Oranje verliest na eerbetoon aan Cruijff

BvdPloeg, 25-03-2016 om 22:45, 15776 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Nederlands elftal heeft vrijdagavond een oefenduel verloren van Frankrijk. In Amsterdam werd het 2-3. Namens Oranje waren Luuk de Jong en Ibrahim Afellay trefzeker. Het duel werd beslist door de Franse nummer veertien Blaise Matuidi.

Tijdens de wedstrijd werd er stilgestaan bij het overlijden van Johan Cruijff. In de veertiende minuut van het duel werd het spel stilgelegd en vond er een staande ovatie plaats in het stadion, ter ere van Cruijff. Het was een indrukwekkend moment in een tot dan toe matte wedstrijd van Nederlandse kant. Destijds stond het namelijk al 0-2, door goals van Antoine Griezmann en Olivier Giroud.

Na de rust kwam Nederland terug in de wedstrijd, toen een handsbal van Luuk de Jong de goal in vloog en goed werd gekeurd. In de slotfase van de wedstrijd maakte invaller Ibrahim Afellay zelfs nog gelijk, waarna hij met zijn handen het getal veertien gebaarde naar de camera's. Kort daarna maakte Blaise Matuidi echter de winnende 2-3 voor Frankrijk. De Fransman droeg rugnummer veertien.

Nederland - Frankrijk 2-3
6' Griezmann
13' Giroud
47' De Jong
86' Afellay
87' Matuidi

Opstelling Nederland: Cillessen; Veltman, Bruma, Van Dijk (46' Afellay), Blind, Willems (78' Van Aanholt); Clasie (46' Depay), Klaassen (76' Wijnaldum), Sneijder (36' Bazoer); Promes, De Jong (81' Janssen).

Opstelling Frankrijk: Mandanda; Jallet, Koscielny, Varane, Evra (46' Digne); Diarra (46' Kanté), Matuidi, Pogba; Payet, Giroud (73' Gignac), Griezmann (46' Martial).

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Arim_
Ik heb de wedstrijd niet gezien, en naar wat ik begreep heb ik niets gemist, maar toen ik de opstelling zag begreep ik meteen waarom we binnen een kwartier al kansloos waren. Wat een drama zeg.
0 0
PetrusKeizer
we zitten gewoon in een fase dat we de echte klassespelers niet hebben. We moeten er maar van uitgaan dat dat niet voor altijd is. Hebben we eerder gehad, zo'n periode met een mindere generatie. Houtman in de spits en zo. Dan kan je wel gaan spelen alsof je Barcelona bent maar dat is met deze selectie nogal suicidaal gedrag.
0 0
DS
Ik had van Veltman een stuk meer verwacht.
Willems valt erg tegen ook al bij pisvee

Promes vond ik niet heel slecht, Memphis is het totaal kwijt.
Huntelaar hoort nu nog in de spits met Janssen als opvolger.

Als ik blind was zou ik de volgende opstelling maken.

Cillissen
Veltman bruma van dijk Blind
Bazoer Wijnaldum Klaassen
Promes Huntelaar Memphis
0 0
JesusZoonVanGod
Als Dijks weer helemaal fit is, dan is hij de logische man voor op de LB. Willems is helemaal de weg kwijt sinds zijn blessure en Blind is gewoon geen LB, daar mist hij het killer-instinct voor.
0 0
DS
Mee eens zou veel liever dijks zien. Maar als je het moest doen met het spelers materiaal wat hij nu bij heeft.

Anders zou ik kishna en El Ghazi, er nog bij halen als buiten spelers, want Memphis raakt geen pepernoot laatste tijd. Op een enkele wedstrijd na. En verder loopt er erg weinig rond.
0 0
JC-Forever
De dag na zijn dood verkwanselt de angsthaas Blind het gedachtegoed van Cruijff. Hoe durft hij! Stuur hem met pek en veren de Johan Cruijff Arena uit en geef hem een stadionverbod. Hij hoort hier niet thuis.
Genoeg is genoeg. Cruijff moet terug; zijn visie, lef en durf. Weg moeten de lafbekken, de angsthazen die denken dat ze met verdedigende regimes en lafheid een voetbalteam aan het praten krijgen. En ondertussen alles dat JC heeft opgebouwd afbreken alsof het nooit bestaan heeft.
Het is tijd voor revolutie, het is tijd voor Cruijff; nu meer dan ooit!
Ik mis hem nu al meer dan ik voor mogelijk had gehouden. Laten we in godsnaam, in JC's naam alsjeblieft de strijd aangaan tegen deze generatie lafbekken die het Nederlandse voetbal te grabbel gooit.
VIVA LA REVOLUCION, VIVA CRUIJFF !!!
3 -3
Labanda
Jonk,Jongkind,Ling en Jaap de Groot gaan ook weer strijden voor die visie bij Ajax.
2 0
Labanda
Scholletje en pannenkoek moeten gewoon opstappen. Gaat nergens meer over dit.
5-3-2 met de statische luuk de jong voorin en dan een achterhoede waarbij veltman als een soort verkapte middenvelder kwam te spelen? We hebben geluk dat videoland en legoland nog onder ons staan op de ranking maar dat duurt ook niet lang meer.
NL elftal leek de laatse jaren nog ergens op dankzij Robben.
2 0
afca95
Klopt! Alleen we moeten ons druk maken om ons Ajax dat kapot gemaakt wordt door die bobo kliek! Wie zal er nu tegen aan schoppen??
2 0
JanTa
Is het nou echt zo'n schande om van dit Frankrijk te verliezen als je al die namen op het veld ziet staan? Ik vond het wel toepasselijk dat de nr.14 van Frankrijk het winnende doelpunt maakte.
0 0
Yo
Als ik JavaScript uit zet is de lag enz weg maar kan ik niet reageren en likken...
0 0
4xbestevaneurop
De sportscheurkalender die 365 blaadjes telt, en uitgerekend donderdag stond er een uitspraak van Cruijff op.Initialen zijn JC, en van de 365 sterfdagen in het jaar sterft hij 1 dag voor de echte JC...
Mensen die zeggen:Ja maar hij rookte toch en kreeg kanker,eigen schuld... Dus als je een ongeluk krijgt is het ook je eigen schuld, moet je maar geen auto rijden...
1 -2
Yoyoyoyo
Je hoeft niet te roken om longkanker te krijgen.
Net zoals een maagzweer in 90% van de gevallen niet door stress komt.
Of dat een kapotte lever altijd door alcohol misbruik komt.

Mensen die dat niet inzien moet je niet serieus nemen, zijn vaak ook degenen met een niet al te hoog IQ.
1 -3
PetrusKeizer
ik zou n beetje voorzichtig zijn met opmerkingen over andermans IQ.
Hier een deel uit zomaar een onderzoek, 1 vd vele onderzoeken met allemaal dezelfde uitkomst over de relatie roken en longkanker (en andere vormen van kanker). Dit onderzoek toonde aan dat licht of incidenteel roken NIET leidt tot een verlaagd risico op longkanker:

Lung and Other Cancers
In the United States, lung cancer causes 1 of every 3 cancer deaths in men (31%) and ≈1 in 4 cancer deaths among women (27%).44 There is a dose-response relationship for cigarette smoking and lung cancer, with no evidence of a threshold.27 For daily smokers (>20 cigarettes per day), the risk of dying of lung cancer is >23 times higher in men and ≈13 times higher in women than in nonsmokers.1 The risks for light smokers, although lower, are still substantial. Women between the ages of 35 and 49 years who smoke 1 to 4 cigarettes per day have 5 times the risk of developing lung cancer (relative risk, 5.0; 95% CI, 1.8 to 14.0) and men have 3 times the risk (relative risk, 2.8; 95% CI, 0.9 to 8.3) as nonsmokers.28

The risk of low-level smoking is greater among certain ethnic and racial populations. Blacks and Native Hawaiians who smoke ≤10 and between 11 and 20 cigarettes per day are more susceptible to lung cancer than whites, Japanese Americans, and Latinos who smoke the same amount of tobacco.45 When adjusted for sex and duration of smoking, the relative risk of developing lung cancer among blacks and Native Hawaiians is nearly twice that of whites despite consuming the same number of cigarettes.45 Consistent with these data, the incidence of lung cancer has been found to be substantially higher among blacks, Native Hawaiians, and other Pacific Islanders compared with whites in the United States.46

Light smoking also results in an increased risk of gastrointestinal (esophagus, stomach, pancreas) cancers
0 0
kritisch..
90% van de longkanker patiënten zijn rokers... Fact..
0 0
PetrusKeizer
ja. en we moeten niet vergeten dat Johan's besluit om te stoppen met roken ingegeven werd door een ernstig hartfalen met bjina fatale afloop, ten gevolge van zijn jarenlange kettingroken. . Hij heeft toen mazzel gehad....
wat ik me trouwens heb afgevraagd is waarom Johan zelf niets gezegd heft over de relatie roken (ook al was hij al n hele tijd terug gestopt) en longkanker. Of misschien heb ik iets gemist? Johan is juist altijd erg voor het delen van informatie en mensen voorlichten, dus helpen. Dat deed hij namelijk ook toen hij gestopt was met roken na zn bijna fatale hartaanval. Als ik t me goed herinner was zn kransslagader toen ernstig aangetast als gevolg van zn kettingroken.
0 0
JesusZoonVanGod
Vraagje! Weet iemand waar ik hoge resolutie foto's van Johan Cruijff kan vinden? Ik wil graag een foto waar hij de EC I toont vergroten en inlijsten. Ik kan echter geen foto's vinden met de juiste resolutie.
0 0
Yo
Ajax pec Zwolle is al bijna uitverkocht!
0 0
Ajaccus
Bij de snelle 2-3 was Danny Blind vol in beeld en mompelde 'God......mme'. ik had het niet beter kunnen omschrijven.
0 0
Koenniiee
Er zal wel weer kritiek komen dat het anders moet (dat mag), maar ook dit is een van de aspecten dat Barcelona als een van de eersten toonde na de hervormingen van Cruijff en andere beleidsbepalers.

Neem dit; https://www.facebook.com/onsoranje/videos/10153519975482634/. Het allereerste wedstrijdbeeld wat je ziet is minuut 3:29. Ik zie een Frankrijk met de vleugelverdedigers hoog weg zodat ze niet aan de bal komen in fase 1, het zijn tenslotte vaak niet de beste voetballers. Een CVM laat zich uitzakken zodat het 3v2 wordt en je kunt gaan voetballen via het middenveld (!). Dat willenwe toch allemaal? Je ziet de buitenspeler (links en rechts) niet aan de lijn staan maar juist in de half-spaces, dicht bij elkaar en ook één middenvelder in de half-spaces (de gevaarlijkste gebieden op het veld).

Dat Nederland dan niet goed verdedigt is een feit en het druk zetten was helemaal abominabel slecht, klopt. Maar de veldbezetting van de Fransen was gewoon tien zo goed. Het was ook dynamisch versus statisch.

Maar verder gaat het goed, Danny, Marco en Bert. Men had beter twee weken mee kunnen lopen met Cruijff dan jarenlang zo'n nietszeggende KNVB trainerscursus volgen, met die achterhaalde blik op het voetbal. Tactisch doen we niet aan, maar we leren van trainers als Hiddink en Advocaat, die het moesten hebben van vertrouwen geven aan spelers.

De roep om trainers als Rijkaard, Jonk, Cruijff zelf, types Pep, op den duur Ten Hag, etc is waarschijnlijk aan dovemansoren gericht. Maar helaas staat een generatie als Gio en Jaap Stam weer klaar, opgeleid volgens de KNVB principes.
2 -1
3sterren
Jammer genoeg werd ook dit eerbetoon aan Johan Cruijff niet winnend afgesloten...

Tegen Bayern was gênant, maar eigenlijk tegen Frankrijk ook.

In mijn hoofd heb ik beide wedstrijden overgespeeld. We wonnen dik en verdiend. Zelf scoorde ik de winnende goal. Die draag ik op aan de allergrootste voetballer aller tijden, die zowel binnen, als buiten het veld een held was.

Mijnheer Cruijff, ik eer u.
Rust zacht...

Voor altijd fan.
1 -3
blava
Wat een onkunde. Tgen Frankrijk moet je middenveld sterk bezet zijn. Met Clasie Sneijder en Willems stel je drie spelers op die totaal geen loopvermogen hebben. het middenveld werd dan ook overlopen in het begin. Nadat Bazoer erin kwam ging het iets beter lopen. Ik ga voorlopig niet meer naar het Ned XI kijken, zonde van mijn geld.

Les 1 voor Blind: stel middenvelders op die het kunnen belopen. Clasie en Sneijder hebben de dynamiek niet (meer). Sneijder en Clasie leken wel oude mannen. Het is beter om met een 4-mans middenveld te spelen met Klaassen als meest vooruitgeschoven pion, samen met Bazoer, Propper (helaas geblesseerd) en Hendrix of van Ginkel. Jammer van blessures en niet selectie. Een gemiste kans voor Blind.

Les 2 Die van Dijk is compleet omgeschikt voor Oranje. v.d. Hoorn/Veltman zijn beter; Als Tete weer fit is Veltman of v.d. Hoorn RCV. Verder Dijks is veel sneller en heeft meer loopvermogen dan Willems die voetballend misschien beter is maar fysiek (lees snelheid en kracht) tekort komt op international niveau.

Les 3 De Jong faalt volledig in een 2-mans aanval. Liever Promes met Depay en El Ghazi op de bank. Deze aanvallers zijn snel en kunnen dat systeem aan. Robben niet meer selecteren. Toch alleen maar geblesseerd.

Conclusie: het ontbeert het Ned XI aan loopvermogen en kracht. Voetballend heeft het nog wel enig niveau maar zij werden weggeblazen met name in de eerste helft. Het is het resultaat van verkeerde trainingsmethodes en arrogantie.
2 -2
Pimpie
Tijdperk blind is voorbij , o wacht das nooit begonnen.
Wat een gepruts
1 -2
Yoyoyoyo
Trainer die bij Ajax niets heeft gepresteerd, geflankeerd door een assistent die ook bij Ajax niets heeft gepresteerd, bij AZ niet en daarna aangaf niet tegen de druk en verantwoordelijkheid te kunnen.
Zet er een 2e assistent naast die nog niet eens zijn diploma's heeft of enige trainerservaring.
Goede spelers vroeger: ja. Goede trainers: nee.

Wat kan er verkeerd gaan?

Volgende stap: Bergkamp als bondscoach.

Wat kan er verkeerd gaan?

Overmars en Edje als assistenten?
0 -1
3*stars*3
Luis Suarez doet het weer hoor.
Uruguay stond 2-0 achter en terug geknokt naar 2-2, kon alleen niet zien wat er op shirt stond dat hij had gepakt en toonde, grote kans dat het eerbetoon was aan JC.
0 0
BaaszoeRoermond
jammmer mar san wij o ern een week coor cruyffm
0 -4
BaaszoeRoermond
sorey is vrijdaf.
1 -1
Joseph
Van Dijk viel wel ontzettend door de mand, kan totaal geen man uitschakelen, Vd Hoorn zou dat beter doen. Veltman als "middenvelder" in een 5-3-2, dat wist je natuurlijk, sloeg nergens op, had je Bazoer neer kunnen zetten, in 4-4-2 was hij beter.

Op het middenveld was ook Sneijder met Clasie een fout, veel te statisch, je kan niet 2 dirigenten hebben op het middenveld. Helaas viel Sneijder uit, had beter Clasie kunnen zijn, heb je echt niks aan. In de PL leren ze echt niks, waardeloze competitie. Klaassen beter maar stond in de 1e helft te diep, ook al een domme keuze, Hierdoor het middenveld volledig verloren. Bazoer moet net als bij Ajax veel meer leveren, heeft de kwaliteit om het verschil te maken, maar is veel te afwachtend en statisch.

Voorin is het 1 groot drama, Janssen viel alleen aardig in, lijkt mij beter dan Haller als we het dan op Ajax betrekken, maar er loopt niks omheen. Ook Depay is in de PL zwakker geworden. Promes, tsja, dat is het ook niet. Je moet hopen dat Robben voor de kwalificatie fit is, zonder hem is het kansloos.

4-3-3 moet de toekomst zijn en moet je vol op inzetten. Als in een 5-3-2 geen topper voorin loopt, kun je hier nooit mee winnen, heeft alleen zin met Robben.
4 0
MichelAngelo66
Hier zie je dat Blind en van Basten geen idee hebben. Je hebt namelijk volledig gelijk over Veltman, en het middenveld. Geen snuggere keuzes van de heren coaches.

Ik ben bang dat we het er mee moeten doen. Eens te meer gaan we nu Jopie missen. Zijn voortrekkers rol in het voetbal waar wij groot mee zijn geworden is weg. Zijn kritische blik is foetsie. Zijn kennis is niet overgenomen. Want hij was een zeur. Hij was onrealistisch. Hij was niet meer van deze tijd. Aldus de onkundigen, de onwetenden. ik ben bang dat het Nederlandse voetbal nooit meer wordt wat het geweest is. 5-3-2 op de eerste dag na zijn overlijden. Hoe haal je het in je hoofd. Over respect gesproken.....

Ik mis hem nu al.
0 0
AjaciedForLive
hoe speelden ze? kon de westrijd niet kijken.
0 0
Yoyoyoyo
Frankrijk geloofde het wel.
NL maakt 2-2, Frankrijk dacht van "wtf? komop, eventjes gas geven jongens" en een minuutje later was het weer 2-3.

Kortom: als Frankrijk echt gas had gegeven was het een 1-6 geworden of iets in die richting.
Dit NL elftal heeft terecht NIETS op een toernooi te zoeken.
1 0
Theo jan
niet goed
1 0
NouriVandeBeek
Gelukkig hebben we morgen de Future Cup!
0 0
mvdk
Owja! Was het bijna vergeten...
0 0
godenzonensuper
Besef dat we nog geen 6 jaar geleden gewoon in de Wk finale stonden... Onvoorstelbaar als je dan dit zooitje ziet spelen met de heren Blind en van Basten op de bank
1 -2
3*stars*3
Toen was het spel ook niet sprankelend hoor maar Bert had na 2002 (pi-Air), weer een man die jaar van zijn leven had en dat was Sneijder.
Eeuwig zonde dat Robben die bal niet erin schoot en dat Casillas met zijn kleine teen die bal eruit hield maar we hadden toen een sterke ploeg maar kwa spel zeker geen goede ploeg, begrijp je me nog? ;)
0 0
JanTa
Ach te winnende treffer werd wel gemaakt door de nr.14.
1 0
FD_020
Depay heeft echt een soort geestelijke afwijking, hij denkt dat hij Ronaldo is. Moest bijna kotsen van zijn acties. Weltrusten!
4 -2
4xbestevaneurop
Van mij had het 1-4 mogen worden. Swart zei gisteren dat Cruijff altijd lette op ballen voor de man inspelen zodat er snelheid in het spel komt en je eigenlijk elke meter moet pakken die je pakken kan. Als je dan ziet hoe vaak dit matig gedaan werd vandaag. Open schietkans randje 16 van Klaassen, de aanvoerder en nr 10 van Ajax moet 95 van de 100 van dat soort kansen gewoon maken. Willems die bij een achterstand een balletje terug over 2 meter per se met zijn buitenkant moet geven, de mensen worden al half wild als hij een mannetje 25 meter voor de achterlijn passeert. Depay denkt dat hij al 3 keer de CL heeft gewonnen, maar een fatsoenlijke corner nemen als het moet in de slotfase dat kan de nr 7 van United niet. Dat zegt genoeg over de staat van het NL voetbal, er is misschien maar 1 echt toptalent waar de hele top achteraan zit en dat is Bazoer. Wat wachten we al lang op een nieuwe jonge flitsende aanvaller, wie een Nederlandse jonge topaanvaller weet van de afgelopen 5-10 jaar mag het zeggen.Als je er 5 wil noemen kom je al snel uit bij types als elia, bedroevende middelmaat dus.
2 -2
Yoyoyoyo
NL speler: bal aannemen, 5s later, even rondkijken, "aan wie kan ik hem kwijt?"
een goede speler: kijken, actie maken, en voordat ie de bal aanneemt weet ie al wat ie ermee gaat doen.
0 0
JPC40
Ik zit te denken, Marco heeft afscheid genomen, als hoofdtrainer, maar nu zit hij toe te kijken hoe er telkens verloren wordt, hoe ijskoud moet je zijn, om niet de neiging te hebben, om in te grijpen.
0 0
Yoyoyoyo
MVB pakt gewoon zijn geld, vindt het allemaal wel goed zo.
Hij is niet voor niets weggelopen bij AZ als hoofdtrainer.
0 0
JPC40
Dat vraag ik mij af of hij dat wel zo goed vindt, het bloed zou moeten stromen waar het niet gaan kan, maar misschien heb je gelijk dat dit hem allemaal koud laat.
0 0
Lewis Hamilton
Man man dan zit je beelden van Cruijff te kijken en dan zet je vanavond de tv aan, schrikbarend wat een niveau zeg. En Blind lult overal maar een punt aan.

N14 we gaan je vreselijk missen.
2 -2
3*stars*3
Als je beelden zit te kijken van Cruijff en vandaag tv aan gaat zetten met die mindstate, kan je net zo goed tv op zwart laten.

Dat is het zelfde als kijken naar een MSN voorstelling van Barca tegen Eibar en volgende dag kijken naar Top oss tegen Achilles '29' ofzo.

Je moet altijd jezelf kunnen aanpassen en niet vergelijken met andere niveaus want als je neutraal bent, dan sla je 3/4 van de duels van Ajax over...
0 -1
Bobo het Konijn
Vond Janssen sterk invallen, het is zoeken naar een nieuw team zonder alle sterren. Verdediging was zwak maar daar kunnen ook anderen spelen. Zou Janssen erg graag bij Ajax zien.
3 0
grunnjood
Jongens hou eens op met dat achterlijke azijnzeiken! Een verlies was te verwachten, aangezien Frankrijk aantrad met een elftal vol wereldsterren en wij het met veel minder materiaal moesten doen. Dat je dan in de tweede helft als je 4-3-3 gaat spelen nog redelijk voetbal laat zien is alleen maar positief.
3 -2
PeterVKV
Voordeel van deze wedstrijd is dat het 5-3-2 systeem klaar is. Het Nederlands voetbal onwaardig en een grove belediging aan het adres van de de grondlegger van het Nederlandse voetbal die boven deze wedstrijd hing en van daar uit de eerste helft met afgrijzen heeft aangezien. Zo jammer dat Hij niet naar beneden kon komen om Blind en van Basten de les te lezen zoals hij deed met Beenhakker tegen Twente...
2 0
Ajaxnicky1996
Je kan zeggen wat je wil over 5-3-2 maar we zijn er wel derde mee geworden. Ik speel ook graag met 4-3-3 maar dat bijna niemand meer in de wereld. Alleen de absolute top. Ja en wij in Nederland omdat er toch niemand beter is.
0 0
KRD89
Cillissen is echt een beperkte keeper, als niveau beetje omhoog gaat houd die geen enkele bal. Tijd voor Vermeer, straalt veel meer uit dan die loser van een cillisen
2 -10
Aasgier
Gaatie lekker kakkerlak? Enige wat Vermeer uitstraalt is de derde plek.
1 -2
Redrum
Ajax heeft op dit moment 68 punten en 68 goals gemaakt.. Bizar eigenlijk.
9 0
AFC34
Prachtig eigenlijk!
0 0
Yoyoyoyo
herinner me nog dat ze std naar de 100 doelpunten gingen tegen het einde vh seizoen.
0 0
JPC40
dit is de zoveelste verlies voor Danny, dat is niet best.
2 -1
FUBAR
Veltman doet echt niks, lijkt wel of de Boer hem instructies heeft gegeven vooral geen duels aan te gaan ivm blessures.
3 0
PeterVKV
Veltman komt internationaal gewoon tekort. Zorgwekkend voor Ajax. Tete zal de rechtsback van Oranje worden. Maar Veltman is ook centraal niet goed genoeg voor de top. Wel een topper in de eredivisie. Dat zegt genoeg.
3 -2
FUBAR
Onzin. Veltman kan het internationale niveau prima aan over een paar jaar. Jullie schrijven spelers af na een paar slechte wedstrijden. Als het aan figuren als jou lag had Veltman nu bij Heerenveen gespeeld.
1 -2
Yoyoyoyo
24 jaar man.
Hij is al 6 jaar brak.
Misschien, misschien, ooit; kan hij een internationale wedstrijd goed spelen.
Wat je nu ziet is wat je krijgt. Veltman heeft altijd iemand nodig die hem uit de brand helpt.
Met die verdediger ben je er altijd een extra speler kwijt die continu moet omkijken en Veltman uit de brand moet helpen.

Spelers afschrijven na een paar wedstrijden.

Nee, die schrijven we af als ze seizoenen lang brak zijn, en er geen verbetering in zit. Maar intussen wel praten in de pers hoe het allemaal wel zou moeten.

0 0
PeterVKV
Veltman is al 24. Klaar.
1 0
AFC34
De Boer coacht in ieder geval tijdens wedstrijden, toont passie, ambitie en een enorme winnaarsmentaliteit langs de zijkant. Blind vond zn stoel wel lekker zitten geloof ik, zal ook niet onbelangrijk zijn.
0 -1
Yoyoyoyo
De Boer staat te schreeuwen. Om dan vervolgens na -weer- een gruwelijke wedstrijd te zeggen dat het goed gaat, dat er verbetering is en dat de slechtste spelers in het veld goed waren.

Mickey Mouse competitie: leuk.
Maar internationaal wordt Ajax nu uitgelachen.
0 0
vak114
Scholletje, wat een faalhaas is dat zeg.
3 -2
Pedrovic
waarom stapt Veltman uit op die plek als rechtsback. Totaal onnodig
1 0
grunnjood
Veltman is gewoon onwennig als back. Verdedigend is hij op die positie nog niet echt getest tot nu toe.
0 0
Yoyoyoyo
Veltman is geen verdediger. Dekt op 5 meter, let vaak niet op en grijpt amper in. Doet vaak niet meer dan meelopen en evt nog een voetje ervoor te steken.
0 0
vak114
Waar speelt die keeper van Nl ?
Maakt een zeer zwakke indruk.
2 -3
samfromamsterdamxxx
Bij Ajax uit Amsterdam
0 0
insectenverdelg
Als ik Huntelaar was zou ik passen voor Oranje op deze manier.
6 -1
SnakeDoc
Zolang Cillessen ze bij ons maar houd.
1 0
Hugoboss92
4 thuisnederlagen op rij..... Toch triest om te zien
1 0
AjaxLiving
Ik zou de cijfers van de afgelopen paar jaar wel eens willen zien, ik denk dat we nog geen 20% van de wedstrijden in winst om hebben kunnen zetten. Het Nederlands voetbal is op het niveau waar het thuis hoort en het gaat niet meer beter worden.
1 0
AjaxBear
Wat gaat Veltman daar doen?
0 0
Jarl1989
Waarom speelt nl met schoudervullingen?? Ziet er niet uit! Net american football.
0 0
AFC34
Haha, is om de prestaties te bekijken achteraf!
0 0
AjaxBear
Volgens mij hebben ze zo'n meter om.
0 0
De natte dwijl
Jemig Cillessen
1 -1
JordyAjacied
Dan toch wel mooi dat iemand hem maakt met nummer 14.
0 0
vak114
Ff 1minuut gasgeven en hoppa 2-3.
Comedycapers.
0 0
BennJii020
-_-
0 0
Ron75
En dan scoort nr.14 gelijk tegen
0 0
insectenverdelg
Cillessen weer niet goed...
2 -2
JPC40
je wilt in deze omstandigheden niet gaan zeiken , maar zal Gijp gelijk krijgen dat Cillessen niet het niveau haalt die je zou verwachten van hem.
2 -3
godenzonensuper
Cillessen is na het wk 2014 niet beter geworden. Iedereen had verwacht dat hij toen door zou groeien tot een echte topkeeper maar helaas..
1 0
Jarl1989
Geen concurrentie.
0 0
BlueDuke
Cillessen wtf?
0 0
SnakeDoc
Wie wou ook alweer ze toto op 2-4 zetten? Toch niet zo gek gedacht.
1 0
stefanwillem
Frankrijk zet ook 1 keer aan in de 2e helft.
0 0
NouriVandeBeek
Rapid Wien gevoelens...
0 0
Toon meer reacties