[Update V] 'Speler en club hebben akkoord'

FinnDekker, 28-08-2016 om 14:07, 109872 views, FOX Sports, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft zich officieel bij FC Twente gemeld voor middenvelder Hakim Ziyech, zo meldt FOX Sports zaterdagmiddag. De Amsterdammers maken daardoor daadwerkelijk werk van de komst van de Marokkaanse spelmaker.

Bij monde van directeur voetbalzaken Marc Overmars liet Ajax een week geleden nog weten dat er geen plek was voor Ziyech op het overvolle middenveld, maar de club is inmiddels van gedachten veranderd. Dat bleek ook al uit de berichtgeving van De Telegraaf vrijdagochtend. De ochtendkrant meldde dat Ajax vanwege een mogelijk vertrek van een andere middenvelder (Riechedly Bazoer, Lasse Schöne of Daley Sinkgraven) een poging zou wagen voor Ziyech.

Ziyech staat sinds 2014 onder contract bij FC Twente en liet al vaker doorschemeren toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan. Voordat hij bij de Tukkers ging spelen, kwam hij uit voor SC Heerenveen.

Update - 18.19 uur
FOX Sports-verslaggever Cristian Willaert heeft voor de camera's van het sportkanaal aangegeven dat Ajax inderdaad een bod heeft gedaan op FC Twente-middenvelder Hakim Ziyech. Echter, het bod op de Marokkaan zou veel te laag zijn, zo legt de journalist, die aanwezig is in de Grolsch Veste, uit.

'Het bod is veel te laag. Het bod is zelfs zo laag, dat men bij Twente het niet ziet als een serieus bod', legt Willaert uit. 'Ajax zou een bod gedaan hebben voor de bühne, maar het zou dan weer niet serieus genoeg zijn om Ziyech te halen. Het kan ook een spel zijn natuurlijk, dat is niet duidelijk. Voor FC Twente zou het gunstig kunnen zijn als ook Fenerbahce interesse heeft. Dan gaan twee clubs tegen elkaar opbieden.'

Update II - 18.31 uur
Waar FOX Sports al aangaf dat het eerste bod van Ajax op FC Twente-middenvelder Hakim Ziyech veel te laag was, is zojuist door De Telegraaf de hoogte van het bod de wereld ingebracht. De Amsterdamse club bracht een bod van acht miljoen euro bruto uit. Het bedrag dat FC Twente verlangt voor de middenvelder zou meer dan veertien miljoen, inclusief bonussen en een doorverkooppercentage zijn.

Mochten Ajax en FC Twente toch tot een akkoord komen, lijkt een persoonlijk akkoord een formaliteit te zijn. Ziyech heeft Ajax te kennen gegeven graag naar Ajax te verhuizen en bovendien heeft de Amsterdamse club de voorwaarden voor een verblijf in de hoofdstad al geschetst.

Update III - 23.00 uur
Ted van Leeuwen, technisch directeur van FC Twente, heeft tegenover de camera's van FOX Sports bevestigd dat FC Twente en Ajax met elkaar in onderhandeling zijn over Hakim Ziyech. 'We praten niet over bedragen, maar laten we zeggen dat de onderhandelingen gaande zijn. Dat is alles op het moment', geeft hij toe. 'We zien er nog wel heil in', vervolgt hij, wanneer hem wordt gevraagd naar het eerste bod van Ajax, dat naar verluidt rond de acht miljoen zou liggen.

'Ik vind dat hij er mentaal aan toe is om verkocht te worden. Spelers moeten niet onder hun niveau blijven voetballen, er moet altijd perspectief zijn', geeft Van Leeuwen toe mee te werken aan een transfer. 'We zullen zien hoe de onderhandelingen gaan, met wie dan ook. Of Ajax de enige is? Nee, dat is niet zo. Er zijn meer clubs die concrete dingen gedaan hebben. Of Ajax de hoogste is? Daar geven we geen antwoord op, maar ze zijn het niet', doet Van Leeuwen tenslotte ietwat vaag.

Update IV - 12.37 uur (28 augustus)
Zondagmiddag meldt het Twentse medium Tubantia dat de transfer van Hakim Ziyech naar Ajax dichterbij komt. 'Een overgang van Hakim Ziyech naar Ajax lijkt nog slechts een kwestie van tijd. De speler is zelf al nagenoeg akkoord met de Amsterdammers over een meerjarig contract. Twente en Ajax onderhandelen zondag verder over de vraagprijs', valt er te lezen. Ziyech nam zondag al afscheid van zijn fans op Facebook.

Update V - 14.07 uur
Voetbal International meldt nu dat club en speler eruit zijn met elkaar. 'De dirigent van FC Twente heeft met de Amsterdammers een persoonlijk akkoord bereikt', schrijft het weekblad op de site. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FissaDeGekste
Wat meer een instelling van 'wat maken jullie mij' zoals Ziyech meebrengt, heeft dit Ajax gewoon nodig. Mannelijker team worden, grotere bek, lekker conflictjes soms. Is gewoon nodig in een team. Meerdere haantjes, op momenten tegen elkaar schreeuwen, het is gewoon allemaal nodig.
Daarbij zullen EINDELIJK de vrije trappen en corners genomen worden door iemand waarvan je denkt, JA die kan ze nemen. Weet niet hoeveel Ziyech voetballend gaat brengen maar alleen al voor de dode spelsituaties is zijn aankoop gerechtvaardigd.
0 0
tankajax
Welke club zou er interesse hebben in bazoer? Of is dit nog onbekend
0 0
Rdk1983
Uit Italie en Duitsland. Zou de Boer z'n oogappel terugwillen? Zou ook interesse in Schøne en Sinkgraven zijn.

Ik zie Bazoer niet graag al gaan, maar een ander type middenvelder is ook hard nodig.
Dan liever Sinkgraven verhuren oid. Bij vertrek van Lasse hoop ik toch ook echt op een buitenspeler.
0 0
Freddy Al
Eerste stap is gezet,dat gaat goed komen.
0 0
Ajacied02393
Stel Bazoer gaat weg, dan moet dat wel voor een transferrecord zijn. Die jongen heeft nog een aardig contract lopen. Is een groot Eurpees talent. Dan zit je toch al in de 40 a 50 mil. Dan zou Ajax alleen al deze transfer periode meer dan 100mil binnenharken.
0 0
arigold
Denk 20 met variabele bonussen 25. De markt is veranderd, behalve de Nederlandse interne markt waar 10 miljoen al uniek is.
0 0
amberjari
Hoofdprijs betalen voor een risicovolle aankoop. Heeft niks met beleid te maken dit.

Kan prima uitpakken, maar bosz gaat tactiek niet aanpassen dus kan ook goed ons eigen maher-scenario worden. (of el hamdaoui/sulejmani -zelfde verhalen)

En is volgens mij geen gezellige speler om er even naast te zetten. Ben benieuwd of hij het gaat waarmaken, maar de euforie die hier heerst deel ik zeker niet.
1 0
Ajax1977
Everton heeft zich helemaal niet gemeld bij twente
0 0
IDJosh
GERUCHT: Everton zou roet in het eten willen gooien bij Ajax en ruim 18 miljoen bieden voor Ziyech.

Edit: Vergeten te melden dat dit bericht vanuit Twitter te ronde gaat. Aan jou te bepalen hoe geloofwaardig dat is.
0 0
Gooseman
Aandacht tekort?
0 -2
IDJosh
Als ik aandacht wou dat zou ik niet zeggen dat het een gerucht is.
3 0
Rolleman
zal toch niet waar zijn....
0 0
Willem Alexander
Blijkbaar had AFC Headlines het dan toch goed, alleen de datum was net verkeerd.
0 0
AjaciedMike
Kom op willem A??? Afca headliner is kinderachtig
0 0
timajaxkampioen
Dit riep ik al toch.. zoals ik ook vermeldde dat Siem de Jong naar PSV zou gaan. Oke nog een nieuwtje voor jullie dan, Ziyech wordt binnen 48 uur gekeurd de bedoelding is morgen maar kan eventueel ook dinsdag worden
2 -3
Ajacied1978
Ben jij het? AFCAHEADLINES?
0 0
waynelove
Haha je kan wel dingen roepen maar dat doen er zo veel. Je gedraagt je alsof men jou direct had moeten geloven. Maar op basis van wat? Ook al weet je nog zo veel inside info, zal je jezelf nog altijd moeten bewijzen. Zo is het vrij logisch dat hij voor woensdag gekeurd wordt ja :P Aangezien de markt straks sluit.
2 0
HeavenlyDivine
nou, bravo
0 0
AsAjax
Wat een nieuws. Ben jij een insider?.....
0 0
timajaxkampioen
ik zal wel 1 van de weinige zijn ja die rechtstreek contact met Hakim heeft ja..
2 0
Gooseman
En natuurlijk is Siem je buurjongen? Clown!
0 0
Ajacied1978
Hahaha, man doe normaal en doe niet stoer. Jij hebt 0 invloed op wat Ziyech doet, ook al denk je hem te kennen.
0 0
Chesterson93
Heerlijk man.
0 0
Willem Alexander
Als Ziyech het zelfde doet in het Ajax shirt, dan wat hij vorig seizoen heeft gedaan, is Willy tevreden.
6 0
mark4652
blijf jij maar lekker op youtube
2 -3
ajax4ever01
Welkom Hakim maak er wat moois van en alle supporters blij!
1 0
luiszwaaris
Ben er blij mee hoor !
0 0
Erik8507
raar mannetje die overmars lijkt wel mensen vrees te hebben! Goed interview van Joep
2 -2
afca87
Pisvee nog 1 minuut

Had ii nu maar gegokt op gelijk spel 8.00 met 1 euro
0 0
afca87
Pisvee nog 1 minuut

Had ii nu maar gegokt op gelijk spel 8.00 met 1 euro
0 0
RvhC74
Zijech komt veel te laat. Maar er is nog veel meer nodig!!!!
1 -1
dannyberg
hahahhahah
lachwekkend weggegooid geld maar ag
zyech had ook al een akkoord met Fenerbahçe hmmmm
0 -3
GiiaAfca
Mooi man
0 0
Piejotter
Het einde van de " soapstory" komt in zicht ?
0 0
Barrabrava
Zou er dan toch echt een van de 2 beloofde kanonnen komen? Tis ongelofelijk...
0 0
AjaciedMike
Traore is ook een kanon in mijn ogen
0 0
Barrabrava
daar heb je ook een punt, ik hoop alleen dat hij snel ff doelpuntje maakt en er overheen komt. Wel potentiele topper natuurlijk
0 0
AFCAjax
Jammer.. ik ga ervanuit dat we nog net zo kansloos zullen speler door een willekeurige middenvelder in te ruilen voor ziyech als dat we al deden, mijn grootste probleem is dat we met vuur spelen richting nouri en de jong.
0 -3
Flarkow
Hij heeft ook het nieuws gebod hoor de afgelopen tijd
0 0
Piejotter
Die blijven nog wel, en krijgen hun kans zeker daar zijn ze te goed voor. Zyech zie ik niet langer dan 2 seizoenen blijven, kan ook 1 seizoen zijn. Afhankelijk van de rijke clubs.
0 0
Patrick78
Ja!!!!! Ziyech is ajacied!!!! Lekker gedaan Marc.
0 -1
JesusZoonVanGod
Dat speler en club een akkoord hebben, betekent niet dat de clubs er al uit zijn hé ;-). Twente kan nog altijd roet in het eten gooien, want ze hoeven die jongen niet te laten vertrekken.
1 -1
Ajacied1978
Twente moet Ziyech wel degelijk verkopen, ze hebben geld nodig om hun licentie te kunnen behouden.
0 0
Jilt
Hoezo lekker gedaan? We zijn verdomme al uit de CL geknikkerd en we zijn al 4 wedstrijden verder in de competitie.
6 -1
Tunajax
Genieten
0 0
charis
Aankoop van Hakim is een goede, maar lost ons probleem op de beide backs positie niet op.
1 van de backs kanten moet minimaal een aanvallend ingestelde verdediger hebbben.
1 0
JesusZoonVanGod
Heb je gelijk in. Ziyech is echter technisch en sterk aan de bal, grote kans dat hij in het gros van de wedstrijden in de dubbele dekking komt te staan. Wanneer hij dan vanaf de flank naar binnen trekt ( er even van uitgaan dat hij op de flanken komt), trekt hij twee man met zich mee, waardoor er weer ruimte ontstaat om er als back 'overheen' te komen.
0 0
Eres
ajax heeft naar mijn mening meer behoefte aan ervaring en een leider. De enige die ik hier voor kan bedenken is sneijder. het klinkt misschien raar, maar ajax moet naar hem toe en zegggen wat zijn jouw eisen om naar ajax te komen. hij is creatief en is een leider. misschien onhaalbaar, maar proberen waard. op ziyech heb ik het niet zo, met name het mentale aspect van die jongen.
2 0
ram
Eens, je had vol voor Snijder moeten gaan maar ook dat zullen ze wel niet gedaan hebben. En achterin had je zekerheid moeten kopen. Een beest van een jaar of 27. Wat mij betreft ook voor 10 miljoen. En daarbij uiteraard nog een linksachter en buitenspeler.

Maar Ajax is dom, laf, laat, enz. enz.
0 0
gusanito
Mentaal zit het wel goed met Ziyech hoor, maar ik snap wat je bedoelt. Ziyech is qua uitstraling soms erg negatief, maar zijn voeten spreken altijd. Bij Twente heeft hij in hele lastige tijden altijd laten zien dat hij gewoon blijft genieten van het spelletje en 100% rendement blijft leveren. Vergeet niet dat een jongen als Zlatan ook niet elke goal met een grote glimlach vierde in zijn Ajax tijd. Kunstenaars zijn vaak een beetje raar ;).
3 0
Ron6
Helemaal mee eens!
1 0
afca87
Vp meld nu okk twitter van hakim, eigen pas gekozen
0 0
Tunajax
Klopt: https://mobile.twitter.com/hakziyech
0 0
afca87
Echt blij mee na chivu weer specialist voor vrije trappen
0 0
Tunajax
Ja heerlijk! Al hebben we tussen Chivu en Ziyech toch nog wel een paar specialisten in de gelederen gehad.
0 0
Desh
Schone vergeten ofzo??
0 0
Tunajax
Sneijder
0 0
afca87
Klopt, maar als je terug denkt aan die tijd! Machtig wat een lekker team toen ..
Ajax heeft nu na eriksen eindelijk weer een spelverdeler
0 0
M.Olsen
Eriksen
0 0
AYounes11
Shöne was redelijk, Urby kon het met vlagen ook.
0 -1
afca87
Echt blij mee na chivu weer specialist voor vrije trappen
0 0
De Ajax Ziel
Minimaal zo'n 10 miljoen pleurootjes, t is wel echt geld jongens..
0 -1
JBM
Zonde hoor! Met startgeld CL was ie vorige week nog gratis op te halen
2 0
gusanito
Dat is de markt vandaag de dag. Je verkoopt jongens als Milik voor absurde bedragen, maar je zult ook meer betalen voor aankopen. Dat houdt elkaar in balans qua koop en verkoop. Als je goed opleidt kun je er echter hele dikke winst op maken.
0 0
De Ajax Ziel
Dat klopt, Gelukkig dat niemand verplicht is mee te doen aan absurditeit. Ajax verdient meer respect met (doorstroming) eigen jeugdopleiding en teamprestatie Ajax 1. Wij leiden op (en verkopen) en laten kopen graag over aan bv. PSV.
1 0
mvdk
Nou en. Ze hebben 43 miljoen euro winst. Daarnaast kan het me op het moment echt niets schelen hoeveel geld ze uitgeven. Ik wil Ajax gewoon terug!
1 0
De Ajax Ziel
Dan moet er wel héél wat meer gebeuren.
0 0
mvdk
Natuurlijk. Maar ze kunnen een inhaalslag maken door enkele sterkhouders aan te trekken. Dat is ook goed voor de talenten, die wat meer op 'hun' kunnen leunen.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Hebben we nepgeld van barca en napoli gekregen dan?
1 0
mvdk
negatief.nl echt altijd negatief!

Een paar maanden geleden werd er geschreeuwd om Ziyech en Traoré en nu heb je Ziyech en Traoré! Een hele dikke vooruitgang met vorig jaar.

Ja, het loopt kut, maar het komt goed. De spelers hebben vertrouwen nodig, dan gaat het lopen als een trein! Wellicht dat er ook nog een goede buitenspeler bij komt. Tim Krul is ook al binnen.
2 -1
Sulejmanibesteaankoopooit
En er is geen vervanger voor el Ghazi en geen vervanger voor Younes. Daarnaast zijn de backs matig.
Dus nee, na deze ellendige weken met verliezen en gelijke spelen tegen obscure clubs, ben ik niet snel meer tevreden.
0 0
mvdk
Cerny en zoals ik al zei komt er wellicht nog een buitenspeler bij.

Ik snap de depressiviteit overigens wel. Afgelopen woensdag was de slechtste wedstrijd ooit, maar dat kwam ook omdat er totaal geen creativiteit is. Ziyech kan al enorm helpen!

Het liefst zie ik Rashica of alsnog Bailey erbij komen en daarnaast Buttner. Die laatste kost bijna niets en is een aanvallend sterke back.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Ja vertel dat even tegen bosz dan, dat cerny beter is dan schone op rechtsbuiten.
0 0
mvdk
Tja, als ik dat kon...
1 0
gusanito
Je hebt helemaal gelijk. Tuurlijk zijn er redenen waarom mensen teleurgesteld en boos zijn. De prestaties zijn slecht, we spelen geen CL en de transfers komen in de ogen van velen dus te laat. Ik ben blij met de versterkingen, maar baal er wel van dat er twee spelers op huurbasis bij ons zullen spelen. Bang dat we volgend jaar meteen twee steunpilaren verliezen in Krul en Traoré, al zou het super zijn als ze willen blijven (kleine kans).
1 0
mvdk
Het huren is kut ja.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Eens, Ziyech had er allang moeten zijn en had het verschil kunnen maken, je verkoopt je topscorer vlak voordat je moet gaan presteren in de cl en de vervanger is nog niet binnen/ gewend aan de selectie.

Natuurlijk zijn traore en Krul goed, maar je bent ze volgend jaar ook weer kwijt.

Uiteindelijk zullen de aankopen wel goed zijn, maar het is allemaal te laat als je ziet dat we een maand geleden al moesten beginnen.
0 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Mooi, maar met Ziyech alleen zijn we er nog niet. Voor het spel van Bosz zijn nieuwe backs nodig, en daarnaast wachten we al sinds het vertrek van fischer op een linksbuiten!
3 0
jaribombari
Als het kalf verdronken is.....
2 -2
TimAFCA
Ik lees vaak dat wanneer we Ziyech nu alsnog halen dat het wanbeleid is. Ik weet niet of ik me daarin kan vinden. Mijn gevoel zegt meer dat ik blij ben dat ze eindelijk het licht zien. We hebben Ziyech op het middenveld nodig.
0 -1
MosesD
Maar het is tegelijk heel onprofessioneel. Maar komst Ziyech is natuurlijk fantastisch, hoewel als ik eerlijk ben we er daarmee nog niet zijn........
Komend seizoen hopen op leuk voetbal, op prijzen reken ik niet.
0 -1
gusanito
Ik deel je gevoel, maar het blijft te laat. Ze hadden eerder in moeten zien dat Ziyech simpelweg nodig is in dit team. De selectie had rond moeten zijn voor de wedstrijden tegen Rostov. Het is echter bij heel veel clubs zo dat de tranfers pas op de laatste dagen rondkomen. Ik geloof dat 20% van de transfers afgerond worden in de laatste 48 uur.
2 0
Robeerke
Zou alleen fijn zijn dat ze zich dat vóór de wedstrijden tegen Rostov bedacht hadden.
3 0
Amsterdamsetrots
Goede voetballer die Ziyech, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer.
4 -1
ajax4ever01
Pessimist..wees eens blij man. Wou je Sneijder halen dan? Die ex-spelers komen toch niet.
2 -3
Flarkow
Hij heeft groot gelijk met alleen hem zijn we er nog niet hoor nog een rechtsbuiten en een lb of hakim rechts en nouri ipv bazoer
0 -1
grapje
Ajax laat zo wel merken dat ze met Sinkgraven toen der tijd de verkeerde hebben gekozen.
0 0
Woodenshoe
Sinkgraven wordt nooit wat. Als je 20 bent en je ziet er uit als een c-junior kun je het vergeten...
2 0
JPC40
Te vroeg Ja dat wel, maar potentie heeft hij wel, alleen in een stabiel team zou hij meteen tot zijn recht komen, nu moet hij het eigenlijk alleen doen.
0 0
De Ajax Ziel
Als Ziyech komt, dan moeten we die jongen vanzelfsprekend steunen. Maar reken erop dat de kritiek genadeloos zal zijn als dit opportunistisch Ajax-beleid wederom faalt. Die kans is zeer reëel, zelfs structureel.
1 0
Ajacied02393
Opportunistisch Ajax beleid... Laat me niet lachen, het Ajax beleid is stroef,langzaam en gewoon weg niet goed genoeg.

Daarbij is het Ziyech en geen Giyech...
1 -2
JPC40
ach joh Giyech Ziyech wat maakt het uit.
1 -1
De Ajax Ziel
We zijn het eens over slecht sportief Ajax-beleid :-)
0 0
Ajaciedpiet
Twentefans meldt dat medische keuring mogelijk maandag al volgt.http://www.twentefans.nl/nieuws/22874/-ziyech-bereikt-persoonlijk-akkoord-met-ajax-maandag-medische-keuring-.html
0 0
AYounes11
Zou leuk zijn als Ajax dit aanpakt zoals psv met Schwaab heeft gedaan en Grunn met die Australiër op twitter,maar zal wel niet.
0 0
Skuurmani
Urby halen !
1 -1
Robinjo1988
Die is sowieso beter dan Dijks.
0 0
IboAFCA
''Kan op linksback en linksbuiten, probleem opgelost!'' - Marc Overmars
0 0
TikkieTerugJaap
Als Overmars het nu nog verneukt...
1 0
PeriJode
Met Hakim zijn we er nog lang niet.iets met verdedigen.
0 0
meerzicht
Zeik toch niet zo over het verdedigen als het aanvallend goed loopt heb je verdedigend minder problemen, dat lijkt me logisch. :-)
0 0
PeriJode
Hou toch op navieling met je als dit en als dat
0 -1
Tunajax
Goed om te horen dat het nagenoeg rond is, hopelijk halen ze Rashica nog op bij Vitesse en misschien nog een Haps of een ander aanvallend ingestelde back. Dan heeft Overmars, helaas wel iets te laat, toch nog goed gehandeld. Ik hou hoop
6 0
PeriJode
Overrmars en goed handelen, dit alles is onstaan uit totale onbekwaamheid en paniek van deze clown.
1 -3
Tunajax
Het is inderdaad een vreemde gang van zaken dat Overmars eerst aangeeft Ziyech niet te halen en nu toch weer wel. Misschien bezwijkt hij nu voor de druk van buitenaf en komt dat onbekwaam over. Maar wat geeft dat, ik vind het juist om te prijzen dat Overmars in heeft gezien dat wij Ziyech nodig hebben.
0 0
PeriJode
Dit alles komt niet van deze clown vandaan.
0 0
Tunajax
Van wie dan?
0 0
PeriJode
Niet van deze clown, terwijl hij die functie wel heeft, hoe onbekwaam kan je zijn.
0 0
Tunajax
Als hij niks haalt of de verkeerde komt het zeker wel van die clown? En nu wordt Ziyech en dan niet? Kom op, je kan het oneens zijn met het aankoopbeleid van Overmars. Maar dat betekent niet dat je dit nu niet op zijn conto mag schrijven.
0 0
PeriJode
HIj kan er geen klote van punt.
0 0
Tunajax
Ok, bedankt voor jouw inhoudelijke reactie.
0 0
PeriJode
Duidelijk genoeg prettige wedstrijd
0 -1
Tunajax
Thanks, jij ook!
0 0
AFCA1510
Dit is veruit de lekkerste transfer van de afgelopen jaren!
0 0
Robinjo1988
Zeker een enorme aanwinst. Hoop wel dat hij goed gebruikt wordt..

Riedewald
Ziyech-Klaassen

Maar ben bang dat Gudelj er niet uit gaat.
1 0
Caparzo
Beter ten halve gekeerd als ten hele gedwaald.

Maar WIE zou er dan nu achter Bazoer aanzitten? Toch FdB/Inter?
1 0
AjaciedMike
Geloof daar geen reet van.. Denk dat het een smoes is om Ziyech te halen
1 0
Raikkonen94
Ik vraag me echt af of er nog een middenvelder weggaat. Volgens mij is dat meer voor de bühne om zo hun eigen beleid te verantwoorden.
1 0
AYounes11
Of Juve.
0 0
AYounes11
Hoop wel dan minimaal 35 miljoen.
0 0
ST
Natuurlijk heeft Netto gefaald hiermee. Maar hij heeft ook gescoord met Milik en Younes. Het glas is halfvol of half leeg. Liever laat en voor veel geld dan niet in dit geval.
1 0
Mokum_32
Milik is gescout door ulderink younes is gescout toen ze voor een andere speler zaten te kijken puur toeval dus.
0 -1
Vak M
We hadden ziyech gratis kunnen hebben als de directie niet zo koppig was geweest. De vijftien miljoen voor Ziyech mis je nu aan startgeld CL. Gebrek aan voetbalinzicht? Wij zagen al eerder dat er geen diepgang zit in middenveld en aanval
0 -1
afca87
Welke zaakwaarnemer heeft bazoer? Riool rat?
0 0
CruijffTheDon
Van Ajax 1, Jong Ajax en de A1 heeft alleen Tete dat figuur als zaakwaarnemer.
0 0
klopper
Volgens mij zijn broer...
0 0
dan300491
Zijn broer dacht ik.
0 0
afca87
Oke.)
0 0
ST
Klopt. Richandly.
0 0
Rsv
Irchandly heet ie.
0 0
ST
Bazoer gaat volgens mij verkocht worden. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax Gudelj en of Bazoer op de bank gaat houden.
0 0
dan300491
Of ze zetten Ziyech rechtsbuiten. Gudelj verkopen zou overigens best lekker zijn.
0 -1
charis
Verkoop liever die luie bazoer,Gudelj heeft laten zien bij az dat hij van meetwaarde kan zijn op op 1 van de half posities.
1 0
EVH
Voor mijn part verkopen Bazoer en/of Klaassen.
0 0
GvanderK
Precies wat Ajax nodig heeft.
0 0
AYounes11
Boys, zie heel veel gespeculeer over de positie, maar als je hem niet op 10 zet speel je waarschijnlijk nog steeds met het beton middenveld, tenzij Nouri op 10 komt en Ziyech idd in de vrije rol op rechstbuiten.
0 0
vanlingen
Waarom zou je met de punt naar voren willen blijven spelen?
0 0
AYounes11
Hmmm idd. Riedewald op 6 en Ziyech vrije rol op rechtsbuiten.
0 0
ST
Bosz gaat zo spelen:

Ziyech - Klaassen
Riedewald

of:

Ziyech - Klaassen
Gudelj
0 0
IboAFCA
Ik hoop dat El Ghazi zijn vorm weer terugpakt, want dan kan Ziyech gewoon op het middenveld. Heb je met Younes, Ziyech en El Ghazi de Moslim Maestro's :P
0 -1
bromma13
El Ghazi mist kwaliteit/techniek voor de ajax vleugel. Misschien dat hij opbloeid bij een ander team in een ander systeem.
0 0
3*stars*3
Denk dat er een record gebroken gaat worden op AS, qua Ziyech updates.
3 0
Mikee
Jaja, we krijgen het vermoedelijk akkoord tussen de clubs, het definitieve akkoord, het bevestigde persoonlijk akkoord, de medische keuring, de verwachte presentatie, de definitieve presentatie en zn eerste Ajax-woordjes nog.
0 0
Mokum_32
Leuk hoor overmars maar hier kijk ik doorheen je hebt gefaald op de transfermarkt. Gaat deze aankoop niks aan veranderen
1 -1
RoodWit
Hoe had jij het graag willen zien?
0 0
AFCArjen
Bijvoorbeeld spelers als Ziyech halen vóór het seizoen begonnen is en vóór je kansloos uit de voorronde CL geknikkerd bent?
1 0
Toon meer reacties