Heitinga: 'Dit is iets unieks'

SJvanveen, 23-09-2015 om 22:42, 6899 views, Fox Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax won met 2-0 van de Graafschap, maar het was vooral de avond van John Heitinga. De verdediger maakte eindelijk zijn officiële rentree in het Ajax-shirt en dat zorgde voor een staande ovatie. 'Dit is iets unieks', aldus Heitinga in gesprek met Hans Kraay bij FOX Sports. 

De wedstrijd bood niet al te veel spektakel en dus zorgde de invalbeurt van Heitinga voor nog wat enige opwinding in de Amsterdam ArenA. 'Dit is iets unieks. De eerste wedstrijd tegen Wolfsburg, toen ging het publiek uit zijn dak. Dat kan je niet van tevoren dromen. Zij houden van mij, en ik hou van hun.' 

'Johnny' had er lang op moeten wachten maar bleef al die tijd rustig op zijn kans wachten. 'Je moet kalm blijven. Ik heb de laatste tijd getraind voor mijzelf met Pim van Dord. Je moet rustig blijven, uiteindelijk sta je binnen de lijnen', aldus Heitinga, die stiekem al eerder zijn debuut had willen maken. 'Ik geef De Boer geen gelijk, maar hij maakt de keuzes. Ik moest extra werk leveren, wat ik zelfbewust heb gedaan, maar nu ben ik er klaar voor.'

Klik hier voor het interview.

 

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rudolph J
Plan Cruijff werkt: eigen jeugd!
2 -1
3sterren
Gerechtigheid!... Heitinga topinstelling, top Ajacied. Ik hoop dat Veltman ooit in zijn voetsporen zal treden. Voor nu: gefeliciteerd en op naar de volgende ronde.
1 0
BowedUkelele
AL-LE BALLEN OP SJONNIE
4 0
amstardammer020
Hopelijk is de Boer gewoon laf en wacht hij tot Veltman geblesseerd of geschorst is, dan komt Heitinga erin en kan ie dezelfde smoes gebruiken om Veltman eruit te laten, alhoewel het me wel opvalt dat gerevalideerde spelers direct worden ingepast, terwijl bij topploegen je meestal je plaats (voorgoed) kwijt bent na een serieuze/langdurige kwetsuur, maar ja.
Ook jammer dat vd Hoorn voorgoed beschadigd is, als je hem ziet sjokken, zie je tenminste een echte cv met lengte vergeleken met die anderen. Het zal me ook niks verbazen als ie over 5 jaar opeens vaste waarde bij psv is achterin.
0 -3
Philipms96
Wat een vervelende vent die Hans Kraai Junior, op het laatst met Frank erbij weer een vuurtje proberen te stoken.
9 -1
ajaxfan4life82
Om dan vervolgens aan te schuiven bij die stakkers van voetbal inside, kijk is wat ik gedaan heb
3 0