeerden en amper ruimte weggaven....Waarom zou hij dat bij Twente wel kunnen en dan bij Ajax niet? Heb hem bij Twente vaak genoeg met snelle 1-2-tjes en combinaties de verdediging van de tegenstander uiteen zien spelen. Het zal eerder de vraag zijn of we op dit moment zelf de middenvelders hebben die in het snelle combinatievoetbal meekunnen.

Daarnaast heeft hij voldoende handelingssnelheid en techniek om zich ook in de kleine ruimte te kunnen redden. Mocht het echt druk worden, dan redt hij zich ook wel met een afstandsschot, want dat heeft hij ook.
0 0
IamLegend
bij ajax is dat toch anders, heeft aanpassings tijd nodig
0 -1
ajax4ever01
JA
0 0
jollie18
Ik denk dat het zo gaat Ziyech naar Ajax bel hassani naar AZ en Sinkgraven naar Heracles.
0 -1
hallo1
Ik vind opstelling toch lastig straks. Riedewald doet het goed op 6 maar is eigenlijk achter in als op bouwer ook onmisbaar. Ik gun Bazoer nog wel kansen dat blijft een giga talent en is in vorm zo maar een van je beste spelers. Straks nog Krul er bij en ik hoop ook op een nieuwe linksback en we hebben een heel aardig elftal alleen wel jammer dat het allemaal pas na de champions league is. We missen dan alleen centraal in verdediging een echte krachtpatser
Krul
Tete-Veltman-Riedewald-aankoop?
Bazoer
Klaassen-Ziyech
Traore-Dolberg-Younes
0 -3
MichelAngelo66
Ik gun Bazoer voorlopig geen kans. Die heeft hij al te lang gehad. Niks tegen die jongen, maar Ajax is geen sociale werkplaats. Als er weer een plekkie vrijkomt en hij heeft goed bedacht dat hij laatste maanden zelf verzaakt heeft dan mag hij het weer eens proberen. Echter denk ik dat ie binnen een paar dagen verkocht wordt.
0 0
#020 The Best!
zomige mensen zijn echt snel met oordelen over spelers .bazoer is een groot talent die moet je nu kneden hij speelt slecht dat zie ik ook, maar niet voor minder dan 25 mil weg vindt ik dan
1 -10
Zlatan1900
Dikke 10 voor je Nederlands. Zomige mense kunne hier nog een puntje aan suigen!
1 0
afc_red
Ja zommige menzen moeten gewoon begreipen dad ook een maatige zpeler gewoon 25m moet opleeveren.

Een jonge speler die niet presteert zal niet gewild zijn en dus een lagere marktwaarde hebben, als hij plots wel goed presteert dan is hij automatisch meer waard. Gek he ....?
1 0
Ar
En ze vroegen Peter met 5 verdedigers te gaan spelen?!
Djeezus, Frank was op weg terug naar 3-4-3 en Bosz draait alles terug naar de klote.
2 -18
Warrior
Lul nog maar een end weg. Iedereen wilde toch nieuw voetbal? Nou, dat heeft een tijd nodig...
3 -2
Ar
Resultaten onder PB: 14 gespeeld, 4 gewonnen, 5 gelijk en 5 verloren. 25 goals voor en 24 tegen. Incluis verliezen van amateurs.
Lang leve het nieuwe voetbal onder PB.

Nou sorry, Frank was daar ook mee bezig, zij het met kleine stapjes en deze resultaten tonen aan dat het terecht was dat hij dat stapsgewijs deed.
2 -7
MichelAngelo66
Hele kleine poezelige ienimini dwergstapjes. Zo klein dat ze met een vergrootglas niet kon zien.

Hou toch op man.
2 -2
Ar
Slechtste seizoensstart ooit en hosanna blijven doen vanwege 1 aardige wedstrijd. resulatten zijn driewerf kut, zwaar ondermaats en Ajax onwaardig.
Hou toch op man.
0 -1
Ajacied1978
3-4-3 onder Frank was gewoon 0 punten. Wat is je punt?
5 -2
Ar
Ajax dit seizoen, incluis voorbereiding:
14 gespeeld, 5 verloren, 5 gelijk, 4 gewonnen, 25 goals voor en 24 tegen, en waarvan met hakken over de sloot tegen PAOK en hakken over de sloot gelijk tegen Rostov.
Lang leve Peter Bosz (roepen ze in Rotterdam).
1 -8
je
3 Sterren vraagje ben ji keeper geweest want het lijkt wel of ji overal verstand van Heb want zo reageer ji op elk artikel ji bent gewoon Janus praat graag mee. Punt uit.
1 -5
Ferd
Vraagje, heb jij maar 2 jaar basisonderwijs gehad?
0 0
Ajacied1978
Waarom speel je op de man? Gewoon een vraagje. Punt in.
2 -1
milanafca
Welk nummer zal Hakim kiezen? 22?
2 0
je
Jouw nummer we stellen jouw toch niet op.
0 -1
Patrick78
Misschien 18
1 0
Daniellieuwe020
Ruilen met Bazoer en dan zijn Ajax en Fc Twente allebei blij
0 -4
Ajacied1978
Voor het geld dat Bazoer moet opbrengen, kun je heel fc Twente kopen. Daarom begrijp ik Twente ook niet in deze situatie.
4 0
#020 The Best!
bazoer is een van de grote talenten die doe je niet weg omdat hij in een dip zit kom nauw . die jonge moet gewoon aan het nieuwe ajax 1 bestaan wenne nie vergeten hij is nog niet eens 21 he , kan nog een zak met geld opbrengen volgend jaar
2 0
Ajacied1978
Bazoer loopt al 7 maanden de boel te verkloten. Prima die goal tegen feyenoord, maar daarna was het gewoon om te janken.
2 -2
rodnet
Elke jonge speler heeft een dip en dat heeft Bazoer momenteel. Geen enkele reden om hem zo schandalig af te serveren als sommigen (en jij) hier doen. Zijn tijd komt echt nog wel. Komt na een tijdje op de bank vanzelf weer in vorm. Is ons grootste talent samen met Riedewald.
2 0
Ajacied1978
Weet je wat schandalig is? De manier waarop Bazoer op halve kracht denkt iets te kunnen bij dragen aan mijn club. En daar verdiend hij een gigantisch salaris mee. Fok Bazoer, totaal geen Ajax hart, zo snel mogelijk lozen.
1 -1
Terror
Lekker stoer praten!
0 0
Ajacied1978
Ja, zo ben ik, lekker en stoer. What the problem is?
0 -1
Jarl1989
Ja een dip van 7 maanden. Laat me niet lachen. Je kan het ook omdraaien. Heeft die voor deze tijd niet boven z'n niveau gespeeld? Dat kan ook. Zou hem gewoon voor veel geld verkopen. Zijn werklust en mentaliteit is te zwak.
0 -2
Pazuzzu
Wanneer moeten wij ons iets aantrekken wat er in net niet Rotterdam Zuid gezegd wordt. Eind april mogen ze iets zeggen maar dan snotteren ze van verdriet want ze zijn het weer niet!
0 0
Pazuzzu
Oeps verkeerde persoon. Solly.
0 0
TikkieTerugJaap
Bosz allang met Ziyech gesproken, Ziyech al bijna rond met Ajax en wil ook graag komen. Echt joh als Overmars dit nog verneukt, word je toch helemaal gek. Hopelijk kan ie de prijs een beetje drukken door Schone of Serero in de deal te betrekken.
1 0
Wimmel
Overmars verneukt niets zodra hij in onderhandeling zit. Doe toch niet zo negatief man.
1 0
AFCAHOOLIGAN
Twente heeft geld nodig geen spelers!
1 0
talent020
10 miljoen + Serero of Schone is voor Twente een prima deal, geld.+ een vervanger voor Ziyech
0 -1
Ajacied1978
Moest jij niet rellen vandaag? Ik kreeg even geen reactie, op mijn reactie op jouw reactie. Maar je hebt deze naam gekozen, omdat je stoer wil zijn?
4 0
AFCAHOOLIGAN
Ja inderdaad! om lekker stoer te zijn!
0 0
Hillie99
Kan me niks meer schelen hoeveel we betalen.
Het geschatte eigen vermogen varieert de zuurpruim zegt "maar" 70 de optimist heeft het over 125 miljoen.
We hebben nog eens 54 miljoen verdient en 13 uitgegeven ....
1 -4
jollie18
Haps werd door de commentator ook genoemd als eventuele opvolger van Willems niet dat PSV intresse heeft maar toch. Zie willems ook niet meer weg gaan.
0 0
dannyberg
nou dan gaan we de 100 tegengoals dit seisoen wel redden met zijn visie pfff
2 -6
Ajacied1978
Gemiddeld 1,25 tegengoals dit seizoen. Hoe kom je aan 100 tegengoals als ik vragen mag?
3 0
Sjaakvaak
34 wedstrijden eredivisie. Zes rondes KNVB beker. 10 wedstrijden EL (finale jwz). 4 wedstrijden voorronde CL. 4 wedstrijden Playoffs Europa: En dan nog wat oefenwedstrijden. Nee zelfs dan kom er bij lange na niet aan de 100 haha
1 0
Ajacied1978
Is Ajax nog nooit overkomen ook, zo'n hekel aan dat soort uitlok reacties van simpele zielen.
1 0
Sjaakvaak
Echt hè. Komen hier alleen maar om te azijnzeiken en klagen. Voor hen is t ook nooit goed, ze blijven altijd wel iets vinden om te zeuren.
2 0
luiszwaaris
Ziyech een goede grote CV en Haps halen
1 -1
Patje2011AJAX
Sorry ik vond je reactie echt grappig, maar ik snap je.
0 0
leonajacied
Off: ik zie af en toe reacties voorbij komen voor een linksback erbij. Is Haps van AZ niks? Speelt vandaag weer goed.
0 0
Milan95
Zijn naam is hier al vaak genoemd en dat zou zeker een goede zijn. Maar meestal als wij het zien duurt het nog een jaartje voor ze het bij Ajax ook zien.
1 0
AYounes11
Zodra Telegraaf de naam Haps gaat noemen, heeft/gaat ajax interesse tonen/ of heeft al getoond.
0 0
insectenverdelg
ook mijn elftal
Krul
Tete/Veltman, Sánchez, Aankoop, aankoop
Riedewald
Klaassen Nouri
Ziyech Traore/ Dolberg Younes / Sam Larson
0 -4
EVH
Dit zijn teksten.

Dat is wel wat anders dan "geparkeerde bus", "we hebben geen Messí", "het waait hard" etc etc etc.
3 -1
3sterren
Zo heren pseudo Ajaxsupporters, nu nooit meer roeptoeteren dat PSV een ordinaire koopclub is...
We kunnen er inmiddels ook wat van en als het aan enkele van jullie ligt is het einde nog lang niet in zicht.
2 -16
Ajacied1978
20 spelers verkocht, verhuurd, laten gaan. 5 gekocht, als Ziyech komt. Ik zie je punt niet zo eerlijk gezegd.
9 -1
Hillie99
Duim omhoog !!
0 0
Ajacied1978
Als fanatiek app sukkeltje, zie ik geen duimpjes. En als ik zie hoe hier mensen volledig uit hun stekker gaan om een zielig duimpje, ben ik daar blij om.
0 -4
insectenverdelg
En dan wil ik er naast Ziyech nog 3 aankopen bij
Maar dan mogen er ook nog 5 van de middelmaat vertrekken.
0 -1
AFCABart
Onzin, hoe kun je een koopclub zijn als je structureel meer spelers verkoopt als dat er gekocht worden?
1 0
IamLegend
dan moet je maar meer spelers opleiden.. ajax is een opleidings club.
2 -2
Lijpe
Ik wil dat Nouri een kans krijgt.
2 0
MNJ7
Inkomende transfers ? Dus er wordt meer gehaald
0 0
3sterren
Ik hoop dat alle verwende roeptoeters nu een poosje hun grote muil kunnen houden. Ziyech is onderweg om ’hun’ Ajax te redden. Ze kunnen zich hard en langdurig op de borst kloppen. Dankzij hun oeverloze smeekbedes hebben we er nog een middenvelder bij en zal Nouri nog langer moeten wachten op zijn (dik verdiende) debuut in het eerste van ons aller Ajax.

Misschien vandaag nog een aardige post plaatsen, in de trant van ”sorry mijnheer Overmars dat wij aan uw vaardigheden als TD hebben getwijfeld en u respectloos vroegen op te rotten”.

Ikzelf zou al blij zijn met vanaf nu positieve reacties op dit Ajax forum.

Bij voorbaat dank heren pseudo Ajaxsupporters...
4 -14
BRAMHOUTEN
Amen
0 -1
Pinaki85
Hahahahahaha heb je geen sex gehad vannacht , of te weinig aan de tiet van je mama mogen hangen vroeger?
0 -2
PetrosQ
Nouri zal dit seizoen zeker nog debuteren. En Ziyech gaat ons ondertussen meermaals naar de overwinning schoppen. Volgens mij ziet iedere Ajacied wel in dat Nouri een enorm groot talent is, dat is niet het punt. We hebben nu alleen niet een talent nodig, wij hebben een speler nodig die zich al bewezen heeft en een directe versterking is voor het eerste. Een speler met exceptionele kwaliteiten, wedstrijden eigenhandig beslist en de creativiteit ik zijn voeten heeft om ook anderen te laten excelleren. Laat Ajax nou net de mogelijkheid hebben om zo'n speler aan te schaffen. Waarom doet Ajax dat dan niet? Jij ziet toch ook wel dat Ajax zo'n speler nodig heeft? Nouri komt er heus wel, heb geduld. En als de tijd rijp is zal ook hij Ajax naar meerdere overwinning helpen.
1 0
Vak M
Ik denk juist dat jij het niet goed voor hebt met Ajax. Dankzij jouw denkwijze hebben we een onnodig een desastreuze augustus maand doorgemaakt en weer CL gemist. Ik kan mensen niet langer serieus nemen die Ajax met een jeugdelftal willen opzadelen en dan ook nog blind blijven staan achter middelmatige spelers alleen omdat ze uit de ajaxschool komen.
2 0
IamLegend
dus plan jonk en plan jc of plan ajax mag de prullebak in? 5 maanden geleden riep heel showtime volgers dat er beter opgeleid moet worden...

maar diezelfde groep schreeuwt nu om aankopen. omgekeerde wereld gap...

ajax is dood door komst van peter..
2 0
IamLegend
juist dat dus, kwijlende ajacieden die schreeuwen ma om aankopen... die supporters ben ik liever kwijt dan rijk...
2 -6
Ajacied1978
Ik ben liever de Frank de Boer lovers even kwijt op dit moment. Frank, bedankt voor alles, maar de supporters die je hebt zijn volledig van het padje af.
1 -2
Vak M
Iamlegend snapt er ook niks van, zie mn andere post
0 0
IamLegend
jij zal niet veel vrienden hebben op vak m...
0 -2
Ajacied1978
Lol, hoe lang ben jij al Ajacied dan? Vak F was voor de meest fanatieke Amsterdamse jochies. Vak M was voor de oud F-siders die kinderen kregen etc, en dus verantwoordelijk gedrag moesten vertonen.

Maar waar zat jij in de Meer? Ik gok dat je de Meer nog nooit van binnen hebt gezien.
0 0
Ajaxamersfoort
nep ajacied... dingen toe eigenen omdat je vroeger ergens bent geweest. Ajax is voor iedereen zelfs voor mensen uit Rotterdam en Eindhoven sukkel.
0 0
Ajacied1978
Ajacied is ook met een hoofdletter, als je dan toch gaat mierenneuken.
0 0
Rotterdammertje
dit dus...
0 -2
Ajacied1978
Heb je het nou tegen mij?
0 0
Vak M
Ik ben m ook even kwijt. Iamgelegd, 'ajaxamersfoort' Wat hebben die mensen?
0 0
IamLegend
hoop toch zo dat die niet gehaald word, ff fc twente financiele steun geven voor hun wanbeleid.

alleen al om die reden wil ik niet dat ajax deze transfer afrond en vast zit aan die kut makelaar...
0 -7
Jasper Keuper
Offtopic:Ik hoop dat ajax nog Larsson of Rashica gaat kopen en dan Serero er in betrekken.
0 -1
3sterren
’Rupsje_nooit_genoeg’ is misschien een leuke naam voor je...
Jasper Keuper is zo gewoontjes.
0 -7
Daantje Makkes
Hij lijkt zelf wel te willen.
0 0
insectenverdelg
Denk t niet. a daarom hebben ze al een persoonlijke overeenkomst.
1 0
Daantje Makkes
Ga je moeder pesten
0 -1
ZeeuwseAjacied
Ziyech, Haps, buitenspeler (jammer genoeg geen Bailey) en een CV zijn in mijn ogen noodzakelijk; dan is de selectie rond. Verder kunnen er nog genoeg spelers vertrekken. Met name middenvelders.
1 0
EVH
Jep.
0 0
jollie18
VP meld nu dat Twente vandaag geen akkoord meer verwwcht met Ajax.
1 0
deajaxcommissie
Dat heeft Ted van Leeuwen inderdaad gezegt. Maar een verwachting is maar een verwachting. Twente heeft al aangegeven dat ze geen spelers meer gaan halen dus die spelen gewoon hard ball tot woensdag. Ze hoeven toch geen vervanger te zoeken.
0 0
afcas
Is Marc zeker toch naar huis om zijn vrouwtje te doen?

Gelukkig is hij dan morgen dicht in de buurt van Enschede.
0 0
W Z A W Z D B
Nou. Welkom Hakim ;)
0 -1
IboAFCA
Bosz zei trouwens in De Telegraaf dat hij al weet hoe hij Ziyech wil gebruiken, maar dat nu niet wilt zeggen omdat het misschien tot onnodige onrust kan leiden.
0 0
boye04
Bosz heeft overigens al eerder gezegd dat hij Ziyech als 10 ziet en niet als rechtsbuiten.
0 0
insectenverdelg
Bosz heeft ook gezegd dat hij liever niet met een 10 wil spelen.
1 0
GvanderK
Krul
Tete Veltman Sanchez Nieuwe back

Riedewald
Ziyech Klaassen

Traore Dolberg Younes
2 -3
Ajacied1978
LOL, Tete erin, maar wel Dijks er uit. Doe dan allebei.
1 -1
IboAFCA
Tete is nog jong. Om hem nu al af te schrijven gaat wat ver. Is verdedigend een van de beste, maar kan aanvallend nog stappen maken.
3 -1
Ajacied1978
Heb je zijn houding gezien in de wedstrijden die hij onder Bosz gespeeld heeft? Ik vind het best zorgwekkend en zeker met die zakwaarnemer die hij heeft(geen typo)
0 0
Ajax4life16
Verdedigend is Tete net zo goed als vorig jaar. Er wordt nu alleen ook aanvallend meer gevraagd, wat Tete (nog) niet kan. Vandaar al die kritiek.

Over zijn 'slechte' houding ben ik het totaal niet eens. Hij geeft alles en laat verdedigend geen steekje vallen.
1 -1
Wimmel
Hij dekt tot nog toe vaak aan de verkeerde kant, springt niet mee met voorzetten (2 tegengoals Europees verband) en is soms te laat met tackles. Tete is wel degelijk minder dan vorig seizoen, ook verdedigend.
1 0
Ajacied1978
Dan zijn we het inderdaad niet eens. Hij loopt erbij alsof hij er totaal geen zin in heeft.
0 0
Professor
Normaal loopt Tete met een vrij nonchalante blik rond maar deed gewoon ze best. Maar inderdaad dit seizoen loopt hij zeer ongeinteresseerd te doen. Vind hem ook negatief overkomen.
1 0
Ajax4life16
Oke dan, ik vind niks mis met zijn houding. Met die van Bazoer wel, zeker omdat hij ook elke wedstrijd dramatisch speelt, wat niet bij Tete het geval is.
1 -1
Ajacied1978
Bazoer moet gewoon met het eerste vliegtuig naar weet ik veel waar. Die barst van het talent, maar faalt in mentaliteit. Wel grappig dat psv zo over de zeik ging om het aantrekken van Bazoer, ze hadden er blij mee moeten zijn.
1 -2
GvanderK
Tete is gewoon een groot talent hoor, en Dijks is en leuke speler maar niet voor Ajax.
1 0
Ajacied1978
Tete is net zo goed, of slecht als Dijks, als je de plussen tegen de minnen af weegt. En als je Tete ziet ballen dit seizoen, heeft hij meer recht op kritiek dan Dijks eerlijk gezegd.
2 -2
Ajax4life16
Geweldige opstelling. Haps misschien voor LB?
1 0
GvanderK
Geen idee, maar hoor daar wel goede verhalen over.
0 0
Ajacied1978
Oftewel, jij kijkt alleen Ajax. En hebt geen flauw benul waar je over praat.
0 0
GvanderK
Heb geen tijd om alles te kunnen zien. Ben al blij dat ik Ajax kan volgen.
1 0
Ajacied1978
Dat kan. Maar ik dacht dat jij moderator was hier?
0 -1
Ajax4life16
Vandaar dat hij die positie ook blank liet staan, debiel.
0 -1
Ajacied1978
Noem je me nou serieus een debiel? Mooi, het is aan nou!
0 -1
Ajax4life16
Ja, omdat jouw reactie zonder reden heel vijandig was. Dat krijg je dan terug ook
1 -1
Ajax4life16
Ja, omdat jouw reactie zonder reden heel vijandig was. Dat krijg je dan terug ook
0 -1
Ajacied1978
Was dat tegen jou dan? Ik ga me niet verlagen tot jouw niveau en terug schelden, maar toch.

En 1 keer posten is meer dan genoeg vervuiling.
0 -1
Ajax4life16
Denk je dat ik dat zelf doe? Treinerend ventje
0 -2
Ajacied1978
Ja dat doe je zelf. Door het gebrek hebben aan geduld ga je een paar keer klikken op plaatsen. Laat wel zien wat voor karakter je hebt dit allemaal. Geen rust in je donder en geen respect voor andermans opinie. Fijne avond knulletje.
0 0
Ferd
Ophouden kleuters!
0 0
Ajax4life16
Betekent niet dat ik er niks van kan zeggen. Maar goed, laat maar, heeft geen zin dit
0 -1
Ajacied1978
Je mag hier alles zeggen.En de meeste mensen gaan daar op een respectvolle manier mee om. Zonder meteen naar een scheld woord te grijpen dus. Schelden is gewoon een enorm zwaktebod. Laat zien dat je niet op een normale manier een conversatie kunt voeren. Moet je aan werken hoor ;)
1 0
Hans Kraay Jr.
Bitch fight!
0 0
Ajax4life16
Vandaar dat hij die positie ook blank liet staan, debiel.
0 -1
Ajax4life16
Ik denk dat het zonaar kan gebeuren dat Traoré onze rechtsbuiten word dit seizoen. Hij deed het vandaag erg goed, en volgens mij ging het beter dan de vorige wedstrijden omdat hij veel meer ruimte heeft als RB dan als spits. Ook omdat hij nu niet elke keer de bal ingespeeld krijgt met zijn rug naar de goal. Met Dolberg als spits en Cassierra als back-up heb je dan volgens mij een geweldige aanval.
3 0
Sammy Sosa
Zou ik ook toejuichen maar ben bang dat Traore liever in de spits speelt.
0 0
Ajax4life16
Ik denk het niet. Hij zou toch ook wel zien dat hij veel meer kan op rechtsbuiten? Zeker omdat (tot nu toe iig) hij als spits nauwelijks steekballen krijgt, en hij nou niet bepaald een targetman is.
0 0
Sammy Sosa
Tegen dit soort tegenstanders wel maar anders weet ik niet of hij zoveel ruimte krijgt als buitenspeler. Hij lijkt mij ook net iets te gierig voor een buitenspeler. Als spits is dat minder erg
0 0
Ajacied1978
Kijk jij wel naar Ajax, of wil je het gewoon niet zien? Traoré kreeg een dubbele, soms zelfs driedubbele dekking. Hij wandelt daar vrolijk door heen. Precies wat we willen zien in Amsterdam.
0 0
A Kind of Magic
Bam! Zo is het Bosz.

Ajax heeft jou daarvoor aangesteld en zal je de spelers geven.

Met Traoré en Youness op de vleugels, Ziyech Klaassen Riedewald op het middenveld, Dolberg in de spits en een goede linksback gaan we dingen te zien krijgen die we al jaren niet meer hebben gezien. Ik hoop dat er veel middelmaat vertrekt, zodat de pareltjes van het middenveld ook door kunnen stromen

Het gaat goed komen, het heeft alleen tijd nodig
0 0
dianaajax
ik ben ook wel positief , maar moeten nog wel 2-3 versterkingen bij
0 0
Lijpe
Benieuwd wie er gaan vertekken.
Hoop eerlijk gezegd niet Bazoer, dat is in potentie een topper.
Moet zijn vorm terugvinden die hij had tijdens 010-Ajax voor de beker, toen was ie weergaloos.
3 -1
AjaxCitizen
In potentie ja. Dan moet meneer Bazoer ook willen werken. De laatste paar maanden doet hij dat totaal niet. In mijn ogen was hij ook een blok aan het been van de verdediging en Gudelj. Deed helemaal niks. Alleen maar op een slakkentempo over het veld slenteren. Met deze instelling ben ik Bazoer eerder kwijt dan rijk.
2 0
Ricoo
Ik ben zeker geen voorstander van schreeuwen om nieuwe spelers maar de komst van een linksbuiten naast Ziyech zou ik toch wel fijn vinden. Het is wat magertjes met buitenspelers.
1 0
Lijpe
Traore, cerny, younes en el ghazi.
Ik zie liever een linksback erbij komen, dijks kan echt niet meer.
3 -2
Patrick78
Dijks is Ajax-onwaardig...zelfs Kozakkenboys is een niveau te hoog voor hem!
0 -2
Ajacied1978
Vorig seizoen was hij nog een verademing. Nu hoor je mensen zeggen dat het zo jammer is dat we Boilesen hebben laten gaan. Dijks heeft een dip, op zeker, daarom moet hij een concurrent hebben.

Maar zeggen dat Dijks niks meer kan, is puur de waan van de dag.
3 0
Ajax4life16
Volgens mij ben ik de enige die zijn dip niet ziet. Natuurlijk zijn zijn voorzetten niet heel effectief, maar wat verwacht je, als je Dolberg of Traoré in de spits hebt. Verdedigend vindt ik Dijks uitstekend.
1 0
Patrick78
Boilesen???!???!?? Ijsselmeervogels niveau...
0 -1
Pinpanter
Waarom worden Ajacieden hier zo afgezeken. Ik vind dat op een fansite als dit dit soort zinloze, negatieve, argumentloze dompraat gewoon verwijderd moet worden.
Eens een Ajacied, altijd een Ajacied.
Dat is Ajax-stijl.
Zo behandelen we onze spelers.
En zo geldt het in het internationale voetbal. Met Ajax p je CV ben je meer waard dan zonder onze clubnaam. En dat principe moeten we in stand houden.
0 0
Ricoo
Traore is gehaald als spits. Cerny wordt nog niet rijp genoeg geacht door Bosz dus mag er nog een goede linksbuiten gehaald worden. Linksback ben ik het mee eens maar gaat toch niet gebeuren dus daarom begin ik daar ook niet over.
0 0
mokumneez
Mooi zo! Doorpakken bosz!
1 0
AjaciedMike
Gaat geinig worden met hopelijk positieve verassingen!!!
1 0