Anderlecht schakelt Ajax uit in FC

SJvanveen, 28-03-2016 om 11:10, 21637 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft niet de finale van de Future Cup behaald. Anderlecht scoorde twee keer voor rust en dat bleek uiteindelijk ook de eindstand: 0-2. 

Ajax begon prima aan het duel, maar Anderlecht kwam op voorsprong in de eerste halve finale van de Future Cup. Een vrije trap van Tresor ging langs alles en iedereen en Bornauw kon simpel binnentikken. De Amsterdammers kregen na de achterstand zeker kansen op een goal. Antonucci was namelijk dichtbij met een afstandspoging die naast ging en een voorzet die op de lat belandde. Het waren echter de Belgen die de 0-2 maakten.

Corryn kreeg de bal op randje zestien, hij had vrij baan en schoot van randje zestien prima binnen. Ajax was slordig in de eerste fase van het balbezit, waar vooral Lars Kramer ongelukkig speelde als rechtsback. De tweede helft ging Ajax alles of niets spelen. Spits Martijn Kaars kwam erbij en ook Jasper Ter Heide mocht minuten maken. Kramer en Sven Botman, die tegen Arsenal, Ajax nog naar de halve finale kopte, gingen eruit.

Met drie achterop probeerde de Amsterdamse club volle bak te gaan. Het kreeg ook kansjes, maar Mile Svilar was een sta-in-de-weg. Ajax kwam niet tot scoren en dus behalen de talenten voor het eerst niet de finale van de Future Cup. Anderlecht kan de titel prolongeren. Arsenal of FC Barcelona is de tegenstander.

Opstelling Ajax: 
Bouman; Kramer (Ter Heide), Hoogenhout, Bakker, Botman (Kaars); Lang, Ekkelenkamp, Castillo; Nunnely (Owusu), Redan (Lopez) en Antonucci (El Azrak).

Wissels Ajax: 
Te Duits, Ter Heide, Van der Linde, El Azrak, Owusu, Kaars, Lopez. 

Opstelling Anderlecht: 

Wissels Anderlecht: 
-

Doelpunten: 
12' Bornauw (0-1)
23' Corryn (0-2)

Bijzonderheden: 
Gele kaart Kramer (Ajax)

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
KRD89
Vertrek van Jonk nu al zichtbaar?
0 0
skinny hein
waarom iedereen hier zo spastisch doet omdat we van Anderlecht en Barca verliezen met de b1...de wereld vergaat niet.Alsof die niks voorstellen.Alsof Ajax zelf ook iets presteert in EU.Volgend jaar ander verhaal.De a1 halve finale YL prima toch.Je hebt het hier over jochies van 16 in een k.o. toernooitje.Big deal.De gehele toekomst hangt niet van deze wedstrijdjes af.
0 0
Pey
In de halve finale speelt Ajax met 5 spelers die nog voor een jaar jonger mogen spelen. Bij Anderlecht loopt er volgens mij maar een van de U16. Ik weet niet hoe dit bij de andere teams zit. Daarnaast mis je de beste je je beste spelers door interlandverplichtingen. Dan mag je toch niet verwachten dat je iedereen naar huis speelt, want je staat niet tegen Janneke en Mieke te voetballen. Ok er ging veel fout, maar in iedere linie een sterkhouder erbij maakt veel uit. Trouwens de verdedigers van de U16 zijn beter dan de U17 spelers.
2 -2
EVH
Dus je bent niet van mening dat Anderlecht ons inmiddels is voorbij gestreefd??
2 0
Pey
Idd dat ben ik van mening. Je speelt toch met een half elftal van een jaar jonger zoals ik al zei. Heb hetzelfde Anderlecht aan het begin van het seizoen tegen PSV B1 gezien. Ook PSV vond ik beter. De Belgen tonen wel meer karakter dan hier in Nederland. In Belgie wordt meer in de breedte gekeken heb ik het gevoel, terwijl in Nederland meer tijd in de "toppers" wordt gestoken.
0 0
carel romijn
Zeer matig voetbal ook een matige keeper
2 0
rdewaart
Al met al die geweldige jeugdopleiding waaruit het eerste elftal gevoed moet worden moeten we maar vergeten. Steken er nergens echt boven uit
1 0
KlasseLasse
beste opleiding maar nooit prijzen pakken
1 -1
wolterx
Over welke heb je het dan want we zijn mede-recordhouder van dit toernooi..
0 0
Ricoo
Heb toch wel mijn vraagtekens gekregen bij dit team. Opbouwend matig, zeker onder druk, en in creatief opzicht ben ik alleen en nog steeds onder de indruk van Che Nunnely. Baseer ik dan op wedstrijden tegen clubs met goed bekendstaande jeugdopleidingen.
1 -1
cruijff14
wtf? zenden ze het niet uit..
0 0
grunnjood
is het helemaal niet te zien?
0 0
cruijff14
Geen idee, die vrouw na de wedstreid zei tenminste deze wedstrijd zenden we niet uit, alleen finale nog
0 0
IboAFCA
Ajax - Barcelona, toch nog een leuke wedstrijd voor de boeg!
0 0
Johan1
Ik zie toch weinig van het echte typische Ajaxspel. Wat me opvalt is het gebrek aan beweging zonder de bal. Het positiespel is echt slecht. Dat zie ik ook bij Ajax-1, vaak gaan ze pas bewegen als we balbezit hebben en de bal gespeeld wordt. De man met de bal bepaalt dan de beweging van de man zonder de bal. Volgens mij moet het andersom om nog enige verrassing in het spel te houden.
4 0
PeterVKV
Die hele achterhoede van de B1 lijkt geselecteerd op kracht en zullen wel goed hebben gescoord bij de performance coaches, maar voetballen kunnen ze niet, dus er komt geen goede inspeel pass op de middenvelders en dan kan je goed voetbal dus wel vergeten.

Daarbuiten zijn Ekkelenkamp, Lang en Antonucci wel hele slappe aftreksels van Eiting, vd Beek en Nouri. Dat die Noah Lang dan nog zo naast zijn schoenen loopt is onbegrijpelijk; wat een irritant mannetje en hij deed weinig goed. De beste was dan nog Nunnely alhoewel het rendement op zijn voorzetten veel te laag is. Redan gaat hem wel worden maar de rest van de voorhoede kan je afschrijven. Vooral die Anderson Lopez kan er weinig van.
2 0
Joseph
Het enige positieve dat ik in dit team gezien heb, zijn juist de sterke verdedigers. Die waren veel sneller en sterker dan hun tegenstander, eindelijk verdedigers, een restje van de performance coaches. Standaard situaties alleen zwak en een drama van een keeper, is volgens mij ook niet langer dan 1,70. Voetballend

Het meest schrijnende vind ik wel het spel, het is gewoon een kopie van Ajax 1. Geen enkele intentie om combinatievoetbal te spelen, het is postbodevoetbal. De bal afgeven is taak voldaan en alleen actie als de bal aangespeeld wordt. Middenveld is ook zo statisch als het maar zijn kan, die moeten verdedigers juist helpen, niet tegenwerken met verstoppertje spelen.

Nunnely vond ik ontzettend tegenvallen, geen beweging en liet zich kinderlijk eenvoudig aftroeven door de verdedigers, werd ook terecht gewisseld.
1 0
TheTruth
Denk toch dat Belgie op dit moment toch een betere toekomst heeft dan Nederland.
4 -1
EVH
Mening ben ik ook toegedaan, eerlijk gezegd
0 0
superman0313
Wat vooral opviel was hoe slecht Ajax in balbezit was. Heel slordig en mede daardoor een compleet dramatische opbouw. Dan wordt het lastig om te voetballen. Als je deze lichting vergelijkt met die van de A... flink niveau verschil. Zag alleen bij Antonucci leuke dingen, maar was te wisselvallig dit toernooi.
2 -1
Freddy Al
Mee eens,spelers te veel bezig met eigen ding doen,spel zonder bal vond ik dramatisch.
Weinig tot geen beweging waardoor er te weinig afspeelmogelijkheden ontstonden.
Het snel inpassen van medespelers duurde te lang en mistte ook de juiste richting.
Technische vaardigheid is gemiddeld vrij aardig,het spelen als team blijkt een moeilijke zaak.
1 0
altijdwelwat
Vond Antonucci juist enorm vertragend voetballen, constant maar onnodig lopen met de bal, ontelbaar keren balverlies. Voor mij juist één van de grootste tegenvallers.
0 -2
AjaxPassion
Is balvast en creatief, de meesten andere was niet veel meer dan lange halen en ren je rot voetbal. Antonucci was een van de weinige (samen met JFC) die nog fatsoenlijke aanvallen probeerden op te zetten.
1 0
CHRISSSSZ
Eens..
0 0
wolterx
Naja, je kan niet altijd de finale halen (1ste keer in 6 edities )
het spel viel erg tegen, van allebei de ploegen. Had dit wel eens willen zien op volle sterkte, misschien hadden ze dan de finale wel gehaald. Deze B1 is niet zo slecht als mensen het willen laten lijken, doen het in de competitie heel erg goed, de beste spelers maken al minuten in de A en de grootste talenten zijn al doorgeschoven naar dit team. Het probleem hier is dat de ondergrens vreselijk laag ligt en er veel teveel middelmaat rondloopt. Volgend jaar beter al zie ik dat heel erg somber in, als het vanuit de B2 moet komen heb je een probleem. De C1 en vooral de C2 zijn dan wel weer enorm sterke teams, hopelijk volgend jaar een aantal spelers van buitenaf die als stage meespelen, vond het jammer dat ze dat dit jaar niet deden.
0 0
Ratatouille
https://www.facebook.com/Ajax-U14-seizoen-2015-2016-267486546779569/?ref=hl#
0 0
J00DT0TMIJND00D
Wat een lichting he niet normaal. Was je er trouwens bij?
0 0
Ratatouille
Ik was er bij idd.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Waren Naci en Sontje weer trefzeker?
0 0
Ratatouille
Die waren idd trefzeker. Nana Kasanwirjo scoorde liefst 6x,allen penalty's.
0 0
wolterx
Kan geen links openen met me mobiel, zou u misschien iets van uitleg over de link willen geven?
0 0
J00DT0TMIJND00D
Marc Overmars toernooi in Epe gewonnen, teams als Anderlecht, Bayer Leverkusen, Hannover, Malmö etc deden mee. In de finale Anderlecht verslagen.
0 0
wolterx
Ah, de C2 was dat toch? Bedankt voor de uitleg.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Jep.
0 0
wolterx
Enig idee hoe de jongens het deden, in de competitie gaat het vaak te gemakkelijk lijkt het. Met Naci die gewoon zo vreselijk goed is.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Ik heb eerlijk gezegd geen idee, maar het zou me niets verbazen als hij één van de beste was van het toernooi. Gaan we hopelijk nog veel plezier aan beleven ;)
0 0
Ratatouille
De jongens begonnen moeizaam aan het toernooi. 2-1 verlies tegen het zeer sterke RSC Anderlecht. 1-1 tegen Malmö FF. 8-0 winst tegen sv Epe U15. 4-1 winst op Vitesse. Zondagochtend wederom tegen Malmö FF, 3-0 winst. Vervolgens tegen Hannover 96, 2-0 winst, de finale wederom tegen RSC Anderlecht. 1-1 eindstand. Penalty's gewonnen. De Belgen schoten 1x op de paal, Ajax keeper stopte 1x en Ajax miste 1x.
0 0
wolterx
Wie waren de uitblinkers op het toernooi, toch jammer dat er nooit veel nieuws rond de lagere teams is.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Vond het ook erg jammer dat er geen samenvatting van Ajax C2 - PSV C2 6-0 op YouTube is gekomen.
0 0
wolterx
Met rust 1-0, Naci valt in en 6-0. Toeval? Haha.
0 0
J00DT0TMIJND00D
Haha idd, die jongen neemt met zijn 12 jaar gewoon al het team op sleeptouw.
0 0
AjaxPassion
Had dit toernooi graag Meeuwese of Ruijgrok aan het werk gezien als keeper. Die Ruijgrok kon me wel bekoren tegen Feyenoord en Meeuwese schijnt ook een aardige keeper te zijn. Die Bouman was iig helemaal niks. Plomper een afgevallen keeper bij AZ dacht ik? en heeft die te Duits mogen keepen?
0 -1
vak114
Plomper is gewoon selectie vulling,moest weg bij Az.
Bouman is er wel lang uitgeweest door blessure,maakte geen beste indruk samen met die flut verdediging.
0 0
picobello
Matige wedstrijd van beide teams. Ter verdediging kun je stellen dat het met de wind zeer lastig voetballen is.
Eerste doelpunt uit een (onterechte) vrij trap. Doelman zeer zwak.
AJAX met een beetje pech met afstandsschoten.
Tweede helft Anderlecht puur verdedigend. Logisch gezien hun voorsprong. AJAX buiten de vrije kopkans van Lang niet veel gecreëerd. Al met al teleurstellend. Toch zie ik (niet op basis van deze wedstrijd) in Nunnely, Lang en Antonucci spelers met potentie. Naast Bakboord, Kluivert en de Ligt een leeftijdsgroep waar toch 6 spelers inzitten die mogelijk toekomst hebben bij AJAX. Je hebt nu eenmaal nooit een lichting waarvan 11 spelers AJAX 1 potentie hebben.
Los van dit alles heb je altijd lichtingen die meer talent herbergen dan andere lichtingen.
Kortom, ik zie de toekomst niet zo duister in als anderen.
0 -1
FlyingDutchMan
Wel leuke presentatrice, nabeschouwing is het hoogtepunt van de ochtend.
1 0
NouriVandeBeek
Patrick Ladru mag wel wat creativiteit voor deze lichting halen. De verdediging was matig al zie ik daar nog wel potentie. Zeker in Bakker en Botman als die centraal mag spelen. Ekkelenkamp is ook van origine een CV en dan heb je nog De Ligt en Bakboord + Pascal Struijk
0 -1
JohnDylan
Creativiteit heeft deze lichting met Nunnely, Lang, Antonucci, El Azrak en Kluivert genoeg. De verdediging is de zwakte van deze B1 maar met Bakboord en De Ligt erbij is dat al voor een groot deel opgelost.
0 -1
AjaxPassion
Heb weinig creativiteit gezien en ze zijn, op Kluivert na, allemaal in actie gekomen vandaag. Vond alleen Antonucci en in mindere mate JFC nog iets van creativiteit laten zien en een aanval proberen op te zetten. Creativiteit in NL is leuk, maar als je jezelf tussen twee lichtingen al niet meer kunt onderscheiden, dan wordt het bij de Senioren natuurlijk een lastig verhaal.
0 0
superman0313
Vind persoonlijk Hoogenhout de meest talentvolle verdediger aan Ajax zijde, dit toernooi. Wordt vast ook niet voor niks als enige opgeroepen voor nationale jeugdelftallen.
1 -3
JohnDylan
Hoogenhout is opbouwend veel te slecht om een kans te maken bij Ajax te slagen. Van de spelers die op de Future Cup hebben gespeeld zijn alleen Botman (eerstejaars B-junior) en Ekkelenkamp (die op het middenveld speelde) redelijk talentvolle verdedigers.
0 0
superman0313
Ben ik met je eens, maar daar kan aan gewerkt worden. Zie hem ook niet als toptalent, maar als meest talentvol van de gasten die nu in de verdediging speelde. Verdediger zijn begint bij goed verdedigen, positioneel goed staan, verdedigende situaties goed inschatten, duels winnen en zien wanneer je moet doordekken. Op basis van wat ik dit toernooi heb gezien dicht ik hem daarom het meeste talent toe. Voetballend/opbouwend vond ik ze allemaal beroerd eerlijk gezegd.
0 0
MatthijsDeLigt
Ik denk dat Barca 1e wordt en Ajax 4e, 14!
2 0
BlueDuke
Wat ik niet snap is dat we zo veel performance coaches hadden afgelopen jaren, zie wel veel snelheid voor grote postures, maar geen bewegelijkheid. Die aanvalles kappen en draaien en onze verdediging is ze gelijk kwijt.
Wat ook opvalt is dat Noa Lang alleen maar aan het zeiken is. Snap best dat je, je ergert in zo een slecht team, maar dit is niet de manier om het te verbeteren.
0 0
AjaxPassion
Is selectiebeleid. Die schijnt in de middenbouw dramatisch te zijn geweest. En zoals Johan al zei van een 6je kun je geen 9 maken.
0 0
altijdwelwat
Als je zelf gevoetbald hebt dan snap je de frustratie van Noa Lang toch wel ! Is toch om helemaal gek van te worden , die jongen verheugd zich enorm op zo een toernooi en dan moet je met deze ploeg aan de slag. Een bal in de voeten is al teveel gevraagd, voor al die Anderlecht lovers , is ook gewoon een matige ploeg. Verschil is een betere keeper en verdediging...
0 0
BlueDuke
Ik snap zijn frustratie wel, maar ik mag hopen op een beetje meer van een speler van Ajax. Als hij net als de rest was zouden een hoop jongens bij Ajax kunnen voetballen. Talent is er genoeg, Ajax zoekt jongens met Talent, voetbal intelligentie en mentaliteit. Tenminste dat hoop ik dan.
0 0
Tinus
Tegenwoordig vraag ik me dat af, aangezien noa lang en kluivert nog niet eens een contract hebben gekregen. De talenten worden van alle kanten bij de Nederlandse clubs weggehaald en dan bied je je grootste talenten geen contract aan. Schiet mij maar lek.
0 0
AjaxPassion
Net of hij zelf zo'n geweldig toernooi heeft gespeeld.
0 0
NouriVandeBeek
Die nummer 3 van Anderlecht is wel een slechte uitvoering van de Ligt. Alleen maar ballen wegtrappen. Hij heeft geen 1 fatsoenlijke bal vooruit gegeven.
2 0
FlyingDutchMan
Wel realistisch die Peereboom, dat dan weer wel!
0 0
Freddy Al
Een prutsend Ajax.
Te veel spelers zijn bezig met trucjes en leuke dingen doen die niets toevoegen.
Vaak wordt een bal aangenomen en draait een speler de drukte in.Lange passes te laat en niet op maat .Weinig gogme weinig anticiperen op ruimtes die ontstaan.
2 0
FlyingDutchMan
Meedoen is belangrijker dan winnen is het nieuwe motto van het TH!
4 -2
picobello
Van het nieuwe TH of het TH met Jonk. Of denk je dat het teleurstellend presteren door het vertrek van Jonk komt? Zou wel heel snel te zien zijn, vind je niet?
0 -1
AjaxPassion
Van het nieuwe TH, of valt het jou niet op dat de speelwijze is veranderd?
1 0
BRAMHOUTEN
Bedankt voor je bijdrage
1 -1
FlyingDutchMan
Jij bent ook zo'n serieuze zuurpruim he, als je wat meer op deze site zou komen zou je de ondertoon begrijpen..
1 -1
NouriVandeBeek
Wat een negatieve ploeg dat Anderlecht.
0 0
FlyingDutchMan
De Loze ofzo iets ook een leuk spelertje bij de Belgen.
0 0
Duif63
Wat een overschatte speler is die Nunnely zeg. Die komt er nooit.
0 0
RyanBabel
Wat een slecht team man. Beter kopen ze nog wat spelers voor de a/b
4 0
ajaxminimax
Ja we kunnen niet altijd de finale halen. En wij moeten niet vergeten dat je bakboord, de ligt en kluivert heel erg mist nu. Dat scheelt toch een boel. Verder is het jammer dat er jongens zijn die niet hun normale niveau halen
1 -7
BlueDuke
Drie spelers hadden het een beetje kunnen verbloemen, maar zo veel verschil kunnen ze nooit hebben
0 0
Ajaxnicky1996
Wat een klote toernooi dit jaar...
3 0
FlyingDutchMan
Kut voorzet Castillo..
1 0
jphendriksen
Dit team mist wel echt kwaliteit
5 0
SjaakieSwart
De verdediging is drama, maar de meest tegenvallende en waardeloze speler van dit toernooi is toch echt die Noa Lang. Wat is die slecht zeg...
2 -3
altijdwelwat
Pffff dan snap je er echt helemaal niks van , is de enige speler die effectief probeert te voetballen. De rest is of blind aan het rennen of passt de bal in de voeten van een tegenstander.
0 -1
SjaakieSwart
Als iemand blind aan het rennen is of verkeerde passes geeft is het Lang wel...
0 0
RH1900
Anderlecht nogal gelukkig in de counter. Ik snap niet waarom Peereboom Antonucci naar de kant haalt, enige die wat creëert.
1 0
paulis
serieuze vraag;

hoe kan het dat heel Amsterdam vol zit met Marokkanen en dat ze in de Ajax opleiding slechts sporadisch aanwezig zijn?

- heeft het te maken met ideale schoonzoon selectie beleid?
- willen ze niet bij Ajax spelen vanwege Joodse associatie?
- is er gewoon weinig talent?
4 -4
jaribombari
Te weinig kwaliteit. Als jij denkt dat het is vanwege Joodse associatie dan leef je nog ergens in 1907.
0 -2
paulis
Ten eerste is het een vraag en geen mening

Ten tweede is het misschien niet zo'n gekke gedachte gezien het feit dat joden / Israël doorgaans niet heel populair zijn onder marokaanse jongeren
0 0
jaripettersson
10% van de Amsterdammers is Marokkaan. De jeugdopleiding beperkt zich daarbij niet louter tot Amsterdam. Er zitten dus verhoudingsgewijs vrij veel Marokkanen in de opleiding, en dat is logisch. De voetbalpleintjes bevinden zich, als vanouds, in de armere arbeiderswijken. Dat zijn hier in de omgeving geen, wat jij noemt, ideale schoonzoonwijken. En de Joodse associatie, serieus??
4 -1
wolterx
Ik zou het niet weten maar talent zit er meestal wel genoeg, als je naar Brussel gaat voor Anderlecht heb je datzelfde en bij Anderlecht in de jeugd lopen er heel erg veel spelers met een dubbele nationaliteit rond die meestal ook nog geweldig kunnen voetballen. Vorig jaar was Ademoglu nog de smaakmaker, 2 nationaliteiten. Antonucci bij ons dubbele nationaliteit, Svilar en ga zo maar door. Ook bij ons met Nouri, Bazoer, El-Ghazi, Tete en Riedewald zie je toch dat die spelers iets extra's kunnen brengen.
1 -1
dannyberg
denk dat door de mentaliteit komt die is vaak anders. talent is er opzich wel.
haken ook vaak al vrij snel vroeg af als ze wel een kans krijgen.
1 -1
FlyingDutchMan
Denk dat je wel warm zit, aan het technisch talent zal het niet liggen.
1 0
Cruyffie
Interessante vraag, maar heb geen flauw idee.
1 -1
mcjc
Het gaat wel bergafwaarts met de jeugd sinds Jonk en co weg zijn. Een paar maanden geleden was er een strak beleid en daarna zijn ze hun eigen koers gaan varen.
4 -5
Mark10
Perenboom veel voorzetten geven! Nog geen voorzet gegeven na vijf minuten.
Nu 1 hoge bal en gelijk gevaar
1 -1
dannyberg
vind de 2de helft al een stuk leuer alleen beetje pech nog
0 0
vak114
Keeper Bouman is vast zijn blindegeleidehond en stok vergeten dit tournooi ?
2 -2
SNTR
Nunnely valt echt tegen dit toernooi. Zit al het hele seizoen bij A1 dus daar had ik meer van verwacht. Castillo en Antonucci (bij vlagen) laten als enige iets zien. Lang kan goed voetballen maar is het hele toernooi vooral bezig z'n teamgenoten boos aan te kijken.. De verdediging is helemaal niet best, maar goed 1 topper per linie per lichting moet goed zijn en van deze lichting is dat De Ligt
1 -1
FlyingDutchMan
Valt me ook op dit toernooi hoe vaak Lang boos aan het kijken en zeiken is naar zijn medespelers. Nu valt hier wel wat van te zeggen gezien het vaak drama is.
0 0
Boer
Jongens niet te negatief hier! Als per lichting twee spelers het eerste halen is het geweldig! Dat gaat heus wel lukken. De middelmaat valt alleen wel tegen. Kramer, Bouman, Ekkelkamp zijn niet bijzonder. En Nunnely vind ik niet heel bijzonder.
0 -2
FlyingDutchMan
Bouman schijnt goed te kunnen voetballen, maar dat weet hij dit toernooi aardig te verstoppen.
1 -2
willieovertoom
Ik snap de mensen niet die met droge ogen beweren dat dit een goede lichting is. Noa Lang is een leuke speler, maar hij werd al tijden de hemel in geschreven dat zijn talent van het niveau Nouri is ofzo. Met alle respect: deze jongen is niet exceptioneel.

De verdedigers zijn heel matig. Bakker kan misschien nog wat worden. Op het middenveld vind ik Juan een goede indruk maken.

3 -1
FlyingDutchMan
Goed dat Peereboom nu Bakker linksback zet en Botman centraal. Wat de reden was om dit de eerste helft te wisselen begrijp ik niet, misschien om Anderlecht te verbluffen lol
0 0
Boer
Mooi ploegje dat Anderlecht. Technisch wat vaardiger dan wij. Ik mis dominantie op het middenveld. We gaan nu 3-3-4 spelen. Ben benieuwd.
0 0
CHRISSSSZ
Ik word zo moe van die mensen hier die lopen te oordelen op een paar potjes die een keer op tv zijn.
1 -5
CHRISSSSZ
Ajax speelt geen bijzonder toernooi, maar het is ook niet zo dat we er heel dramatisch over moeten doen, want bijv een Anderlecht vind ik ook alles behalve indruk maken.
0 -2
vak114
Kan je nagaan hoe erbarmerlijk het niveau van dit team is.
2 0
Mark10
Zit echt heel weinig in deze groep hoor
0 -1
jaripettersson
Klopt, weinig. Maar ik ben niet helemaal pessimistisch. Lang, Antonucci, Castillio, Redan en de afwezige internationals zijn toch echt wel talentvol. Hopelijk wordt deze generatie nog wat versterkt
0 0
vak114
Al 4 wedstrijden is het echt een drama,zit niets in dit team.
Vandaag ook tegen Anderlecht niets te vertellen,zowel technisch,tactisch en fysiek speelt Ajax wederom een kansloze wedstrijd.
2 keer van afstand geschoten,helemaal niets kunnen creeren met een fatsoenlijke aanval.
Het valt vies tegen.
2 0
3*stars*3
Wat een matige keep zeg!
2 0
J00DT0TMIJND00D
Achterin staat er ook niemand met de potentie om het eerste te halen. Middenveld en aanval laten het ook niet zien met hun status als toptalent..
0 0
Wijnvoord
zet net de TV aan en Anderlecht maakt de 0-2 schiet zo niet op.
0 0
lauw
Keeper ajax is ook niet best
0 0
J00DT0TMIJND00D
Wat een zooitje weer achterin, 0-2..

Anderlecht heeft ons ook dik ingehaald zeg wat betreft de jeugd.
1 0
AjaxPassion
Ze zijn echt helemaal de weg kwijt bij Ajax.
0 0
Toon meer reacties