Cerny helpt Jong Ajax langs Al Rayyan

LeonardoAjaxx, 02-08-2015 om 19:30, 25175 views, | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Jong Ajax heeft zijn laatste oefenwedstrijd gewonnen. Op de Toekomst werd Al Rayyan uit Qatar met 1-0 verslagen. Vaclav Cerny zorgde na tien minuten spelen voor de enige treffer.

De opzet van de oefenwedstrijd was iets anders dan normaal. In plaats van twee keer een helft voetballen, werd er vier keer een half uur gespeeld. Al na tien minuten zorgde Cerny op aangeven van Lucas Andersen voor de 1-0 en leek het een makkelijke wedstrijd voor de mannen van Andries Ulderink te gaan worden.

Ook Thulani Serero, die zijn rentree maakte, viel in positieve zin op. De Zuid-Afrikaan kreeg na een half uur echter een tikje waarna hij direct gewisseld werd. Na een sterk begin zakte Jong Ajax iets in waardoor Al Rayyan iets beter in het spel kon komen.

Al snel na het begin van de derde helft stond de ploeg uit Qatar met tien man. De scheidsrechter trok een directe rode kaart voor een speler die een schop uitdeelde aan Cerny. De Tsjech verliet direct hierna het veld voor Dejan Meleg.

Ook met tien man lukte het Jong Ajax echter niet om de score verder uit te breiden. Geen van beide ploegen leek nog zin te hebben om iets te creëren waardoor de laatste helft ronduit saai te noemen was.

 

Opstelling Jong Ajax | Onana, Lartey-Sanniez, Van der Hoorn, Warmerdam, Dankerlui, Serero (36. El Mahdioui), Van de Beek, Andersen, Muric, El Azzouzi, Cerny.
Wissels | Groothuizen, Vissie, Savastano, Van Bruggen, D. Gudelj, El Mahdioui, El Hasnaoui, Bakker, Meleg, Hendriks en Mirani.

Opstelling Jong Ajax tweede helft: Groothuizen, Vissie, Van der Hoorn (90. Van Bruggen), Mirani (90. Savastano), Dankerlui (73. D. Gudelj), El Mahdioui, Andersen (90. El Hasnaoui), Bakker, Muric, El Azzouzi (73. Hendriks), Cerny (69 Meleg).

Scoreverloop:
10' Cerny 1-0

Bijzonderheden:
- In plaats van twee keer een helft van 45 minuten wordt er vier keer dertig minuten gevoetbald.
- 68' Rode kaart Al Rayyan

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sallons@AS
Hoe gaat het met Cerny? Het zag er niet goed uit.
0 0
NouriVandeBeek
Ik hoop morgen op Fischer in de basis en Sinkraven op het middenveld. We hebben allemaal kunnen zien dat de backs van Rapid Wien niet al te best zijn
0 0
HeavenlyDivine
OT: Boetius is weg en nu gaat Feyenoord misschien voor Elia (ook denken ze aan Assaidi)
Waarom noemen ze zichzelf niet gewoon Ajax 2 vanaf nu...of RFC Ajax of FC Eurysaces
1 -4
NouriVandeBeek
Ik zie dat weer helemaal mis gaan in Rotterdam. Ze halen allemaal spelers met een met amper restwaarde. De enige die op dit redelijk wat waard is Sven van Beek. Nl clubs leven op transfersommen
0 0
daniajax1
Alsof Elia een echte ajacied is.
0 0
Michels
\"Al snel aan het begin van de derde helft\"... Sorry jongens, maar een derde helft bestaat niet. De wedstrijd was opgedeeld in 4x een half uur, dus het moet zijn: \"Al snel aan het begin van het derde kwart...\"
3 -3
gi0vanni
3e helft bestaat niet? Ga jij je mond is spoelen! ---> (Met bier! :d)

1 0
BvZ<3FdB
Hopen dat Serero weer snel de oude wordt. Veel meer een Ajax speler dan Gudelj.
1 -3
AJAXZZZ
Joodtotmijndood, hier alle statistieken.

http://www.isfeyenoordalkampioen.nl/

5 0
JoodTotMijnDood
Haha get in!
0 0
dezeman
"Als snel aan het begin van de derde helft stond de ploeg uit Qatar met tien man".

De derde helft!?

Als er vier keer 30 minuten werden gespeeld dan waren dat dus vier kwarten en niet vier helften... Of noem het vier perioden. Maar de derde helft slaat nergens op, tenzij de mannen een normale wedstrijd speelden en daarna nog even gezellig met zijn allen de kroeg in doken.
2 -1
AminGalion
Is het vreemd dat ik liever Feijenoord zie winnen dan PSV als Ajacied.
4 0
Koenniiee
Haha, heb ik ook hoor. Woon helaas dichtbij die PSV'ers!
0 0
ajaxmening
Eerlijk gezegd geen voorkeur.
0 0
NouriVandeBeek
Misschien omdat ze nooit iets winnen
2 0
AminGalion
Een wedstrijd bedoel ik dan ook.
1 0
swing
Ja en nee maar meer ja
1 0
Mees0107
Heb ik ook.
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Eigenlijk juist niet. PSV is meer een bedreiging voor de titel dan Feyenoord.
0 -1
JoodTotMijnDood
Nope hoe gek het ook klinkt ik vindt Feyenoord tenminste een echte club, en daarbij zie ik Feyenoord al lang niet meer als concurrent voor de titel dus die mogen van mij pat hun wedstrijdjes wel winnen tegen Cambuur en NEC. PSV vindt ik gewoon een walgelijk club.
4 -1
JoodTotMijnDood
Media in Nederland maakt er ook weer een sport van om PSV weer de lucht in te schrijven met hun dodelijk efficiënt PSV, eerste goal was gewoon een kopbal waarbij Botteghin nauwelijks van de grond afkwam en De Jong daardoor makkelijk kon inkoppen, tweede goal was dan wel gewoon een mooie goal van Maher maar wie greep erin? Derde goal was vanouds weer pure mazzel waarbij De Jong met alle geluk van de wereld de bal meekreeg, oh oh oh wat is PSV weer geweldig mensen!
2 -2
OntlastendeMiddenvelder
Even vloeken in de kerk, jongens. Ik begrijp eigenlijk niet waarom men zo erg TEGEN PSV hoeft te zijn. Ik ben zelf vooral heel erg VOOR Ajax. (En oké, ik heb ook wel een beetje afkeer van Feyenoord.) Maar ik heb niet het idee dat ik een betere Ajax-supporter ben als ik tegen andere clubs ben.

Natuurlijk hoop ik wel dat zij verliezen, zodat wij makkelijker kampioen worden, maar goed.

Zijn hier meer mensen die er net zo over denken?
4 -1
Mees0107
Normaal gesproken wel. Ik heb niets tegen Feyenoord (wel tegen veel van die uiterst domme supporters). Maar PSV vind ik gewoon echt een verschrikkelijke club.
4 -1
AJAXZZZ
Ik walg van psv.

Als Ajax geen kampioen wordt, dan hoop ik in ieder geval nooit dat psv kampioen wordt.

Liever dan een underdog.

Bij Feyenoord heb ik die walging niet, omdat die ook met jeugd bezig is, net als Ajax.
Psv koopt daarentegen bijna zijn hele elftal binnen.
Ze zijn nog steeds niet uitgewinkeld.
7 0
guusram
Zoet, Willems, Hendrix en Locadia was vandaag basis en allemaal uit de jeugd. Maar voor de rest ben ik het met je eens. De psv supporters zijn verschrikkelijk, niet omdat ze geweldadig zijn, maar omdat er totaal geen sfeer nooit is ze zingen nooit iets anders dan \"wie niet springt die is jood\" wat ook eigenlijk vanm Feyenoord is.
0 -1
AJAXZZZ
Willems komt van Sparta en is geblesseerd, dus kan geen basis zijn.

Locadia komt van Willem 2.

Hendrix en Locadia staan normaal gesproken niet in de basis.
2 0
guusram
Oke dat wist ik niet maar het ook wel dat de Wij El Ghazi Fischer Kishna ook als onze eigen jeugd beschouwen. Maar komen ook gwn uit Sparta, Ado enz
1 0
pietje
Bazoer...
0 0
AJAXZZZ
Een Zwitsers onderzoeksbureau deed onlangs onderzoek welke club de meest succesvolle jeugdopleiding van Europa heeft.

Ajax stond op nr. 1.

De voorwaarde van het Zwitserse onderzoeksbureau was, dat spelers minimaal drie jaar tussen hun vijftiende en 21e bij de opleidingsclub moeten spelen.
1 0
guusram
Ja nou dat is toch fantastisch maar wil niet zeggen dat Psv niet spelers kan opleiden
0 -1
OntlastendeMiddenvelder
Dat heb ik ook, dat ik niet wil dat PSV kampioen wordt. Dan liever een subtopper of een echte underdog. En ik vind het ook stom dat PSV zijn teams koopt en bijna niemand zelf opleidt. En hun spelopvatting vind ik ook stom, laf. Maar daarom zou ik ze niet haten, dat gaat zo ver.
1 0
godenzonensuper
Zou er ook graag zo over willen denken . Maar dat anti Ajax gedrag bij die 2 kut clubs gaat te ver . Ze zijn meer bezig met haat tegen Ajax dan met liefde voor de eigen club. En daarom haat ik ze dan weer .
3 0
OntlastendeMiddenvelder
Maar dan haat ik dus meer de haat van die supporters.
1 -1
Ajax#1900
Ik snap je punt, en normaal gesproken heb ik ook absoluut niets tegen andere clubs, maar bij psv kan ik gewoon niets positiefs of sympathieks vinden. Komt vooral door de spelopvatting. Het is een beetje de Nederlandse variant van Chesea vind ik.
3 0
OntlastendeMiddenvelder
Ja, dat heb ik ook. Daarom heb ik ook geen sympathie voor ze. Ik voel me er neutraal over.
0 0
AjaxAddicted
Dat jullie nog kijken. Ik kan die tyfus lampen niet eens onder ogen zien...walgelijk opgekocht kutclupje met een handjevol "supporters"..Ik kijk alleen de samenvatting als ze verliezen...bahhh.
4 -2
Ajax#1900
Groningen speelde heel aardig, en bleef ook volhouden in hun aanvallende drang, maar zolang psv als een soort parasiet van het nederlands voetbal op de counter gaat spelen wordt het uiteindelijk altijd een kutwedstrjd. Brengen ook doodleuk nog even een extra verdediger in...
1 0
guusram
Of je bent voetball liefhebber die gwn leuk vind om naar een Nederlandse Finale te kijken
1 -1
OntlastendeMiddenvelder
Precies.
0 0
paulurs
Vd Hoorn in de tweede helft. Dat zal wel betekenen dat hij er dinsdag niet bij zit..

Duimen dan maar voor Heitinga, zal tegen die Weense prutsers verdedigend toch niet in de problemen komen. Maar ik mag toch hopen dat Veltman op de bank blijft, die schiet hem desnoods in eigen goal als hij 10 minuten mag invallen..
4 -3
guusram
Jij bent echt zo\'n typisch ventje dat bij een goede wedstrijd van Veltman hem met Ramos vergelijkt maar Als hij een fout maakt is het weer helemaal niks. Lachwekkende reactie weer
1 -3
paulurs
Dat klopt, ik heb hem dus nog nooit met Ramos vergeleken en zeg al het hele vorige seizoen dat het helemaal niks is en dat blijft hij bewijzen!
1 -1
guusram
Veltman heeft ook gewoon goede wedstrijden in de champions league gevoetbalt tegen de top. En dat jij je eigen (jeugd) spelers niet steunt zegt al genoeg over je. Veltman is net als Heitinga ook gwn een kind van de club. En Veltman heeft trouwens nog nooit een eigen doelpunt gemaakt dus ga eerst ff nadenken voordat je zo\'n domme reactie plaats.
0 -1
31xAjax
Over nadenken gesproken.....en domme reacties.....

Veltman: 'Wist dat ik hem maakte' - Ajax Showtime
www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/.../veltman-nos.html
0 0
paulurs
Toen heb jij hem natuurlijk met Ramos vergeleken? Ik gebruik daar toch meer wedstrijden voor.

Spelers hebben bij mij altijd het vertrouwen en de steun die ze verdienen. Ik ben alleen geen supporter van een clubje uit de hoofdklasse, een kind van de club is niet genoeg voor die oneindige steun. Veltman heeft mijn steun absoluut gehad en hij begon veel belovend, maar is nooit beter geworden. Dan hoor je niet bij Ajax en faalt de coach door hem te blijven opstellen!
0 0
guusram
Doe maar niet zo lief joh kijk je reacties je hebt hem net 2x beledigt terwijl hij vorig seizoen gwn prima heeft gespeelt.
0 0
afca1985
Wat een graf muziek van die boeren daar
1 0
Sjaakvaak
Opstelling Tweede Helft moet de Derde Helft zijn neem ik aan?
1 0
OntlastendeMiddenvelder
Derde 'periode' zou ik trouwens zeggen.
0 0
klopper
Trouwens geweldig om te zien hoe Groningen blijft gaan, ondanks de stand etc. Heerlijk.
0 0
AJAXZZZ
Is Luuk de Jong nou scheel ?
0 0
BojanAjax
Wat een tyfus PSV. Het seizoen van PSV in een notendop
2 0
JoodTotMijnDood
Vieze Nijhuis nu wel een penalty he fuck alles en iedereen wat met PSV te maken heeft, wat een trieste ploeg.
2 -1
klopper
Hahaha...nu geeft Nijhuis wel een pingel...lachwekkend...maar ach...volgende week beginnen we echt en PSV heeft het portie geluk voor de eerste seizoenshelft al wel weer gehad.
3 0
BigDaddy84
Dat dacht ik ook meteen inderdaad. Hoeveel geluk kan een ploeg hebben zeg :S
1 0
klopper
Was afgelopen seizoen ook al zo, maar dat kan niet goed blijven gaan. Geloof ik helemaal niets van. We zullen het gaan zien.
1 0
BigDaddy84
Als hun middenveld continue zo overlopen wordt en ze afhankelijk blijven van enkele acties per wedstrijd kan ik me niet voorstellen dat het goed gaat inderdaad. Maar ja, in de Eredivisie weet je het nooit.
0 0
guusram
Cerny en Serero toch niet geblesseerd hoop ik h
0 0
Figo
120 minuten voetbal tegen sjeiks , waarvan nog eens 52 minuten tegen 10 man? En dan maar 1 doelpuntje? Net zo saai dus als een gemiddelde wedstrijd van Ajax 1.
0 -6
guusram
Die club speelt gwn het hoogste niveau in Qatar dus helemaal geen slecht resultaat
1 0
Mees0107
Houd jij even je mond als je de wedstrijd niet gezien hebt.
2 0
3*stars*3
Dat mensen fans zijn van CLUBS als Ajax of Fey kan ik nog begrijpen want dat zijn gewoon echte clubs maar als je niet uit Eindhof komt, kan ik gewoon niet snappen dat je fan bent van een PSV...Ik zag vaaks zelfs gasten in A'dam/R'dam met PSV (Nike) trainingspakken lopen.

Een bedrijfsvereniging wat bestaat uit Colombiaan, Fransman, Mexicaan, Uruguyaan en weet ik veel wat nog meer en waar eigen jeugd dient als opvulling..

Mja op elk pot past een deksel...
8 -1
ajaxfan4life82
Als je voor PSV/Fey ben dan heb dat gewoon te maken met gebrek aan opvoeding/ voetbalverstand , want elke voetballiefhebber is voor AJAX
0 0
vedette10
Wat is er met serero gebeurt?
0 0
guusram
Gewisseld uit voorzorg lijkt mij
0 0
JoodTotMijnDood
410 ook aanwezig? Onee het zijn die lelijke calimero boeren uit Schijthoven met hun en wie niet springt die is geen jood. Heb zo een hekel aan die club.
2 0
guusram
meer hebben ze niet waarom denk je dat vorig jaar Bruma en Rekik ze nog op idee
0 0
DannTheDon020
\'En wie niet springt die is een jood\' zingt de psv aanhang. Ze blijven nog steeds aan ons denken.
0 0
JoodTotMijnDood
Ook het geluk waarmee De Jong opeens die bal voor zich kreeg niet normaal..
2 0
3*stars*3
Vorig seizoen was hun spel vaak ook niet om aan te zien maar hun kregen volop vleugels na WEER puntverlies van ons tegen de kleintjes.
Wij gingen in korte tijd van 4 punten achterstand naar 12 in januari/februari en dat gaf die lampjes meer rust in hun kop.

Kan mij nog een reactie herinneren van die keep van Cambuur nadat PSV daar ook zo smerig won...

http://www.ad.nl/ad/nl/5610/Eredivisie/article/detail/3836961/2015/01/24/Nienhuis-walgt-van-countervoetbal-PSV.dhtml
4 -1
Ajax Roermond
pffff.... echt... kut...
0 0
Ajax#1900
Dit lijkt mij zo frustrerend voor vd Looi. Speelt gewoon prima voetbal en gaat nu ruim af. Kan nog wel 5 0 worden, uit de counter uiteraard.
2 0
3*stars*3
Hmmm...PSV...word een pittige kluif voor ons om die schaal \"ff te pakken\"...
1 -3
Mees0107
Want jij vind PSV zo goed spelen? Scorebordjournalistiek.
3 -1
3*stars*3
Zeg ik toch niet man...Ik bedoel alleen dat hun weer met dat reactievoetbal komen en dat de scheids hun niet lijkt tegen te werken want kijk hoe die 0-3 viel -_-

Als ik media moet geloven was psv vorig seizoen erg goed en vooral erg volwassen...Onzin, Ajax gaf hun rust en zelfvertrouwen omdat PSV zelfs op hun rustdag uitliepen op ons...
0 -1
Chesterson93
Dat is het punt niet. Op deze manier kunnen wij (of het nou onverdiend is of niet) eruit gecounterd worden als onze verdediging niet doet wat het moet doen.
1 0
JoodTotMijnDood
Niet normaal meer wat een vieze geluk heeft dat smerige PSV. Erge is dat alle teletext supporters in Nederland nu gaan denken dat PSV verdiend heeft gewonnen maar Groningen is veel beter.
2 0
afca1985
Wat een tyfus mazzel hebben die gasten toch altijd
3 0
AJAXZZZ
Die de Jong scoort makkelijk hoor.
Vorig seizoen 20 doelpunten.

Had ik nooit verwacht.
0 0
BRAMHOUTEN
Als die de jong wegvalt stort PSV als een kaartenhuis in. Groningen speelt ze af en toe helemaal zoek. Als Groningen beter met de kansen omspringt hadden ze ook 3 x kunnen scoren
2 0
guusram
Gewoon counter voetbal maar met de mogelijkheden die ze hebben geef ze is ongelijk.
0 0
godenzonensuper
Het geluk begint alweer voor de Boeren .
0 0
HeavenlyDivine
Groningen hoort penalty te krijgen, krijgt niks, psv countert en scoort
3-0 over en uit
0 0
NouriVandeBeek
Gadverdamme Psv gaat dit seizoen gewoon weer counteren
2 0
ajaxmening
Meer kunnen ze niet, totaal niet onder de indruk van ze.
1 0
Chesterson93
Met Mahi speel je alles of niets. Met de juiste begeleiding speelt deze jongen binnen 3 jaar in de subtop Premier League/La Liga en word het een topper. Die jongen heeft zoveel techniek en daarnaast wendbaar, snel en heeft in tegenstelling tot de meeste talenten bij ons op de flanken, een goede fysiek. Deze jongen heeft 2x (op gegronde redenen) Ajax afgewezen, maar ik hoop echt dat hij op een dag, na 1 of 2 goede seizoenen, bij Ajax voetbalt.
0 0
guusram
Volgens mij ben jij fan van een bankzitter van Fc groningen
0 0
guusram
Volgens mij ben jij fan van een bankzitter van Fc groningen
0 0
Chesterson93
Dat, of van het talent dat deze jongen herbergt. Vorig jaar was Vejinovic een bankzitter bij Vitesse, zat een van de beste spelers van Groningen veel te vaak op de bank(de Leeuw) en dan niet te beginnen over het feit dat een basisaankoop van PSV 2 jaar vorig seizoen te licht werd bevonden voor een Vitesse dat niet op het niveau speelde als zij nu doen. Really? Maar terug naar Mahi; het is een goede voetballer.
0 0
guusram
Propper is nooit te licht bevonden bij Vitesse hij had veel concurrentie met die piazon en van ginkel en was natuurlijk ook jonger
0 0
Chesterson93
Te licht door Fred Rutten, de trainer. En reken maar van wel, want hij stond op het punt te vertrekken. Rutten had hem niet nodig.
0 0
guusram
ugh discussie voeren met iemand die uitgaat dat hij de gedachtes van Rutten en Propper kent
0 0
Chesterson93
Haha grapjas
0 0
guusram
Die Mahi heeft trouwens niks anders dan ze best gedaan. dus daarga je met je toptalent. Geert Arend Roorda was ook een toptalent speelt nou bij Dordrecht
0 0
Chesterson93
Heeft een langere weg afgelegd dan alle andere talenten. Voetballen bij een vereniging vanaf zijn 11e en op zijn 17(!)e van Quick naar Sparta A1 gehaald en een jaar later daar in het eerste. Jongen was voor zijn transfer naar Groningen 6 maanden geblesseerd, maar gelijk basis in de play-offs en ook de beste speler. Ik bedoel te zeggen dat hij voor iemand die van de amateurs komt op relatief late leeftijd en nu voetbalt in de Eredivisie, een voorbeeld kan zijn voor anderen(hopelijk gebeurt el Mahdioui dit ook, maar denk ook aan Keskin) en daarbij benoem ik Mahi tot een jongen die een hele grote kan worden. Wat Roorda betreft; die jongen kon aardig ballen, maar blessures zijn hele andere koek. Bedoel dus ook niet dat Mahi het al gemaakt heeft, he, begrijp mij goed. Maar het is een groot en misschien onderschat talent. Maar over Ajax\' talenten: ik hoop dat Riedewald en Tete dit seizoen laten zien wat zij kunnen en dat hun prestaties in de voorbereiding een opmaat naar meer is !
0 0
Ajax Roermond
psv gaat dit seizoen wss weer veel punten behalen. wij moeten er voor zorgen dat we er meer halen, dus wat belangrijk is uit en thuis winnen van ze en voor de rest niks onnodigs laten lichen..
0 0
OKP-AFCA
Man.. man.. man..

Blik clichés gevonden.. en ook maar direct even opgetrokken?
0 0
klopper
Bizar om te zien. Groningen speelt PSV bij vlagen zoek, maar het staat gewoon 0-2.
0 0
AFCA.
Altijd t zelfde liedje:
- psv komt onterecht met een verdwaalde voorzet of rommel goal op voorsprong.
- gaan achteruit voetballen
- de tegenstander krijgt de beste kansen maar maakt ze niet af
- dan scoort psv weer een goal die uit de lucht komt vallen.
- counteren
- uiteindelijk uitlopen tot 4-0 door counters.
- iedereen:"wat een fantastische ploeg. Counteren? Nee, reactievoetbal"
0 0
godenzonensuper
Media zitten alweer met de hand in het broekje te kijken naar hun jongens uit eindhoven .
0 0
jollie18
Groningen laat het ook wel liggen hoor. Het ontbreekt ze op eind pass.
1 0
JoodTotMijnDood
Mijn god die Hateboer verpest echt elke aanval, wat een trage boer.
0 0
Chesterson93
Vind het geen trage boer, maar die speelt inderdaad geen goede wedstrijd in de eindfase.
0 0
Ajax#1900
Klopt, hij is wat te onstuimig. Traag is hij absoluut niet hoor.
0 0
Ajax#1900
Ik kan die babyface van Maher echt niet uitstaan. Altijd dat verongelijkte. Psv gaat nu gewoon rondtikken natuurlijk, jammer van de wedstrijd.
1 0
Ajax Roermond
pffff, wat een tyfus boeren ook. hoor je de hele wedstrijd niet..
1 0
AJAXZZZ
Guardado, Lestienne en Pereiro staan straks gewoon in de basis, zitten nu op de bank.

Misschien komt ook Moreno nog.

Dan hebben ze gewoon een ploeg die om het kampioenschap speelt, helaas.
0 0
jollie18
Daar weet je nog helemaal niks van. Je weet niet hoe de aankopen het gaan doen.
0 0
AJAXZZZ
Ik vergeet Willems ook nog, die er over een poosje bij komt.
0 0
AJAXZZZ
Moreno is beter dan welke verdediger bij Ajax dan ook, om maar een voorbeeld te noemen.

Verder heb je gelijk, het is afwachten, maar ik weet zeker dat aan het einde van het seizoen Ajax en psv bij de eerste 2 staan.
1 0
jollie18
We gaan het zien volgend jaar weten we meer.
0 0
godenzonensuper
Om te kotsen dat hele psv .
0 0
JoodTotMijnDood
Walgelijke club
1 0
jollie18
Toch weer 0-2
0 0
JoodTotMijnDood
Wat smerige club is dat PSV ook, zoveel mazzel.
0 0
Ajax Roermond
dat tyfus deuntje weer in Onze Arena :-(
1 0
jollie18
Ik ben tot nu toe echt niet kapot van PSV. Achterin nog net zo kwetsbaar als vorig jaar. Maar ja wel weer de slechtere zijn en toch winnen.
0 0
AJAXZZZ
Guardado, Lestienne en Pereiro staan straks gewoon in de basis, zitten nu op de bank.

Misschien komt ook Moreno nog.

Dan hebben ze gewoon een ploeg die om het kampioenschap speelt, helaas.
1 0
ajaxmening
Wel die zijn echt niet beter dan de huidige , daarnaast oogt PSV veel kwetsbaarder en is Poulsen zeker een verzwakking, Propper nog niet veel gezien en Maher blijft een vervelend ventje kortom laat maar komen.
0 0
AJAXZZZ
Willems staat normaal gesproken in de basis, als die er ook nog bij komt, hebben ze een goed elftal.
0 0
ajaxmening
Maar veel sterker dan Ajax denk jij ?
0 0
AJAXZZZ
Je zou dan per positie moeten gaan vergelijken.

Maar is lastig te zeggen, ligt er echt aan, wat de aankopen van psv gaan doen.

Lestienne, Pereiro, Propper en eventueel Moreno.
0 0
Chesterson93
Willems - Moreno - Bruma - Arias is in ieder geval stabieler dan wat wij hebben. Over het hele seizoen gezien zal het liggen aan de ontwikkeling van de spelers zelf. Als zij met Isimat blijven spelen, denk ik dat onze verdediging gelijkwaardig is.
0 0
Ajax Roermond
je ziet wel dat ze minder goed kunnen counteren zonder wijnaldum, depay en metrokont
1 -2
AFCA.
De verdediging van psv is een stuk zwakker dan die van ons hoor. Ligt ongelooflijk veel ruimte achter de verdediging.
0 0
HeavenlyDivine
Ja het is echt bagger daar achterin, het is te hopen dat ze die Moreno niet halen
0 0
Ajax Roermond
ja, echt wel!
0 0
NouriVandeBeek
Van bruggen met zijn rentree
0 0
JoodTotMijnDood
Ben je erbij? Zo ja wie zijn de uitblinkers.
0 0
Robinjo1988
Dacht dat dit het topic voor Jong Ajax was....
0 0
klopper
Bij gebrek aan... ;-)
0 0
Robinjo1988
Zit nu toch liever ergens op een terrasje dan dat ik pisvee ga kijken.
0 0
godenzonensuper
Groningen beter , groningen heeft de kansen , groningen raakt de binnekant paal maar psv staat voor . Hoe verrassend ...
3 0
Ajax Roermond
jup... totaal geen sfeer vanuit beide kanten, echt lachwekkend!!
0 0
JoodTotMijnDood
Die Hateboer doet zijn naam wel steeds eer aan, komt er vaak in als lompe boer.
0 0
Chesterson93
Als Groningen met de Leeuw blijft spelen in de spits en het team ingespeeld raakt, zullen zij een nog beter seizoen dan vorig jaar draaien. Dat is een hele goede voetballer. Helaas te oud en niet de juiste kwaliteiten voor de aanval van Ajax.
0 -1
WesleySonck
Op de een of andere manier vind ik hem een smerige kakkerlak
0 -1
Chesterson93
Ja? Het is een pure Brabander, dus zou meer neigen naar een PSV-er, maar hij is wel zoals de Boer het wilt zien in een spits. En hij is een ideale schoonzoon, in letterlijke termen.
0 0
WesleySonck
Vind hem nogal vervelend in gedrag tijdens wedstrijden... Weet niet of ie op tijd bij trainingen komt en geen pingpong speelde met zivkovic
0 -1
Chesterson93
Nou nou, het is geen Kramer, maar hij gaat voorop in de strijd. En met de minuten die hij maakte, was hij aardig trefzeker. Echt, het is een goede speler.
0 0
Ajax#1900
Toch jammer dit... Maar Bottghin blijft een uitstekende CV ;)
1 0
Koenniiee
Off: Zou De Boer meekijken? Prima positionering van Groningen wanneer de bal bij de CV is. Hierdoor moet Narsingh continu rechtsback spelen, prima.
0 -1
klopper
OFF: Wat is die Martin van Geel toch een ongelofelijke engerd. Mooie minuut stilte voor een held van FC Groningen, moet Van Geel weer wat in het oor fluisteren van iemand naast hem, tijdens deze minuut. Hoe respectloos.
1 0
Piejotter
Hij fluisterde in het oor : " Wie is dat Piet Fransen?"
0 0
3*stars*3
Idd, alsof dat ''belangrijke nieuws'' niet 1 min later gefluisterd kan worden.
Martin is sowieso een glibberige slang.

Zijn rol in die Vermeer soap werd ook onderschat.
1 0
JoodTotMijnDood
Ja wat een kwal he.
1 0
JordyAjacied
Ik zag het.. Respectloos.
1 0
OnlyOneZlatan
Heb ik dat alleen of heeft groothuizen echt meer potentie als onana en zit hij hem alleen maar in de weg?
0 -2
Minnis.ajax
Cerny!!!
1 0
wolterx
Hoe spelen de jongens? Zijn er uitblinkers, zoja, wie zijn dat dan?
0 0
gwn_rj
omg vd Hoorn mag weer bij Jong aansluiten en Veltman mag lekker aan blijven prutsen in t 1e... zuur hoor voor hem
2 -5
JoodTotMijnDood
Beiden vindt ik matige verdedigers, Mike is groot en sterk maar kan behalve koppen niet echt goed verdedigen. Veltman was iedereen altijd zo lyrisch over want het is zo'n slimme verdediger en kon goed voetballen maar hij heeft in 4 a 3 jaar tijd geen progressie geboekt, zal nooit een topper worden. Ik zou Botteghin of Hector Moreno wel willen zien.
1 -3
MosesD
Geheel eens. Ik roep al een jaar dat Ajax Botteghin moet halen. By far de beste verdediger in Nederland. Van de Hoorn zsm verkopen.
0 -3
District
Dan moet je lekker naar het stadion van PSV gaan.
0 -4
Chesterson93
Haha en ze spelen vandaag in de Amsterdam ArenA. Zijn gewoon goede verdedigers. Ach, het is geen probleem. Met Veltman zijn wij kampioen geworden, dus in de Eredivisie hoef je eigenlijk niet te zoeken als Veltman in de \"minst gepasseerde defensie\" van de Eredivisie zat.
1 0
JoodTotMijnDood
Ja Brands krijgt het waarschijnlijk wel voor elkaar om kwaliteit verdedigers te halen.
2 -4
BigDaddy84
Van der Hoorn doet gewoon mee omdat hij speelminuten moet maken. Je kan je ook teveel druk maken. Overigens zou Van der Hoorn in no time worden afgekraakt hier, omdat ook hij nog wel degelijk fouten maakt.
4 -1
godenzonensuper
De Boer zal wel net de andere kant op hebben gekeken bij de goal van Cerny net zoals bij de fout van Veltman .
2 -4
rss-dion
Hoe dom is iedereen hier. Hoe kan je nou net na een wedstrijd waarin ajax een gemiddelde leegtijd had van 20,9 jaar oud. Gaan doen of frank niet naar talenten omkijkt.

Dit noem je nou echt, zeiken om het zeiken.
6 -2
Wimmel
Thanks, ik zat me alweer gruwelijk te ergeren. We zitten een pot van Jong Ajax te volgen en al wat sommigen doen is Frank bashen.

3 0
BRAMHOUTEN
Het beste is om ze te negeren. De reacties hebben 0,0 inhoud.
0 0
Rayno95
Stja al gaat er een topic over Suarez, weten sommige hier toch over De Boer te beginnen.

3 0
Rayno95
Precies en volgens mij kijkt Frank meer naar jeugdwedstrijden dan vrijwel de meeste voorgangers de jaren ervoor
3 -2
Wimmel
Geweldig dat mensen hier een duimpje omlaag voor geven. Dat bewijst dat het er niet toe doet of je gelijk hebt, het gaat er alleen maar om dat je het niet met ze eens bent :). Droeftoeters....

Is de kleutervakantie alweer bijna voorbij?
2 0
Amsteraaij
Dank je wel. Spijkers met koppen
2 -1
Fred Gerritsen
Ik had Cerny wel eens een keer op links in Ajax 1 willen zien.
Technisch een zeer goede speler en dreigend..


4 -1
afca patrick
Ik had Muric eigenlijk wel in de selectie tegen Rapid verwacht. Speelde toch een uitstekende voorbereiding.
2 -2
JoodTotMijnDood
Had het gehoopt maar niet verwacht maar erg jammer ja. Is al 19 en het zou zonde zijn om het te brengen op zijn 20e. Maar hij kan geen Engels dus die kunnen we nog niet verwachten..
1 -2
Jornnn
Geduld. EL Ghazi speelde vorig jaar ook een goede voorbereiding. Zijn tijd komt nog wel. Vergeet niet dat hij vorig seizoen vrijwel elke week de minste aanvaller was bij Jong Ajax. Ajax neemt de tijd met hem. Anders is hij na 3 potjes al afgeschreven door het publiek.
1 0
El-Dorado
nee, want als die het opeens goed gaat doen.. kunnen victor en younes het wel shaken.. daarna krijgt muric een dip en komt ie niet zo makkelijk meer aan spelen toe.. wat uit zou kunnen lopen tot een conflict..

0 -1
JoodTotMijnDood
Vaclav Robben met de 1-0
5 0
El-Dorado
gelijk NL paspoort aanbieden!
4 -1
JoodTotMijnDood
Spreekt prima Nederlands dus why not haha.
2 0
El-Dorado
uitzonderlijk talent
2 0
Rayno95
Pfff weer geen stream ...

Ajax Exclusive fix your shit.
1 0
El-Dorado
heb net een klacht gepost naar de ajax klantenservice. als je dat ook is doet..
0 -1
El-Dorado
jezus, wat heb je in godsnaam aan ajax exclusive.. ze beloven wedstrijden van jong ajax en ajax vrouwen.. wat heb je in godsnaam aan die interviews die dag later op youtube verschijnen

2 0
JoodTotMijnDood
4e of 5e keer dat ze Jong Ajax niet uitzenden.
2 0
jollie18
Serero ook weer bijna fit zie ik. Speelt ook in de basis mee
0 0
TikkieTerugJaap
Nouri heeft last van z\'n knie.
0 0
mistermiyagi
Andersen vervangt Nouri :D

0 0
JPC40
waarom wordt er nu plotseling andere tijden gespeeld in plaats van 45 min nu 4X 30 min ??????.
0 0
TikkieTerugJaap
Zodat 22 spelers een uur kunnen spelen?
1 0
Mees0107
Dit lijkt me de reden inderdaad.
0 0
Rayno95
Goeie opstelling :)
Met name het middenveld en de aanval
0 0
afca patrick
Vreemd dat Dankerlui \'de voorkeur\' krijgt boven Savastano.
0 0
TikkieTerugJaap
Staat een leuke special op over Jong Ajax, 17 minuten lang. Leuk zo voor de wedstrijd ff.
1 0
TikkieTerugJaap
Is ook al aangepast op ajax.nl naar Ajax TV Live.

Ajax probeert de supporters zoveel mogelijk bij belangrijke evenementen te betrekken. Deze evenementen zullen dan live worden uitgezonden. We hebben in het verleden bijvoorbeeld de presentatie van de spelers op de Open Dag; de eerste training van het seizoen en belangrijke jeugdwedstrijden uitgezonden.

Je kunt je gratis registeren op Ajax TV Live.
0 0
leonajacied
Ik zie dit op de site ook allemaal staan. Heb je een idee waar die link naar deze wedstrijd staat? Of komt dit rond 17:00?
0 0
TikkieTerugJaap
Rond 5 uur start de stream daar.
0 0
TikkieTerugJaap
Sinds gister heet het Ajax TV Live ipv Ajax Exclusive. Nu is het gratis.
0 0
JesusZoonVanGod
Is daar ook een app voor of in ieder geval iets om af te spelen op de PS4?
0 0
TikkieTerugJaap
Gewoon op je browser gaan daar.
1 0
JesusZoonVanGod
Ga ik proberen! Thanks!
0 0
NouriVandeBeek
Nouri heeft een lichte knie blessure. Ik verwacht hem vrijdag in ieder geval niet in de basis tegen Achilles.
0 0
godenzonensuper
Nouri ?
0 0
Venta
Los van het feit dat Nouri een toptalent is, staat er nu al een middenveld dat met redelijke eenvoud mee kan draaien in de top van de eredivisie.
1 0
IboAFCA
Geen Nouri, ook niet bij de wissels. Hmmm.
0 0
RuudRuud
Ben benieuwd of Meleg ook nog gaat spelen. Ben überhaupt benieuwd hoe zijn toekomst bij Ajax er uitziet. Destijds zo ongelooflijk veel moeite gedaan om hem hierheen te halen, maar lijkt er nu toch echt op dat zijn einde bij Ajax nadert. Edgar Manucharyan II?
1 0
El-Dorado
echt he.. erg jammer, heeft een dodelijke linker
0 0
JoodTotMijnDood
Live te zien op Exclusive mensen...
1 0
TikkieTerugJaap
Volgens hem word het uitgezonden ^
0 0
JoodTotMijnDood
Nope natuurlijk wordt het niet uitgezonden.
0 0
TikkieTerugJaap
Oh wauw dat is nu gratis toch?
0 0
RH1900
Het bedrag overmaken en je krijgt de het overige bedrag terug. Mocht het nog niet volledig gratis zijn.
0 0
El-Dorado
thnx, hopelijk gaat t nu wel goed met die stream
0 0
JoodTotMijnDood
Ik lulde maar wat eigenlijk haha.
0 0
NouriVandeBeek
Serero gaat volgens mij wat minuten maken. Het is toch El Rayyan trouwens?
0 0
Benji
4x 30 minuten i.p.v. 2x 45 minuten. Ben benieuwd, zo even relaxed fietsen naar de Toekomst.

Las ergens dat Serero z'n rentree zou maken. Hopelijk komen de jonge gasten ook aan de bak.
2 0
ajaxmening
Ja dat deed ik verleden week ook, is het nu niet besloten dan ?.
0 0
Benji
Nee, voor zover ik weet niet
0 0