[Update II] Wedstrijdselectie lonkt voor Younes

BvdPloeg, 11-08-2016 om 13:08, 18447 views, Ajax.nl | Bekijk ook eens de baby-artikelen van Ajax.

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Ajax. Het herstel van aanvaller Amin Younes verloopt naar verwachting en daardoor zal de Duitser aankomende woensdag de groepstraining weer gaan hervatten. Dit meldt Freek Jansen, Ajax-watcher namens Voetbal International, via Twitter.

Younes kampt al langere tijd met een blessure aan zijn lies en moest daardoor de return tegen PAOK Saloniki (1-2 winst) en de uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam (1-3) aan zich voorbij laten gaan. Bovendien was de buitenspeler in de heenwedstrijd tegen PAOK Saloniki ook al niet fit genoeg om te starten, al viel hij in de slotfase nog wel in.

Aankomende zaterdagavond speelt Ajax in eigen huis tegen Roda JC. Mocht Younes de groepstrainingen van deze week doorstaan, is de kans groot dat de Duitser tegen de Limburgers weer bij de selectie zal zitten.

Update - 20.11 uur (10 augustus)
Amin Younes is weer volledig hersteld van zijn liesblessure. De Duitse buitenspeler trainde woensdag weer voluit mee met de selectie van trainer Peter Bosz, zo valt te zien op Ajax.nl. Aankomende zaterdagavond (19.45 uur) speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Daarvoor traint het nog tweemaal: donderdag om 10.30 uur en vrijdag om 17.00 uur. Beide trainingen zijn besloten.

Update II - 13.06 uur (11 augustus)
Amin Younes zal nog wat laatste tests ondergaan, maar maakt een goede kans om zaterdagavond tegen Roda JC zijn rentree te maken. De Duitser is hersteld van een liesblessure, al wil Peter Bosz de reactie nog wel afwachten. 'Hij heeft woensdag en donderdag meegetraind en is weer een stapje verder. Het was nat en glad en als de lies het dan houdt, dan durf ik hem wel fit te verklaren. Als er geen reactie is, traint hij vrijdag ook weer volledig mee en neem ik hem ook op in de wedstrijdselectie', vertelt hij tijdens de persconferentie op donderdag.

Een basisplaats lijkt weer van een andere orde want Bosz wil alleen topfitte spelers. 'Amin heeft natuurlijk weinig gespeeld en is niet wedstrijdfit. Dat wordt hij alleen maar als hij wedstrijden speelt. Hij viel ook niet goed in tegen PAOK en speelde veel breed en terug. Ik weet niet wanneer hij precies geblesseerd raakte, maar het viel mij wel op dat hij toen niet speelde zoals hij normaal doet.' 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fc Barcelona_ke
Wedstrijdselectie vooe morgen?
0 0
AFCA7
Stel dat Ziyech komt, hebben we dan niet een beetje te veel middenvelders? Het word dan waarschijnlijk Bazoer op 6 en Klaasen
0 0
Leipeshitouwe
Ja zeker veel te veel. Klaassen, bazoer, gudelj, sinkgraven, schone, riedewald, vd beek. Met ziyech erbij 8, dat is absurd.
En dan tel ik Nouri en de Jong nog niet eens mee.
0 0
Ajaxlitmanen
Er moeten idd dan spelers worden verhuurd of verkocht.. Bazoer en Klaassen en riedewald 100 procent Ajax niveau, schone fijn als 12e man, Singraven verkopen of verhuren, gudelj verkopen of verhuren, vd beek komt er aan laat hem af en toe als de situatie het toelaat minuten maken, nouri en de jong moet je idd als club die nationaal wil domineren en internationaal potten wil breken nog niet meetellen dat duurt nog wel 2 jaar, welgeteld kom je dan op bazoer Klaassen riedewald en Ziyech als volwaardig middenvelders, 4 dus
0 0
Ajaxlitmanen
Als topclub heb je (los dus van de jeugd, de jongens die ER AAN komen maar NU dus nog niet er staan) minimaal 5 middenvelders waar je wedstrijd mee kan winnen nodig lijkt mij, Daar zitten we niet over heen lijkt mij? Ik zou overigens serrero, gudelj en liefst Singraven verkopen en/of verhuren..nu met de nieuwe trainer is er de kans, gewoon doorselecteren.. Zat net op voetbalbond te kijken daar was er een of andere Pipo die vond dat Ziyech niet kon komen omdat we sinkgraven al hadden daar reageerde andere supporters van andere clubs ook op met 'wat is er nou wil Ajax soms geen stappen maken' iedereen snapt het hoor alleen hier ben je gelijk een koopbeluste lamp of een kakkerlak als je de bezem er na 5 Europese faalseizoenen (pisvee ging gelijk door naar de volgende ronde maar goed) eens doorheen wilt halen en een sterke selectie eist waarbij talenten in de schaduw zich kunnen ontwikkelen. Er was op ajaxshowtime zelfs iemand die het over azouzi had ipv traore.. Tja.. Gewoon nu met het gevonden geld van milik een beresterke selectie neerzetten waarmee Europees kan worden geknald, meer inkomsten meer aantrekkingskracht, volgend jaar weer een of twee toppers erbij en zo door. Ik geloof in Peter bosz, het kan!
0 0
ajacied017
Ajax toch geïnteresseerd in hakim Ziyech.
Peter bosz zou weleens de doorslaggevende reden kunnen zijn om te kiezen voor Ajax.
(Mike verweij)
0 0
NouriVandeBeek
Ziyech is toch een optie voor Ajax
0 0
esoer
Blij dat Younes er weer bij is
0 0
AlexIbarra
Liesblessures zijn ingewikkeld en hardnekkig.

Komende 2 weken zo min mogelijk inzetten die jongen, dan hebben we hopelijk de rest vh seizoen weer veel plezier van hem.
0 0
Traore20
Pfff net op tijd nu haalt u Ziyech en dan zijn we toch echt klaar voor een ronde verder in de CL
1 0
Wimdewilde
Ajax gaat met een 3-4-3 systeem aantreden tegen Roda:
Cilessen
Tete Sanchez Dijks
Riedewald
Bazoer/vdBeek Klaassen Sinkgraven
El ghazi Dolberg Cassiera
0 0
Kingoffdatoilet
Het is dat Veltman geschorst is anders speelden ze sws met Veltman.
0 -3
Ajax-Amsterdam
Dat spreekt denk ik voor zich
0 0
JanTa
Misschien tegen Roda al de voorhoede met Younes - Traoré - El Ghazi. Ik kan me veel slechtere voorhoedes herinneren.
1 -1
Bky
Traore denk ik nog niet, Younes zou ik rustig aan mee doen. Misschien in laten vallen maar meer ook niet.
1 -1
glob
PB zal starten met Sinkgraven. Die heeft het goed gedaan tegen sparta. Dan Younes in laten vallen. kijken hoe die eraan toe is. De beste speelt dinsdag. Geldt voor de spits ook. traore in laten vallen zaterdag. Even kijken hoe die er bij staat voor dinsdag.
0 0
Bky
Ik denk niet dat Traore al mag spelen zaterdag, dan is het papierwerk nog niet rond, het zal me verassen als het wel lukt.
0 -2
CaptainDavy
Mee eens, tegen Rostov hebben we hem harder nodig.
2 0
JanTa
Er word gezegd dat hij topfit is, hij weet wat Bosz van hem verlangt en kent de eredivisie door en door, ik zie dan geen rede om hem er naast te laten.
0 0
Bky
Oh, ja, omdat het papierwerk dan waarschijnlijk nog niet rond is. Is een non-eu speler en daar duurt het allemaal wat langer mee.
0 -1
Jajijdaar
Cillessen - Onana
Tete - Zeefuik
Sanchez - Veltman
Riedewald - Westermann
Büttner - Dijks
Bazoer - Gudelj
Ziyech - Sinkgraven
Klaassen - V/d Beek
Younes - El-Ghazi
Traoré - Dolberg - Cassierra
Cerny - Muric

Zo zou mijn ideale selectiebeeld eruit zien. Buttner als concurrent voor Dijks halen. Ziyech absoluut erbij halen. Een speler met zijn klasse hoort bij Ajax te spelen.
El-Ghazi naar de linkerkant halen waar hij kan concurreren met Younes. Vind El-Ghazi een stuk gevaarlijker van links.
1 -1
Ar
Büttner, dat je dan jezelf nog serieus neemt, whahaha.
0 -4
chrisjuhhh
Gelukkig ben je A onze trainer niet , B onze TD niet pfoe schrok me rot van jouw lijst .
Zo zie je maar weer dat de meeste niet eens weten wat er rond loopt bij Ajax .
Ziyech whoehahahahaha , Buttner pfffrrrttttt sorry hoor .
Zeefuik veel te jong en hier heb je Terry al voor een onder schatte voetballer .
Dolberg voor JA , waar je onze eigen ziyech heb staan in de persoon van Nouri en F de Jong .

Wat zie iedereen in die ziyech jongen zag je niet tegen Excelsior ?
Of moet Traore , Younes , Riedewald , Bazoer , Klaassen allemaal voor hem werken ?
Ook is die weg met de AC , leuke voetballer maar je kan hem nergens kwijt zonder dat er iemand moet sneuvelen en Bazoer , Klaassen blijven dit jaar zeker nog .
Stand in voor Bazoer is Donny of Frenkie de Jong
0 -4
daniajax1
Ik zou Sanchez en Veltman liever naast elkaar zien en Riedewald op 6. En als je Cerny en Muric maandag nog bezig hebt gezien dan weet je dat El Ghazi gewoon echt nog een stukje beter en verder is momenteel. El Ghazi dus op rechtsbuiten en zou er dan nog graag een linksbuiten bij zien komen.
0 -1
pinballmagic
Zo me niks verwonderen als van Ginkel ook nog komt
Zou een mooi middenveld zijn met Klaassen van Ginkel en Riedewald
0 -2
BDW
Hij kan niet naar Pisvee komen vanwege een knie blessure ook niet naar AJAX dus.
0 0
godofajax1900
En hij word geopereerd in londen las ik
0 0
Eredivisie 2015 2016
1-4-3-3 Cillessen,Tete,Sanchez,Riedewald,Dijks,Bazoer,VD beek,Nouri,El Ghazi,Traore/Cassierra,Younes
0 0
daniajax1
Middenveld Bazoer, Vd Beek en Nouri is echt zelfmoord. Misschien leuk over twee jaar, maar dat kan nu echt nog niet.
0 0
Ar-AFCA
Nouri kan echt nog niet mee! Klaassen op de plek van Nouri, Riedewald op 6 en Veltman naast Sánchez
0 0
korem
En bericht van voetbalprimeur staat Ajax haast maakt omdat het om een speler buiten de eu gaat. Is het niet zo dat waar hij nu speelt belangrijk is ? Dus Engeland (eu) dan zou dit dus al een raar bericht zijn.
0 0
boye04
Kan jij soms niet lezen? In dat bericht staat toch duidelijk dat het om Traoré gaat...
0 0
insectenverdelg
Dat maakt niet uit voor de werkvergunning of Hij al in Engeland speelt. Maar geloof niet dat z Chelsea m al afgeeft. Zou t overigens wel toejuichen Klasse voor de aanval.
0 0
jollie18
Als ook El ghazi vertrekt dan kunnen we onze lol op dan begint het toch wel tekorten om vervangers te halen. Ook Bazoer staat in de belangstelling van clubs.
0 0
Ricbun
Blij dat hij weer terug is, we zullen hem zeker nodig hebben tegen Rostov!

OT: Weet iemand toevallig al meer over dat gedoe rond Traore en VoetbalPrimeur die claimen dat ze al bezig zijn met papierwerk?
0 0
insectenverdelg
t zou de eerste primeur van voetbalprimeur zijn. lekker wachten op Mike verweij zou ik zeggen.
0 0
ST
Beste aanvaller die we hebben. Nu verder met Younes - Cassierra - El Ghazi. Denk echter dat Bosz Sinkgraven laat staan en Younes laat invallen.
0 0
jollie18
Pescara heeft intresse in Muric en Dekker.
0 0
Starkoo
Muric moet gewoon de kans krijgen, ik denk dat hij wel door kan breken dus zeker niet laten gaan!
0 0
kevinyounes11
Ophalen! Direct
1 0
Bky
Pescara kan oprotten.
2 -2
Ajaxlitmanen
Younes-Traore-Cerny
Ziyech-Sneijder-Klaassen
----------Bazoer
Buttner Veltman Tete
------------Cillessen

Dan zou je zomaar eens kunnen doorbekeren in de cl.... Gudelj,sererro,Singraven verkopen dan komt er Budgetair ook wat vrij qua salaris, cl inkomsten spekken kas weer lekker
3 -5
Wimmel
PSV supporter of teveel FM of Fifa?
1 -1
rastamario
Duidelijk Fifa In FM ga je dit zelfs niet redden
0 0
Ajaxlitmanen
Ik ben natuurlijk geen pisvee supporter beetje flauwe reactie maar het feit dat jij een amitieus samengesteld elftal met PSV associeerd eerder dan met Ajax, vind ik wel veelzeggend voor hoe er niet alleen door de leiding maar ook door fans wordt ingegaan op het gebied van transfers bij Ajax... En jeugd blijft uiteraard het belangrijkste maar die staan er niet nu maar over een paar jaar (vandaar het woord 'jeugd') bovendien leert de jeugd meer van een Sneijder dan van een Singraven lijkt mij zo en zal de jeugd ook langer blijven bij Ajax als ze met aansprekende figuren op het veld staan
0 -2
Wimmel
Jouw elftal is geen ambitieuze samenstelling maar meer een optelsom van opportunistisch inkopen. Zo van: een positie loopt nog niet helemaal lekker, laten we gelijk de markt opgaan. Vandaar het vergelijk met PSV supporters.

Ik doe het liever anders. In plaats van Ziyech en Wes halen zou ik kiezen om de jeugd door te laten stromen, volgens mij zijn ze daar namelijk wel klaar voor. Geen 30 wedstrijden maar zeker wel een match of 8 a 10 voor zowel Appie, Frenkie en Donny. En aangezien we ook nog Davy, Nemanja en Riechedly hebben zitten we prima op het middenveld.

Alleen Wesley zou ik prima vinden en een uitzondering voor maken, die kan de jeugd aan de hand nemen en dingen leren. Ziyech is pure kapitaalvernietiging en zou een signaal afgeven naar de jeugd dat hoe goed ze hun best ook doen, dat het niet genoeg is. En dit terwijl er echt heel erg talentvolle middenvelders in JA zitten. Daarnaast hoef ik die gast hier niet te zien met zijn juichen voor PSV, bah.

Daarnaast wil je Dijks vervangen en Traore halen, oftewel op 4 plaatsen het elftal "versterken" terwijl we al 3 spelers gehaald hebben, kom op zeg.....
1 0
rastamario
Leuk verhaal maar dan moet je geen doelstellingen hebben met betrekking tot Europees voetbal en genoegen nemen met wat we de afgelopen jaren hebben gezien. Jeugd inpassen is natuurlijk nr 1 maar als deze tekort komen voor de nabije toekomst vind ik gewoon dat er een slag geslagen moet worden en aangezien ik nog vertrouwen heb in de mensen die hiervoor moeten zorgen (Bosz voorheen de Boer) en deze waarschijnlijk nog tekortkomingen zagen hetzij fysiek of voetbaltechnisch bij de jeugd moet er in mij ogen gewoon wat bij. En nogmaals zeker als je de achterban wel doen laten geloven er alles aan te doen om Europees hoge ogen te gooien sterker nog of de Nr 1 van de eredivisie te zijn (want dat zijn we ook ontegenzeggelijk al jaren niet meer)
0 0
Hillie99
Goed verhaal alleen het is een utopie te denken dat alle 3 de talenten waar je over spreekt daadwerkelijk een toegevoegde waarde zullen hebben en doorbreken. We hebben ons deel toptalenten wel gehad de laatste 10'jaar asjemenou zeg. Castilion, brutil hose weet ik veel wat voor toppers. Laten we hopen dat er 1 dit seizoen echt doorbreekt (donny)

Cassiera en sanchiez ben ik zooo blij mee maar zijn geen jongens die er direct staan
0 0
Wimmel
Normaal zou ik het met je eens zijn wat 3 tegelijk talenten betreft. Maar waar ik bij bijvoorbeeld Muric klasse zie maar twijfel of hij het op korte termijn bij Ajax gaat maken, kan ik me van de eerder 3 genoemde middenvelders niet voorstellen dat ze het niet gaan halen.
0 0
Bky
Een jeugdspeler leert meer van voetballen in het eerste elftal, niet van het ontevreden door de achterdeur vertrekken omdat ze geen kansen krijgen omdat we onnodig spelers blijven halen voor de verkeerde posities.
0 0
Ajaxlitmanen
Kijk als jij nou voortaan de A1 overal volgt en daar van geniet, dan volgen volwassenen voortaan het eerste team en hopen die dat er volwassen mannen aangevuld met het neusje van de zalm van de jeugd staat zodat we Europees weer wat betekenen ok?
0 -1
Bky
Je weet dat de jeugdopleiding de levensader is van Ajax toch? En je weet al toevallig dat Donny al meerdere malen mee heeft gedaan met het eerste elftal en dit overtuigend heeft gedaan en je weet toevallig hopelijk ook dat zowel de Jong als Nouri al definitief doorgeschoven zijn naar Jong hé? Voor het geval je weer de A1 gaat noemen ofzo, want zoveel verstand heb je er dus al wel van, dat je niet weet waar die spelers nu spelen.

We moeten spelers halen voor de positie die benodigd is, de spits en de linksbuiten, niet voor posities die overvol zijn en waar je beste jeugd achter op de deur staat te bonken.
1 0
Wimmel
Deze ouwe lul ziet ook net als Bky liever goede jeugdspelers dan aankopen welke weinig tot niets toevoegen ten opzichte van wat we al hebben.

1 a 2 echte versterkingen is prima, maar een half elftal?
0 0
Bky
Verkoop anders gewoon het hele elftal en koop een geheel nieuw elftal terug. Net zo realistisch als deze post.

Oja, en doek de jeugdopleiding ook even op als je twee middenvelders gaat halen.
0 -2
Ajaxlitmanen
Heb je hem ook weer hoor haha je weet dat de twee gehaalde middenvelders vervanging zijn van twee andere gehaalde middenvelders (gudelj/sinkgraven)? Je komt met je Posts nogal kinderachtig over maar lezen heb je inmiddels wel geleerd op school toch?
0 -1
Bky
Nee, want Gudelj vertrekt niet (helaas) en Sinkgraven vertrekt ook niet, dit is geen FIFA waar je zo hoppa even twee spelers verkoopt en hoppa weer twee spelertjes aankoopt. Doe eens realistisch.

Daarbij, stel als je Sinkgraven of Gudelj verkoopt, dan moet je nog steeds geen middenvelder halen, dan moet je Donny doorschuiven. Die jongen is er klaar voor.
1 -3
Ajacied33
Ziyech en Sneijder komen never nooit
0 0
Ajaxlitmanen
Ik ben het overigens met je eens dat het niet makkelijk zal zijn Sneijder te halen, maar een beetje ambitie zou wel eens lekker zijn toch, niveau gudelj Sinkgraven is wel ff leuk geweest vind ik
0 0
Ajaxlitmanen
Ziyech lijkt me qua transfersom en salaris te halen? Zo superveel interesse is er volgens mij nou ook weer niet. En als we Sneijder 2,5 miljoen salaris geven en een contract van 2 jaar en (ik noem maar een bedrag) 5 miljoen tekengeld van de 32 miljoen die we voor milik hebben ontvangen, zou hij zijn oude club dan geen mooi project vinden in vergelijking met dat onstabiele land waar die nu zit (with all respect overigens)
0 -1
Wimmel
Wesley moet in Nederland 52% belasting betalen waar hij nu in Turkije maar 15% betaald. Dus je moet echt veel meer bieden en daar zit het probleem ook met veel andere toppers welke in het buitenland spelen.

In Nederland is er gewoon belastingtechnisch geen ideaal topsport klimaat voor voetballers. Helaas maar daar hebben we wel mee te maken.
0 0
Ajacied33
Ziyech komt niet, puur omdat die jongen zelf naar het buitenland wil
Bovendien, als Ajax hem echt wilde hebben, was ie toch al gekomen? En Sneijder is nog jong, te jong om naar NL terug te komen. Als Turkije niks meer wordt, verkast ie nog eerder naar Amerika denk ik
0 0
Henning
Hmm, huur van Traore, dan blijft er geld over voor een creatieve middenvelder, Sneijder.
0 0
jollie18
Die komt er niet middenvelders genoeg.
0 0
Hillie99
Ja middenvelders genoeg 3 talenten die nog geen baardgroei hebben. Waarvan er miss een doorbreekt ergens 2 e seizoenshelft.

Bazoer klaassen gudej sinkgraven en ow ja serero duarte ja genoeg middenvelders met creativiteit die er direct staan. We hebben ook genoeg spitsen 3 dolberg cassiera en zivkovic alleen geen een die hele seizoen er 20 in zal knallen (wss)
0 0
Bky
Middenvelders genoeg ja.

Bazoer;
Klaassen;
Gudelj;
Sinkgraven;
Riedewald (want Bosz gaat die jongen zo snel mogelijk op de 6 plaatsen);
Van de Beek;
De Jong;
Nouri;
Serero.

Ga je nu Sneijder halen, of Ziyech of welke random middenvelder dan ook, dan moet je gewoon afscheid nemen van de jeugdopleiding, want die gebruik je dan blijkbaar niet.

Dit is Ajax, geen PSV, wij geven jeugd de kans. We hebben hier allemaal moord en brand zitten schreeuwen toen Ajax zo gezegd van Plan Cruijff afstapten. De kern van dat plan was dat de jeugdopleiding en de doorstroming van talenten beter moest verlopen. En wat willen supporters opeens? Een middenvelder halen, terwijl ons grootste talent op die plek zit. Het is te gek voor woorden, pure kapitaalsvernietiging en een grote middelvinger naar de jeugd toe.
2 -4
YungInternet
Je slaat door. Dit is Ajax 1 waar we het over hebben. Als de jeugd er (nog) niet klaar voor is, en de huidige middenvelders voldoen niet, dan moet je handelen. Niet doorslaan in je beleid en onkundige pubers opstellen of vasthouden aan een middenveld dat tegen alles indruist waar een gebalanceerd middenveld voor staat.
0 0
Bky
Je zegt dat de jeugd er niet klaar voor is, maar Donny is er al wel klaar voor, dat hebben we duidelijk kunnen zien, die heeft al meerdere malen mee gedaan en was vaak een uitblinker. Die is geen onkundige puber meer, die hoort eigenlijk al in de basis te staan. Allang.
0 0
ST
Vergeet Schone niet.
0 0
Hillie99
Gudelj 6 miljoen, sinkgraven 8 miljoen dat zijn pas vingers naar je jeugdopleiding!
Sinkgraven gaat het niet redden kom op en serero dat kun je niet menen als die beter vind dat sneijder of ziyech(ook andere positie)
Bazoer /klaassen - riedewald- creatieve directe versterking.
0 0
Bky
Ja, laten we daarom niet die fout opnieuw maken en niet nog eens een keer middenvelders gaan kopen.

Ik vind Serero niet beter dan Sneijder, dat zeg ik nergens, maar zolang je zoveel middenvelders hebt, moet je geen middenvelder kopen.
0 0
Hillie99
Ik vind het hebben van veel middenvelders waarvan veel zonder kwaliteit of middenvelders die nog minstens 2 jaar nodig hebben geen reden om niet te kopen.
Ik snap je punt zeker , miskopen horen er ook bij die heeft almere city maar Barcelona ook.
Het is nu wel duidelijk wat we nodig hebben en als we dat niet in huis hebben of gokken met talenten die in feite ook nog geen moer bewezen hebben zeg ik Koop die kwaliteit die er direct staat
0 0
Bky
Het is duidelijk wat we nodig hebben, we hebben een spits nodig en een linksbuiten, haal je die op dan is dit elftal er klaar voor en kunnen we potten breken in Europa.
0 -2
Hillie99
Maar dit middenveld (zonder riedewald) was toch bagger tegen molde etc? Dan ga je er toch niet mee door. Riedewald inschuiven goudengreep maar als dat betekent dat ons heikoke achterin komt man man. En bazoer en klaassen en riedewald euhmmm waar is je creativiteit?
0 0
Bky
Ik ben er ook voor om het middenveld te doen met:

Klaassen/Gudelj - Riedewald/Bazoer - Donny/Sinkgraven.

Ajax moet niet doorgaan met het betonmiddenveld, daar ben ik het helemaal mee eens, maar wij hebben prima de spelers om het middenveld anders in te vullen, daar zit het probleem niet.

Heiko komt niet achterin te spelen, die is puur gehaald voor de bank. Waarschijnlijk wordt er zo snel mogelijk naar Veltman - Sanchez toegewerkt.
0 0
jollie18
Qua creatieve tijd op het middenveld vind ik het wel nodig, want daar ontbreekt het wel aan sinds het vertrek van Eriksen. Maar zie Ajax geen middenvelder kopen.
0 0
Ajaxlitmanen
Gudelj/Singraven/serero zijn niet het niveau dat je als Ajax zijnde moet nastreven, verkopen en Sneijder een mooie som tekengeld aanbieden. Bij gala zit die volgens mij op 3 miljoen per jaar, als wij hem 2,5 bieden en een paar miljoen tekengeld zou het nog eens interessant voor hem kunnen zijn, zeker als die ziet dat er echt aan een elftal gebouwd is/wordt en er cl voetbal gespeeld gaat worden
0 0
jollie18
Hoop dat het traore word Denk dat het een goede spits is voor ons. Balotelli gaat nog niet naar chievo is te duur.
0 0
Ajacied33
Heerlijk,laat maar lekker naar Chievo Verona gaan
Zijn wij er ook vanaf, voor wat de roddels waard zijn/waren
0 0
WyZynDeBeste
Spaar hem maar voor Rostov. Duel om 20 tot 25 miljoen omzet.
0 0
Talent
Prima nieuws. Die hebben we hard nodig.
Ik blijf me echter verbazen over het (aankoop) beleid Ajax.
Ze hebben vanaf mei de tijd gehad om de selectie, waar nodig, te versterken.
Overmars kwam zelf met de opmerking dat er toch ervaring bij moest komen.

De belangrijkste wedstrijden zijn de vr CL.
Wat hebben we nu......Westermann en 2 Zuid Amerikanen.

Westermann is volgens mij een ware aanfluiting. Echter, ik wil hem niet op 1 slechte wedstrijd beoordelen .
De 2 Zuid Amerikanen gaan er denk ik wel komen, maar, dat is nog niet de broodnodige ervaring welke we nodig hebben.

Ajax, Overmars, kom alsjeblieft snel met een ajax waardige linksback, Dijks kan echt niet.
Een goede rechtsbuiten, El Ghazi , Muric, Cerny komen echt te kort.
Een goede spits, want Casseira komt er wel, maar nu nog niet.

Ik wacht af.
0 -3
Bky
Misschien kun je stoppen met het woord ervaring en starten met het woord kwaliteit. Verder hoort er nog niemand te komen ja, twee nog zelfs.

Maar als Traore gehaald wordt is dat al een hele verbetering. Rechtsbuiten is trouwens totaal onnodig, zoals je zegt, daar hebben we drie spelers voor.

Linksbuiten hebben we maar één speler voor, dus ik snap niet waarom je wel een rechtsbuiten wil halen en geen linksbuiten.

Er komt ook geen verdediger meer bij, heeft Bosz al gezegd.
1 -1
Talent
Rechtsbuiten broodhard nodig....alle 3 de spelers zijn (nog) niet ajax waardig. El Ghazi is volstrekt niet ajax waardig. Hij komt totaal niet uit de verf. Komt geen man voorbij, vooral Europees niet. Cerny en Muric kunnen zelfs niet imponeren bij Jomg Ajax. Een rechtsbuiten dus, met Spoed.

Dijks heeft zichzelf prachtig ontwikkeld, maar is toch niet de ajax linksback die we willen. Kom op zeg....dat ziet iedere blinde koe toch.

Maar goed, jij mag je mening hebben, maar owee als je volgende week woensdag, na een nederlaag tegen Rostov, op zowel El Ghazi en Dijks begint te schelden, want dat voorspel ik je nu al.
1 0
Bky
Ik zie ook liever nog iemand voor naast Dijks, maar die komt niet, dat is duidelijk aangegeven, dan kan je er wel op blijven hopen, maar dan maak je jezelf enkel blij met een dooie mus.

En nee, El Ghazi is zeker Ajax waardig en als je daarachter twee prima talenten hebt lopen met allebei andere kwaliteiten dan heb je die positie goed ingevuld als Ajax zijnde.

Lekker positief trouwens, als we volgende week verliezen, alsof je het al verwacht. Nou, ik verwacht dat we gaan winnen, met gemak zelfs, puur omdat het zo'n bende is bij Rostov op dit moment.
1 0
W Z A W Z D B
------- Cillessen -------
Tete --- Veltman --- Sánchez --- Dijks
Bazoer --- Klaassen --- VD Beek
Cassierra --- Tráore --- Younes


Knallen !!!
0 -3
gekke_henkie
Cassierra is een spits.
2 0
Ajacied33
Eindelijk een keer mooi nieuws
0 0
mvdk
Eindelijk! Hopelijk is hij op tijd fit en in vorm voor de belangrijke wedstrijden!
0 0
ajax4ever01
Dat is goed nieuws!
0 0
AFCA.
Mooi! Zaterdag laatste kwartier meedoen en dinsdag weer knallen!
0 0
TikkieTerugJaap
Geweldig nieuws. Ik zou zeggen zaterdag ff een helft laten spelen en volle focus op dinsdag.
0 0
WyZynDeBeste
Hard nodig tegen Rostov.
0 0
hakkietjakkie
Doe voorzichtig met hem en wacht nog paar weken, lies is fucked up
1 0
rodnet
Met alle respect voor de prima prestaties van Younes vorig seizoen, het is toch behoorlijk armoedig dat je als topclub aanvallend blijkbaar afhankelijk bent van een toevallig uit de Duitse 1e divisie opgeviste linksbuiten.
1 -7
DaenerysTargaryen
Milik was ook zon koekenbakker
0 0
Bky
Het is inderdaad verschrikkelijk dat Ajax scout. Om te kotsen.
0 0
Wimmel
Ja want elke aankoop moet minimaal 25 miljoen kosten en al 5 jaar bekend hebben gestaan als supertalent. Dude, ff serieus, het gaat om het uiteindelijke rendement en dat is bij Younes vooralsnog prima!
2 0
AsAjax
Samen met sanchez zo snel mogelijk de basis in en riedewald op 6 zetten. Slachtoffer gudelj maar
3 0
Runnerlex
Goed plan ...Eerst maar eens kijken hoe hij het vanavond doet...
0 0
Creal
Dat is mooi nieuws. Hij brengt toch wat extra's. Hoop dat ie snel weer belangrijk word!
0 0
Jilt
Mooi!
Leuk dat hij gisteren ook naast het uitvak kwam zitten. Volgende keer in het uitvak ;)
1 0
jollie18
Goed nieuws idd. Kan niet wachten tot hij weer terug is. Een van de beste spelers.
0 0
ajax4ever01
Dat is goed nieuws!
0 0