Overmars: 'Gaan nog gekke dingen gebeuren'

SJvanveen, 28-08-2016 om 14:57, 52898 views, NOS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marc Overmars heeft tegenover de NOS bevestigd dat Ajax met Hakim Ziyech en FC Twente praat over een transfer naar Ajax. 'We zijn in gesprek ja. Zo slecht was het bod niet, hoor. Ik denk dat hij graag wil', is de directeur voetbalzaken duidelijk. 

'De wil is er. We hebben keurig toestemming gevraagd. Nu is het belangrijkste dat de rust wederkeert', vervolgt Overmars, die de reden achter een mogelijke transfer van de sterspeler van FC Twente uitlegt. 'Ik denk dat er deze week op de transfermarkt nog gekke dingen gaan gebeuren. Dingen die wij niet verwacht hadden.'

'Het is nu een stroomversnelling. Een middenvelder die weggaat? Misschien wel meerdere', aldus de voormalig buitenspeler. Zuinig vindt hij zichzelf overigens niet. 'Ik heb de naam, maar ben niet zo zuinig.' Grote transfersommen neerleggen voor een speler? 'Daar ben ik toebereid. Van de naam kom ik echter niet af, dus laten we die maar houden.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Leonos
Sinkgraven weg.Serero weg. Nouri en Frenkie verhuren.
Middeveld met Klaassen,Ziyech en Gudelj
0 -1
Daantje Makkes
Mijn vertrouwen in Overmars daalt met de weken
0 -1
mvdk
Vond Rashica ook wel weer aardig spelen. Ik zie hem ook wel graag komen.
1 -1
AFCA7
Stel dat die middenvelders niet vertrekken, dan zit hij met 9 middenvelders in zijn maag, en blokkeert hij dus de jeugd van Ajax (lees Nouri en V/d Beek) en spreekt hij zich zelf dus tegen.
Ben benieuwd welke club(s) interesse hebben in Daley/Richedly/Lasse... die waren toch genoemd?
2 -1
pinballmagic
Bazoer zal niet zo,n probleem zijn om die met dikke winst te verkopen
Lasse zal niet alles hoeven te kosten maar sinkgraven wordt een dikke verliespost
Als je daar nog de helft van de kostprijs krijgt moet je een gat in de lucht springen.
0 0
mvdk
Ajax heeft gewoon een sterke basis nodig. Topspelers sleuren de jonkies mee in het niveau.

We hebben inderdaad 8 middenvelders, maar vooral de verkeerde... Als je Bazoer, Gudelj en Schone laat vertrekken heb je het volgende over:

Ziyech, Klaassen, Sinkgraven, vd Beek, Nouri, De Jong, Riedewald. Dan zijn we van het betonnen middenveld af en hebben de jonkies veel meer ruimte. Ook Eiting komt dan in beeld.
0 -2
Ajaccus
Niks Gudelj weg. Je zag gisteren wat er gebeurt als je hem op de juiste manier gebruikt.
1 -1
MichelAngelo66
De juiste bezetting is zo belangrijk. Dan spelen opeens alle middenvelder in hun kracht. Dat hebben we twee jaar gemist. Gudelj moet je mijn inziens ook niet wegdoen. Alleen als talenwonder is hij al belangrijk voor de Spaanstalige. ;)
Verder kan hij links of rechts voor Riedewald echt van waarde zijn. Goed schot en doelgericht. Dat ontbrak er vooralsnog aan omdat hij teveel achteruit speelde.
0 0
Zlatan1900
Er gaan hele gekke dingen heb ik vernomen uit betrouwbare bron. Real zou Westermann over willen nemen voor een bedrag van 90 miljoen. Ook wordt ene Sergio Ramos meegenomen in de deal. Kan iemand dit bevestigen?
2 -4
JanTa
Met synisme is niemand beter geworden.
1 -3
mvdk
Wel met cynisme.
3 -1
DavidAFCA
Is toch een lachwekkende interview van Marc. Totaal geen persoon die zeker is van zijn eigen zaak. Praat ook steeds met halve zinnen.
0 -2
noodles
Zie net dat Baley niet speet bij Genk, niet op de bank zit en ook niet geblesseerd is. Zou leuk zijn.
0 -2
amberjari
Donderdag geblesseerd uitgevallen.
2 0
geDaante
Denk dat het door het mislopen van CL voetbal Baily sowieso niet meer komt. En maar goed ook, Ziyech halen is al teveel, daarvoor heb je Nouri al. Voor Baily heb je Cerny.
1 -1
Burpie
Is die pizzabakker bezig met Tete?
Hoor geruchten, maar zie niks terug op het net
0 0
geDaante
Zou goed kunnen, ziet misschien wel om een andere reden op de bank dan aanvallend niet sterk zijn, net als El Ghazi, en wellicht Bazoer. Ergens jammer van Tete, verdedigend als back erg sterk, maar is aanvallend niet goed genoeg. Zou eigenlijk in een 3-5-2 of 3-4-3 als meest rechtse CV moeten spelen.
0 0
Ar
3-4-3 is de Ajax huisstijl van origine.
0 0
pablofranka
zuinig ben je idd niet , belachelijke hoge bedragen voor Sinkgraven en Gudelj, kan nog steeds niet geloven dat daar zoveel geld voor is betaald hemeltje lief.
2 0
Tand
Btw grootste problemen is het rouleren van verdedigers. Hij heeft neiging nieuwe aangekochte spelers te laten spelen. Terwijl hij moet gewoon beste spelers laten spelen en verdediging in laten spelen. Let wel al jaren minst gepasseerde verdediging en kunnen ze niet meer, verdedigen. bS
0 0
Tand
Men moet ophouden met kritiek op overmars. Een van de succesvolste managers. Al jaren een sterke team ondanks dat spelers worden weggekocht.
Wij moeten realiseren Ajax en ere divisie is gewoon een hele hele kleine speler. Wij moeten jeugdige opkomende of mislukte spelers halen. En die omturnen.
Younis, milik zijn voorbeelden van laatste en el ghazi, Dolberg, bazoer etc etc zinn voorbeelden van het eerste.

Klaassen is een klasse apart.
Ziyech is echt minder dan hem. Ajax wint 90% van de wedstrijden.

Het gaat Om de 10% die het seizoen maakt of breekt. Wedstrijden tegen PSV, Feyenoord en Europees.

Het is de vraag of Ziyech het kan opbrengen als Ajax niet superieur is. Vooral in verdedigend opzicht.

Al zie ik hem wel als een ideale rechterspits. Beetje hangend.
Moet wel leren werken.

Hopelijk stopt Bosz met roul
4 0
Ajax_026
jij hebt er echt geen kaas van gegeten he? we hebben het hier over voetbal he!
0 -3
Leviathan
Klaassen klasse apart? Waarom speelt hij dan niet bij Barca of Real bijv?
0 0
MichelAngelo66
Ik vermoed nu als ik Overmars zo hoor dat Sinkgraven en Bazoer kans hebben om te vertrekken. Zou niet gek zijn als we dan Ziyech als aanvulling krijgen. Dan moet ik eerlijk zeggen dat we er als selectie wel op vooruit zijn gegaan. Misschien vertrekt El Ghazi ook nog wel.
Ben toch wel benieuwd.
0 0
geDaante
Sinkgraven weg is gekkenwerk, doe dan Gudelj of Klaassen weg, als er belangstelling is. Als Sinkgraven wordt verkocht, moet je echt Nouri erbij halen, en ook De Jong.
0 -2
Woodenshoe
Sinkgraven gaat nooit wat worden...
0 0
MichelAngelo66
Ik weet eerlijk gezegd niet wat ik van Sinkgraven moet vinden. Vind het wel een lekkere speler, maar vooralsnog hebben we weinig van hem gezien. Ik denk dat Bosz hem als back up voor linksbuiten hanteert en daar vind ik hem niet op zijn plaats. Echter het middenveld is te vol. Verkoop is daarom helemaal niet gek. Dan kunnen de door jouw genoemde spelers rustig aan Ajax 1 gaan ruiken.
0 0
amberjari
Klaassen, Tete, Veltman; alle zelf opgeleide spelers worden hier afgekraakt. Alleen Riedewald heeft blijkbaar krediet. En nouri, maar men schreeuwt vervolgens wel om ziyech.
Alsof een half nieuw elftal de oplossing is. Zolang we geen ervaring kopen schiet dat niks op. Krul en Traore zijn voorlopig de enige echte versterkingen, maar die zijn niet van ons. Westermann wordt het niet, cassiera en sanchez hebben veel tijd nodig. De vorige paniekaankoop (sinkgraven. zimling en sanogo reken ik maar even niet mee) is ook nog steeds aan het wennen.

En maar om aankopen blijven roepen hier. En maar klagen over p$v. Jullie willen precies hetzelfde.
0 0
Spuit11
Gekke dingen?


Balotelli?

Of heeft die Balo nu een club gevonden?
0 -1
afc_red
Gaat er nog wat gebeuren Marc? Ja gaan nog gekke dingen gebeuren!

We hebben een bankzitter op het oog van Herta BSC die wel een jaartje op huur wil komen. Aan de reacties van de supporters te zien vinden ze dat behoorlijk (te) gek!

0 -1
Wimdewilde
Klaassen gaat voor 50 miljoen naar Arsenal.
0 -1
chino
Mensen blijven hier Bailey noemen maar die komt niet. En heeft ook nog eens een spierblessure nu.
Verder is de laatste tijd wel gebleken dat Riedewald centraal achterin niet echt in zijn kracht speelt.
Voor mij is hij momenteel de beste optie op 6 of als linksback (veel beter als dijks) als er met de punt naar voren wordt gespeeld. Prioriteit zou in mijn beleving dus bij een centrale verdediger moeten liggen met leidinggevende kwaliteiten.
Tete lekker laten uitvechten met Veltman op rechtsback. Bazoer lekker houden (tenzij een bizar bod). Die vindt zijn vorm echt wel weer een keer terug.
2 0
dianaajax
sinkgraven verhuren voor een jaar- moet op zijn leeftijd spelen
ghazi verkopen
lasse verkopen
bazoer voor groot bedrag verkopen-

erbij: linksback-spits
1 -1
JoostEmpty
Hoezo nou een spits? Met Dolberg heb je een uitstekende spits en met Cassierra en Traore prima vervanging. Eerder een buitenspeler.
0 0
dianaajax
spits omdat traore meer als buitenspeler zal fungeren - of wil je het hele jaar met wim kieft jr aan de slag
0 0
dannyberg
dag bazoer en tete let maar op beiden gaan weg
2 -2
jvs
Tete kan nou helemaal niet weg. We zitten al te krap in de verdedigers. Er moet eerder een centrale verdediger bij als Riedewald op 6 gaat spelen.
3 0
Duif63
"Ik verwacht dat er nog dingen gaan gebeuren die wij niet verwacht hadden" klinkt meer als ik hoop dat er nog heel veel geld geboden wordt voor spelers die dat absoluut niet waard zijn, maar die we graag verkopen.
1 -1
3sterren
Mijnheer Overmars, schaamt u zich vooral niet voor uw zuinigheid.
”The big spenders” op dit forum zouden eens een voorbeeld aan u moeten nemen.

Ik nodig al die roeptoeters op een flink bedrag te storten op rekening van één of ander goed doel, zoals bijvoorbeeld Kika.
2 -3
Woodenshoe
Waar slaat dit op?
0 0
dannyberg
amen
2 0
Ajaxamersfoort
ik hoop dat veltman vertrekt en dat ze timothy fosu mensah halen. als het toch "gek is" en haps en een linksbuiten Bailey
1 -4
Ajacied1978
Is TFM geen lb? Dat is Haps toch ook? Als je TFM kunt kopen, doen. Huren niet doen, dan Haps halen. Bailey komt echt niet meer, nu niet, nooit niet.
0 0
TimAFCA
Fosu Mensah is geen lb. Hij is een cv/cvm.
0 0
Ajaxamersfoort
ik hoop dat veltman vertrekt en dat ze timothy fosu mensah halen. als het toch "gek is" en haps en een linksbuiten Bailey
0 -2
JPC40
Bij Bayern zit aantal spelers uit hun neus te vreten ik zou daar weer eens wat gaan snuffelen, kijken of er iemand te huur is die niet aan spelen toe komt.
0 0
cp.Ajax98
Ajax moet Haps er nog bij halen, leuke speler in ieder geval beter dan Dijks.
1 -1
Ajacied1978
Moet je nog maar afwachten. Spelers van AZ, zijn bij Ajax niet altijd geslaagd, om een understatement te plaatsten.
1 0
suarez30
sam larsson
0 -1
NR9
Misschien wordt het wel tijd voor een nieuwe TD, belachelijk interview bij NOS,
geeft eigenlijk eigen falen toe. PSV heeft geluk gehad met het halen van ervaren spelers.
Dit is geen geluk , dit noemen ze beleid en goed scouten. Lachwekkend die Overmars.
"we hebben Ziyech niet nodig" , 1 week later, "we gaan vol voor Ziyech" . Dit kun je toch geen beleid noemen. We hadden Ziyech voor Rostov moeten halen, nu is het te laat..
8 -7
WyZynDeBeste
Ziyech was geen optie op het moment dat er 9 middenvelders waren.

Het ziet er nu naar uit dat mensen vertrekken, dan is Ziyech weer in beeld.

Is in mijn ogen logisch. Als Ziyech als paniekaankoop erbij kwam; matig.
3 0
Woodenshoe
Noem ze eens op, alle 9!
0 0
Hwb
Riedewald, Gudelj, Klaassen, Sinkgraven, Bazoer, Schöne, Vd Beek, De Jong, Nouri.

En dan laat ik Serero buiten beschouwing omdat die met zijn aflopende contract geen speeltijd meer krijgt.
0 0
Ruudje74
de Jong en Nouri meetellen? Hoeveel hebben die al gespeeld dit seizoen en hoeveel minuten verwacht je dat deze jongens dit seizoen gaan spelen? Schone die al een tijdje op de nominatie staat om te vertrekken? Dan houden we 6 over, 5 als je Riedewald bij de defensie telt. Verwacht namelijk, wanneer Ziyech komt, hij het middenveld gaat vormen samen met Gudelj en Klaassen.
0 0
ram
Ik heb dit al vaker gevraagd aan mensen die dit statement maken: waarom is dat in godsnaam logisch? Kun jij het wel uitleggen? Ik zie de logica namelijk totaal niet en vind het te bizar voor woorden!

Neem dit waargebeurde voorbeeld: de HDMI poorten van mijn tv waren kapot. Repareren is duurder dan een nieuwe tv kopen en ik had geld, dus ik kocht een nieuwe tv. Logische conclusie. Ik blij met mijn nieuwe én betere tv. Ondertussen had ik mijn oude tv op Marktplaats gezet want sommigen hebben wél baat bij een tv zonder HDMI poorten. Hij lag een paar weken in de weg en ik moest wat moeite doen maar uiteindelijk heb ik hem verkocht.

Dit voorbeeld is 1-op-1 toepasbaar op een speler van Ajax. Exact! Het is namelijk niet zo dat onze spelers zo aftands zijn dat niemand ze wil. Je kunt ze overal verkopen of verhuren, als je maar wil.

Please, leg het me uit.
0 -1
WyZynDeBeste
Omdat je spelers niet zo snel slijt als een simpele tv. En zeker niet voor de juiste prijs. Als je aandringt op verkopen krijg je lagere prijzen dan gewenst. Bovendien heb je te maken met een salarishuis. Dan komt de RVC weer om de hoek kijken.
1 0
ram
Onzin. Er was voldoende interesse voor bijvoorbeeld Bazoer, Klaassen en El Ghazi. Huurspelers, bijvoorbeeld Sinkgraven en Van de Beek , kun je altijd aanbieden.

Misschien betaal je een tijdje wat meer salaris en verkoop je een speler voor iets minder. Dat verdien je minstens 10x terug door met een topselectie te beginnen en de competitie en je te plaatsen voor de Champions League. En dan vergeet ik voor het gemak even de waardestijging van de spelers die Champions League gaan spelen - in die competitie spelen is sowieso waardestijging en spelers worden beter waardoor ze in waarde stijgen.

De RCV als deel van het "probleem" aandragen kan natuurlijk niet. Dat is Ajax en ik bekritiseer Ajax.
0 0
Ajacied1978
Maar, als er niemand vertrekt, kun je Overmars alsnog kielhalen.
0 0
Sammy Sosa
Als er idd spelers weggaan heeft Overmars een legitieme reden om alsnog voor Ziyech te gaan. Anders heeft hij idd geen ruggengraat. Heb het interview niet gezien maar als hij zegt dat PSV geluk heeft gehad met het halen van ervaren spelers, is het wel heuul erg gesteld met onze scouting...
1 0
Maxwell5
Scouting is het probleem niet, die doen hun werk echt naar behoren. Maar ze worden gewoon met de regelmaat genegeerd. Het TH overruled werkelijk alles, ook een van de (hoofd)redenen dat Jonk zich kapot irriteerde aan de gang van zaken.
0 -1
TheRiviera
En dat komt omdat de TH teveel rekening houd met de jeugd wanneer het gaat om transfers. Elke potentiële versterking word afgekeurd zodra de TH tot de conclusie komt dat deze speler de ontwikkeling van de jeugd in de weg staat. Zo zie je maar nu pas nadat ze realiseren dat het niet gaat werken zonder een serieuze aankoop komt er een speler.
1 -1
Maxwell5
Nee, maat. Het is/was exact het omgekeerde. Er werd juist steeds rekening minder rekening gehouden met jeugdspelers. Sinkgraven is daar een voorbeeld van. Jonk riep destijds al voor zijn komst dat ie overbodig is, omdat Nouri er aan zit te komen. En warempel Nouri is amper 18 maanden later er klaar voor en Sinkgraven is vooralsnog niet verder dan de bank gekomen. Wat ik best jammer vind, want ik houd van technische spelers a la Sinkgraven en Nouri. Maar het is wel schrijnend dat nu een van de twee voor het falen van het TH moet gaan boeten, terwijl ze, het Technisch Hart, zo gewaarschuwd waren.
1 -1
koreem
Snap niet dat ze die Lombaerts destijds niet hebben gehaald ipv van Westermann.
1 -1
strafschop
Misschien omdat Lombaerts bijna 5 miljoen euro moet kosten. Anderlecht is nog steeds bezig dit bedrag omlaag te krijgen ondanks dat de speler dolgraag terug naar Belgie wil.
0 0
Santiago
Oh neeee 5 miljoen! Dat is wel extreem veel
0 0
JPC40
Ajax doet er verstandig aan om Traore in winterstop vrolijk weer naar Chelsea te sturen, dat wordt niks met hem Milik was veel beter.
Sanchez heeft typisch zuid-Amerikaans opvliegendheid, maar mag van mij blijven.
Lasse mag gaan.
Serero gaat denk ik.
Bazoer moet bij zichzelf te raden gaan.
Ghazi idem dito, maar moeten wel blijven vind ik.
Sinky moet blijven en moet meer de tijd krijgen om te rijpen.
Dijks tja hij schuurt er tegen aan, net wel net niet.
0 -21
31xAjax
Dijks is niet net niet, Dijks is bij lange na niet.....
0 -1
Patrick78
Milk is / was veel beter???? Pfffff.
0 0
JPC40
Zelfs Klaasen is veel beter dan Traore.
0 0
Patrick78
Ja ook Dijks! ....Traore is een prima spits
1 -2
JPC40
Let op mijn woorden na eind van dit seizoen, begint iedereen te piepen over hem.
1 -1
mvdk
Iedereen piept al over iedereen. Dat is normaal hier.
1 0
JPC40
hij was en is veel beter.
0 0
Ajacied1978
De tering. Heb je eindelijk een voetballer op rechts die op 4 meter 4 spelers voor lul zet, is het weer niet goed. Voor zo'n jongen ga je naar het stadion. Oke, hij had meer rendement moeten hebben vandaag, maar ik heb toch echt zitten smullen van een aantal acties van hem.
6 -1
JPC40
Ja zijn actie,s zijn leuk maar ik wil doelpunten zien, dat zie ik niet gebeuren, te wild te veel inderdaad zelfzuchtig, dat schiet niet op.
1 0
stefanwillem
Hou toch op man, dankzij Traore was het eindelijk weer eens de moeite waard om naar Ajax te kijken. Wat moet ie dan doen, de bal aan Klaassen geven die nooit vrij staat? Of is Klaassen nu weer de allerbeste van de wereld omdat ie 2 x gescoord heeft?
1 -2
JPC40
Klaas scoort tenminste, Traore wil alleen maar de show maken, mooie snel actie daar koop je niks mee.
Milik maakte geen show hij scoorde gewoon, een degelijk spits.
1 0
stefanwillem
Oftewel scorebord journalistiek. Klaassen speelde vanmiddag op 2 doelpunten na wederom als een natte krant en zou nooit meer op 10 mogen staan. Maar realisme is hier enorm ver te zoeken.
0 0
JPC40
Omdat het showvoetbal, wat men wil zien, dus niet werkt, en automatisch terug vallen, naar resultaat voetbal.
0 0
dumperPattiruhu
Traore leuk spelertje maar wel heel erg zelfzuchtig
1 0
Freddy Al
Als er middenvelders dreigen te vertrekken dan is dat een valide argument om er een terug te kopen.
Ziyech is dan een goede keus alhoewel ik eerlijk gezegd moeite had met zijn houding toen Ajax vorig seizoen op de valreep de titel mistte.
Ziyech zelf geeft aan wel te willen komen dan is dat probleem volgens mij niet meer aan de orde.
Dat alles zo laat gebeurt is niet perse iets waar Overmars/Ajax iets aan kan doen,dat is de realiteit die ons de laatste seizoenen overkomt.
Als het dan gebeurt dan is het goed dat Ajax anticipeert,niks mis mee.
1 -2
Ajacied1978
Je weet inmiddels nog niet dat dat filmpje verdraaid is? Dat juichen was helemaal niet om Ajax of psv.
0 0
Freddy Al
Nee ,wist ik niet,maar ik geef al aan dat als hij zelf wil komen ,dan is dat motivatie probleem er niet.
Dus prima dat hij komt.
0 0
nuff-said
Wat een zeikerd ben je. Hij wilt komen en dat is alles wat ik hoef te weten. Hij gaat ons niet saboteren en psv kampioen laten worden. Maak je daar maar geen zorgen over ;-)
1 -1
Freddy Al
Ach ja,ik zou zeggen lees het nog eens en probeer er eens achter te komen wat er staat.
0 0
JPC40
Ajax heeft willens en wetens de kat uit de boom gekeken, met alle onnodig risico van dien.
0 -1
Damsco2008
Hoe speelde Traore?
0 0
Prethoofd123
Redelijk.. Paar keer kwam hij er knap uit en speelde hij 3/4 man uit maar vervolgens knalde hij de bal vaak de tribune in..
3 0
gvvsvw
Ajax moet naast ziyech Vlaar halen . Riedewald op het midden laten en Traore op rechts laten staan heb je op beide flanken weer eens gevaar . El Ghazi, Schőne, Viergever , Sinkgraven verkopen !!
2 -5
Pauw
Vlaar? Lekker creatief. Ongeschikt. Slecht met ruimte in z'n rug. Voegt voetballend niets toe. Alleen leuk in een 5-3-2.
0 0
Hillie99
Vlaar ziyech en buitenspeler
0 0
de-Ajacied
Ziyech is een (hangende) buitenspeler
0 -1
PetrusKeizer
vlaar, heitinga 2.0 met zn zwakke knieen
2 0
Sammy Sosa
3.0 dan. Westermann is al 2.0
1 0
Victor
hoop dat het dit keer niet alleen bij woorden blijft en dat we nu ook echt resultaten gaan zien
0 0
dennisindoor
Het probleem is dat deze gekke dingen gebeuren als het al te laat is. Zorg je dat deze gekke dingen aan het begin van de transferperiode gebeuren, dan heb je nog kans dat je CL haalt en dat je gewoon geen punten verspeelt en 1e staat in de competitie. Nu loop je achter de feiten aan.
4 0
A Cohen
In ieder geval heeft de afstraffing in Rostov er voor gezorgd dat Ziyech gehaald wordt.
Het ontbreken van kwaliteit op het middenveld heeft men doen inzien dat er geld uit gegeven moest gaan worden.
Nu nog een goeie buitenspeler erbij en dan gaat t wel goed komen.

El Ghazi naar Napoli voor 15 a 20 miljoen.

Klaassen blijft maar scoren en ik hoop dat hij niet weg gaat.

Nu omhoog kijken en gas er op.
0 0
UltimateKaos
Nog een linksback dr bij of nog liever een lcv.
0 0
Masthab
schone serero dijks viergever morgen van mij weg.

dijks is echt lomp. viergever is leuk voor az. serero leuke speler maar komt niet meer voor in het plaatje
1 -3
JPC40
Dan mag je Traore er bij doen, wat een tegenvaller is dat, laat helemaal niks zien.
0 -6
Masthab
ja die moet gaan scoren en niet rondjes draaien op het veld. ff aanpakken en ik denk dat het goed komt met hem. Anders terug naar Engeland. 2 miljoen niet voor showbizz maar voor doelpunten!!!
1 0
insectenverdelg
Ik denk juist dat hij een sensatie gaat worden dit jaar. wacht maar tot hij met scherp gaat schieten.
0 0
JPC40
Milik werd aan begin de grond in geboord aangezien ik in hem wel de vertrouwen in had ga ik nu Traore de grond in boren.
0 0
Ajacied1978
Oh, dat is wel een valide argument.
1 0
Theo jan
we praten later verder. hij is er nog maar net
0 0
Gerrr
Jij bent blind of blind aan het worden.
0 -1
JPC40
Ik zie het glas helder.
0 0
jaripettersson
Ja, jij hebt er kijk op...
0 -1
Masthab
riedewald om het middeveld laten aub
0 0
Kingoffdatoilet
Traore kan echt niet schieten trouwens
3 0
JPC40
psssssst dat mag je niet zeggen hij is heilig verklaard.
0 -1
JPC40
Ben ook niet onder de indruk van hem, vond Milik echt twee stappen beter, heb veel liever dat Dolbergen blijft staan.
0 -1
ram
"Twee stappen beter" en "Dolbergen". Okay... En als je de klasse van Traore niet ziet, vat je de sport niet. Hij moet wel effectiever worden, maar dat komt echt nog wel.
1 0
JPC40
Dat roept iedereen, ik heb in begin toen Milik kwam hier duiddelijk gemaakt dat hij een hele goeie gaat worden, niemand geloofde dat, men blaast moord en brand, na het seizoen was iedereen dol enthousiast over Milik.
Let op mijn woorden Traore gaat niet dat bereiken wat Milik wel deed.
Dolbergen weer wel die gaat wel komen dat is nou een degelijk spits hij doet niet moeilijk hij scoort gewoon.
0 0
ram
Okay. Ik voeg "blaast moord en brand" toe aan de lijst... Je kent je eigen spelers niet eens. Het is: Dolberg.

Als je geen vertrouwen hebt in Traore, dat kan. Ik denk dat hij in vorm de beste speler van de Eredivisie kan zijn. Maar dat is inderdaad afwachten.
0 0
Sammy Sosa
Traore was de 2e helft wel erg zelfzuchtig. Vind dat nog frustrerender om aan te zien dan ballen die het stadion uitvliegen. Al zit er wel een relatie tussen.
0 0
ram
Ik niet. We stonden ruim voor en hij heeft nog niet gescoord voor Ajax. Misschien niet handig maar zeer te begrijpen. Als hij scoort, denk ik dat de goals aan de lopende band gaan vallen.
0 0
glob
Je weet niet eens hoe hij heet!
0 -1
Ajaxbrl
ziyech halen en nog velen verkopen zal hij wel bedoelen , heeft bedrijf ajax het weer goed gedaan...
1 0
korem
Ik verwacht wel nog minimaal 2 aankopen en er 3 weg gaan. Bazoer gaat en denk ook El ghazi en schone.
0 0
Whatever
Gaan zeker gekke dingen gebeuren!

UIT:
El Ghazi --> AC Milan (18.000.000)
Bazoer --> Internazionale (25.000.000)
Schöne --> Espanyol (1.0000.000)
Serero --> Mamelodi Sundowns (500.000)
Veltman ---> Lazio Roma (12.500.000)

IN:
Vurnon Anita --> Newcastle United (8.000.000)
Timothy Fosu Mensah --> Manchester United (7.500.000)
Alexander Büttner --> Dinamo Moskou (3.500.000)
Nigel de Jong --> L.A. Galaxy (500.000)
Hakim Ziyech --> FC Twente (11.000.000)
Arjen Robben --> Bayern Munchen (10.000.000)
Memphis Depay --> Manchester United (18.500.000)
Leon Bailey --> KRC Genk (13.000.000)

----------------------------------------Tim Krul----------------------------------------
------------------------------------Diederik Boer------------------------------------
------------------------------------André Onana-------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------
Anita-----------------Sanchez----------------Fosu-Mensah-----------Büttner
Tete--------------Westermann-----------------Viergever----------------Dijks
Zeefuik----------------Eiting-----------------------de Ligt-------------Sanniez
--------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------Jaïro Riedewald-----------------------------------
-------------------------------------Nigel de Jong------------------------------------
---------------------------------Donny van de Beek-------------------------------
--------------------Davy Klaassen---------------Hakim Ziyech-----------------
-------------------Nemanja Gudelj-----------Daley Sinkgraven--------------
--------------------Frenkie de Jong------------Abdelhak Nouri---------------
---------------------------------------------------------------------------------------------
Arjen Robben----------------Bertrand Traoré-----------Memphis Depay
Leon Bailey-------------------Mateo Cassierra---------------Amin Younes
Vaclav Cerny------------------Kasper Dolberg---------Vince Gino Dekker

Inclusief transfers van Cillessen en Milik hou je 33 miljoen over in totaal na deze aankopen. Salarishuis veranderen en verlies CL opvangen die begroot is en vervolgens minimaal kwartfinale Europa League behalen! Nigel de Jong en Arjen Robben leren iedereen te vechten. Klaassen echte Ajacied trots om voor Ajax te spelen, goede box-to-box met scorend vermogen. Ziyech voor vrijetrappen en corners.
1 -30
Ruudje74
Denk dat Robben nooit naar Ajax gaat, al zou ie willen lijkt me dat niks. altijd geblesseerd.
Bailey lukt niet, Depay zeker niet haalbaar, zoveel geld voor Anita is zonde. De rest lijkt me uitstekend, echter Traore naar rechts verplaatsen, laat Cerny er maar achter en Dolberg eerste spits maken, bevalt me goed. Overigens nog een goede back-up voor Younes. Nigel dan basis en Riedewald LCV, tot slot Veltman behouden als rechtsback.
0 0
4EVERAJAX
hahahahahah tijden niet zo gelachen. Toen ik de naam Robben zag kon ik niet meer bijkomen. Is dit je fm16 of fifa selectie?
0 0
Sammy Sosa
Minnetjes verzamelen is ook een kwaliteit, dat moet ik je nageven. Dat lijstje met uitgaande spelers is nog best realistisch. Alleen Bazoer wel erg cheap. Alles wat er daarna uitkomt is hilarisch XD
0 0
stefanwillem
Flaka gebruikt?
0 0
Ajacied1978
Kunnen we naast de meest gewaardeerde reacties, ook de minst gewaardeerde reacties een plekje rechts onderaan geven?
0 0
AjaxMH
Je vergeet Messi ouwe pik.

0 0
PetrusKeizer
je nick whatever snel veranderen in gezever
0 0
WyZynDeBeste
Neem effe een drankje vriend
0 0
Theo jan
en nu eerst een bavaria
0 0
swing
...en ze leefden nog lang en gelukkig.
0 0
luiszwaaris
Stuk
0 0
arigold
Robben, hahaha. Heerlijk!
0 0
BDW
Jij ben niet tof
0 0
Milik99
Realistisch!
0 0
AjaciedMike
Gast??? Haha
0 0
Rood Gevaar
whatever
0 0
31xAjax
10M voor schone, tik jij wel lekker??
1 -3
Ferd
Neem je medicatie in gek!
3 0
Ar-AFCA
Hahahaha dwaas
1 0
A Kind of Magic
Hoe gaat het met je playstation?
8 0
Ewald
Of hij koopt die verzorgster van GAE? Top verrassing zou dat zijn!
3 0
Jensajax14
Ja precies
0 0
apeldoorner
wat een nep hype is dat. bij geen een club rent de arts veld in bij nietszeggende dingen... bij gae nu al paar keer...gewoon publiciteit.... denk dat die verzorger het heel goed aan kon zonder haar erbij bij die krullenbol die bal tegen zich aan kreeg
1 -1
AFCA1510
heiko, wauw
0 0
EVH
Klaassen en Bazoer weg. Let maar op.
0 0
AjaciedMike
50 miljoen rijker dan! Ziyech, Bailey dan maar haha
0 0
EVH
Ziyech in elk geval. Bailey komt niet.
Nog een linksbenige verdediger a.u.b. plus een winger.
0 0
ELMagico
ik blijf het herhalen fosu-mensah en depay (huur) of sneijder en bruma (koop).
het liefst nog een verdediger maar dat wordt marc netto net iets teveel van het goede.
0 0
EVH
Mensah, graag.
Younes dan op de bank??? Depay no fucking way.
0 0
ELMagico
younes brengt te weinig, dus banken maar.
iedereen zit te bitchen op depay, waarom???
weetje, ieder mens kan veranderen, memphis dus ook!

ziyech, mensah en depay maken dit ajax voetballend beter.
0 0
AjaciedMike
Siem naar Pisvlek en Depay naar Ajax! Geinig, haha.
0 0
Chesterson93
Zie eerder die winger komen dan een linksback. Al zou Kingsley Madu een heerlijke aanwinst zijn als linksback.
0 0
EVH
Ik sprak nergens over een linksback. Wel over een linksbenige verdediger.
0 0
BGB
Zou een transfer van Bailey niet ook alsnog in het vat zitten?
1 0
3*stars*3
Als er als +-12mil betaald gaat worden, is Bailey geen optie.
Sisto speelt nu bij ons EL tegenstander, Celta en kostte hun maar 6mil...

Maar Marc heeft het over stroomversnelling, ik ben benieuwd...
0 0
BGB
Maar zodra er een middenvelder (Bazoer) voor veel geld verkocht wordt komt Ziyech als directe vervanger. Dan blijft nog steeds de rechtsbuiten positie onderbezet waar Marc al de hele zomer voor op zoek is, sluit het dus zeker niet uit.
0 0
3*stars*3
Traoré en Cerny zullen waarschijnlijk vanaf rechts gaan spelen en Ziyech kan dat ook in een vrijere rol.

Eerlijk gezegd, hangen er veel vraagtekens want iedereen zit vol spanning te wachten maar misschien raken we alleen Schöne en Sereo kwijt en word Sinky verhuurd.

Worden leuke dagen...
0 0
3*stars*3
+-12mil voor Ziyech bedoel ik
0 0
ELMagico
Ik denk dat clubs davy klaassen willen inlijven.
0 0
Tunajax
Op zijn minst 35 miljoen mag ik hopen dan.
1 0
ELMagico
mag het hopen!!!!!
ik benieuwd of ajax naast hakim andere spelers zal halen. zelf denk ik van niet, but u never know ;-).
0 0
Ewald
Hij koopt PSV op en we spelen alsnog CL?
1 0
TikkieTerugJaap
Ik blijf het zeggen : GUDELJ > BAZOER!
4 -8
jaripettersson
3 cm om precies te zijn., Maar wat is je punt?
1 0
hallo1
absoluut niet
6 -4
IDJosh
Even serieus he.
Als je Bazoer nu weg doet dan mag heel je filosofie over jeugd de kans geven, de prullenbak in gooien.
2 -5
PetrosQ
Waarom zou je een ongeïnspireerde speler opstellen omdat je per sé de jeugd een kans moet geven. Het is wel Ajax he, daar is concurrentie en speelt gewoon de beste. Ik vind Bazoer een enorm talent, maar hij moet wel gewoon weten dat je niet met zo'n instelling het veld op kan gaan. Ik heb het idee dat hij zich heel wat voelt met zijn tonnen op de bank en interesse van allerlei topclubs. Maar ook daar bereik je het niet alleen met talent, juist daar is mentaliteit heel belangrijk om te slagen.
6 0
Chesterson93
Ik denk dat hij bij een grote club kan slagen. En ik merk dat Ajax soms niet weet wat het in handen heeft wat betreft talenten.
0 0
Hillie99
Nee hoor ajax moeten het al decenia hebben van verkopen can eigen jeugd ( in dit geval is eigen jeugd wellicht iets overtrokken)

Als je een giga bod krijgt kun je niet weigeren gap
1 -1
WyZynDeBeste
Ligt eraan. Als er een krankzinnig bod van 30 miljoen komt is een transfer realistisch.
1 -1
TOOL
Of juist niet!
0 0
hallo1
Ja eens. Bazoer is 19 en een heel groot talent. Laat die jongen even een mindere periode hebben want als hij daar uit is dan is het een van onze beste spelers.
4 -2
TikkieTerugJaap
Geweldig, ben echt heel benieuwd. Hoop dat er ruimte op het middenveld word gemaakt. Van mij mogen Bazoer, Schone en Serero alle 3 nog vertrekken!
0 -2
3*stars*3
Hahaha kijk die kleine nou met z'n telefoon in zijn hand.

Maar Marc is hier de gebeten hond maar is gewoon een klein kind die door RVC te horen krijgt, wat wel en niet mag.
Dat er na verkoop, sneller gehandeld moet worden is natuurlijk wel zo maar dat ligt ook aan scoutingsnetwerk van Ajax.

Gaan nog gekke dingen gebeuren? Bazoer voor een belachelijk bedrag weg, zou mooi zijn.
We moeten nou niet doen alsof, wereld vergaat als Bazoer vertrekt, kom op.
Hij heeft meer power dan een vd Beek maar voetballend vind ik Donny niet minder.

El Ghazi vond ik altijd al overschat, had liever gezien dat Muric een echte kans zou krijgen maarja...
0 -2
hallo1
Ik zou het liefst Schone, Sinkgraven en Ghazi nog zien vertrekken. Ziyech is een verbeterde versie van Sinkgraven en Schone is een prima voetballer maar overbodig op dit moment. Ghazi vind ik helemaal niks. Ziyech snel rond maken, nog een goede buitenspeler en nog kijken naar een linksback. Helaas komt het voor de champions league te laat maar dan begint het elftal wel ergens op te lijken
1 -2
Toon meer reacties