Monsterzege Ajax A2 bij FC Groningen A1

Mr. Ajax, 06-02-2016 om 16:30, 13988 views, AS | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Ajax A2 heeft in de uitwedstrijd bij FC Groningen A1 meer dan het goede voorbeeld gegeven voor het eerste elftal van de Amsterdamse club, dat volgende week op bezoek gaat in de Euroborg. In het hoge noorden wist de ploeg van trainer George Ogararu met liefst 2-7 te winnen van de Groningers.

In de eerste helft liet Ajax A2 direct zien waar het voor gekomen was. Al na twee minuten wist Martijn Kaars uit de rebound te scoren, nadat Zian Flemming de lat had geraakt. Na zo'n twintig minuten spelen was ook Mees de Wit trefzeker, op aangeven van Markus Bay. Flemming wist, op aangeven van De Wit, na bijna een halfuur voor de 0-3 te zorgen en nog voor rust wist maakte De Wit de 0-4.

De tweede helft bood in eerste instantie een stuk minder spektakel, al kwam daar tien minuten voor tijd de nodige verandering in. De Wit zorgde met zijn derde treffer van de middag voor de 1-5, waarna Daniel Bouman binnen een minuut namens FC Groningen tweemaal scoorde. Daarna hield de doelpuntenregen nog niet op, want ook Kaars scoorde nog twee keer, waarna ook hij tot een hattrick wist te komen. Verder was er voor Jorg Ooievaar goed nieuws. Hij maakte na een slepende knieblessure zijn rentree.

Opstelling Ajax: Van Bladeren; Matusiwa, Sandler, Leyder (Zerrouki, 70'), Blöte (Kurban, 59'); Bay, Flemming, Boultam (Benninga, 70'); Mettendaf, Kaars, M. De Wit
Wissels Ajax: Van der Sar, Ooievaar, Kurban, Benninga, Zerrouki

Bijzonderheid:
Ooievaar zit na maanden van revalidatie weer op de bank. Hij had een meniscusoperatie.

Doelpunten:
0-1 02' Martijn Kaars
0-2 23' Mees de Wit
0-3 28' Zian Flemming
0-4 45' Mees de Wit
0-5 83' Mees de Wit
1-5 85' Daniel Bouman
2-5 85' Daniel Bouman
2-6 85' Martijn Kaars
2-7 90' Martijn Kaars

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FlyingDutchMan
Matusiwa hele wedstrijd gespeeld, dat is van de man met contract ook een tijd geleden.
0 0
Ar-AFCA
Het wordt echt tijd om door te selecteren! Leuk zoveel talentjes maar je ziet nu al dat er een aantal te lang blijven hangen.
Spelers als Clement gewoon wegdoen en jongens als Eiting of El Mahdioui lekker bij jong laten spelen met Nouri en de Jong. Voorin hetzelfde verhaal met Dolberg en die houthakker Hendriks.
0 0
Antje
Die "Boer" allang niet meer naar JA gekeken zeker.
0 0
***1900***
3 goals in de 85e minuut? Dat zou ik wel eens terug willen zien haha!
4 0
NouriVandeBeek
Mooie zege weer van de A2. Vorige week ging Sparta A1 er al af met 4-0. Kaarsje is op dreef bij de A2. Hij komt dichter bij Sierhuis
0 0
Boer
Volstrekt zinloos zo'n A2. Deze jongens hadden in de eredivisie moeten spelen en de jongens van A1 bij de beloften in plaats van de middelmaat die nu in Jong Ajax speelt. Maar we willen zo graag kampioen worden met A1 he?
2 -12
Ajaxjeugd12345
Hoe speelt de Wit buiten zijn goals en vast wel weer een assist?
0 0
SP
De Wit speelde een uitstekende wedstrijd. Wordt steeds beter, meer overtuiging en lijkt aan snelheid gewonnen te hebben. Naast zijn 3 goals ook nog 2 assists bij de derde en zevende goal. Ook Leyder, Sandler, Flemming en Bay waren aardig op dreef. Mag je ook van Bay en Leyder verwachten als tweede jaars A-junioren met contract.

0 0
FlyingDutchMan
De Wit heeft pech dat Dekker in de A1 loopt, anders deed hij vaker mee.Vond De Wit bij FutureCup wel aardig.
0 0
Champy
De A1 heeft vrij.

Van Bladeren net terug v blessure en Boultam handelt toch een tempo te langzaam voor de A1.
4 0
District
Horen Boultam en Van Bladeren niet gewoon in de A1 ?
0 -2
NouriVandeBeek
Martijn Kaars vind ik wel wat hebben. Kiki Mettendaf komt in mij ogen toch echt kwaliteit te kort.
1 0
FlyingDutchMan
Snap wat je bedoelt met Kaars, die jongen heeft iets. Kiki valt tot dusver tegen, ook wel pech met zijn blessures. Maar heb ook mijn twijfels.
0 0
FlyingDutchMan
Leuk voor Ooievaar om weer terug te zijn, Leyder in de basis! Jammer dat ajax tv niet in Grunn zit ;)
1 0