[Update IV] 'Galatasaray wil Van Rhijn huren'

BvdPloeg, 07-01-2016 om 08:42, 70637 views, Turkse media |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ricardo van Rhijn lijkt Ajax in de aankomende transferperiode in te kunnen ruilen voor het Turkse Galatasaray, zo meldt De Telegraaf. De rechtsback zou voor drieënhalf jaar bij de Turkse topclub kunnen tekenen, mochten de clubs tot een akkoord gaan komen.

De Turkse club heeft zich reeds gemeld in Amsterdam, zo bevestigde directeur spelerszaken Marc Overmars tegenover De Telegraaf. Ajax zou naar verluidt een bedrag van drie miljoen euro verlangen voor de verdediger.

Door de stormachtige ontwikkeling van Kenny Tete verloor Van Rhijn afgelopen zomer definitief zijn basisplaats in Amsterdam. Het is verder nog niet bekend of Ajax een vervanger wil gaan halen voor Van Rhijn. Met Tete heeft Ajax nog één echte rechtsback in de selectie, al zou Joël Veltman ook op die positie uit de voeten kunnen.

Update - 00:35 uur (27 december)
De Telegraaf laat weten dat Ajax en Galatasaray tot een mondeling akkoord zijn gekomen inzake de transfer van Ricardo van Rhijn. De Turkse topclub betaalt, wanneer Van Rhijn ook persoonlijk akkoord is met CimBom en door de medische keuring komt, twee miljoen euro vast. Door onder andere kampioensbonussen en een eventuele doorverkoop kan dit bedrag nog oplopen tot drieënhalf miljoen euro. 

Ondertussen voeren de zaakwaarnemers van SEG van Van Rhijn nog afrondende gesprekken met Galatasaray over een contract dat de lengte zal gaan hebben van drieënhalf jaar. Volgens De Telegraaf zou er nog een klein verschil zitten tussen vraag en aanbod.

Update II - 07.08 uur (28 december)
Ricardo van Rhijn praat deze week verder met Galatasaray over een transfer naar Turkije, zo meldt De Telegraaf. Na het mondelinge akkoord tussen de clubs over een transfersom van twee miljoen euro vast, wordt er nu met de speler gesproken over de voorwaarden van een 3,5 jaar contract. 'Op korte termijn wordt er een akkoord verwacht.'

Update III - 15.57 uur (3 januari) 
Turkse media komen met het nieuws dat de technisch directeur van Galatasaray binnen een week de nieuwe rechtsback van Cim Bom bekendmaakt. Ricardo van Rhijn staat nog steeds hoog op het lijstje van de Turkse grootmacht. Een andere gegadigde is Martin Cáceres van Juventus. 

Update IV - 08.32 uur (7 januari)
De transfer van Ricardo van Rhijn naar Galatasaray lijkt steeds ingewikkelder te worden. De rechtsback leek hard op weg naar Turkije, maar volgens Turkse media wil 'Gala' de Ajacied nu alleen huren. De Telegraaf schreef eind 2015 al dat de clubs mondeling akkoord waren over een transfer voor 3,5 jaar. 

Wat er wel en niet waar is, blijft dus gissen. Feit is dat Van Rhijn nog steeds rondloopt in een Ajax-shirt. De verdediger traint deze week 'gewoon' met Ajax in het Turkse Belek. Frank de Boer gaf eerder ook al aan dat hij Van Rhijn liever niet kwijt wil. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JPC40
Dat wordt een storm in een glas water ???.
0 0
A Cohen
Inderdaad alleen verkoop, niet verhuren we zitten zelf niet dik in de verdedigers.
0 0
JPC40
rustig afwachten totdat een serieus club langs komt.
0 0
Ajax748
Gewoon alleen verkoop accepteren, geen verhuur...
1 0
Sterretje73
Voel 'm al weer aankomen. We kopen niemand tot vR weg is, de zaak gaat niet door en wij maken het seizoen af met een speler die eigenlijk niet meer wil. Het aloude liedje...
1 -3
BvZ<3FdB
Als Ajax een mondelinge overeenkomst heeft met Gala over een transfer en deze transfer gaat niet door, ligt de schuld niet bij Ajax lijkt me.
0 0
TheTruth
Ajax is geïnteresseerd in de 19-jarige Duitse verdediger Lukas Klostermann van RB Leipzig.

Ajax heeft al contact opgenomen met de belangenbehartigers van Klostermann, weet Goal. De Amsterdammers hopen de multifunctionele verdediger komende zomer over te nemen.

Klostermann maakte in 2014 de overstap van VfL Bochum naar Leipig. Dit seizoen heeft hij onder trainer Ralf Rangnick een basisplaats weten af te dwingen. In vijftien wedstrijden was hij goed voor drie assists.

Door zijn sterke spel werd hij niet alleen opgeroepen voor de nationale ploeg van Duitsland Onder 21, maar geniet hij nu ook interesse van verschillende clubs uit het buitenland. Ajax is concreet voor de rechtsbenige verdediger.

De 1.89 meter lange Klostermann kan in de achterhoede op verschillende posities uit de voeten. Onder Rangnick speelt hij als centrale verdediger, terwijl zijn favoriete positie rechtsback is.

Snelheid is het grootste wapen van Klostermann. Zijn startsnelheid is zelfs beter dan die van wereldrecordhouder Usain Bolt. Toen de Jamaicaan in 2009 een wereldrecord liep, deed hij 3.78 seconden over de eerste 30 meter. Klostermann deed het 0.08 seconden sneller.

Rangnick gaf eind oktober nog hoog op van Klostermann. "Lukas is een zeer getalenteerde speler. Er zijn niet veel spelers die op zijn leeftijd al zo volledig zijn", aldus de trainer in de Duitse media.

Het contract van Klostermann bij Leipzig loopt door tot medio 2018.
0 -1
FlorisK
Bron?
0 0
De natte dwijl
De eerste tip van Veltmate?
0 0
FlorisK
ah, ik zie het al, je hebt een artikel gekopieerd
2 -1
Yoyoyoyo
VERKOPEN. En dan Veltman er gratis bij.
Misschien dat ze daar in trappen.
2 -10
Leo252
Schrijf dan liever maar niets.
3 -1
AFCABart
dan blijft ie toch mooi hier. Kunnen hem als backup goed gebruiken.
0 -2
IamLegend
word ie niet gelukkig van...
0 0
ZeeuwseAjacied
Jammer, gaat voor weinig geld weg en had (zeker onder een andere coach) een enorm sterke concurrent geweest voor Tete.
1 -4
Truus de Bakker
Leg eens uit wat de coach daarmee te maken heeft?
3 0
AjaxPassion
Zijn speelstijl en zijn overdreven hameren op controle. Dit soort backs worden niet naar hun kwaliteiten benut. Zie ook van der Wiel.

Beide verstijfden onder de speelstijl van de Boer en zijn bang om fouten te maken. Kijk naar die safe tikkies terug en de creativiteitsloosheid.
1 -1
ZeeuwseAjacied
FDB kon Rica niet meer motiveren of beter maken, ging eerder achteruit dan vooruit in zijn ontwikkeling en dat ligt echt niet alleen aan hemzelf.
1 -9
Lane 8
Kijk, dit soort ongein krijg je als zelfs zeeuwen zich ajacied mogen noemen... :(
1 0
ZeeuwseAjacied
lol
0 0
TikkieTerugJaap
Kreek is de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding.
0 -1
suske
Lees reacties van Telegraaf Mike verwey en VI Zwartkruis
0 0
Melvin01
Hoe kom je daarbij?
1 0
TikkieTerugJaap
Michel Kreek will succeed Wim Jonk as head of youth development. To be announced this week. [@Ajax1nl]
0 0
JohnDylan
Ongelofelijk, maar jongens we blijven de visie van Cruijff gewoon volgen hoor...
0 -1
Nummer 9
Heb zon gevoel dat Galatasaray overal informeert maar dat ze helemaal niks halen... Ook weer bij Utrecht nu voor Haller.. 2 miljoen geboden.. Niet serieus te nemen natuurlijk..
0 -1
BaaszoeRoermond
Die zijn real life fifa aan het doen.
1 0
Jan Doedel
Tijd voor een (technisch) harttransplantatie!
0 0
Jan Doedel
Ligt het aan mij of is het een beetje dom om een in potentie international voor zo weinig te verpatsen terwijl je dan achter Tete geen back-up meer hebt? Ja ik weet wel dat Frank vindt dat als het ff niet anders kan Schone of Sinkgraven daar ook best kunnen spelen maar dit is echt weer zo'n onnavolgbare actie van het technisch hart..........gelukkig bieden in het verleden gehaalde resultaten geen garantie voor de toekomst :)
1 -3
Sjaakvaak
Niet per se onnavolgbaar. Van Rhijn heeft al een paar wedstrijden in het eerste moeten spelen en iedere keer ging het kut omdat hij gewoon zijn vertrouwen kwijt is. Bij Jong loopt hij ook maar wat aan te modderen en te kloten. Is voor beide partijen het beste dat hij gaat.

In geval van nood kan Veltman op rechtsback.
1 0
Robinjo1988
Van Rhijn of Caceres? Is nogal een verschil. Caceres is 2 klassen beter.
2 -1
Hillie99
Anders, verdedigend beter aanvallend gelijkwaardig.
0 -1
Nummer 9
Ja dus beter
1 0
TotSpurs
Ik hoop dat 'ie het daar goed gaat doen.
1 0
Freddy Al

Gefeliciteerd kerel,maak er wat van
3 0
Johan1
Van Rhijn is geen topper. Dekte altijd op 5 meter afstand, was opbouwend wel beter dan Tete. 2 miljoen vind ik echter weer veel te weinig, want hij heeft meer waarde dan vd Hoorn. Belangrijker is of Ajax nu eindelijk een goede spits weet aan te trekken.
4 -1
JornBazoer
zoals ? Traore ?
2 0
KlasseLasse
sallons@AS : ik ben het volkomen met je eens! het is altijd makkelijk iedereen naar beneden halen! heeft altijd alles gegeven! alsof klaassen wekelijks zijn niveau haalt of el ghazi ook niet hoor!!! hij verdiend een mooi afschijt!!
2 -2
Keizer020
afschijt?
1 -1
KlasseLasse
afscheid sorry he ^^
0 0
mistermiyagi
Dat ziet er net zo best uit, 2 miljoen vast is 2miljoen en nog geen 3.5 miljoen.
0 0
Superprof
mensen zijn vergeten dat hij ons liet winnen van feyenoord in de kuip
0 -5
bramski
Idd maar ook altijd keurig betaald gekregen !!
0 0
TheTruth
En dus?
0 0
johnd
Gemixte gevoelens hierbij, zo vind ik 2 mil veel te weinig.
0 0
3sterren
”De sterkte van je bank bepaalt of je kampioen wordt” luidt toch het gezegde?...
Wat dat betreft is zijn vertrek best een fikse aderlating.
1 -3
Sallons@AS
Ik snap al die negatieve reacties omtrent het vertrek van van Rhijn niet. Hij heeft zich altijd 100% ingezet voor het team, en ja hij heeft mindere wedstrijden gespeeld en ja het lijkt erop dat hij stil staat in zijn ontwikkeling, maar dat wilt niet zeggen dat hij geen respect verdient. Het is een jeugdexponent van de club en verdient een waardig afscheid voor zijn inzet vanaf de jeugd tot aan het eerste.

Wij kunnen ons beter druk maken over wie Tete vervangt bij een eventuele blessure. Het verleden heeft al uitgewezen dat een middenvelder als back geen optie is, en de jeugd staat ook niet bepaald te trappelen. Misschien is Ligeon terughalen een optie voor de rest van het seizoen. Huren natuurlijk ook.
1 0
Flarkow
Ligeon die jongen die als rechtsbuiten gebruikt wordt bij Willem2 bedoel je?
Nee dankje komt veel te kort haalt het niveau nog verder naar beneden!
0 -1
TheTruth
Ajax wil Traore huren van Chelsea, grr, weer zo een jonge speler -.-
0 -3
Eriksen10
Gelukkig kan Schone als back-up voor Tete fungeren
2 -1
Frankeritus
zouden ze niet denken dat ze tete hebben gehaald?
1 0
afca95
Deze jongen is toch geen reet verder gekomen o.l.v de Boer..? Hoe kan het zo zijn dat hij zo ver is afgegleden? Iemand suggesties?
0 -1
TheRiviera
Omdat heel het eerste van Ajax minder is geworden onder FdB dat is helaas gewoon de keiharde realiteit. Sinds FdB aan het roer is word er meer focus gegooid om jongere onervaren spelers met veel potentieel. Daarom heeft Tete een streep voor op van Rhijn en je word niet beter als je je tijd zit te verdoen om de bank bij Ajax.

Elke speler leert meer en word vaak beter als hij concurrentie heeft van een speler die een niveau hoger is dan hem.Maar voor zulke spelers moet Ajax teveel geld uit geven in hun mening.Daarom worden zulke spelers nooit gehaald en kan een speler zoals van Rhijn ook geen ervaring en verbeterings punten op doen door te strijden met die concurrentie.
0 0
afca1985
Off: Mike Verweij ‏@MikeVerweij 22 min22 minuten geleden

Vandaag in @telegraaf de spits waarvoor #Ajax zich bij @ChelseaFC heeft gemeld. Vraag in beraad

Traore dan? Eindelijk eens een echte versterking, ik ben voor
3 0
TheTruth
Nja, weer zo een jongen van 20, gaat wel weer mislukken joh...
0 -1
ViktorFischer007
Traore inderdaad, Ajax wil huren met optie tot koop. Hiddink wil eerst kijken of hij hem nodig heeft. Lijkt me mits er een optie wordt bedwongen een prima huurdeal/aankoop.
2 0
TikkieTerugJaap
Zou echt een geweldige aankoop zijn
0 0
NouriVandeBeek
Wel knap van Overmars dat hij de kampioensbonussen er nog uit heeft weten te slepen. Galatasaray staat maar 12 punten achter op Besiktas en 7 punten achter op Fenerbache met een wedstrijd meer gespeeld.
2 -1
afca95
HAHA! Ze lachten zich kapot in Turkije.
1 0
RobertAjax97
Wanneer is t nou volledig rond?
0 0
zwaluwtje
Het is hem gegund
0 0
Freddy Al
Is een knap bedrag, ik wens hem daar het allerbeste.
3 0
fredajax
Wie is de scout van Galatasaray???
Die man verdiend een lintje.
2 -2
Santiago
Ik heb lange tijd niet op AS kunnen kijken. Wat is er de laatste week gebeurd op het vlak van de spitspositie? Nog namen opgedoken?
0 -1
Kupke
Nee, niks nada noppes en ik denk dat er ook geen echte versterking komt hoor
0 0
Juichtoon
Sla vandaag een krant open en waarschijnlijk zie je de kop ‘Leden Ajax Unaniem Achter Bestuursraad’. Zo werd het ook verwoord door bestuursraadvoorzitter Hennie Henrichs. Wat echter gebeurd is tijdens de algemene ledenvergadering van Ajax is dat nadat het al duidelijk was dat moties om afscheid te nemen van de bestuursraad niet op voldoende steun van de leden konden rekenen er niemand zijn hand op stak toen Henrichs vroeg of er iemand was die geen vertrouwen meer had in de bestuursraad.
Voor wie het nog niet wist...
0 -3
Truus de Bakker
Je hebt ook een bron? Want de versie uit het nieuws was is anders: er was een motie van vertrouwen ingediend namens een aantal leden om te testen of de BR nog op vertrouwen kon rekenen (aldus Keje Molenaar). Die is door handopsteking aangenomen. Unaniem naar ik begrepen heb.
0 0
Freddy Al
Dus .....
wat heeft dit met van Rhijn te maken???
Ongelofelijk slap verhaal!!
0 0
Juichtoon
Heb dit gewoon bij het eerste de beste artikel bovenaan gezet. Wordt het gelezen. Dat je hierop met dus antwoord, geeft aan dat jij een olifant nog niet zou zien, al zou ie op je voet staan.
0 0
Truus de Bakker
Je hebt dus helemaal geen bron?
0 0
Freddy Al
Jawel; de olifant die op zijn voet staat.
0 0
Jantjeajax
Had nog contract tot 2018 en word voor een appel en ei weg gedaan.

Ongelofelijk volgens mijn doet Mark de inkoop en iemand anders de verkoop regelen.
Eerst al een goede keeper voor 7.5 ton naar Feyenoord en nu dit

Slecht beleid van Rijhn is zeker meer waard
1 -7
DappreStryder
Ricardo, alvast bedankt voor de jaren inzet voor mijn club. Sportief zat het niet altijd mee, maar je hebt altijd een professionele instelling getoond. Nogmaals dank!
3 0
ck69
huh? ik vond em afgelopen jaren er best met de pet naar gooien ;p
1 -1
gusanito
Waar ligt het toch aan dat jongens als Van Rhijn en daarvoor Van der Wiel zo terugvallen na een geweldig begin in Ajax 1. Er is geen reden om te vrezen dat hetzelfde gaat gebeuren met Tete, maar ik blijf het typisch vinden. Denk dat Van Rhijn bij Gala de draad wel weer op weet te pakken en dat gun ik hem ook van harte.
1 0
Yoyoyoyo
Omdat die jongens denken: "ik zit in Ajax 1, gefeliciteerd voor mezelf, ik ben klaar, ik ben gearriveerd."
Terwijl normaal het pas dan begint en men zich echt moet gaan verbeteren.

Goed recent voorbeeld? memphis Depay by United.
Kon bij PSV op 50% landskampioen worden, grote ster, gaat naar United en dacht: "ik ben klaar, ik ga gewoon zo verder en ik ben Het Mannetje hier."

Gevolg? Hij wordt uitgekotst door de analisten, zijn arrogantie is misselijkmakend, en hij is nu maar een van de 11. ALS ie al in de basis staat.
Terwijl ie 200% moest geven zodra ie bij United begon is ie gewoon verder gegaan met zijn freewheelen op 50%.
1 -2
HeinJan
Omdat Van Rhijn gewoon helemaal niet zo goed was. Met een sterk middenveld en goede verdediging viel hij positief op vanwege zijn aanvallende bijdragen, maar verdedigend is het altijd een drama geweest. Op deze site zijn er genoeg mensen die hem al veel langer afvallen. Aanvallend is hij namelijk ook helemaal niet zo goed, afgezien van zijn mentaliteit om 90 minuten lang eroverheen te denderen. Zijn traptechniek is ook helemaal niet geweldig. Het was schrijnend om te zien dat hij vrije trappen mocht nemen vanwege zijn verdwaalde goal tegen Fey. Er zit geen gevoel in. Over Van der Wiel kan je van alles vinden, maar die heeft een zeer strakke en haarscherpe voorzet. Bij Van Rhijn is het altijd weer hopen dat de bal überhaupt in de 16 terechtkomt.
Boilesen, als voorbeeld, speelde vorig jaar een dramatisch seizoen. Technisch ging bijna alles fout en zijn verdedigende ingrepen waren ongelukkig. Maar: Hij maakte wel goede keuzes, ging combinaties aan naar voren en probeerde voortijdig in te grijpen. Laat er geen misverstand over bestaan: Hij speelde waar-de-loos afgelopen seizoen, maar liet wel zien dat hij wist wat er gevraagd werd. Bij hem schortte het alleen in de uitvoering. Bij Van Rhijn weten we niet eens of het aan de uitvoering schort, want hij maakt bijna altijd de verkeerde keuzes.
0 0
JanTa
v/d Wiel naar Inter. Het overgrote deel van de NL voetballers kan er alleen maar over dromen.
0 0
Yoyoyoyo
Als dat zo is is ie snel weer klaar daar.
Vder Wiel is zo eentje die blijft teren op zijn gelukkige WK finale deelname en dan vervolgens 12 clubs in 9 jaar gaat verslijten.
0 0
samfromamsterdamxxx
Is het serieus zo dat vd Wiel naar inter gaat of is t een gerucht?
0 0
El-Dorado
ik vind het nogal een laag bedrag en ook echt jammer dat van rijn weggaat..

hoe dan ook, mooie transfer voor hem. veel geluk toegewenst!
1 0
afca patrick
Wie wordt er nu 2e keus op rechtsback?
0 0
godenzonensuper
Veltman rechtsback en vd hoorn dan rcv.
Denk niet dat de Boer zal kiezen voor Lartey of Owusu.
0 0
Noxin
Lartey zou logisch zijn.
0 0
ajax4ever01
Maar je weet dat FdB geen logische keuzes maakt he
2 0
Yoyoyoyo
Wat men NIET moet doen is Frank zeggen wie er de meest logische keuze is, want dan gaat ie net iets compleet anders doen om te laten zien wie er de opstelling maakt.
Met desastreuze gevolgen.
2 0
TheTruth
Gala heeft 2 (!) miljoen op Tannane geboden. Is dit geen goede speler voor Ajax? Eff 3,5 miljoen op bieden en dan heeft Ajax hem binnen.
1 -5
bevel
Slim! Nog een breedte aankoop. Kunnen we straks overmars ook de schuld geven als ie de jeugd in de weg loopt.
0 0
Keizer020
Hij is rechtsbuiten
3 0
Yoyoyoyo
Geen beletsel voor Frank.
Die zet ook gewoon Fischer en Schone overal in een elftal bij wijze van experiment.
0 0
CHRISSSSZ
Sinds wanneer is Tannane een spits?
2 0
TheTruth
Oeps, ik bedoelde aanvaller. Srry, dat kan gewoon in mijn stad, elke aanvaller is een spits hier.
0 0
AjaxfanRuben
2 miljoen is te weinig, ondanks dat van Rhijn in balbezit een stuk minder is dan Tete.
0 -2
Ar-AFCA
Nou niet alleen in balbezit hoor haha
1 0
MickS
Heel tof voor Van Rhijn. Het is hem gegunt. Hij speelde vorig jaar niet zo best meer, en dit jaar (terecht) Tete eerste keus. Hopelijk vindt Van Rhijn zijn gogme daar weer snel terug.
Heel veel succes Ricardo!
2 0
Robinjo1988
WEER veel te weinig.

Als hij goed gebruikt wordt in een aanvallende ploeg is van Rhijn gewoon een goede speler.

Overmars, slappe zak!
1 -7
Tecmessa
Ik vind twee miljoen wel wat weinig voor een speler die nog 2,5 jaar vast ligt. Natuurlijk is hij reservespeler en wil hij weg. Maar met een beetje onderhandelen had hier toch wel drie miljoen vast uit moeten komen? Niet zo'n fan van bonusstructuren, blijft een verkapte vorm van gokken.
1 -2
TheTruth
Weet iemand of Mauro Savastano ook op rechtsback kan spelen? Want hij is best goed...
0 -2
Melvin01
Hahaha kan het waarderen dat je hem aanpast. :-)
Zoals ik eerder aangaf is hij niet zo multi inzetbaar. Ik verwacht dan ook dat Owuso of Lartey Sanniez door geschoven gaat worden. Ik ben dan ook geen voorstander om een aankoop te doen die op de bank plaatsneemt. Heb liever een eigen opgeleiden jongen die dan minuten gegund gaat worden. Weer eigen jeugd!
0 0
Melvin01
Beetje rare vraag toch? Of savastano op rechtsback kan want hij woont bij jou in de buurt. Haha

Maar iig deze jongen kan niet op rechts.
Deze jongen is stijf links en heeft nooit op rechts gespeeld. Wel eens centraal voor zijn ontwikkeling maar is gewoon een linksback.
0 0
De natte dwijl
Gelukkig kan Marc het geld goed gebruiken.
0 -2
NouriVandeBeek
2 miljoen vast vind ik weinig. Ik zie ze geen kampioen worden.
3 -2
ram
Ze?
0 0
DeAjacied07
Het kampioenschap zal niet afhangen van de aanwezigheid van Van Rhijn. Lartey is niet veel minder dus zie het niet perse als slecht nieuws.
0 0
trodat4030
Hij doelt op het kampioenschap van gala waardoor het transferbedrag op kan lopen..
0 0
DeAjacied07
Je hebt gelijk. De snel gereageerd van mij.
0 0
S.Ajacied
Kampioen wordt Gala niet dit jaar, staan nu al 9 punten achter op Besiktas. Zie ze dat ook niet meer inhalen.
1 -2
IamLegend
3 miljoen vind ik erg weinig voor van rhijn.
1 -2
TheTruth
3? Hij is wel goed, maar omdat Tete beter is is hij geen 3 miljoen.
1 -1
eros
Nu Viegever, Duarte, Boilessen en Sanogo nog lozen.

Owusu doorschuiven,... Coetzee voor centraal halen.
1 -6
Yoyoyoyo
Dan Veltman, Serero, Schone, Dijks nog lozen.
0 0
ST
Dijks lozen? Waarom? We hebben geen beter alternatief.
0 0
Suarez16_
Waarom Coetzee? Durf te wedden dat je hem nooit hebt zien spelen.
4 -1
eros
Ik kijk elke wedstrijd van ct via de stream,...
Coetzee is denk ik de beste verdediger van zuid-Afrika en ik denk dat hij Europa wel aan kan,.... Al weet je het nooit met die gasten
0 0
Toon meer reacties