Mönchengladbach bevestigt transfer Younes

BvdPloeg, 14-07-2015 om 12:00, 16538 views, Sky Sports | Er is een nieuwe collectie voor Champions League-artikelen.

Technisch directeur Max Eberl van Borussia Mönchengladbach heeft tegenover Sky Sports bevestigd dat Amin Younes op weg is naar Ajax. De Duitser heeft het trainingskamp van zijn ploeg verlaten en een deal wordt snel verwacht.

Nederlandse media kwamen maandagavond met het nieuws dat Ajax een akkoord bereikte met Younes over een contract en een definitieve krabbel lijkt dichtbij. 'Ajax is een grote club en het is een geweldige kans voor Amin', aldus Eberl, die aangeeft dat Younes ook kon verlengen bij Mönchengladbach. 'De transfer is op een paar formaliteiten na rond. Hij gaat naar Ajax.' 

Younes was afgelopen zomer in Tsjechië actief bij het EK U21 en daar zag Frank de Boer hem spelen. Ajax besloot over te gaan tot actie toen eerste keuze Pione Sisto te lang treuzelde. Volgens onder andere De Telegraaf ligt er in Amsterdam een driejarig contract klaar, die volgens het Duitse Bild een optie heeft voor nog een seizoen. 

Lees de cijfer-analyse over Amin Younes.

 

Creatief. #Ajax #Younes

Een foto die is geplaatst door Ajax Showtime (@ajaxshowtimecom) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RicoChet
Kan aan mij liggen maar is deze jongen al gepresenteerd ? Want ik heb nog niks van hem op Ajax.nl gezien alleen een filmpje dat die aankomt op de training van at5
0 0
nuff-said
Deze younes klinkt goed. Ik las een stuk dat ze hadden geschreven over hem tegen denemarken u21, hoe hij hoewel je een andere speler had dat 2 keer scoorde, de man van de wedstrijd was. Dat ie geniaal speelt met een low center of gravity. En mensen op social media waren gek op hem. Klinkt goed
0 0
freshfield
Wat een discusies mannen, ik heb inderdaad gezien dat van de Beek en Nouri op het EK zeker nog niet klaar zijn voor het eerste. 100% Voorin begrijp ik alleen niet de aankoop van het Duits talent aangezien we Fisher hebben. Lopen ze elkaar niet in de weg? Kishna ben ik wel klaar mee, heeft potentie maar is een luie speler zit erin krijg je er ook niet uit. Gaat niks worden in Italie zulke spelers kunnen zich daar niet ontwikkelen. En wat heeft hij nu laten zien dit jaar eigenlijk weinig El Ghazi kan ook nog veel beter en heeft meer rendament laten zien. Hij gaat het verder schoppen. Ook Fisher komt verder heeft gewoon een betere mentaliteit! Het is alleen afwachten wat de verdediging brengt dit jaar??? Daar hangt alles van af eigenlijk is dat onze zwakke schakel zoals vele jaren eigenlijk. We hebben nog een beest uit Zuid Amerika nodig langs Veltman. Dan hebben we onze selectie kompleet. En vergeet niet als we volgend jaar weer gewoon kampioen worden verwacht ik een grote rol voor spelers als Klaassen, Gudelj en Fisher dan word er weer vannuit het buitenland aan onze spelers getrokken. En schrijven ze 50 miljoen weer bij de begroting en zijn de andere spelers weer een jaartje verder! Zo gaat het bijna elk jaar bij Ajx elk jaar staan er weer spelers op. Dit jaar moet dat bij ons weer zijn zodat we volgende jaren weer een mooi elftal hebben staan.
0 -2
DonAdam
Dus jij hebt op het EK gezien dat v.d. Beek nog niet klaar is voor het eerste? Dat vind ik erg knap aangezien v.d. Beek niet naar het EK mocht van FdB omdat hij in de voorbereiding met het eerste mee zou gaan doen. Daarin heeft v.d. Beek juist aangetoond dicht bij het eerste te zitten. Ik vermoed dat Donny begint bij Jong Ajax, maar in de loop van het seizoen zo nu en dan bij de selectie zal zitten, maar dat ligt zowel aan zijn ontwikkeling als aan wie er van de middenvelders nog gaat vertrekken. Nouri is er fysiek nog lang niet klaar voor, maar dat wisten de kenners al ruim voor het EK begon.

Daarnaast schrijf je geen geld bij op de begroting als je spelers verkoopt; dan neemt het Eigen Vermogen toe.
1 0
preme
Hoewel veel bezoekers hier opvallend de positiviteit er in willen houden, wat ik met betrekking tot de onbekende kwaliteiten van deze jongen nog wel volg, is het in mijn ogen erger dat deze aankoop wederom lijkt te bevestigen dat Ajax nog steeds geen duidelijk visie aanhangt:

Er werd volgens Frank de Boer gezocht naar concurentie voor El Ghazi op de rechterflank, daar voor de linkerflank voldoende mankracht in huis was (lees: Fischer, Kishna, Andersen, Sinkgraven en mogelijk Schone). Nu wordt, zelfs als Kisnha weg gaat, alsnog een linksbuiten gehaald, terwijl je genoeg spelers klaar hebt staan op die positie.

Er werd gezocht naar ervaring / kracht, of aspecten die Ajax niet in huis heeft. Het betreft hier echter weer een jongen jongen van geringe lengte die zich (tot nu toe) nog niet bewezen heeft boven de tweede divisie van Duitsland. Een dergelijke vacature (jong, technisch en waarschijnlijk tweede keus) had je zelf kunnen of zelfs moeten invullen met eigen jeugd of spelers die je al hebt.

Wat dat betreft is de huur van Sanogo beter te begrijpen, daar hoewel hij niet overal goed heeft gepresteerd, er wel een vacature bestond voor tweede spits met enige ervaring op het hoogste niveau.

4 -3
klopper
Ben het wel met je eens. Je haalt 'toptalenten' als Cerny en Muric, die zich uitstekend ontwikkelen en ipv ze door te laten stromen, ga je iemand huren...die zich ook nog niet bewezen heeft. Dat ze kunnen voetballen is duidelijk, maar dat konden/kunnen Cuenca en Bojan ook...werd ook niks. Ik geloof zo ie zo niet zo in huren...tenzij je een gat/probleem tijdlijk opvult/oplost. Maar waarom zou je iemand beter maken/speeltijd gunnen boven je eigen spelers, waar je uiteindelijk je geld mee moet verdienen?
0 -1
NouriVandeBeek
Na Younes en Sanogo is het wel de tijd om de selectie in te krimpen. Schone, Andersen, Serero of Kishna zullen het veld wel ruimen. Menig verhuren
0 -4
muziekvriendje
Doe dan maar Kishna en Serano.

Schone is nog belangrijk voor dit team (echt waar!!!!).
1 -9
bergkamp_0021
serano? lol
3 0
johnd
Serano?
3 -1
Barcelonajaxmessi
Ik heb vertrouwen in deze jongen. Ik denk dat dit de revelatie van dit seizoen gaat worden.
1 -4
mvdk
Ik heb zo'n vermoeden dat Kishna binnenkort vertrekt. Anders had ie toch al lang een nieuw contract? Verder twijfel ik of Meleg blijft. Zou hij de stap ooit aankunnen?

Deze speler is geen verkeerde. Zijn statistieken zijn niet zo goed, maar hij is dan ook vaker op andere manieren belangrijk. Hij moet nog wel leren scoren en rustiger blijven voor het doel of de voorzet. Als hij dat voor elkaar krijgt gaan we veel plezier aan hem beleven.
0 -1
Koenniiee
Die kans is vrij groot. Ajax wil graag meewerken aan een vertrek. En Raiola kennende zal hij wel club bereid vinden om een paar miljoen op tafel te leggen.

En zo verdwijnen er steeds meer echte voetballers (als die gaat) en krijgen we een team vol werkers! -.-
1 0
Familia
Ik hoop dat Kishna behouden blijft maar vrees het ergste.. Ik zie bij die jongen veel potentie maar heeft echt vertrouwen nodig. Zou hem het liefste zien spelen in Ajax 1 maar de Boer lijkt het vertrouwen niet te hebben. Zou misschien een verhuur een optie zijn? Vol vertrouwen en veel basisplaatsen bij een eredivisieclub zal hem goed doen denk ik. Nogmaals liever bij Ajax, maar anders is verhuren misschien een optie. Als hij maar niet definitief vertrekt..
0 0
donpedroh
Ik heb werkelijk waar geen idee of deze man voetballen kan. Wij gaan het zien! Met zijn 1.68 meter is het in ieder geval een kleine tuinkabouter... daar lachen verdedigers om....
2 -2
paulurs
Om Overmars werd vroeger ook flink gelachen door de verdedigers, de verdedigers van Ajax zelf wel te verstaan.

Deze kabouter kan ze gelukkig voorgeven op iemand van 1,94, waar het om gaat..
0 0
Bil
Arme PSV, ben benieuwd hoe dit voor hun gaat aflopen:

PSV heeft plots te kampen met een konijn uit de hoge hoed. Alles rondom Gaston Pereiro leek in kannen en kruiken te zijn en het leek erop dat alleen zijn handtekening nog ontbrak. Maar zijn zaakwaarnemer eist plotseling meer geld. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.


Snel meer...
2 -2
Meridian
LOL Ajax, sla je slag!
3 -4
Robinjo1988
Je vergeet xD, stumperd
3 -2
Meridian
Helemaal vergeten stakkertje XD
1 -3
Bil
PSV was zo trots, ben benieuwd of hun een plan B hebben.
0 -1
muziekvriendje
Waar is onze fel begeerde ervaren aankoop dan? Er was toch meer ervaring nodig in ze voorhoede.
2 -1
Meridian
Shhhh gewoon weer slapen m'n jongen. xD
1 -2
JPC40
opzich is het prima dat hij komt nu nog een goeie verdediger er bij en dan zijn we klaar.
0 -2
djvandenenden
nog een jonge buitenspeler alsof we daar geen andere spelers hebben zoals shone el ghazi kishna fisher en menig en zo kunnen we cerny ook nooit de kans geven in ajax 1
3 -1
SjaakieSwart
Schöne? Serieus?..
0 0
Rayno95
En dan vergeet je nog Muric.
2 -1
edje015
pfffff kansloos deze aankoop
2 -12
Meridian
Ondanks een daling van de spelerssalarissen met € 0,9 miljoen is de post lonen, salarissen en sociale lasten met € 1,9 miljoen toegenomen. De oorzaak hiervan is het feit dat er een hogere bonus aan de technische staf is uitgekeerd en er 27 FTE’s (fulltime-equivalent) bij zijn gekomen. De stijging van de bonussen aan de technische staf is opmerkelijk aangezien de prestaties van Ajax in 2012-2013 vergelijkbaar zijn met de prestaties in 2011-2012. Het enige verschil is dat Ajax de halve finale van de beker haalde waar het een jaar eerder in de achtste finale werd uitgeschakeld, dit rechtvaardigt echter niet een stijging van de prestatiebonus van € 1,1 miljoen.

3 -14
Meridian
Technisch directeur Marc Overmars verdient € 250.000 als basissalaris en kan ieder seizoen een
bonus van € 300.000 opstrijken. Daarnaast kan Overmars ook nog een bonus verdienen voor bijdrage aan talent development. Hoe hoog deze bonus is en hoe Overmars hier aanspraak op kan maken is nog niet duidelijk. Ook de doelstellingen die Overmars moet behalen om de bonus van € 300.000 te verdienen zijn niet bekend. Volgens Johan Derksen ontving Marc Overmars afgelopen zomer bijna € 200.000 aan bonus. Mocht dit waar zijn, wordt Overmars beoordeeld op korte termijn doelstellingen terwijl hij juist bepalend moet zijn voor het lange termijn beleid van de club. Het lijkt er echter niet op dat Overmars zich laat leiden door zijn korte termijn bonus, zo hield hij deze zomer zijn hand op de knip en gaf hij aan ervan overtuigd te zijn dat de supporters een jaar zonder kampioenschap kunnen accepteren.
4 -12
The
Hmm, best goedkoop al met al. Misschien krijgt hij ook nog wel een lange termijn bonus.
1 0
TikkieTerugJaap
Iemand enig idee of Younes in Amsterdam is? Misschien weet iemand het via Twitter of wat dan ook.
0 -3
Meridian
Je weet voorhand al dat deze jongen gaat falen, Sanogo idem. XD
Over vijf maanden zal ik met plezier 'ikzeihetjetoch' typen, en 6 maanden in het seizoen zal Muric iedereen omverblazen XD Vraag gelijk ook even aan Netto waarom de salarissen van het technische staf gestaag stijgen terwijl spelerssalarissen drastisch dalen. XD
3 -15
Rayno95
Ga met je XD ...
Er is niks grappig aan jou reacties en je lult bullshit.
2 -2
Meridian
Het is toch wat meid? XD
1 -1
Ruff Rhythim
Jij bent anders het grootste wijf hier....
2 -1
Meridian
Miauw. XD
1 -1
RyanBabel
Pas op, dadelijk verdrink je nog in je geXD.

On: Niks wat je zegt klopt eigenlijk
3 -1
TikkieTerugJaap
Dat van die salarissen is pure onzin. Tyf toch een keer op hier man.

AS liggen julllie te slapen ofzo dat deze man nog niet gebanned is.
6 -2
hav
Hij is vrij om zijn mening te uiten en zijn verhaaltjes te schrijven..

Ben het met je eens dat het totaal geen toevoeging is aan deze thread waar het eigenlijk over gaat (aankoop Younes). Het staat er simpel en alleen om te provoceren en weer onnodige discussie aan te zwengelen.

4 0
Meridian
Ajax is een beursgenoteerd bedrijf, de cijfers zijn makkelijk te vinden Xd stakkertje.XD
1 -6
Ajax Roermond
^
0 0
Ajax Roermond
Ben je er weer.
1 0
Piejotter
Las dat hij een middenvelder is, hoop dan ook dat hij op de vleugel kan spelen.
0 0
PeterVKV
nee, buitenspeler die ook op 10 kan of hangend in de spits in Messi rol
1 0
AFCZlatan
Zullen we met z'n allen aub niet meer reageren op die Meridian. Hij wil gewoon aandacht krijgen door de meest domme reacties te plaatsen. Volgens mij is het een vervelend pubertje dat geen vrienden of vakantiebaantje heeft om de tijd te doden. Zal mij niks verbazen als het dezelfde gozer is als die DrentseAjacied (ofzoiets) van een paar dagen geleden. Gewoon geen aandacht meer aan schenken.
8 -2
flasher93
Heb nog een leukere versie gemaakt: --->
http://postimg.org/image/6kxv5jv83/

Ook een van Sanogo:--->
http://postimg.org/image/khmhrfz17/
4 0
Sjaakvaak
Lekker bezig!
1 0
Sjaakvaak
Lekker bezig!
1 0
Sjaakvaak
Lekker bezig!
1 0
AFCZlatan
Hele gave foto! Mooi bewerkt!
2 0
flasher93
http://postimg.org/image/khmhrfz17/ Ook een van Sanogo, zelfde achtergrond
0 0
JanTa
Ook zo'n speler van wat de boer niet kent dat vreet hij niet, waarmee ik bedoel hij word door sommige hier bij voorbaat al geschoffeerd omdat men hem niet kent. Even een voorbeeld geven, Huntelaar maakte er niets van bij PSV en mocht vertrekken en 1maal bij H.veen gekomen kwam pas goed tot uiting hoe goed hij was. Wie weet heeft Ajax dit keer ook een verassing in huis.
5 -3
JesusZoonVanGod
Precies, je kunt er nog niet zoveel van zeggen. Misschien krijgt hij bij ons wel het vertrouwen wat hij nodig heeft. Je ziet het bij zoveel spelers.
2 -2
Meridian
Netto en Boertje, u21hunters,
de Boer was onder de indruk van zijn pasen terug en breed.XD
Netto genoot van het prijskaartje XD Budgetscouten.
3 -31
joodje!
ja haha goeie XDXDXDXD
1 -5
Meridian
XD XD
1 -12
foensai
Beste Meridian,

ik zal je een kleine uitleg geven over jou club Psv.

Ze geven aan wij gaan voor talent en zijn geen koop club. Laten we wel wezen ze verkopen 2 spelers voor goed geld. Maar verder, geen klasse.

Jullie supporters worden ook maar Zoet gehouden met aankopen. Een mogelijke Appelvlaai, Listerine, Aromat, mr proper. En talenten?? Het grote talent wat daar zit komt van ons bergwijn.

Zo, niveau Meridian heb ik ook weer ff gehad. nu weer tevreden verder met het geen waar ik mij goed bij voel AJAX! vrijdag Wolfsburg ik heb er zin in.
3 -5
flasher93
En een foto van Younes in ons uit-shirt
http://postimg.org/image/wdujxz8a1/
2 0
edje015
slecht gefotoshopt ook
0 -2
isgoed
Hij is alleen wel veels te breed nu haha.
1 0
flasher93
http://postimg.org/image/6kxv5jv83/ Deze vind ik persoonlijk mooier gelukt van Younes:). Kijk hierboven voor updates van foto's.
0 0
Familia
Goed om te lezen dat er een optie is voor een vierde seizoen. De wedstrijden die ik van hem gezien heb (EK onder 21) viel hij mij positief op. Niet verwacht dat Ajax met deze speler op de proppen kwam, maar denk wel dat hij iets toe kan voegen. Benieuwd wat Ajax voor hem betaalt.
4 0
flasher93
Wat vinden jullie van deze foto van Sanogo in het Ajaxshirt? Zelf even gemaakt:

http://postimg.org/image/3qzv0kj7z/

Kijk hierboven voor een update. :)
5 -2