[Update V] Kishna ontbreekt bij Open Dag

SamVR, 20-07-2015 om 14:41, 64490 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank de Boer heeft vrijdagavond in gesprek met Fox Sports kort verteld over de situatie van Ricardo Kishna. De twintigjarige linksbuiten zat tijdens het oefenduel van Ajax met VFL Wolfsburg (1-1) negentig minuten op de bank en dat had alles te maken met Lazio Roma.

'Er zit wat waarheid in de geruchten', begon De Boer. 'Het klopt dat er eventueel wat speelt met Lazio Roma. Misschien dat hij daar dit weekend even kan gaan kijken. Ik heb hem daarom ook gezegd dat ik geen risico met hem wou nemen tegen Wolfsburg.'

Kishna, die bij Ajax beschikt over een contract tot medio 2016, wordt al dagen aan Lazio Roma gelinkt. Volgens de berichten bereikte hij een akkoord met de Italiaanse club over een contract tot medio 2019. Ajax zou drie miljoen euro voor hem vangen en een doorverkooppercentage van tien procent.

Update - 13:40, 19-07-2015: 'Transfer Kishna begin volgende week rond'
Volgens het Italiaanse Corrieredellosport verkast Ricardo Kishna begin volgende week naar Lazio Roma. 'Tussen maandag en dinsdag wordt verwacht dat de deal rond zal zijn', schrijft het medium.

Update II - 18:00, 19-07-2015: Raiola onderhandelt met Lazio
Mino Raiola onderhandelt zondag met Lazio Roma over de transfer van Ricardo Kishna. Dat meldt Voetbal International. De zaakwaarnemer van de linksbuiten van Ajax is naar Brussel gevlogen om tot overeenstemming te komen met de Romeinse club, die een contract voor vier jaar heeft klaarliggen voor Kishna.

Update III - 07.40 uur, 20-07-2015: Kishna sprak Lazio in Brussel
Ricardo Kishna heeft na zijn zaakwaarnemer Mino Raiola ook zelf gesproken met Lazio Roma. De aanvaller reisde volgens De Telegraaf met toestemming van Ajax af naar Brussel, waar Lazio een oefenwedstrijd speelde tegen Anderlecht. 

'In de Belgische hoofdstad ontmoette Kishna de vertegenwoordigers van Lazio Roma en voerde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola verdere onderhandelingen', zo valt te lezen. 'Het is de verwachting dat de overstap naar de Serie A op korte termijn wordt bekendgemaakt.' Zoals eerder gemeld wil Lazio drie miljoen euro betalen voor Kishna.

Update IV - 10.55 uur, 20-07-2015: Lazio meldt zich bij Ajax
Lazio Roma gaat serieus werk maken van Ricardo Kishna. De Italiaanse club sprak al met zaakwaarnemer Mino Raiola en Kishna zelf, maar De Telegraaf meldt maandagmorgen dat Lazio zich ook officieel gemeld heeft bij Ajax. 

Update V - 14.40 uur, 20-07-2015: Kishna niet bij Open Dag
Ricardo Kishna zal maandagmiddag niet van de partij zijn bij de spelerspresentatie op de Open Dag. Zowel AT5 als Voetbal International melden dat de aanvaller zich van Ajax mag richten op zijn transfer naar Lazio Roma.

Heb je Ricardo Kishna op je nieuwe shirt staan? Bestel hier een nieuwe!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sergio10
Kishna heeft al lang en breed getekend bij Lazio. Hij vierde echt zijn afscheidsfeestje, bij 'Marrakech Lounge Leiden'. Riedewald, El Ghazi en Van Rhijn werden als enige Ajacieden uitgenodigd. Hij gaat vertrekken zonder Frank de Boer een hand te hebben gegeven. Tijdens het feestje gaf hij meerdere malen aan schijt te hebben aan De Boer. Dus, Kishna is weg.
0 0
Rudolph J
Kishna Held =
0 0
abdelhaknouri
Zag zojuist op de snapchat van hanni hanna (de kapper van menig voetballer) dat hij op het afscheidsfeestje van Kishna was....
0 -1
Ellende
Raiola wil altijd het meeste uit een deal hebben. Dat moet AJAX ook doen.
De Boer heeft hem geen vertrouwen gegeven. Toch bij AJAX op zo'n leeftijd 26 wedstrijden is iets waar veel talenten voor zouden tekenen. Hij had die wedstrijden ook kunnen zorgen dat de trainer niet om hem heen kon.
AJAX geloofde in hem toen ze hem van ADO haalde. AJAX geloofde in hem bij zijn blessure.
Iets te veel heisa over een speler die er nog niet is en te vaak afwezig is tijdens een wedstrijd
3 0
Ellende
Hij heeft het dit seizoen niet laten zien. Hij heeft een aantal zeer mooie bevliegingen gehad.
Verder oogt hij in het veld lui met het meeverdedigen en afjagen. Komt hij er tegen te veel simpele Nederlandse vleugelverdedigers veel te weinig langs.
3 0
nickydf
Hanni Hanni, die kapper, plaatst net een filmpje op snapchat met de tekst afscheidsfeestje Kishna.
0 0
bojansuarez
Nu hoeft ie officieel niet meer terug te komen. Ciaobella Kishna!
1 -1
MarcoWatcher
Kunnen we svp nu ophouden over deze jongen?
3 -1
Dylan1812
niemand is groter dan Ajax! strik eromheen en opzouten
7 -1
afcaan
Nog even dit: wie van ons zou zijn kop niet op hol laten brengen door de ook zelf cashende Raiola? Wel aanlokkelijk om zo gruwelijk veel te gaan verdienen, toch? Natuurlijk zijn er echte clubmensen als Blind, Klaassen en Clasie om er zo maar een paar te noemen, maar wat kun je in redelijkheid eisen? Ik wens Kishna een moeilijk eerste jaar toe. Niet uit wraak, maar opdat dat hem als mens zal helpen; als voetballer heeft hij alleen een Spaans pepertje nodig. En ja: ik zal die ene onnavolgbare actie gaan missen...
0 0
grannig mokum1
Ik wens deze gozer de beste bij. L.Roma of elders,
wat tussen Fdb en hem is gebeurd zijn verleden tijd
1 0
Rotterdammertje
3 mil..mooi bedrag voor zo,n kwal..opzouten met dat figuur en weer overgaan op dingen die wél belangrijk zijn..next.
4 -1
Jesper Olsen #1
Ik ben het niet met de pro Kishna schrijvers in dit bericht eens. Hij heeft genoeg tijd gehad om zich te bewijzen. Als jij als "buitengewoon " talent in een wedstrijd niet vijf acties kunt maken, op maat voorzetten kunt geven en op het veld erbij loopt alsof het je allemaal niets interesseert, dan zijn er twee opties: je stinkende best gaan doen of vertrekken. Bij Kishna zit er bij Ajax ook niet meer in. Wellicht bij een andere club wel. Het ligt niet (altijd) aan de trainer. Je bent nog altijd zelf verantwoordelijk voor hoe je je als professional opstelt. En die zgn. za(a)kwaarnemer moeten ze ook in Italië achterlaten. Die onruststoker.
4 -2
Eriksen10
Je vraagt je toch altijd af wat er in het hoofd van zo\'n jongen omgaat. De verhalen dat ie bang is om weer geblesseerd te raken lijken me onzin, is al 1,5 jaar topfit. Gewoon slechte mensen om zich heen, Depay is eigenlijk een topvoorveeld van hoe het ook kan. Wordt bestempeld als moeilijke jongen maar zorgt nooit voor ophef of incidenten.
0 -1
GeleenAjax
Betekend dat dat het bijna rond is? Mooi! Nu nog een paar berichtjes om na te trappen en dan zijn we klaar met die vent?
2 -3
Bernardo.P
En weer iemand weg gejaagd door de boer!! Wil de boer het niet snappen ofzo. Jonk heeft al de noodklok geluid. Al die miskopen van Overmars komt hem en de fans de strot uit. Miskopen zoals vd hoorn duarte sana en viergever waar houdt deze ongein op?? Spelen dit soort b garnituur ook niet gewoon in de A1? kishna toptalent mag oprotten voor een mislukte duitser van gladbach 2. Ajax het is weer om te huilen.
4 -10
KRD89
Helemaal gelijk, als je even een woordenwisseling hebt met de boer, wordt je er langzaam uitgewerkt. Eeuwig zonde, met lazio ajax maar uit de champions league knikkeren
0 -4
smokum
Kakkerlak die hoopt dat Lazio Ajax eruit knikkert.

één panna achter het standbeen maakt je nog geen toptalent.
1 0
ajaxmening
Waar slaat dat nu op moet Lazio maar Ajax eruit knikkeren omdat die gast zelf weg wilde , slaap lekker jongen als je dat niet eens al door hebt dit speelde al 1.5 jaar lang die droom speler van jou gaat puur om het geld en misbruikte de Boer om in die positie te komen en dit mede doordat zijn manager in die maffia scene rond loopt.
0 0
BRAMHOUTEN
Man je valt in herhaling, je hoeft niet altijd dezelfde berichten te posten. Iedereen weet nu wel dat je een hekel heb aan de boer. Ga lekker kruiswoordpuzzels maken en val ons niet meer lastig
4 0
Rotterdammertje
Ja..hij heeft de zelfde mantra,s als TurboUrby..oeps!! dit was niet inhoudelijk.
1 -1
ajaxmening
Tijd dat de Boer jou hier eens weg jaagt(T).
5 -2
GeleenAjax
Liever een mislukte Duitsen van Gladbach 2 die graag voor Ajax speelt dan een Kishna die dat niet doet en waarvan we dagelijks mogen lezen hoe graag hij bij Ajax weg wil...
6 -2
nuff-said
Good writtens!
0 -1
nightgoat
Good riddance, dat is.
En zo denkt Kishna er nou toevallig ook over.
0 0
..::Rootje::..
Good riddance.... *facepalm*
1 0
opsspo
Jammer, maar helaas. Ik zag het altijd wel in hem zitten. Maar het botert totaal niet tussen hem en de Boer zo veel is wel duidelijk. Ik had altijd de indruk dat de Boer hem op de verkeerde manier probeerde te benaderen, maar wat weet ik nou eigenlijk...

Als het echt aan zijn instelling ligt dan horen we waarschijnlijk alleen van hem als hij weer naar een andere club vertrekt en zo in de krochten van het Europese voetbal verdwijnt. Dat zou ik erg jammer vinden, want hij had zo veel potentie...
0 0
suecar

Hoeveel assists zijn er vanaf de linkerkant gekomen afgelopen seizoen? Op de vingers van een hand
te tellen! Laat een ander het maar gaan doen.
2 0
ajacied277
Het wordt hoog tijd dat meneer raiola stikt in een joppieburger.
1 0
De Stift
Ricardo Kishna: het verhaal van hoe niemand ooit iets meer hoorde van een toptalent.
5 -1
Johan1
Laat Ajax nu eens zijn poot stijf houden. 3 miljoen is te weinig. Minimaal 4,5 miljoen. Hij heeft nog een contract voor een jaar. Zo maak je het die sukkel wel heel makkelijk.
7 -2
skinny hein
en als niemand dat wilt betalen?Op de bank zetten dus daarna gratis?Paar leuke momentjes gehad,meer niet.Lopen er nog 100 van rond in europa die wij niet eens kennen,laat staan de rest vd wereld.Buitenlandse clubs zijn niet gek...is gewoon n talentje van Ajax meer niet.Gaan dus echt niet op de gok miljoenen meer betalen.Je poot stijf houden betekent dan ermee blijven zitten.
1 0
de-Ajacied
Eens. En je maakt het niet alleen hem gemakkelijk maar ook Raiola die er een lekkere bonus bijpakt
1 0
Nummer 9
Hij heeft eigenlijk nog een contract voor 2 jaar als Ajax de optie licht die opgenomen is in zijn contract. Ik vind 3 miljoen daarom ook aan de lage kant en zou zo rond de 5 milj voor hem vragen..
2 0
waynelove
doorverkooppercentage moet hoog zijn, dat is het belangrijkste denk ik op termijn.

hij heeft zich nog niet bewezen, dus 4 zou een goed bedrag zijn. Maar stel je voor dat hij daar opbloeit en uiteindelijk 30 oplevert.. dan zouden wij met een doorverkooppercentage van 15 procent oid al snel 4.5 miljoen erbij krijgen, en dan heb je in totaal 7,5 gevangen.
3 0
dtafca
Hier sluit ik mij zeker bij aan. Voor deze speler met zijn contract kun je wel 7,5 - 10 miljoen euro vangen aan het eind van de rit. Mits hij zich goed ontwikkeld en een grote transfer zal maken. Het basis bedrag zal 4 tot 5 miljoen euro moeten zijn.
0 0
Nummer 9
Ja maar dan moet je er maar van uit gaan dat tie t daar wel gaat redden.. Kan natuurlijk maar een zekerheidje is t niet..
0 0
macfarrell
Jammer maar helaas. Vind alleen 3 miljoen weinig, die Italiaanse clubs betalen meestal meer heb ik het idee. 6 a 7 had imo beter geweest
4 -1
elpresidente
Dat is allemaal dankzij raiola, kishna en de boer die maken het hele gebeuren onmogelijk om nog fatsoenlijk samen te werken en dan ben je, je sterke onderhandelingspositie kwijt.

Ik vind het zonde maar nu is het zo gelopen en is er vrij weinig aan te doen, kan je beter alles netjes afhandelen met verlies maar dan is het wel klaar.
1 0
KRD89
Meer investeren in de jonge en verlengen en hij is verkocht voor het driedubbele, zo zie je maar weer dat overmars niet oanfhankelijk werkt maar in dienst van frank de boer dit is een kwalijke zaak. Marc moe zijn contract gewoon verlengen hij heeft vorig seizoen bewezen dat er rek in zit en dat hij genoeg potentie heeft. Ook al komt het niet altijd eruit.
8 -4
EricAjax1
Je lult maar wat raak.. ben je er elke training en wedstrijd bij?
Frank heeft anders in het verleden bewezen dat als hij vervelende jongens wegstuurt dat het niet voor niks is, zie el hamlap.. maar jij bent zo kortzichtig als je zegt dat het ligt aan FdB.. die jongen heeft potentie, maar blijkbaar laat hij niet voldoende aan de technische staf zien dat hij er alles aan wil doen om te slagen bij AJAX, maar ajax1 slechts als een tussenstapje ziet naar de stop.. tja dan gaan jongens die wel willen slagen als ajacied en met het team boven het individueel belang van meneer Kishna...
5 -4
KRD89
Ik zou eerst de reactie goed lezen voordat je ergens op reageert! mijn reactie heeft niks te maken met of ik elke week in het stadion zit. Frank de boer heeft het voor het zeggen! Een blinde kan dat zien. en een blinde kan ook zien dat hij kan voetballen, en in de jeugd zie ajax tv kan iedereen zien speelde hij zonder problemen bij elke jeugdcoach en presteerde wel behoorlijk. In het begin ging het gewoon goed maar die de boer is snel op zijn pik getrapt. Bij een geringe woordenwisseling wordt je eruit gewerkt.


Diezelfde Frank die el ham eruit gooide is ook verantwoordelijk voor spelers als van der hoorn. Nou dan heb je er verstand van!
0 0
3*stars*3
JUIST!
3 -1
JoodTotMijnDood
Off topic:

Breaking news: Check van Gelder vertrekt bij de NOS, hij gaat aan de slag bij Sport 1.

Of ik hier nou rouwig om moet zijn...
1 -1
Ruff Rhythim
Als je een Sport1 abbo hebt wel denk ik.
1 0
AFCZlatan
Zal hij hetzelfde reageren als Toine van Peperstraten toen hij naar Foxsports ging?
0 0
RusselWestbrook
Dat ze dat 150 keer herhaalden bij VI was het meest trieste stukje Nederlandse televisie uit de geschiedenis. Daar kan geen Big Brother of Gouden Kooi tegen op.
0 -1
JoodTotMijnDood
Denk van wel, vind het een grote gebruinde huilbaby.
0 0
Intec
Gaat naar sport 1 en wie betaalt daar nog voor als fox sports ook nog Spaans voetbal op koopt is Sport 1 ten einde.
1 0
Figo
Sport 1 heeft net weer voor 3 jaar de Spaanse Liga uitzendrechten verworven.
0 0
JoodTotMijnDood
Ja dit dus, maar wanneer krijgt FOX de rechten van de Bundesliga? Ik had vorig jaar gehoord dat ze in 2015 de rechten zouden krijgen.
0 0
babeldeman
Misschien kan Kishna niet met De Boer omgaan...
Wat er binnenskamers gebeurt daar kunnen wij alleen maar over speculeren, zeker weten doe je het nooit.
Of dit een slimme keuze van Kishna is betwijfel ik,
Ga daar bij Lazio i.i.g. maar niet lastig doen want ze sodemieteren je zo uit de selectie.
2 0
AFCZlatan
Ik blijf het zonde vinden dat zo'n talent voor dit bedrag kan gaan. Als Ajax zijnde zou ik nu gewoon het onderste uit de kan halen, gewoon 6-8 miljoen vragen en een doorverkooppercentage van 15-20% bedingen. Als Lazio er niet mee akkoord gaat, verleng je zijn contract met 1 jaar en verkoop je hem volgend jaar ook voor minimaal 3 miljoen.

Off topic: Weet iemand waar je kaarten voor Rapid Wien- Ajax kan kopen? Ik zit namelijk in Wenen op dat moment.
0 0
Bensco
waarom? je doet er meer schade mee dan goed, bovendien moet je andere spelers (of cliënten in het geval van Raiola) niet de dupe laten worden van een ander zijn acties. het kost je onnodig salaris, je staat andere spelers in de weg en je verneukt de carrière van iemand door hem een jaar te laten banken. Strikt zakelijk, niks persoonlijks. Kishna en Ajax zijn geen gelukkig huwelijk, jammer dan geen schande aan.
3 -1
AFCZlatan
Kishna is gewoon een goede stand-in voor Viktor Fischer. Ajax wil een hoog niveau nastreven en daarvoor heb je zowel goede basisspelers als wisselspelers voor nodig.
1 0
Bensco
een ongemotiveerde speler heeft niemand wat aan, die vormt alleen een smet op het team en gaat etteren. En er is duidelijk want aan de hand anders zouden deze onderhandelingen niet plaatsvinden. Laat hem gaan, 3 miljoen is vrij veel voor iemand die we voor een paar ton hebben opgehaald. Bovendien hebben wij Younes al als stand-in, die heeft bij mij meer de gun factor dan Kishna.
0 -2
Hup
Helemaal eens. Je hebt alleen wel een aanvaller nodig die geen problemen heeft met reserverol en vertrouwen in zichzelf heeft om zich de basis in te knokken. Dat is Kishna zeker niet.
0 -2
A Cohen
Mismanagement, kapitaalvernietiging, inderdaad on-be-grij-pe-lijk.
FdB is niet in staat geweest Kishna te managen en ........beter te maken.
Die goser heeft het in zich de sterren van de hemel te spelen.
Een waardevolle speler had het kunnen worden voor het team en het geldpakhuis van Marc Netto.
Maaaarrrr Kishna zelf is ook niet in staat geweest de opgaande lijn uit te bouwen en te laten zien hoe goed hij eigenlijk kan voetballen.
Hij is niet in staat gebleken FdB te prikkelen en uit te dagen op het veld.
Tijdens een wedstrijd was hij meer niet als wel waardevol aanwezig.
Getuigt niet echt van een goede prof instelling en winners mentaliteit.
Of....was dit alles met voorbedachte rade op advies van die pizzabakker.
Gewoon zo nu en dan wat laten zien, regelmatig ik ben niet thuis signaal afgeven......
Een beetje sjokken op het veld etc. etc.
Dan wordt FdB jou van zelf zat en regel ik dat je voor niet te veel geld bij een andere club terecht ga komen.
3 miljoen is niet veel voor zo'n talent, maar wat heeft hij nou eigenlijk wel gepresteerd???

De liefde moet van 2 kanten komen.
Met kwaaie hazen is het slecht hazen vangen.

Jammer jammer jammer dat Kishna niet de drive heeft kunnen vinden zich te ontworstelen aan de waanideeën van die pizzabakker en het ongelijk van FdB te bewijzen.

Deze situatie, Fischer en aankoop Younes liet hem geen andere keuze.

Ik ben benieuwd of hij zich staande kan houden bij Lazio.
Z'n mentaliteit zal wel moeten veranderen.
2 -6
RusselWestbrook
Pilletjes. Neem ze voortaan
3 -5
Chesterson93
Grapjas
0 0
Sterretje73
Je leest keer op keer dezelfde reacties van verschillende personen en dezelfde antwoorden van weer andere personen over de voors en tegens van zowel de Boer als Kishna. Ik ben een beetje klaar met discussieren en al helemaal als je terugleest hoe sommigen lopen te schelden of bizar groffe bewoordingen gebruiken om anderen duidelijk te maken dat ze er anders over denken. De lol van zo\'n forum is dat je met z\'n allen dezelfde interesse en in ons geval liefde deelt. Dit verbale geweld staat totaal los van bovenstaand gevoel. Laat een ander in zijn/haar waarde en praat normaal met elkaar. Schelden met of zonder ziektes hoort hier gewoon niet thuis. We zijn allemaal Ajacieden (minus een enkele trol) en niemand is je vijand. Ik ben zelf klaar met deze hele discussie om al eerder uitgelegde redenen en snap waarom anderen er anders over denken. Het zij zo...discussiëren is een manier om een ander van jouw gelijk te overtuigen. Schelden is je eigen onmacht etaleren...nuff said en fijne middag allemaal.
9 -2
Wimmel
Ik ben het niet altijd met je eens, vaak niet zelfs.

Maar hier heb je voor de volle 200% gelijk.
1 0
Boer Gijs
On-be-grij-pe-lijk

Van Ajax en van Kishna.
Van Kishna omdat hij afgerond nog niks gepresteerd heeft en als een koopje binnenkomt bij Lazio met waarschijnlijk weinig krediet.
Van Ajax omdat Kishna zo ongeveer de beste buitenspeler is die we hebben. Anders dan El Ghazi (ego a la Ronaldo, maar zonder hetzelfde resultaat) en Fischer die de hele tijd naar binnen loopt en nog nooit een fatsoenlijke voorzet heeft gegeven met z'n linkervoet. Zo'n speler moet je koesteren en er alles uit halen.

2 0
godenzonensuper
Ik denk dat als de Boer bij psv had gezeten Depay daar ook allang was weggegaan / gestuurd . Maar die boeren hadden geduld met Depay zoals ze nu Locadia ook gewoon willen houden . Bij Ajax weten ze van gekkigheid niet hoe snel ze je moeten weg schoppen . Die kut lampen lachen zich dood om de aanpak van de Boer waarschijnlijk .
9 -11
afca95
Ben je de vechtpartijen bij p$v niet vergeten op de training? Dat de spelers stonden huillie te doen? Dat Bruma mongolen zei tegen de supporters? Je moet de situatie
niet zo verheerlijken bij die Eindhovenaren omdat zen een succes jaartje hebben gehad. Kijk gewoon naar je eigen club. Sinds wanneer moeten wij wat van hun leren, hun kijken alleen naar ons.
10 -1
De_Realist
Die supporters van PSV zijn ook mongolen dus waar hebben we het over :')

Maar even serieus, moet je nagaan als Cocu gelijk de helft van zijn team weg zou proberen te werken vanwege een akkefietje...
0 -3
afca95
Ik denk dat het Ajax niet gaat om een akkefietje, maar meer om de constante bemoeienissen van die vetklep. Maar hij houdt Kishna een zakgeld voor. Tja dan is het aan Kishna de keuze voetballen of geld..
Volgens mij heeft hij de keuze gemaakt. Want bij Lazio gaat hij echt niet spelen.
0 -1
De_Realist
Frank heet niets te maken met Raiola. Dat Raiola een vervelende trol is betekend niet dat Frank zich niet wat professioneler op kan stellen, zichzelf wat betere people management skills kan aanleren, en wellicht wat minder verbitterd kan overkomen/doen richting "moeilijke" spelers door het wat minder persoonlijk op te nemen. Raiola is gewoon een uitstekend zaakwaarnemer voor zijn speler die vrijwel altijd het onderste uit de kan haalt. Laten we niet vergeten dat Raiola NIET voor ons werkt.

Kishna heeft zelf al gezegd dat Raiola's meningen van Raiola zijn, en dat hij bij Ajax wil blijven als hij genoeg vertrouwen krijgt.
0 -3
afca95
Je zwamt echt enorme onzin uit. Sorry dat ik dat moet zeggen. Maar Raiola heeft niks te maken met Frank hij bepaald niet het beleid binnen Ajax en doet dat wel via de media en heeft een keer verhaal gehaald. Alle trainers hebben problemen met een speler of andersom. van Gaal, Mourinho noem maar op. Hebben hun ook people management nodig? Raiola is alleen een goede voor spelers die het al gemaakt hebben. Zijn zogenaamde talenten falen anders behoorlijk omdat hij geen inzicht heeft in het talenten opleiden ook al denkt hij dat! Laten ze daar nou meer verstand hebben bij Ajax zelf. Dus laten we NIET vergeten dan Ajax niet voor Raiola werkt.
0 0
RusselWestbrook
Je doet nu net alsof Kishna helemaal niet in het verhaal voorkomt.

Ff voor de duidelijkheid: Kishna betaald het salaris van Raiola. Als Raiola centjes wil hebben moet ie doen wat Kishna wil.

Snappie? Je doet nu net alsof Kishna er een beetje als een hersenloze stompzinnige bijzit, maar Kishna bepaald, niet andersom.
0 0
JoodTotMijnDood
Inderdaad het blijft een hele nare calimero club. Altijd maar ons kopiëren met alles, hele nare irritante supporters bah misschien nog meer een hekel aan PSV dan aan 010.
1 -1
RuudRuud
Dit zou de uitgelezen kans zijn voor Ajax om duidelijk te maken wie de touwtjes in handen heeft: Ajax zelf. Geen ondankbare spelers of graaiende zaakwaarnemers, maar Ajax. Ik zou inderdaad 8 a 10 miljoen vragen (al weet je dat dat onrealistisch is) en als daar niet mee akkoord gegaan wordt, Kishna lekker een jaar banken.
2 0
Raikkonen94
Het is heel jammer dat we zo'n talent moeten verliezen want hij had als linksbuiten niet alleen een heerlijke trap, maar ook een heerlijke actie in huis. Anderzijds is zijn houding (waarschijnlijk gek gemaakt door Raiola) verwerpelijk en als je hem te lang het hand boven het hoofd houdt dan lijkt me dat bij de rest van de selectie ook niet lekker te liggen.
3 0
31xAjax
Nu Ajax zo tekort geschoten is in de begeleiding moeten ze nu ook niet moeilijk doen en hem voor een vriendenprijsje laten gaan....
0 -5
3*stars*3
Ff uit oude doos, altijid leuk om te lezen...

http://www.ajaxlife.nl/updates/kishna-worstelt-soms-een-beetje-met-onzekerheid

http://www.ajaxshowtime.com/article/bijzaken-en-geruchten/84632/kishna-stijgende-lijn-te-pakken-.html

Maar hier is elkaar (Frankie) napraten een sport geworden en veel hebben een gouden plak daarmee gewonnen...
3 -1
godenzonensuper
Kishna is de grote klootzak en frankie kan er allemaal niks aan doen dat is de opinie op deze site . Zeer kortzichtig en jammer .
4 -9
Rayno95
Of het is andersom zoals o.a bij jou en 3 stars ....

Ik denk dat ze allebei vast wel fouten gemaakt zouden kunnen hebben en dat gestook van Raiola helpt ook niet mee
1 -3
erikvr
Hierna Raiola een verbod voor de Toekomst en Arena geven en ook nooit meer toelaten. Alle spelers die hem nog als zaakwaarnemer hebben laten weten dat er niet meer onderhandeld wordt met die man en ze overtuigen dat het niet in het voordeel van hun carriere werkt deze lulhannes als vertegenwoordiger te hebben
7 0
godenzonensuper
ja zou heel verstandig zijn ... dan lopen tete en malen binnekort ook de deur uit .
0 0
zwollie
rond deze soap maar snel af, zijn we ook van kishna verlost.
7 -1
BennJii020
open dag!
1 0
MosesD
5 mio en doorverkooppercentage van minimaal 35%.
6 -1
Simon1
Ik vind het doodzonde dat een speler met zo\'n talent weggaat. Aan de andere kant is die mentaliteit niet goed en zorgt dat ervoor dat ik er niet wakker van lig. Wat kunnen we doen om dit soort spelers op een dusdanige manier begeleiding te kunnen geven zodat de mentaliteit toch veranderd? Zonde van Kishna, maar die mentaliteit moet echt anders.
3 0
RuudRuud
Talent, maar geen rendement. Uiteindelijk is het dat laatste waar het op een gegeven moment om draait.
0 0
GeleenAjax
Pfff, ik wordt onderhand een beetje moe van dit ventje: elke dag Kishna transfer, Kishna Lazio. Cil staat in de belangstelling van Man U. Daar hoor je van hem of zijn zaakwaarnemer (bijna) niks over. Ondankbare, respectloze hond Kishna en zijn zakkenvullende zaakwaarnemer zoeken een paar keer per dag de pers op. En dan krakelen over respect? Toon ook een beetje respect naar Ajax dan! Ik zal blij zijn als dit ventje opgetyft is. Dan nog een paar berichten waarin hij en die pizzabakker volledig respectloos natrappen naar Ajax en De Boer en dan mag het wel klaar zijn met dit ventje. Nog nooit wat laten zien behalve arrogantie.
7 -6
mvdk
Doorverkooppercentage van 50% a.u.b
2 -1
ajax4ever01
Ik vind het niet de juiste weg die is behandeld. Ze moesten zich eerst bij Ajax melden alvorens in gesprek te gaan maarja die rat doet maar wat.
2 -1
3*stars*3
Bij elk andere club zou een trainer terug geroepen worden en te horen krijgen dat hij maar moet zorgen dat hij het beste uit zo'n toptalent haalt want het is kapitaalsvernietiging om die jongen voor zo'n weggeef prijs te laten vertrekken!
Met geduld en vertrouwen kon die gozer minimaal, 8-voudige opleveren en misschien wel een Memphis bedrag!

Maar Marc is de yes man van Frank...Wilt Frank geen Theo, Denswil of Mounir, weggeven!
Wilt Frank een Duarte, v.d Hoorn of 4gever, halen!

Bij PSV hadden ze bijvoorbeeld jaren geduld met Depay en dat werd de jeugdspeler die een NL club het meeste heeft opgeleverd in historie!

Nogmaals, KOOPCLUB PSV haalt een recordbedrag binnen voor een speler die ze hebben opgeleid en laat nou net Ajax een opleidingsclub zijn maar nooit zo'n bedrag binnen hebben geharkt...
5 -16
godenzonensuper
Geen speld tussen te krijgen .
1 -1
GeleenAjax
Kom eens onder je grafsteen uit!
Ajax harkt die bedragen binnen voor toptalenten. Niet voor mannetjes als Kishna, Denswil etc.
6 -3
3*stars*3
Rot op man, met je grafsteen...Kishna is een toptalent die gewoon niet met de trainer door 1 deur kon maar doe nou niet alsof Kishna en Denswil troep zijn
3mil is gewoon een weggeef prijs en op een manier van, snel nemen deze jongen.

Met vertrouwen en wat geduld had deze jongen Ajax gewoon meer opgeleverd.

En je heb het stoer over Ajax die zulke bedragen binnen voor toptalenten. o wie dan!?
Sneijder hadden ze verkocht voor 26/27mil en daarvoor/daarna hebben ze nooit zoveel gecasht voor een eigen opgeleide speler.
Die Sneijder zou onder Frank ook weggegooid worden, na zo'n middelvinger actie maar Koeman schoof destijds zijn trots opzij (werd wel teruggeroepen door directie).

Talenten zijn bij Ajax ''te lastig'' en dat is volgens mij ook reden waarom zo weinig Z-Amerikanen slagen bij Ajax.
Temperament lijkt hier niet te passen, liever droge Scandinaviërs of Hollanders in groepie...
3 -4
paulurs
Och och, wat doet PSV het geweldig met talenten. En wat viel Suarez door de mand bij Ajax. Vertel ook eens over die zuid-amerikaanse talenten uit onze succesperiodes? Die we nu blijkbaar zo nodig hebben..

Er zit ook wel even een andere drive in Depay dan in Kischna en vooral een andere zaakwaarnemer. Kischna heeft absoluut het talent dat Depay heeft, maar staat zichzelf ontzettend in de weg! Hij bleef maar klagen dat hij geen kansen kreeg, maar als hij na zijn zoveelste slechte wedstrijd van Frank weer mocht beginnen, had hij nog niet door dat hij daar iets voor terug moest geven. Aan de supporters, zichzelf of de coach.

Ik vind het ontzettend jammer dat hij gaat, maar het is zijn eigen schuld dat hij het hier niet gered heeft! Met een beetje meer inzet tijdens de wedstrijd, zou niemand om hem heen kunnen!

Omgaan met temperament is ook iets anders dan waar Frank hier mee tegenaan liep. Dit is een moeilijke jongen met een even zo moeilijke zaakwaarnemer.

4 0
3*stars*3
Depay zou bij ons al weggestuurd zijn in 2008...Als je goed had gelezen over die Z-Amerikanen, riep ik dat er ''ZO WEINIG SLAGEN BIJ AJAX''...
0 0
paulurs
Zou zomaar kunnen, maar misschien was hij het wel niet en was hij voor 40 miljoen verkocht bij Ajax. Kischna is niet Depay..

Er slagen ook weinig Australiërs, Amerikanen en Aziaten. Ik ging er van uit dat je er een punt mee wilde maken?
0 0
3*stars*3
Man, man, man...Z-Amerikanen vergelijken met Australiërs, Amerikanen en Aziaten...
0 0
paulurs
We hebben ze allemaal niet nodig. Ze slagen niet omdat ze hier niet zijn.

Temperament is bovendien ook iets heel anders dan een moeilijke persoonlijkheid.
0 0
Eriksen10
3 miljoen voor hem zou echt schandalig en klein geld zijn.
5 -3
JanTa
3 miljoen een percentage bij eventuele doorverkoop vind ik een redelijk bedrag voor een 20 jarige talent die zich nog moet gaan bewijzen.
3 -1
12ajax
volgend jaar gratis weg laten lopen vind jij beter ?
2 -1
JanTa
Nee, Ajax had een optie voor nog een jaar maar dan zou Kishna aanzienlijk meer gaan verdienen.
1 0
GeleenAjax
Elke euro die ze aan hem nog uitgeven zijn er 2 teveel.
1 -3
Christiano91
Ajax heeft een optie voor nog een jaar volgens mij
2 0
BennJii020
de een zegt frank, de ander zegt kishna, of raiola.... zal t niet gewoon aan hun beiden liggen? vind t best jammer, die jongen heeft potentie... nu hopen dat Tete voorlopig niet wordt be
4 -1
JanTa
Nee hoor het is Kishna die moet beslissen en als hij denkt dat hij op 20 jarige leeftijd er aan toe is om stappen over te slaan dan is het in 1e instantie zijn besluit. De toekomst zal nu uitwijzen of het een verstandig besluit is geweest maar de statistieken op het tegendeel.
1 0
zwollie
denk eerder dat dat besluit van die dikke pizzaboer af komt
1 0
BowedUkelele
Nou, ben benieuwd aan welke club ie in de winterstop verhuurd gaat worden.
2 0
Jaimy26
De facto staat Kishna gewoon nog twee jaar onder contract bij Ajax omdat zijn contract eenzijdig verlengt kan worden met een jaar. Hierdoor lijkt het me helemaal niet raar om in te zetten op minimaal 5 miljoen en misschien zelfs 7 miljoen plus doorverkoop percentage. Laat Mino maar eens voelen hoe vervelend je kan zijn in de onderhandelingen.
2 0
vdvaart8
1 jarig contract, helemaal niets gepresteerd en mensen die even denken dat we 8 tot 10 miljoen kunnen vragen......

Bij een computerspelletje werkt dat zo misschien ;)
6 -1
kaashaas
hij hoeft niet weg
2 0
flasher93
5 moet wel te doen zijn toch. Maar aan de andere kant, als je al ziet dat Van Persie voor z'n bedrag weggaat.
0 0
De_Realist
van Persie's salaris bij Man U was dan ook grandioos hoog.
0 0
eros
10 miljoen + doorverkoop!!

En anders de optie lichten in z'n contract. Zo'n jongen hoort gewoon nog 2 á 3 jaar te knallen bij ajax en dan naar United te gaan ofzo. Heeft zeker net zoveel talent als een Deepay.
4 -3
Justin4195
doe normaal man... deze jongen haalt de teamgeest omlaag met zn conflicten en dat gezeur met zn zaakwaarnemer... ook qua talent doet ie onder voor de andere vleugelspelers.. heeft weinig laten zien dus we moeten blij zijn met wat we er nu voor krijgen
5 -6
GeleenAjax
Amen
1 -3
Rayno95
Net zoveel talent, maar niet zo'n mentaliteit.
En hij is met wat hij heeft laten zien geen 10 miljoen waard en ook nog een 1 jarig contract.
5 0
Pauw
Deze jongen heeft iets speciaals, maar constant en effectief is hij allerminst. Iets dat Depay in meerdere mate heeft. Speelt ook al veel volwassener. Nee Kishna is denk ik een gevalletje Mounir.
3 0
Toon meer reacties