Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax speelt doelpuntloos gelijk

SamVR, 24-08-2015 om 21:55, 30539 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax heeft maandag met 0-0 gelijk gespeeld tegen FC Eindhoven. De beloftenploeg van Ajax had het betere van het spel en er waren genoeg kansen om de brilstand van het bord te krijgen, maar de Brabantse bezoekers overleefden het bezoekje aan sportpark De Toekomst. Door het punt staat Jong Ajax nu op twee punten uit vier duels.

Bij Jong Ajax waren er basisplaatsen voor onder meer John Heitinga, Nick Viergever, Yaya Sanogo en Viktor Fischer. Laatstgenoemde kreeg de eerste grote kans van de wedstrijd, maar zijn vrije trap van net buiten de zestien schampte het zijnet. In de omschakeling was FC Eindhoven enkele keren dreigend, maar de ploeg van Andries Ulderink en Jaap Stam viel constant aan en liet soms mooie combinaties zien.

Donny van de Beek en Abdelhak Nouri vielen in positieve zin op bij de thuisploeg. Nouri zou aanvankelijk niet spelen, maar door de acute verhuur van Lucas Andersen kwam er een plekje vrij. Samen met die andere grote belofte, Vaclav Cerny, speelden ze het grootste gedeelte van de wedstrijd. Omdat in de tweede helft kansen aan onder meer invallers Danny Bakker en Sam Hendriks niet besteed waren, bleef het 0-0 in Amsterdam Zuid-Oost.

Wedstrijdverslag door Koen Weijland en Sam van Raalte

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Heitinga, Viergever, Dankerlui; Van de Beek, Nouri (85' Bakker), Warmerdam; Cerny, Sanogo (81' Hendriks), Fischer (65' Muric)
Wissels Jong Ajax: Groothuizen, Lartey Sanniez, Bakker, El Mahdioui, Muric, Hendriks.

Opstelling FC Eindhoven: Swinkels, Massop, Gunst, Rossen, De Wilde; Van Imschoot, Vandeputte, Deschilder, Swinnen; Van Hout (46' Caenepeel), Van den Hurk

Doelpunten:

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kojaxx
AS app mannen: fix aub de twitter feed. Ik, en meerdere met mij, scrollen zich een ongeluk.
1 0
Pettersson1963
Cruyff is zich rot geschrokken toen hij Heitinga zag spelen. Gelukkig komt Ling met een sterke evaluatie over de Club en behoren dit soort missers tot het verleden.
3 -2
NouriVandeBeek
Het was wel even schrikken toen Heitinga twee keer moest sprinten. Het leek wel of hij op de roltrap liep. Het was ontzettend traag.

Ik hoor veel mensen van dat er ervaring in het veld moet komen maar Heitinga is niet goed genoeg meer.anders had Frank hem er echt wel ingezet
6 -1
mvdk
Dat was even slikken ja. Hij is erg achteruit gegaan. Deed me denken aan Van Beukering.
2 -1
trodat4030
Ja op de roltrap naar beneden terwijl hij omhoog liep, man man, daar kun je niet mee op de middellijn te verdedigen, ik roep het al máánden, maar weinigen zien het in. Iedereen lult maar raak over inzicht en positionering, maar in sprintduels is het gewoon een probleem hoor. Speel je in Europa tegen een sterkere, drukkende tegenstander, met een voorsprong die je vast moet houden, dan kan het nog, maar sprints van de middellijn waarbij hij ook eerst nog moet draaien verliest hij het nog van v Beukering..
4 -1
WinstonWeed
Ik heb het wel duizend keer gezegd hier dat het echt belachelijk was om Heitinga aan te trekken.
Kreeg alleen maar minnetjes en loze opmerkingen. Sjonnie zing een liedje, hij heeft veel ervaring, is belangrijk in de kleedkamer, zet jongens op hun plek, is een echte Ajacied en nog meer van dat sentimentele gelul.
Als ik dan zeg dat ie het al jaren niet meer kan belopen wordt er zoals gewoonlijk lekker over heen geluld.
1 0
Eriksen10
Ongelofelijk dat je met een team dat qua salarissen denk 3 miljoen op jaarbasis verdient niet kunt winnen van Eindhoven.
3 -1
Mees0107
Hoe kom jij bij 3 miljoen?
En wat maakt het uit?
0 0
stefan pluim
ga toch weg lucky 874
2 kansen van eindhoven, door zwak uitverdedigen, voor de
rest stonden ze met 10 man achterin..
wat een dramatische ploeg, kwamen duidelijk voor 1 punt.
paar lichtpuntjes bij Ajax en een balletje van een scheidsrechter.
1 -1
MosesD
Wat een goal van Suk daar in Portugal. Is sowieso veel en veel beter dan Sanogo.
3 -1
Muric/Kishna22
Was inderdaad een mooie goal.
https://www.youtube.com/watch?v=4O_3jN5XfXc
0 0
afcaxxxafca
Zou toch geniaal zijn als Suk ooit weer in beeld komt bij Ajax! Haha
1 0
daniajax1
Maak me zorgen om Fischer. Het is echt drie keer niks. Komt nog geen pylon voorbij, trekt altijd naar binnen, geen voorzetten. Echt niks gewoon. Hoop dat het weer een beetje gaat lopen, is wel een cruciaal jaar voor hem eigenlijk.
4 0
JoodTotMijnDood
Jammer, die jongen was net als Cerny en Nouri een fenomeen in de jeugd, hopelijk komt het nog goed.
0 0
pimp
Heitinga houdt de nul. Tijd voor basisplek
1 -2
lucky874
Verslaggeving is verre van objectief. Als Eindhoven de kansen maakt hebben we vanavond niks te vertellen. En om dan de 0-0 aan invallers te wijten terwijl de basis te weinig heeft laten zien gaat denk ik veel te ver
3 -2
..::Rootje::..
Was het echt zo slecht?
0 0
trodat4030
Ach, FdB zou het 'domineren' hebben genoemd waarschijnlijk.
3 0
jaribombari
Puntje. Jaja! Lekker hoor.
0 0
Professor
Met Viergever, Fischer, Heitinga en Sanogo waarvan de laatste 2 bij de top aankopen van dit seizoen horen zou je Eindhoven toch van de mat moeten spelen en 5-0 winnen. Oh nee sorry dat 5-0 winnen daar moeten we vanaf volgens de Boer. Als het verdedigend maar goed staat winnen we vanzelf.
6 -2
Eriksen10
We hebben gedomineerd.
1 0
Jornnn
Je hebt twee teams nodig om een goeie wedstrijd te spelen. Dus 0-0 is een prima uitslag tegen zo'n defensieve ploeg.
2 -2
Professor
Dit is cynisch bedoeld toch .
Of meen je het echt.
0 0
Jornnn
Was inderdaad cynisch. Aangezien Ajax op papier veel sterker is en er vanuit de club enkel maar excuses gezocht worden voor matige prestaties en het uitblijven van verbetering.
0 0
Beachboy
Serieus?! Wat een onzin, hoe weinig ambitie kun je hebben.
0 -1
Benji
Overigens is Onana opgeroepen voor de nationale ploeg van Kameroen voor de komende oefeninterlands. Die jongen gaat zich bij Jong Ajax ook steeds beter profileren.
5 -2
fredajax
Waarvis Meleg?
2 -1
Piejotter
Twee mogelijkheden, niet geselecteerd, of geblesseerd.
1 0
ST
Een grof schandaal dat we met zo'n selectie niet eens FC bal op het dak van de mat kunnen tikken.
1 0
A Cohen
Neenee Sanogo speelde 81 minuten tegen het nietige Eidnhoven.
Deze gehuurde "top" spits (hij is lang) kwam ook tegen Eindhoven niet tot scoren.
Dan weet je toch genoeg.
4 -1
El-Dorado
voortaan niet eens meer beoordelen op goals oid.. maar op aannames, heb je tenminste ergens over te schrijven
0 0
trodat4030
Het waren er 2 vandaag en dat is ook zijn seizoenstotaal volgens mij..
1 0
NouriVandeBeek
Zo dat Natafelen van Kees is wel een verademing ten opzichte van Voetbal Inside zeg.
2 -1
Bensco
heitinga schijnt met een versleten knie te lopen

aldus een maat van me die de tafel van kees heeft gekeken ;)
0 0
Duif63
Die geruchten gaan al langer en als het waar snap ik niet dat de medische staf 'm goedgekeurd heeft.
0 0
Professor
heeft die maat ook Voetbalinside gekeken met Hans Kraay. Daar vertelde Kraay dat hij aan Keje Molenaar had gevraagd hoe Cruijff tov het aankoop beleid van Ajax staat.
Hij zei letterlijk dat Johan zou willen dat Ajax 2 of 3 toppers haalt en dat daar best een salaris van 4 tot 5 miljoen per jaar tegen over mag staan. En met deze toppers zou Ajax veel sneller grotere stappen kunnen maken.
2 -1
klopper
Dit is echt complete onzin. De verhoudingen zouden compleet overhoop liggen. Enkel bij jongens als Zlatan, Sneijder of Suarez (met name die laatste) zou dit kunnen werken. Toppers zonder Ajax verleden zouden de verhoudingen alleen maar kopt trekken. Daarbij kun je ook met een salaris van 4/5 miljoen geen echte toppers halen, die verdienen allemaal boven de 10 miljoen en spelen in een veel interessantere competitie.
1 0
Ajax#1900
Met toppers bedoelen ze natuurlijk toppers voor de Eredivisie. Dus niveau Dost, Flamini, Negredo, dat snap je zelf ook wel. Dat het alsnog moeilijk is wel duidelijk, maar het kan wel.
0 0
Jornnn
Nou Berbatov speelde in Frankrijk voor 3 miljoen. Had toch de ideale spits geweest als je het mij vraagt.
0 0
Jornnn
Hans zat te liegen, want het was nota bene Hans die aan diezelfde tafel van Kees vroeg of dit Cruijff zijn mening was of die van Keje, waarop Keje benadrukte dat dit zijn persoonlijke mening was en hij niet sprak namens Cruijff.

Kijk het stuk maar terug en je zal zien dat Hansie Hansie dit (bewust) even door elkaar haalde om interessant te doen.
0 0
BRAMHOUTEN
Je heb gelijk. Keje zei dat op persoonlijke titel en was boerde mening van Johan. Let maar op mijn woorden dat rapport van Ling kom pas uit als de resultaten van Ajax 1 achterblijven dan wordt frank geslachtofferd. Dat hele rapport stelt geen flikker voor en kan iedereen wel schrijven.
1 0
Piejotter
Geloof er geen snars van dat Cruijff dit gezegd heeft. Hij heeft eerder juist gepleit voor een betere doorstroming van de jeugd. En het is absurd te denken dat Ajax ooit een speler 4 of 5 miljoen geeft dat komt in het geheel niet tot zijn recht met de begroting die Ajax heeft. Lulkoek.
0 0
Bensco
duif63 en Rayno95 hebben allebei een punt want daar had ik het net ook al over. Ajax moet de portemonnee ook eens durven trekken want de huidige aankopen voegen niks toe. Sanogo dreigt zwaar te mislukken, younes is een grijze muis die nog lang geen versterking is en heitinga komt niet aan spelen toe. Overmars had die grote bek van hem waar moeten maken en een fatsoenlijk transferbudget moeten eisen. met 10 miljoen had je best een ervaren speler kunnen halen die wat toevoegt of anders 2x 5 miljoen kunnen uitgeven aan 2 dikke toptalenten die je bij ajax had kunnen laten ontwikkelen en doorverkopen voor een mooi bedrag. Echter de RVC houdt de hand op de knip en gaat liever voor risicoloos investeren in spelers die voor een knaak op te halen zijn of jeugd dat geen drol kost en dus ook geen investeringsrisico met zich meeneemt. het beleid is net als het voetbal momenteel, risicoloos en amateuristisch om aan te zien
0 0
mvh
Laat ze dat geld liever gebruiken om de groep langer bij elkaar te houden. Als deze jongens nu ook nog met 21 allemaal weglopen, is het plan mislukt. Maar als je ze tot hun 23e kunt houden, heb je over een jaar of 2, 3 een ongelooflijk lekker team...
0 0
Duif63
Dat weten en willen we toch allemaal ? Een paar dombo's nagelaten.
1 0
Rayno95
Alleen toen Overmars geld wou neerleggen (10 miljoen), hield de RVC het tegen, waarom dat dan?
2 -1
Jornnn
Michael de Leeuw is niet zo veel geld waard.
0 0
Muric/Kishna22
Omdat die man alleen maar troep haalt.
0 0
idefixion
12 wedstrijden achter elkaar in de jupiler league niet gewonnen, triest toch?
1 0
foensai
Ik zit nu Arsenal liverpool te kijken. Arsenal is echt fantastisch aan het voetballen dat is nog eens tikken en niet om het tikken. heerlijk snel en naar voren... 0-0 dat nog wel.
1 0
Kupke
Eerste helft was Liverpool veel gevaarlijker
0 0
foensai
klopt. maar de tweede helft heeft liverpool niets in te brengen
0 0
JoodTotMijnDood
Jongens ik wil dit helemaal niet maar ben nou eenmaal een gevoelsmens, ik ben geen Frank fan en heb vaak genoeg geroepen dat hij weg moest maar als ik 'm dan op dat filmpje (De Boer: Stappen maken vanuit goede verdediging) zie dan krijg ik medelijden met hem.
2 -3
Onpartijdig
Leuk dat AS nog haar mening geeft via Twitter. Ik had Sanogo niet genomen, gewoon Milik in de spits en dan Fischer als eventuele tweede spits.

Heitinga was inderdaad behoorlijk traag maar ik zag hem op 2 momenten ook schijnverdedigen. In de eerste helft ging hij 1x heel stoer voor de keeper van Eindhoven staan toen ajax een vrije trap nam... tegen EINDHOVEN... dat heeft die man niet nodig.
1 0
TheRiviera
Ik zou Fischer nooit als tweede spits nemen. Je kan duidelijk zien dat hij een vleugelaanvaller is pur sang. Als Sanago niet gewild is hadden ze Zivkovic niet moeten verhuren.

1 0
JPC40
leuk wedstrijd om te zien en treurig genoeg was dit sprankelender dan bij frank dan ook al is dit soort wedstrijden niet van wereldniveau, toch kijk je met plezier naar.
Lekker snel bal circulatie soms goeie aannamen Onana doet het prima, Jammer dat het bij 0-0 bleef dit team verdiende een twee doelpunten .
Eindhoven bakten er helemaal niks van die waren meer aan het toekijken dan aan het voetballen.
0 0
Rudolph J
Hoe was Heitinga?
0 0
flasher93
Niet echt getest zo ver ik gezien heb. Deed gewoon zijn ding.
0 0
NouriVandeBeek
Van de Beek was toch wel veruit de beste man van het veld. Dat stemt hoopvol. Nouri was ook aardig en veel minder onwennig zoals tegen NAC. Sanogo stond weer bol van de misverstanden

Eindhoven speelde wel laf zeg. De bus parkeren in optima forma. Het lijkt weer helemaal in tegen Ajax
1 0
Alexander40
"De bus parkeren" dat fabeltje hoor ik de laatste tijd vaak. Onzin. Ajax speelt te weinig diep en stelt te weinig spelers met diepgang op waardoor de tegenstander de tijd krijgt om te hergroeperen. Ajax moet dus wat veranderen en niet naar anderen wijzen door te praten over de bus parkeren.
1 -3
Joseph
Hoe diep wil je dat ze gaan, kroketje bij de Febo halen?

Als ze zo ver terug zakken, kun je gewoon heel moeilijk diepgang in het spel creëren. Eindhoven stond met 10 man achter de bal en loerde op een counter. Als je dit soort vestingen wil slechten, moet je een heel hoog tempo spelen en daar hebben ze nog te weinig voor samen gespeeld. Zelfde verhaal als met het eerste..
1 -1
Alexander40
Eindhoven valt met een paar man aan, verliest de bal, ajax speelt te langzaam diep en Eindhovenspelers zakken weer in. Dan pas staat Eindhoven met 10 man achter de bal. Zo ook NEC gisteren.
0 0
AjaxfanRuben
Wel een verschil tussen jongens als Heitinga & Viergever en van Rhijn. De onvrede spat ervan bij zo'n van Rhijn vorige wedstrijd, weinig inzet. Viegever en Heitinga doen gewoon hun best en geven 100%, compliment. Heitinga in het 2e laten spelen is natuurlijk niet ideaal, maar op dit moment heeft Ajax in de competitie 3x de 0 gehouden (record)! dus geen reden tot wisselen.
2 0
The Future
Urbaiz! Roger! Tainio! Lindenberg! Kerlon! Sulejmani! Verhoeven! Sanogo! Duarte! Wielaert!
4 -1
JoodTotMijnDood
Haha vroeger was ik niet zo voetbalgek als nu maar als ik die aankopen zoals Colin, Roger en Urzaiz had meegemaakt dan lag ik nu nog steeds in coma.
1 -2
Rayno95
Sulejmani had ik nog wel wat van verwacht toen, maar de rest was janken geblazen idd, gelukkig hebben we dat overleefd :p
1 -1
JoodTotMijnDood
Haha we hebben de meest ergste periode overleeft, erger zou het niet kunnen worden toch?
1 -1
Rayno95
Nee denk het niet, de meeste aankopen van Overmars zijn niet eens zo erg als deze :p
1 -1
JoodTotMijnDood
Kuffour, Colin, Atouba, Delorge, Gabrich, Sana, Sigthorsson..
2 0
Duif63
Vooruit dan maar, nog een paar namen: John Veldman, Kinkladze, Marcio Santos, Ronnie Calderon, Petri Tianinen, Henny Meijer, Soetaers en Sikora, die rechtsback van Groningen, Wim Meutstege, Johan Zuidema, Ron Willems, Aron Winter, Frank Verlaat
0 0
JoodTotMijnDood
Aron Winter? Was toch een goede speler?
0 0
Duif63
Niet meer in zijn 2e periode. Net als Frank Verlaat.
0 0
Ajax0317
Kerlon
0 0
swing
ledezma
0 0
Ajax0317
Ferdi Vierklauw
1 0
flasher93
Ik mis Mido
0 0
JoodTotMijnDood
Zimling!
4 0
Duif63
Jan Mulder, Jan Everse, Peter Lübecke, Josip Gluic, Frank Stapleton, Allistair Dick, Kees Zwamborn, Ton Wickel, Zoltan Varga ( al maakte die tenminste nog een keer het doelpunt van het jaar )
3 0
foensai
Jan mulder vind ik persoonlijk niet in dit rijtje horen. Maar voor de rest helemaal mee eens haha
1 0
Duif63
Volgens Jaap van Praag was Jan Mulder de slechtste aankoop die hij ooit gedaan had, omdat hij al zwaar geblesseerd was toen Ajax 'm kocht. Ome Jaap vond Velibor Vasovic trouwens de beste Ajax aankoop allertijden.
0 0
Rayno95
Suk!
2 0
JordyAjacied
Kishna!
3 -4
Beachboy
Wat een dramatisch niveau zeg. Niet om aan te gluren!
1 -1
JPC40
dit is geen spaans beker toernooi dit moet je wel in plek van dit niveau gaan bekijken.
0 0
Beachboy
Snap niet wat je zegt. Mocht je bedoelen dat het allemaal wel meeviel dan daag ik je uit om me te vertellen wat er dan wel zo goed aan was?
0 0
JPC40
deze competitie moet je niet hoog aan slaan Eindhoven speelde hopeloos slecht en net zo verdedigende als NEC terwijl het team van Jaap wel voor zorgde dat de bal snel rond ging , geen van de spelers stond stil, wel jammer dat er niet gescoord werd.
0 -1
Beachboy
Misschien heb je gelijk qua niveau van de competitie en dat Eindhoven niet best is. Maar potentiële Ajax 1 spelers die de man dan niet voorbij komen, geen 2:1 situaties kunnen creëren en passing over 5 à 10 meter zonder noemenswaardige druk niet kunnen voltooien, dat is gewoon echt heel matig. Heb eigenlijk geen lichtpuntjes kunnen ontdekken. Het oogt plichtmatig en flets. Geen aanrader om te kijken. Van een jong Ajax verwacht ik gewaagd, frivool en sprankelend voetbal, vandaag was dat zeer zeker niet het geval.
1 -1
JPC40
ben ik niet mee eens.
0 0
Beachboy
dat mag ;)
0 0
JPC40
dank je dat is aardig van je :-)
0 0
JoodTotMijnDood
Pffff Jong Ajax maar 1 punt in 3 wedstrijden, weinig scorend vermogen.
0 0
pietje
2 punten in 4 wedstrijden zelfs. En ook slechts 2 goals, = minste van alle jupiler teams. Alle jongens die doelpunten kunnen maken zijn verhuurd...
0 0
JoodTotMijnDood
Nog erger haha, zet gewoon El Azzouzi erin voor die lange donkere Siggy -2.0.
0 0
JPC40
maar de bal circulatie was hoger dan bij hoofdteam .
dat zie ik bij frank nog niet gebeuren.
0 -1
JoodTotMijnDood
Dat wel maar dat heb je met Cerny, Nouri en Van de Beek in één team.
1 0
JordyAjacied
Zo NAC lekker bezig, Dord ook ver weg gezakt.
0 0
Ajax0317
Wedstrijd al afgelopen?
0 0
foensai
btw nac zet Dordrecht ff te kak 7-0 hahaha
0 0
laling
Het doet toch pijn aan je ogen!
Zo'n Heitinga op een troosteloze maandagavond te zien spelen.
Deze jongen heeft een WK finale gespeeld!
Als je hem aantrekt moet hij goed genoeg voor de basis zijn. Indoen niet, had je hem nooit mogen aantrekken!
Wat een wanbeleid en minachting van een speler.
2 -4
mvh
Hij moet gewoon wat minuten maken.
En ik zie ook liever Riedewald, eerlijk gezegd...
Zelfs Veltman houdt ie niet uit de basis, ik denk dat dat klopt.
Het ziet er niet meer heel fit uit allemaal.
1 0
Benji
Grootste kans van de wedstrijd
0 0
erikvr
Knap hoor, toch weer een puntje met diverse spelers uit het 1e
0 -1
Bil
Nac doet het vandaag toch aardig.
5-0 voorstaan is toch netjes
0 0
Kupke
Donny zit overal tussen
0 0
NouriVandeBeek
Die spelers van Eindhoven blijven maar liggen zeg
0 0
flasher93
Offtopic: Serero blijft definitief
2 0
TOOL
Top nieuws! 10x beter dan Gudelj op het middenveld.
4 -5
ST
Gudelj kan met een sinaasappel wat Serero met een bal kan. Het enige wat Serero kan is 'storen'. Voetballend gezien heb je weinig aan hem. Vind het overigens wel een bruikbare speler, maar beter dan Gudelj? Nee man.
0 0
godenzonensuper
Gudelj is lachwekkend.
0 -2
TikkieTerugJaap
Lekker negatief doen 24/7, leuk leven.
0 -1
foensai
precies, volgens mij kan niemand iets goed doen...
0 0
flasher93
Lijkt een 0-0 te gaan worden, weinig kansen
1 0
TikkieTerugJaap
@VI_nl: De Boer wil Serero behouden, nu Lucas Andersen gaat vertrekken bij Ajax.
0 0
mvdk
Serero is een prima speler. Had je goed kunnen gebruiken tegen ploegen die zich ingraven. Hij is lekker snel, klein en behendig. Zo'n speler kun je tegen nec/jablonec beter gebruiken dan Gudelj, die tegen ander soort teams juist weer beter tt zijn recht komt.
1 0
flasher93
Hier is heel het stuk:

Serero. De coach van de koploper wil niet te dun in zijn middenvelders komen te zitten.
Op de clubwebsite beaamt De Boer dat Andersen aan spelen moet toekomen in de Eredivisie. 'Serero is dan de vijfde middenvelder. Andersen die ervaring gaat opdoen en Serero behouden, dat is dan inderdaad het ideale scenario', stelde De Boer.

De Boer sprak zich ondertussen positief uit over de tactische verandering die hij deze zomer doorvoerde. Davy Klaassen opereerde in de eerste drie competitieduels als nummer 10, waardoor Ajax met de punt naar voren speelt op het middenveld. 'Dat loopt heel aardig. Iedereen weet precies wat hij moet doen. We hebben steeds twee of drie mensen in het zestienmetergebied. Daar ben ik heel tevreden over. Voorheen hadden we geregeld maar één iemand daar. Dat is veel te gemakkelijk verdedigen. In dat opzicht denk ik dat we dreigender zijn dan in voorgaande jaren.'

Dat Ajax na drie duels nog zonder tegentreffers is, doet De Boer ook plezier. 'Van Gaal zei het laatst ook al eens. Verdedigen begint voorin, we doen dat nu met het hele team. De voorhoede vult dat prima in. En natuurlijk willen we iedere wedstrijd met 5-0 winnen, maar dat doe je niet zomaar even. Daar moeten we maar eens vanaf in Nederland. Het verdedigende aspect en onze omschakeling, daar zit het in ieder geval wel goed. Dat is ook de basis. Van daaruit willen we stappen gaan maken. Dat niet iedereen tevreden is, kan ik begrijpen. Maar we hebben een heel jonge groep en zijn pas net bezig. Er is dus nog voldoende ruimte voor verbetering', aldus De Boer, die donderdag op bezoek bij FK Jablonec een 1-0 voorsprong moet zien te verdedigen om deelname aan de Europa League af te dwingen.
0 0
TikkieTerugJaap
Ja, filmpje staat op de site. 10 minuten interview met Frank, net ff gekeken.
0 0
flasher93
ajax site bedoel je?
0 0
Kupke
Mooi toch, duidelijkheid dit
0 0
flasher93
Ja precies. Serero op de bank ipv een verdediger is prima. Ik zou Heitinga en Van Rhijn op de bank houden. Van der Hoorn nog proberen te verhuren. Viergever af en toe afwisselen met iemand van de twee verdedigers.
0 0
MS22
Goed ook! Ideaal als we met een 6 spelen. En als die ook nog zou vertrekken heb je 4 middenvelders over die er echt al staan waarvan er 1 al vaak linksbuiten word gezet.
0 0
Kupke
Pff gelukkig kan ie door
0 0
gwn_rj
greep toch naar hamstring... misschien trap ertegen gekregen
0 0
Kupke
Klopt, kan nog slecht uitpakken hoor maar denk dat het wel oke is
0 0
BlueDuke
Denk knietje. Dat gaat ie morgen voelen.
0 0
gwn_rj
o hij gaat toch verder huh
0 0
AJAX1996
Oeps hopelijk valt het mee
0 0
JoodTotMijnDood
Neeeee Vaclav!
0 0
gwn_rj
ziet er niet best uit voor cerny helaas
0 0
Franciscos
Zonde zeg. Ze schieten de bal zelf niet uit, leveren hem in, Nouri goede pass, wordt en niet goed direct open gedraaid. Ik zag er wel wat meer in
0 -1
godenzonensuper
Fischer is zon vreselijk blind paard echt niet te geloven. Nooit meer opstellen als buitenspeler want hij is dat gewoon niet.
0 -1
Benji
Ze lijken er doorheen te zitten, 2e helft een stuk minder.
0 0
IboAFCA
Muric!
1 0
Rayno95
Cerny!
1 0
IboAFCA
Sanogo!
2 0
Ajax0317
Johnny!
2 -1
Kupke
Siggy!
1 0
Rayno95
Boilesen!
0 0
Kupke
The captain
0 0
JordyAjacied
Atouba!
1 0
Rayno95
Zimling!
0 0
JordyAjacied
Luque
0 0
Rayno95
(Dikke) Mido!
0 0
JordyAjacied
Colin
1 0
Rayno95
Wielaert
0 0
JordyAjacied
Urzaiz!
0 0
Rayno95
Oleguer!
0 0
Ajax0317
Kennedy!
0 0
JordyAjacied
Kishna
0 -1
Kupke
Boerrigter
1 0
JordyAjacied
Sana
0 0
AFCA.
El hamdaoui!
0 0
AFCA.
Bakker!
1 0
Rayno95
Schone!
0 0
TikkieTerugJaap
Sanogo speelt best aardig. Maakt wat meer indruk dan Heitinga, die valt me echt tegen net als Fischer.
1 0
DonAdam
Dan noem je twee spelers die twee jaar niet gespeeld hebben en dus geen ritme hebben.

Ik kijk niet, maar ik kan me niet voorstellen dat de nieuwe Gabrich indruk maakt. Wat een waardeloze speler, zeg.
0 -1
Toon meer reacties