'Barca wil Cillessen niet tegen Rostov'

NielsE, 21-08-2016 om 16:50, 56542 views, Ziggo Sport, El Mundo Deportivo |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jasper Cillessen staat vlak voor zijn overgang van Ajax naar Barcelona, echter hopen de Amsterdammers in duel met FK Rostov nog eenmalig gebruik te kunnen maken van de doelman. Probleem is dat de Catalaanse koper, die een eventuele blessure van de doelman vreest, dwarsligt.

De Spaanse krant El Mundo Deportivo meldt het gesteggel tussen de clubs met een roemrijk verleden. Technisch directeur Marc Overmars zou het eerder beschreven verzoek bij de ploeg uit Barcelona neergelegd hebben, echter lijkt de club die op het punt staat om Claudio Bravo te verkopen aan Manchester City de leidsman een 'nee' te verkopen. 

Cillessen, die in totaal 203 wedstrijden speelde in het shirt van Ajax, zal naar alle waarschijnlijkheid op het tweede plan terechtkomen in Catalonië. Edwin Winkels sprak zondagmiddag bij Ziggo Sport eenzelfde verwachting uit. 'Claudio Bravo en Marc-André ter Stegen wilden allebei vertrekken bij FC Barcelona, dit omdat ze de onbetwiste nummer één willen zijn. Bravo vertrekt dus, Ter Stegen is zodoende in álle competities de eerste keeper.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rudolph J
Logischer: 'Barca wil Cillissen niet'.

#guardiola #bravo #logisch
0 -1
Amsterdam1979
http://www.petities24.com/wij_willen_ajax_terug
0 -1
Sjaakvaak
En sowieso gewoon mensen als jij die denken dat ze zomaar even in 1x alles kunnen omgooien en op magischer wijze fantastisch aanvallend frivool voetbal gaan spelen. Wtf man. Het is niet een kwestie van ff een knopje omhalen.
0 0
Sjaakvaak
Haha zeikwijf. Allemaal standpuntjes van de afgelopen jaren herhalen. Ik weet niet of je deze zomer hebt opgelet maar Overmars is super goed bezig. Verkoopt spelers voor bakken met geld en zorgt voor goede versterkingen. Dus dat puntje is al niet valide.

Daarbij wordt er ook al veel aanvallender gespeeld dan onder De Boer maar die spelers kunnen niet magisch in 1x alles goed doen. Je kan ook niet driekwart van het team dumpen om dan alleen maar "technisch verfijnde spelers" te kopen. Dan valt je hele team zeker weten uit elkaar.

En een sfeervol stadion moet worden behaald door de supporters zelf. Ze kiezen er zelf vaak voor om niet mee te zingen. Verandering begint bij jezelf.
0 0
Fredschuit1
Ik mis hier totaal het nieuwe bailey nieuws.. volgens bailey zijn vader en de telegraaf bestaat er een wed in belgie dat een speler zijn contract af mag kopen. Wat dus betekent dat Ajax hem veel goedkoper kan inlijfen. Namelijk rond de 3,5 miljoen..ook het laatste nieuws meld het. Defour heeft destijds op die manier ook geprobeerd naar Amsterdam te komen. Alleen Ajax stemde niet in op die werkwijze waardoor hij op die zelfde manier naar Luik is gegaan.
1 0
Sjaakvaak
Snap niet dat je een minnetje krijgt, is inderdaad gewoon het laatste nieuws.
0 0
boye04
Momenteel gaan de geruchten dat Krul zijn contract met 1 jaar verlengt en vervolgens voor een jaar aan Ajax wordt uitgeleend. Ik neem toch aan dat dit niet acceptabel is voor Ajax. We gaan toch niet NOG een speler huren alleen omdat meneer Overmars blijkbaar geen goede alternatieven weet. Ik zeg doorschakelen want we moeten een keeper voor langer dan 1 jaar hebben.
3 0
Maik
Hoezo Barcelona zegt nee? Het is onze speler duhh. Ze mogen em vandaag nog hebben, alleen is de vraagprijs dan 25 miljoen hoger lijkt me. Een speler voor 14 miljoen verkopen en vervolgens 25 mislopen riight
0 -1
Professor
Afgelopen middag ook al gezegd laat hem niet keepen. Even van uit gaan dat transfer rond is. Hij zal toch met Barcelona in zijn hoofd zitten en zal hij de duels nog wel met 110% ingaan. Denk het niet en daarbij laatste wedstrijden was hij nou niet bepaald erg in vorm. Gewoon Onana in het doel
1 0
mvdk
Na overleg op Toekomst heeft #Bosz besloten met #Cillessen naar Rostov te reizen. Kans dat hij woensdag keept groot. Ook Boer en Onana mee.

Van de Twitter van Mike Verweij
1 0
A Kind of Magic
Cillessen mee naar Rostov, kans is groot dat hij speelt. Bron: Mike Verweij
0 0
mvdk
Las het ook net.
0 0
Vak M
Off:: Johan was weer erg trots geweest op onze ranking in de medaillespiegel. Dat geeft mij even een warm gevoel, zijn trots. Hij zag het altijd goed. We zijn klein maar blazen een aardig toontje mee in de sportwereld.
0 -4
SigAjaxSig
Milik gaat moeiteloos mee met het niveau.
0 0
ZeeuwseAjacied
Onana; Tete, Veltman, Sanchez, Viergever; Riedewald, Gudelj, Sinkgraven; AEL, Dolberg, Younes.
0 -3
BrandjeXL
Met Viergever en Tete heb je dus twee backs die niet kunnen aanvallen.
Onana-Veltman-Tete--Sanchez--Riedewald
Bazoer
Nouri---Klaassen
El Ghazi---Traore---Younes

0 0
ajaxmachtig
Ik stel nog liever mijn hond op dan dat ik Nick Fucking Viergever nog eens in een Ajax-shirt moet zien lopen. Wat een dramatisch slechte speler is dat!
Beetje belachelijk ook dat je Klaassen er niet in hebt staan. En Gudelj en Riedewald samen? Lijkt me geen goed idee.
2 -2
OdjePils
Viergever speelde prima! Dijks kan nog minder!
2 0
BrandjeXL
Als Viergever een bal over drie meter goed passt dan speelt hij al goed. Hou toch op man met die gozer. Was niks, is nu niks en zal ook nooit wat worden. Ze hadden beter vd Hoorn kunnen houden en Viergever zien te lozen maar op een een of andere manier doet Ajax altijd precies het tegenovergestelde als wat de rest van Nederland vindt
0 -1
ZeeuwseAjacied
Viergever zal spelen als Dijks niet fit is. Klaassen speelt heel de wedstrijd als tweede spits, doe mij maar Sinkgraven. Riedewald op zes en Gudelj als box to box vind ik een goed idee, meningen verschillen he.
1 -1
Koenniiee
Je hebt mijn support!
0 0
afca_sittard
haha mooi man, al die mensen die viergever aanvallen om.alles, toen nick er moest staan stond die er of niet? noem.me anders even een wedstrijd op waar die er niet stond? prima speler om op de bank te hebben zitten
0 0
W Z A W Z D B
Vreemd dat AS nog niet met een update over Bailey is gekomen trouwens
1 0
Patrick78
Ja bizar....
0 0
Runnerlex
gaat volgens mij ook niks worden helaas..
0 0
AsAjax
ik heb zo'n gevoel dat of riedewald cvm gaat spelen of schone gaat spelen op het middenveld
0 0
bentoJRF
Ik zou deze opstelling gebruiken woensdag:

Onana
Tete - Veltman - Sanchez - Viergever
Riedewald
Gudelj - Sinkgraven
Traoré - Dolberg - Younes

Res: Boer, Klaassen, Cassierra, Westermann, El Ghazi, Nouri en Van den Beek
Viergever staat er bij voor als Dijks niet kan spelen.
6 -1
Koenniiee
Mooie, Bento! Naar de mogelijkheden.
1 0
ZeeuwseAjacied
Beste opstelling op dit moment denk ik. Riedewald op 6 laat het team zoveel beter voetballen. Gudelj is brood nodig en Sinky doet het echt niet onaardig dit seizoen.
2 0
Renewit
Dat er weinig fans en aanhang momenteel tevreden zijn begrijpt iedereen. Ik heb zelf de mening dat de fundamentele tendens wat je de laatste jaren ziet in de Nederlandse competitie en vooral bij ajax momenteel is dat er geen ervaring is. Ajax heeft heel veel talent in de selectie daar ben ik van overtuigd maar een leider een doorgewinterde voetballer die alle ups en downs van het voetbal kent heb je niet. Denken jullie dat de gouden generatie van van gaal zo ver had gekomen zonder de rijkaards de blinds en dergelijke? Hetzelfde met de generatie sneijder van der vaart, ibrahimovic.. En ga zo maar door tot en met de laatste kampioenschappen.. Ik ben van mening van niet. Als ik alle forums lees vind niemand hier klaassen aanvoerder waardig denk jij dat hij dan wel boven de groep kan staan? Alleen maar talenten zonder 1 of 2 mannen die deze onder hun vleugels kan nemen daar ken je als trainer ook niets mee ja hopen op een redelijke dag waar het wel loopt maar als het tegen zit heb je niemand in het veld die de kalmte de rust en professionaliteit kan bewaren om het tij te keren. Helaas willen veel vedette niet terug naar Nederland omdat ze hun laatste jaren liever financieel slijten in Amerika of een woestijn als dan hier. Een nigel de Jong of wesley sneijder dat is wat ajax nodig heeft iemand die ze bek opentrekt waar naar geluisterd wordt zo een type speler kan in ze nadagen op 80% van ze oude kunnen meer bewerkstelligen als een talent met meer potentie, als het nu niet loopt wordt het ene talentje voor de ander gewisseld, maar de impuls is en komt er niet. Het is triest dat zo een talentvolle ploeg die ontbeerlijke spelers niet in de selectie heeft. Ziyech vind ik ook te jong al heeft die wel de potentie om een leider spelverdeler te worden zie ze wijzen en communicatie tegen ze spelers de hele wedstrijd door maar ik denk dat de selectie hem ook niet serieus neemt.. Ajax moet een speler halen wat het ook kost waar davy ze aanvoerdersband zonder mokken aan zal geven zodat de jongens weer lekker kunnen gaan voetballen en hun talent, zelfvertrouwen en passie weer kunnen laten zien. Deze topic ging eigenlijk over Jasper daarin vind ik persoonlijk krul een prima vervanger voor, is hij beter? Kan hij wel mee voetballen? Geen idee maar uitstraling, ballen en de ervaring van de premier league heeft hij wel, nog een paar van die jongens en dan komt dit mijns inziens echt wel goed met de mooiste club...
0 0
Sammy Sosa
Tip: Ik heb het niet gelezen omdat je geen alinea's gebruikt.
0 0
Renewit
Dat er weinig fans en aanhang momenteel tevreden zijn begrijpt iedereen.

Ik heb zelf de mening dat de fundamentele tendens wat je de laatste jaren ziet in de Nederlandse competitie en vooral bij ajax momenteel is dat er geen ervaring is.

Ajax heeft heel veel talent in de selectie daar ben ik van overtuigd maar een leider een doorgewinterde voetballer die alle ups en downs van het voetbal kent heb je niet.
Denken jullie dat de gouden generatie van van gaal zo ver had gekomen zonder de rijkaards de blinds en dergelijke? Hetzelfde met de generatie sneijder van der vaart, ibrahimovic.. En ga zo maar door tot en met de laatste kampioenschappen.. Ik ben van mening van niet.

Als ik alle forums lees vind niemand hier klaassen aanvoerder waardig denk jij dat hij dan wel boven de groep kan staan? Alleen maar talenten zonder 1 of 2 mannen die deze onder hun vleugels kan nemen daar ken je als trainer ook niets mee ja hopen op een redelijke dag waar het wel loopt maar als het tegen zit heb je niemand in het veld die de kalmte de rust en professionaliteit kan bewaren om het tij te keren.

Helaas willen veel vedette niet terug naar Nederland omdat ze hun laatste jaren liever financieel slijten in Amerika of een woestijn als dan hier.
Een nigel de Jong of wesley sneijder dat is wat ajax nodig heeft iemand die ze bek opentrekt waar naar geluisterd wordt zo een type speler kan in ze nadagen op 80% van ze oude kunnen meer bewerkstelligen als een talent met meer potentie, als het nu niet loopt wordt het ene talentje voor de ander gewisseld, maar de impuls is en komt er niet.

Het is triest dat zo een talentvolle ploeg die ontbeerlijke spelers niet in de selectie heeft, Ziyech vind ik ook te jong al heeft die wel de potentie om een leider spelverdeler te worden zie ze wijzen en communicatie tegen ze spelers de hele wedstrijd door maar ik denk dat de selectie hem ook niet serieus neemt..

Ajax moet een speler halen wat het ook kost waar davy ze aanvoerdersband zonder mokken aan zal geven zodat de jongens weer lekker kunnen gaan voetballen en hun talent, zelfvertrouwen en passie weer kunnen laten zien.

Deze topic ging eigenlijk over Jasper daarin vind ik persoonlijk krul een prima vervanger voor, is hij beter? Kan hij wel mee voetballen? Geen idee maar uitstraling, ballen en de ervaring van de premier league heeft hij wel, nog een paar van die jongens en dan komt dit mijns inziens echt wel goed met de mooiste club...
0 0
Renewit
Excuus hij plakt het aan elkaar..
0 0
Ajax4life16
off: Als Bailey zijn contract af gaat kopen, betaalt hij dat dan zelf en krijgt hij het terug in bv. extra tekengeld, of kan Ajax dit afkopen?
0 0
Caparzo
kan hij niet, scroll down.
0 -1
Antje
Zal daar het voordeeltje zijn waar Overmars het pas over had.
0 0
Sistoazonto
Barca is een beetje aan het spelen met Ajax..
0 0
dannyberg
wat denk je ervan dolberg spits.
traore rechtsvoor.
dolberg maakt wel de kansen af.
zolang wij een spits hebben die niet scoort(traore) dan maak het niet uit wie op goal saat.
topscoorder in de spits en wel direct of bosz out.-_-
0 0
AsAjax
hij scoort niet omdat hij geen bruikbare bal krijgt. hij moet van alles zelf maar wat maken
0 0
dannyberg
ja gek he als die niet op de spits positie blijft.
hadden hem nooit moeten halen.
gewoon dolberg in de spits.
maakt ook ze eigen kansen met ze loop acties en maakt ze ook af.
ook tegen paok maakte die ze eigen actie en waaruit een goal kwam.
0 0
Red Devil
Gelijk hebben ze bij Barca en Ajax zou hetzelfde doen als het andersom was.
Hij wordt trouwens als 2e keeper gehaald hoorde ik vandaag.
0 0
@Maar7en
Bij Sanchez werkte Ajax ook mee. Jammer dat Barcelona zich niet zo opsteld. Hopelijk kan Marc zijn keiharde onderhandelingstalenten nog aanwenden.
0 0
KennyTeteTuTuTuTu
opstelling voor woensdag 4-3-3 met cvm: younes traore elghazi //// sinkgraven bazoer klaassen //// viergever riedewald veltman tete //// ?krul?onana?boer?
0 0
@Maar7en
wist je dat Krul geblesseerd is? Lijkt me het beste om dezelfde opstelling als tegen thuis tegen PAOK te hanteren. Riedewald op 6 en Dolberg in de spits met Sinkgraven op linksbuiten. Dat liep gesmeerd.
0 0
KennyTeteTuTuTuTu
en younes dan? kwam zn tegenstander vaak voorbij tegen rostov
0 0
Kupke
Wist je dat als Krul uberhaupt al kwam dat hij sws niet mag spelen tegen Rostov?
0 0
@Maar7en
ja dat wist ik zeker. de lijst wordt een paar dagen voor de duels ingeleverd.
0 0
Genant
Nee is goed barca als we maar centjes krijgen . We zien wel , desnoods stellen we piet Schryvers op. Hebben jullie ons banknummer al?
0 0
tsja1433
Ik zie niet echt de meerwaarde om Cillessen te laten keepen. Natuurlijk, hij haalt normaliter een veel hoger niveau dan Onana en Boer maar hij is ten eerste niet echt in vorm en ten tweede is er geen enkele drijfveer meer voor hem om scherp te zijn de laatste wedstrijd, tenzij er bonussen te verdienen zijn bij CL-deelname.
0 0
afcajacied00
FCB vind ik een mooie club, masr nu moeten ze echt even kappen met die shit. Cillessen speelt gewoon die wedstrijd
0 0
ST
Bailey gaat ons geen kampioen maken. Een goede creatieve middenvelder een linksback en een rechtsback wel.
0 -1
Duif63
Zo lang die transfer nog niet afgerond is bepaalt Ajax toch of Cillessen wel of niet speelt ? Als Barca het daar niet mee eens is zoeken ze maar een ander. Overmars moet zich veel harder opstellen.
0 0
kaashaas
wat is 35.000.000 waard als je geen eens directe versterkingen kunt vinden omdat je sportief niet mee doet.

Het is triest om te zien dat Ajax op dit moment geen geld wilt verdienen door prijzen te winnen maar eigelijk een groot spelers makelaars kantoor is!!
1 0
PaulC
En dat de voetbalclub eigenlijk een dekmantel is......
0 0
kaashaas
en dan nog zogenaamd een gezonde club zijn.. het gaat werkelijk helmaal nergens over..
0 0
Damsco2008
Een opmerkelijke wending in de transfergesprekken over Leon Bailey (19). Waar Ajax 11 miljoen euro bood, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 15 miljoen euro, en KRC Genk 20 miljoen euro én een jaar huur verlangde, kan de speler wellicht veel goedkoper zijn contract laten ontbinden.

Op de Facebookpagina van zijn vader én zaakwaarnemer Craig Butler stond zaterdagavond opeens een Belgische wet van 24 februari 1978. Die biedt sporters in België de mogelijkheid hun contract af te kopen. Zij zouden de club moeten compenseren met het totale salaris tussen de opzegging en de einde-contractdatum. In het geval van Bailey zou het om 3,5 miljoen euro bruto gaan.

Op de vraag of Butler gebruik zal maken van de wet, antwoordt hij niet. "Ik heb de wet gelezen en kennis is macht”, aldus Butler. "Als je onder iemands voet dreigt te komen, tilt God die voet omhoog.” KRC Genk wenst niet te reageren op de nieuwe ontwikkeling.
1 -1
Caparzo
Die 78 wet is niet toepasbaar (thnx Bky), maar feit is, 'kamp' Bailey ligt op ramkoers. Dan is het vanuit Genk gezien gewoon niet slim voet bij stuk te houden, met zwaar verstoorde verhoudingen hebben ze niks aan die jongen. Hopelijk dealen ze het gewoon met ons af op 13m direct 2m bonussen oid, en uiteraard gelijk over.
1 0
amberjari
Eerst zien dan geloven. Het is natuurlijk risico voor genk, maar je hebt clubs die dat aandurven.
Weet je nog de gea vorig jaar?
Na 1 sept moet die jongen gewoon weer aan zijn carrière denken. Hij is geen messi ofzo.
0 0
Sterretje73
Idd alleen al het feit dat Genk direct op Pa Bailey reageert wijst op een ramkoers. Ze gaan die ramkoers echt niet zomaar aan als ze ook maar enigszins zouden denken miljoenen te kunnen verliezen. Het is 1 groot spel waar ze hopelijk snel uit zullen komen. Maar eerlijk is eerlijk...wij zijn Ajax en het aan onze naam verplicht hier adequaat en op een eerlijke manier mee om te gaan. Geen ge-sneak of achterkamertjes politiek. Dat doet niemand goed..
0 0
pietje
Off: Bailey komt misschien wel voor een schijntje over, zie tweet van Mike...
2 -1
amberjari
Die zaakwaarnemer is echt een verongelijkt kind wat zijn zin niet krijgt en gebruikt keer op keer de media om de boel onder druk te zetten.

Voor ons in dit geval nog niet nadelig, maar weet niet of je dit soort gasten nou ten koste van alles binnen moet willen halen. Daarnaast dreigde die voorzitter al met een klacht omdat er al onderhandeld is zonder toestemming. Levert alleen maar soap op dit..
0 0
pietje
Klopt. Maar die zaakwaarnemer (vader van) heeft al keurig gemeld dat de onderhandelingen met Ajax dateren van 2 jaar geleden, toen Bailey nog niet bij Genk getekend had.
1 0
amberjari
Ja las ik ook. Maar je moet wel erg naief zijn om te geloven dat er niet opnieuw gesproken is. Was bij gudelj ook.

Kunnen ze vast niet bewijzen. Maar als bailey de transfer zo afdwingt wordt het een soap met modder verwacht ik.
0 0
Cello
Dat verhaal heb ik gelezen ja. Maar zitten haken en ogen aan.
Volgens een Belgische wet kan Bailey zijn contract afkopen. Het aantal maanden/jaren wat dan nog rest aan salaris dient hij dan te betalen aan zijn huidige club, waar hij onder contract staat. Voorwaarde schijnt dan wel te zijn, dat hij gedurende het lopende jaar niet voor zijn nieuwe club zou mogen voetballen.

Desalniettemin zou dit heel erg nadelig zijn voor Genk. Dat kan hen miljoenen aan transferinkomsten gaan schelen, dat ze dan mislopen.

Met deze wetenschap zou het dus zomaar kunnen, dat Genk wat gaat inschikken in hun stelligheid om Bailey niet te willen laten vertrekken voor minder dan 20 mio.
Wellicht dat ze dan uiteindelijk 'eieren voor hun geld' kiezen en accoord gaan met Ajax en hun bod van om en nabij 11 mio.
0 0
pietje
Eens. En is natuurlijk ook niet de meest chique manier om een speler over te nemen, maar schept met een beetje mazzel idd wel ruimte voor voortzetting onderhandelingen met als uitkomst een reëel bedrag plus directe overstap.
0 0
Cello
Niet chique, okay. Maar in principe staat Ajax hier buiten.
Wanneer dit gebeurt zal dat enkel en alleen op initiatief zijn van Bailey en zijn stiefvader. Alleen zij kunnen Genk op deze manier onder druk zetten. Ajax kan dat niet, kan het alleen allemaal afwachten hoe of het afloopt....
0 0
Patrick78
Ja klopt. Zou mooi zijn.
0 0
Santiago
Dit klopt volgens mij niet. Hij mag niet meer uitkomen voor zijn nieuwe club in het hetzelfde seizoen dan.
0 0
pietje
Alleen niet meer voor Belgische clubs (aldus Mike in de reacties).
0 0
Pauw
Bosz zegt wel toe te willen werken naar een vaste basiself, maar hopelijk doet hij dat niet voordat hij nog t een en ander aanpast.

Om nog niet te hard van stapel te lopen:Cillessen / Onana

Veltman, Sanchez, Viergever, Dijks

Riedewald
Klaassen Sinkgraven

El Ghazi Traore Younes

Op termijn Eiting voor Riedewald en Nouri voor Sinkie. Riedewald terug naar LCV.
0 0
Flarkow
Riedewald is toch het beste op 6!
0 0
JPC40
uhhh Cillessen ??? die kun je echt doorstrepen, die speeld niet meer voor Ajax, zou eerder Tim daar voor in de plaats zetten de kans is groot dat hij komt, en meteen staat.
0 0
Robinjo1988
Ik wil hem ook niet tegen rostov.

Ga lekker op de bank zitten in Barcelona, toedeledokie!
1 -1
Wereld
Wat vindt iedereen zo geweldig aan die Traoré.. Wat heeft die nou laten zien bij Ajax..
1 -1
Patrick78
Een zeer goede westrijd tegen Rostov.
0 -1
Robinjo1988
Hij heeft zon geweldige aanname...

Hij heeft alleen 10 kansen nodig om te scoren.
0 -1
NouriVandeBeek
Nog niks. Nu oordelen is alleen nog niet fair.
0 -1
Eastwood
Je kunt je afvragen of je Cillessen moet opstellen tegen Rostov; als hij met zijn hoofd al op een blauw rode wolk zit.
1 0
amberjari
Niet het best geformuleerde stuk van AS dit.

Inhoudelijk: begrijpelijk standpunt. Maar is onze keeper dus kun je meenemen in de onderhandeling. Vraag is ook of ajax moet willen dat hij nog keept. Ik denk van niet.
0 0
ram
Lijkt mij ook niet verstandig. Maar ik zou wel sterk overwegen Boer op te stellen; ik denk dat hij stabieler en betrouwbaarder is. Maar okay, geen hoofdzaak. Als we maar wat creatieve spelers opstellen...
0 0
CHRISSSSZ
Ik hield altijd m'n hart vast met die clown op doel. Niks van z'n ervaring te merken. Lekker Onana voor de leeuwen gooien, prima keeper.
0 0
JPC40
het is niet alleen die vraag, maar ook de vraag wil Cillessen zelf nog wel keepen, Cillessen gaf na vertrek van Frank al aan na te denken, over zijn toekomst, denk dat hij nu de knoop heeft doorgehakt.
0 0
amberjari
Klopt ook Volgens mij was hij vorige zomer al teleurgesteld na oa alle geruchten over united
Was ook niet zijn beste seizoen.
1 0
Wally020
Marc wil dit ook gewoon, bij een blessure ziet hij meteen de miljoentjes in rook opgaan..
1 -2
mikeajax1990
denk gewoon dat hij 1e keeper word bij barca hoor cillessen is toch echt wel beter dan ter stegen
1 -5
mvdk
Nee. Sowieso heeft Ter Stegen zich al in de Bundesliga en de BBVA bewezen. Cillessen is een goede keeper, maar Ter Stegen is beter.

Wat wel zou kunnen is dat hij door de aanwezigheid van Ter Stegen een heel stuk beter kan worden. Een beetje hetzelfde verhaal als toen met Vermeer.
0 0
Intec
Cillessen is gewoon een doorsnee keeper niks bijzonders. Er zijn er zo veel die beter zijn dan de Nederlandse keepers.
0 0
Warrior
Juist, ook daarmee is Nederland hard achteruit gehold. Waarmee eigenlijk niet?
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Voor hoeveel gaat die Bravo eigenlijk weg?
0 0
AFCZlatan
26 miljoen
0 0
pablofranka
16 miljoen euro
0 0
Piejotter
Snap niet waar Barcelona zich druk om maakt. Of hij nu wel of niet woensdag tegen Rostov speelt, maakt voor Barcelona geen reet uit. Word toch tweede keeper daar. Dat is direct het antwoord waarom Barcelona niet voor de allerbeste is gegaan.
1 0
pablofranka
vind ook dat Ajax zich niet moet druk maken wie er wel speelt of niet..... uitslag is al bekend.
0 0
JPC40
De allerbeste komen niet die gaan niet voor tweede viool.
En Cillessen is zo vreselijk naive en doet dat wel.
1 0
Warrior
Natuurlijk, zo'n kans krijgt hij nooit meer. Hij hoeft het niet eens voor het geld te doen. Daar kan hij nog wat leren, en hij ziet nog eens echt voetballen. Elke voetballer/keeper wil hogerop, en veel hoger dan daar kun je niet komen.
1 0
amthree
Cillessen heeft ajax gevraagd of die naar barcelona kon gaan dus lekker laten gaan die man, wil niet meer voor ajax spelen. liever daar op de bank zitten.
2 -1
3sterrenAjax1
we moeten juist niet kopen! dat gaat altijd fout. zet gudelj op de bank. van de beek erin!! klaassen eruit en nouri erin. younes er uit en dekker erin. traore terugsturen en el azzouzi terughalen. die kennen het spelletje van jonk en dus bosz!! afca cbs!!!!
1 -5
ajax4ever01
ja we hebben het gister gezien. vd Beek is er ook nog niet klaar voor dat was wel duidelijk. Ten 2e hoor ik dat heel veel Gudelj afzeiken terwijl juist Bazoer degene is die al een tijd verzaakt!
3 0
3sterrenAjax1
van de beek is de enige die het spelletje snapt (dankzij ene jonk). altijd opstellen!! weg met het beton middenveld!!
1 -4
ajax4ever01
Ja dat hebben we tegen Willem II gezien
2 0
grannig mokum1
Room halen van vitesse of wilt ze krul halen die mee voetbal minder is en die salaris echt 3 dubbel dan bij ajax
1 -1
Adam24
Ik ben ook voorstander van Room. Goede keeper, doet wat hij moet doen en kan meevoetballen. Daarnaast is Krul nog geblesseerd en het is maar de vraag wat er overblijft van een speler na een lang kwetsuur.
3 0
AsAjax
het liefst heb ik riedewald op cvm en dat bazoer gaat banken met tete rechtsback. wat liep bazoer er ongeïnterresseerd bij zeg. Niet alleen bazoer. Tegen rostov zullen we een paar spelers niet meer in de basis zien.
0 0
Adam24
Dat is prima, wanneer er betaald en/of getekend is. Anders kom je volgende week maar terug.
0 0
RockySneijder
Hey stelletje schapen, ga nou niet weer zeiken over dat Barca de baas is over Ajax. Dit is wat een Spaans krantje schrijft. Niet wat Overmars zegt. We zullen het woensdag zien..
0 -1
stefanwillem
Sowieso niet meer opstellen. Bij elk duel zal hij er niet meer vol ingaan en dat heb je woensdag toch echt wel nodig. Gewoon laten gaan. Jasper bedankt en succes in Barcelona.
5 0
hakkietjakkie
Grappig als Ajax dat nog opvolgt ook, volgens mij wilt Barca Cillissen kopen en Ajax niet in eerste instantie verkopen. Dus lijkt mij toch eigenlijk dat Ajax de broek aan hoort te hebben...
1 0
AjaxfanRuben
Off:

Krul
Tete Veltman Sanchez Dijks
Riedewald
Klaassen Ziyech
El ghazi Traore Younes

Het liefst zie ik nog een back up voor Dijks. Maar ik moet wel zeggen dat Dijks en vooral Tete de instelling hebben om er vol op te klappen. Dat geeft de rest van het team ook de instelling om er 110% voor te gaan. Dat 110% er voor gaan miste ik totaal tegen Willem II. Op 90% krijgt Ajax gewoon veel goals tegen.
0 -3
pablofranka
Romero
Tete - Sanchez - Riedewald - Dijks
Serero
Bazoer - Ziyech
El Ghazi - Traore - Younes.

Ik wil graag een creatief middenveld met een geweldige balafpakker die ook nog eens altijd aanspeelbaar is vanwege zijn beweeglijkheid is. En dan zul je zien dat Bazoer ook weer opbloeit met twee beweeglijke companen op het middenveld. ipv dit vreselijk stijf middenveld.
0 0
Jensajax14
Mijn droomopstelling
0 0
KalkbrennerP
Traore heeft nog geen bal goed geraakt sinds die in Amsterdam is en gisteren was hij helemaal een drama, beter Dolberg!
7 -1
pablofranka
Ligt niet aan Traore, ik zei weken geleden al toen iedereen riep om een spits, het maakte geen ruk uit wie je haalt. Dat middenveld is hopeloos, die horen kansen te creeeren voor de spits, in elkgeval ruimte te creeren maar ons middenveld is een heel traag gebeuren zonder enige vorm van combinaties en alleen maar tikkie breed. Laat staan dat ze fatsoenlijk kunnen open draaien met een bal aan de voeten. Iedereen roept om Baily ook dat zal kansloos worden, je middenveld is de basis van hoe je gaat spelen als dat niet functioneert ben je als team kansloos.
0 0
ajax4ever01
Gozer jij snapt er echt niks van he. Geen enkele spits red het bij Ajax als ze hem zo klote aanspelen
0 0
mvdk
Traore is op dit moment 5 klassen beter. Je moet hem alleen wel aanspelen...
0 0
ajax4ever01
Juist jij begrijpt het!
0 0
RockySneijder
Juist.. Dolberg is diegene die een klik heeft met Klaassen en een echte teamspeler is. Niet Traoré die bij het doel wacht op een mooie voorzet.
0 -3
WyZynDeBeste
Van mij part betalen ze 1 mln minder als we hem mogen gebruiken. Dit is een duel van 20 tot 25 miljoen.
1 0
mvdk
En voor ons als supporters een duel om in de CL uit te komen. Wij zien toch niets van dat geld. Ik wil Ajax tegen clubs als Barcelona, Real, Bayern zien. Wellicht dat we verliezen, maar liever dat dan verliezen tegen een Dnipro.
0 0
KalkbrennerP
Ik begrijp best dat hij naar Barca wil, maar om voor 3 miljoen tweede keus te worden en bankzitter, daar wordt je geen betere keeper van en je moet het ook kunnen. In feite zeg je ik ben niet goed genoeg om eerste keeper te zijn, dan ben je in feite een loser!!
0 -1
Fredschuit1
Je kan zeggen wat je wilt over Cillissen maar die gaat daar echt niet naar toe om 2de keeper te worden. Die denkt echt dat hij de strijd daar gaat winnen.
1 -1
Warrior
Hij zal het in ieder geval proberen, en dat is een goede instelling. Hij zal daar in het tweede meer leren en zien dan bij Ajax in het eerste. Je traint daar met de beste voetballers.
0 0
Youp020
Tegen Rostov:

boer
Tete, Veltman, Viergever, Sinkgraven
Riedewald, Klaassen, gudelj
El ghazi, traore, younes

Totdat Ajax een doelpunt nodig heeft: Variant met Sinkgraven als opkomende man op de linkerflank. Als Sinkgraven weg is speel je met een blok van 3 man centraal. Rechtsback was ontzettend zwak, daar liggen kansen. En Rostov speelde zonder echte buitenspelers.

Vervolgens als Rostov moet komen;

Boer
Tete, Veltman, Riedewald, viergever (evt wissel Dijks)
Klaassen, gudelj, Sinkgraven
El ghazi (evt wissel Cerny), Traore, Younes

1 wissel houden voor evt blessures/publiekswissel ;-)
0 -4
Ajaxfan16
Publiekswissel hahhaha voor wie, we mogen blij zijn als we uberhaupt een keer scoren tegen rostov!
0 0
PeriJode
En onze zeer bekwame en prijsbewuste TD ook liever HELEMAAL niet meer.
0 -3
Toon meer reacties