Bousbiba stapt over naar topklasser TEC

BvdPloeg, 24-11-2015 om 08:09, 11516 views, TEC |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Daoud Bousbiba heeft deze maand via de achterdeur Ajax verlaten. De aanvaller van Jong Ajax was lange tijd geblesseerd en zag zijn slagingskansen daarom slinken. Topklasser TEC lokte hem daarom naar Tiel.

Bousbiba tekende in 2014 nog een nieuw contract tot de zomer van 2016 bij Ajax, maar een liesblessure hield hem daarna maanden aan de kant. Wat er precies met zijn contract is gebeurd, is onduidelijk. Feit is dat de buitenspeler afgelopen weekend al zijn debuut maakte bij TEC.

Dat deed hij helaas in stijl want na een half uur al moest hij geblesseerd van het veld met een uit de kom geschoten knieschijf. 'Hopelijk valt het mee, want ik heb in de afgelopen jaren al genoeg blessureleed gehad', vertelt Bousbiba aan de Gelderlander. 'Ik ben door een schaambeenblessure veertien maanden uit de roulatie geweest. Dan wordt het bij Ajax moeilijk om een kans te krijgen. Ik kon het toch al niet goed vinden met de trainer, dus heb besloten om te vertrekken.'

Op aanraden van Gery Vink (adviseur bij TEC) maakte hij de stap naar de Topklasse. 'Ik kende Gery als jeugdtrainer van Ajax en had altijd een goede klik met hem. Bovendien kan ik bij TEC weer speelminuten maken en mezelf ontwikkelen. Ik ben nog jong, maar moet eerst een langere periode veel voetballen en mezelf weer in de kijker spelen. Het is te hopen dat er na zoveel pech eindelijk weer eens goede tijden voor mij aanbreken.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
loempia
Tiel is echt geen kalifaat, bij lange na niet. Tiel zijn meer Molukkers. Kuilemborg, das pas een kalifaat.
0 0
CHRISSSSZ
Mooie club voor hem.
0 0
trodat4030
Vond het in de jeugd altijd een leuke speler om naar te kijken. Echte pleintjesvoetballer met leuke, onverwachte bewegingen. Niet alles lukte natuurlijk, maar was wel altijd onvoorspelbaar, vaak zelfs voor z'n medespelers..

Vraag me overigens af welke trainer hij nou niet mag, Jaap of Andries.. En waarom?
0 0
Chesterson93
In dit geval lijkt Stam het meest voor de hand liggend.
0 0