Ajax haalt Roemeens talent Farcas (16)

SJvanveen, 07-07-2016 om 20:37, 18103 views, Ajax.nl | Kortingen tot wel vijftig procent in de online webshop van Ajax..

Ajax heeft het Roemeense talent Ricardo Farcas gecontracteerd. Dat meldt de Amsterdamse club op de officiële kanalen

De zestienjarige verdediger tekent voor drie jaar bij Ajax. Farcas komt voort uit Soccer School Greece en is geboren op 24 juni 2000. 'De overstap van de jeugdspeler is onder voorbehoud van akkoord door de FIFA', wordt er geschreven op de website van Ajax. 

Via social media laat Farcas weten dat George Ogararu een belangrijke rol heeft gespeeld. De assistent van Jong Ajax is landgenoot van de jongeling. 'Ajax is mijn nieuwe club', meldt Farcas trots. Ik wil mijn familie bedanken, Catalin Sarmasan (zaakwaarnemer red.) en George Ogararu!'

Markus Bay en Norbert Alblas
Naast de komst van Farcas heeft Ajax de contracten van Markus Bay en Norbert Alblas verlengd. Bay meldde z'n contractverlenging zelf al op zijn Instagram-account en Alblas tekent nu ook. Beide verbintenissen lopen nu twee jaar langer. Beiden spelers spelen dit seizoen in Jong Ajax. 

                                          
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ArnoAjax
We worden een aardige allochtonen club
0 0
altijdwelwat
En weer 3 kansloze contracten uitgedeeld , man man man je hoeft tegenwoordig helemaal niets meer te kunnen voor een contract....
1 -2
anrejane
Het ene talent na het andere, maar intussen zijn er wéér nog steeds geen broodnodige ervaren versterkingen gehaald, zelfs niet één. Er gaat toch niet weer dezelfde fout gemaakt worden als vorig jaar (en vele jaren daarvoor)? Wil Ajax weer direct uitgeschakeld worden voor de Champions League?
1 0
Pierre Heno
Wat nou CL of EL!? Sparta uit is de affiche waar alles om draait. Endan Willempie 2, Go Ahead, Roda JC, PEC en NEC, ADO De Haag, Heracles Almelo en natuurlijk De GRaafschap........oh nee...das waar ook: die zijn gedegradeerd!! en oh ja Ajax pakte niet de titel op hun Vijverberg.....das óók waar! Gelukkig geen Vijverberg komend seizoen. De wondgenezing kan het nog niet hebben.
0 0
SJvanveen
Waarom de fuck zijn er echte versterkingen nodig? Kijk eens naar de selectie. Nieuwe trainer, nieuwe, goede stijl van spelen en klaar. Hup.
0 0
EVH
R.E.L.A.X.
0 0
Pierre Heno
En al deze 10ner talentjes worden óf al kort na hun 20e doorverkocht of elders ondergebracht. Tot wie het nog niet was doorgedrongen: Ajax is een opleidingsclub en dergelijke clubs zie je doorgaans niet terug in de poulefase van de CL of EL. En ook weer twee Hongaarse tienertalenten aangetrokken, het houdt niet op. Ze hadden het toch steeds over doorstromen van de eigen Ajax jeugd? De 'eigen' Ajax jeugd die wordt ingekocht in Roemenië en Hongarije! Waar zijn we mee bezig in Nederland.......
1 0
J00DT0TMIJND00D
Hij is aardig groot voor een 16 jarige zeg, welkom bij de mooiste club van de wereld Ricardo!
0 -1
tonny
gaat weer dezelfde kant op als voorgaande jaren.
Alleen maar kleuters binnen halen en geen directe versterkingen.
Enigste wat ze doen hun eigen ego opkrikken
1 -4
eros
Kishna, Bazoer, el-Ghazi, Cerny,... kwamen allen als jonge speler en spelen nu in het eerste.
Nieuwe spelers als Doekhi, Frenkie de Jong,... en nu Farcas juich ik alleen maar toe.


Daarnaast zijn Casseira en Sanchez al binnen en wordt er ruimte gemaakt in het salaris huis. De transfermarkt is nog 2 maanden open,...
1 0
AJAXZZZ
Fijn om naar deze man te luisteren.

https://youtu.be/y7gMrAtMPwg
0 -1
eros
Op zoek naar een '6',.... is die er niet gaan we met een '10' spelen.
Z'n voorkeur ligt gelukkig dus bij het spelen met een '6'.
Bazoer op '6' is in mijn ogen de perfecte kandidaat met van Beek achter hem.
0 -1
oudzuid2
net 16 geworden, valt nog weinig over te zeggen. blijf het goed vinden dat doen.
0 -1
fanvooraltijd
genoeg jong talent, nu de brood nodige ervaring.!! of gaat het weer net als afgelopen jaren.
2 -16
ConstantijnAjax
Ik snap de roep om ervaring, maar dat staat helemaal los van de jeugdopleiding !
Er schuiven weer spelers op in de opleiding, er gaan spelers weg die of niet goed genoeg zijn of weggekocht worden door bijvb uit Engeland. Dus elk talent met veel belofte is natuurlijk welkom en is voor mij een positief bericht om te lezen !
Ik heb veel artikels gelezen over deze jongen, en als ik dat allemaal mag geloven heeft Ajax echt een grote slag geslagen..

Dus omdat Ajax ervaring nodig heeft, moeten we niet blij zijn met een talent voor de opleiding.. Opleiding en de eerste selectie moet je niet met elkaar verwarren !
Ja we hebben ervaring nodig, en ja ondertussen moet Ajax scherp blijven voor top talent die we kunnen halen !

We hebben even geduld nodig, Overmars is achter de schermen bezig, druk bezig dat is me wel duidelijk. Net als met dit talent, en net als met de Colombianen heeft Ajax het lang stil gehouden en werd het pas herkenbaar toen ze dicht bij een transfer waren. Dat zou nu ook kunnen zijn dat we bijvb morgen een naam te lezen krijgen waar wij alle niet aan hadden gedacht. Heb geduld !
16 -2
Jan Doedel
Duarte had toen ook helemaal niemand aan gedacht hihi. Je hebt gelijk........in principe. Maar ieder jaar dezelfde mooie beloftes. Ik geloof het pas als ik het zie.
0 -5
deMeester
Mooi, alle talenten naar Ajax! Verlenging ook goede zaak. Nu nog met Tete om de tafel want dat is ook een absolute kanjer die ik graag nog heel lang bij Ajax wil zien!
1 -1
Professor
Aah weer een talent maar zou toch fijn zijn als ze zich nu even druk zouden maken over de A selectie. Moet nog een buitenspeler komen en mocht Milik weggaan dan nog een spits. Cassierra is in principe gehaald als 2e spits. Achterin zit het wel goed en Sanchez is echt een versterking. Alleen vind ik dat op het middenveld er nog een wijziging moet komen Klaassen, Gudelj , Bazoer er is te weinig creativiteit. Of je haalt een middenvelder met meerwaarde of je zet er een van de talenten neer. Ik zou kiezen voor Frenkie de Jong. Ik weet het gedurft.
1 -6
deMeester
Met een extra buitenspeler ben ik het wel eens, het middenveld is echter druk genoeg bezet. We hebben ook Sinkgraven nog, van de Beek allemaal creatievelingen. Aankopen zijn daar niet gewenst.
0 -1
Aaajaxman
Waarom halen we niet Luydens van Sparta??
0 -6
ST
Overmars koopt Sinkgraven voor 8 miljoen en verkoopt Andersen voor 1,5 miljoen. Dat is toch niet te verzinnen?
2 -14
Bky
Sinkgraven is teveel voor betaald, maar die zijn totaal niet te vergelijken.

Sinkgraven had een langdurig contract, was 18 en had al een 27 basisplaatsen gehad bij Heerenveen en 11 invalbeurten bij Heerenveen.

Andersen had nog een contract voor één jaar, is 21 en wordt over 2 maand 22. Kon zelfs niet imponeren bij Willem II en heeft nauwelijks rendement.

Nee, SCHANDELIJK INDERDAAD!!!!!!
10 -2
TimAFCA
Goede weerlegging.
0 -1
El-Dorado
imponeren bij WIllem 2 dit seizoen kan toch ook niet, wel ff reeel blijven!
2 -3
Ajacied1978
Goh, jij was als hardste aan het roepen om Sinkgraven, heb je toen alleen maar horen juichen om zijn komst. Geen regel heb je gespendeerd over het bedrag wat er toen betaald is. Wat vreselijk hypocriet om nu zo verontwaardigt te doen. Gadverdamme wat misselijkmakend.
4 -3
Flerenc
Andersen is dan ook voor 1,5 miljoen gekocht
0 -1
Aianteia
Ajax is echt op de Colombiaanse toer. Eerst Cassierra en Sanchez en nu FARCas
7 -12
ST
Haha scherp
4 -8
widmfan7
Waar blijven de 3 kanonnen? Of bedoelt Verweij daarmee 2 onbekende Colombianen en een Roemeen van 16?
9 -18
ajaxminimax
Er is nooit gesproken over 3 kanonnen. Het waren er 2. En ja voor jou waren het 2 onbekende colombianen, maar dat wil niet zeggen dat het waardeloze aankopen zijn. En zeker niet die verdediger, daar is iedereen heel positief over en daarmee is ajax ook flink wat clubs te snel af waar onder barcelona. Maar ik wordt er een beetje moe van, bij elk topic op ajaxshowtime gaat het over die kanonnen. Dan denk ik ga naar een vestingdorpje en je kan echte kanonnen zien. Tuurlijk is het door overmars geroepen en dat was gewoon weer onzin, maar dat hoeft nou niet elke keer aangehaald te worden.
3 -2
Santiago
Je doet net alsof die roemeen voor het eerste elftal is...Overdrijf eens niet.
1 -2
JPC40
vergeet dat idee gebeurt niet, Bosz gaat met Zivkovic Milik Cerny verder.
0 -1
Bky
Hoe moeilijk is lezen? Waar haal jij in hemelsnaam 3 kanonnen vandaan?
6 -4
Koenniiee
Wanneer komen de 3 kanonnen?
0 -1
Bky
Morgen!
2 -1
AsAjax
Het waren er 2 en die zijn al gekocht.
0 -2
Koenniiee
Weet ik ASAjax, ik was sarcastisch. Bky zegt dit iedere dag als er weer mensen roepen om drie kanonnen. En dat vind ik wel grappig om te lezen. Vandaar dat ik reagerde!
0 -1
Ajacied1978
Je leven laten afhangen van de woorden van een journalist, hoe zielig.
9 -4
sdds
Zie nu pas net dat liefering de tegenstander van Ajax de amateur tak van rbs is spelen eerste divisie ojeeee :-)
0 -2
Zionist
de Ajax ziekte.....talenten halen die je eigenlijk zelf hoort op te leiden. Talenten van deze leeftijd krijgen een paar jaar om te rijpen. Geschikt of niet....
3 -19
mvdk
Tja, als dit de nieuwe Chivu wordt mag Ajax z'n handjes dichtknijpen.

Sowieso is het eigenlijk onzin wat je zegt. Natuurlijk moet je zelf opleiden (Veltman, Tete, Dijks, Vertonghen, Alderweirerd ahum), maar als je een parel tegenkomt, moet je die gewoon oppikken. Je zou ongelooflijk stom zijn als je die laat lopen.
0 -1
wolterx
Zijn voorkeurspositie schijnt RCV te zijn, daar speelt hij ook basis bij Roemenie u16
1 -1
wolterx
Wat ook leuk is, de keeper van dat team is hier al op stage geweest Rus heet de beste jongen, benieuwd hoe het daarmee zit.
1 -1
Melvin01
Ajax had serieuze interesse in hem. Dacht dat Ajax hem ondertussen al wel had binnengehaald. Hopelijk Soon
0 -1
mvdk
De nieuwe Lobont. Niks meer van gehoord...
0 -1
BennJii020
de nieuwe Chivu? :)
2 0
JCr14
Overmars on fire, PSV is terrified. Overmars on fire Feyenoord is terrified. He will score players, he will just score more and more.
4 -8
Hillie99
Hahaha
1 -1
Yoyoyoyo
Denk dat PSV en Fey bas bang worden als men volwassen spelers gaat halen. Denk niet dat ze wakker liggen van -weer- een kindje.
3 -4
ajaxminimax
Jij hebt ook altijd commentaar. Een voetbalclub bestaat niet alleen uit een eerste elftal. Als die roemeen over een paar jaar een fantastische verdediger blijkt dan roep je weer wat een geweldige aankoop. En neem van mij aan ook feyenoord en psv koopt wel talenten uit het buitenland.
2 -2
JCr14
Was sarcastisch.
0 -4
Maxwell_5
Op voorspraak van Ogararu? Of Anastasiou? ;)
0 -2
Ajacied1978
De laatste is een Griek geloof ik.
0 -1
flasher93
deze is ook gehaald uit Griekenland.
1 -1
Ajacied1978
Aha, dat stond oorspronkelijk niet in de tekst. Dank je.
0 -1
flasher93
Is weinig over te vinden. Alleen dat het een verdediger is en dat hij bij Arsenal stage heeft gelopen.
1 -1
Mikes
Komt over van soccer school greece, dit is een jeugdacademie van arsenal in Griekenland. Verder is er weinig bekend over deze speler, is dus afwachten op meer informatie en we zullen het volgend jaar wel gaan zien.
2 0
flasher93
Zal wel in de B's beginnen
0 0
insectenverdelg
kanon
6 -2
Toekomst1900
Kan niet veel over hem vinden tot nu toe. Lijkt er wel op dat hij bij Arsenal stage heeft gelopen.. Verdediger overigens! Meer weet ik niet.
0 -1
flasher93
ah je was me voor. Meer is er idd niet echt te vinden.
0 -1
Toekomst1900
Heeft wel al een wedstrijd gespeeld voor Ajax. Tegen Volendam zo te zien. Op zijn Instagram account staat er een foto van!
0 -1
wolterx
Hij ging van Oradea Star naar de Arsenal Academy in Griekenland, komt uit voor de Roemeense jeugdelftallen waar hij aanvoerder van de u16 is.
1 -1
Ajacied1978
Gezeik om kanonnen in 3,2,1.....
26 -3
Redrum
Weer een kanon erbij! Marcie's on fire, the RvC is terrified!
6 -1
TinussOptioneel
Hahaha
1 -1