El Idrissi gaat eindelijk rentree maken bij A2

BvdPloeg, 11-03-2016 om 09:50, 11217 views, Ajax Showtime |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Adham El Idrissi gaat vrijdagavond voor het eerst sinds maanden weer speelminuten maken voor Ajax. De aanvaller zal van de partij zijn als Ajax A2 het om 17.00 uur opneemt tegen ADO Den Haag A1.

El Idrissi kwam voor het laatst in actie tijdens de finale van de Copa Amsterdam 2015. Daarna raakte hij geblesseerd aan de knie en het herstel duurde lang. Een rentree leek enkele keren in zicht, maar steeds weer moest de datum worden uitgesteld. El Idrissi sloot de afgelopen weken langzaam aan bij de groepstraining en is nu weer fit.

Logischerwijs worden het de eerste speelminuten van het seizoen voor de behendige speler, die na een goed vorig seizoen reeds een contract tekende tot de zomer van 2018. Ajax A2 speelt vrijdagmiddag in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag een competitiewedstrijd. 

Sidoel
Ook een andere speler die er lang uit lag, is op de weg terug. Darren Sidoel trainde deze week voor het eerst weer met de groep en zijn rentree staat ook op korte termijn gepland. Als de verdediger geen reactie meer krijgt, ligt het in de lijn der verwachting dat dit volgend weekend zal gebeuren. Sidoel brak in augustus van 2015 zijn scheenbeen en lag er zodoende ruim zes maanden uit.

Bram van der Ploeg (Twitter: @BvdPloegg | e-mail: B.vanderploeg@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mace0107
Hoe is het met Savastano?
0 0
DeAjacied07
Matig. Traint nog steeds niet mee. Ook niet individueel.
0 0
Milan95
Wat voor knieblessure had hij? Valt me wel op dat er in de Ajax jeugd te vaak spelers erg zwaar geblesseerd raken.
0 0
NouriVandeBeek
Dat is echt top! Ik had veel verwacht van El Idrissi dit jaar. Hopelijk blijft die het laatste deel van het jaar fit en dan volgend jaar Jong Ajax.
0 0
Middenweg401
Hopen dat het goed gaat met El Idrissi en Sidoel en dat ze lijn oppakken van voor de blessure. Zelfde geldt voor Savastano. Blessures kosten een hoop Ajax carriereres: jongens die het heel goed doen, vervolgens op zo'n jonge leeftijd er een jaar uit liggen en nooit meer aanpikken. Zo zonde.
0 0
Robinjo1988
Fischer wordt ook zo'n speler vrees ik..
2 -1
mistermiyagi
Boilesen bv, werd gezien als een mega talent.
er is niks meer van over..
1 0
FlyingDutchMan
Inderdaad, die jaren in de A en Jong beslissen voor een groot gedeelte je carrière. Die 3 jongens waren zo lekker bezig, hopelijk krijgen ze tijd genoeg om hun oude niveau te halen.
0 0