[Update III] 'Sanogo komt aan bij De Toekomst'

Mr. Ajax, 16-07-2015 om 12:00, 60761 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Het hing al enigszins in de lucht, maar Mike Verweij van De Telegraaf laat op Twitter weten dat de deal tussen Ajax en Arsenal in kannen en kruiken is: Yaya Sanogo speelt komend seizoen op huurbasis in Amsterdam.

Onder trainer Frank de Boer moet Sanogo de strijd aangaan met Arek Milik. Met het oog op de ontwikkeling van de aan Willem II verhuurde Richaïro Zivkovic heeft Ajax geen optie tot koop bedongen op de Franse spits.

Update - 07.15 uur
De Telegraaf schrijft dinsdagmorgen dat Yaya Sanogo als alles goed verloopt eind deze week wordt gepresenteerd. De Fransman heeft 'volgens bronnen rondom Arsenal' zijn ja-woord gegeven aan Ajax, waar hij Champions League-voetbal verkiest boven een verhuur aan Lille.

Het ontbreken van een optie tot koop komt enerzijds door de ontwikkeling van Richairo Zivkovic, maar ook Arsenal wil niet meewerken aan een verkoop. Arsène Wenger heeft vertrouwen in Sanogo, zo valt te lezen.

Update II - 07.52 uur (15 juli)
Yaya Sanogo wordt donderdag medisch gekeurd bij Ajax en zal vrijdag voor het eerst kennismaken met de fans. Die dag wordt hij - mits hij de keuring doorstaat - namelijk officieel gepresenteerd. Dat meldt Mike Verweij, journalist van De Telegraaf

Update III - 12.00 uur (16 juli)
Yaya Sanogo is door AT5 gesignaleerd op De Toekomst. Ook Mike Verweij van De Telegraaf meldt dat de spits in Amsterdam is en donderdag gekeurd zal worden in het VUmc in de hoofdstad. 

Heb je Davy Klaassen al op je rug van je shirt staan? Bestel hem in de officiële fanshop.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
Het begint me op te vallen de laatste dagen dat er veel nieuwe namen behoorlijk buiten proportionele reacties posten. Het zal me niets verbazen als het een groep lampenkappen is die teveel tijd hebben gezien al die PSV getinte reacties. Zou me niets verbazen aangezien die lampenkappen houden van anti-Ajax propaganda verspreiden op een achterbakse manier (zie de directeur van PSV zelf). Anders zijn het in ieder geval mensen die het woord fan/supporter niet eens in de mond mogen nemen. Maar zoals ik al zei het is vast een actie van een stel boeren kindjes die zich vervelen op school en met z'n allen lollig proberen te doen nu. Het aantal duimpjes omlaag (niet dat het me een ruk kan schelen) bij louter positieve posts over Ajax begint ook steeds raardere vormen aan te nemen. Kap daar nou mee jongens en ga lekker fijn op het schoolplein spelen met je knikkers of ga lekker ledlampjes in elkaar draaien voor Philips.
0 -2
Raikkonen94
Goed dat hij er nu is, hopelijk gaat het hem beter af dan onze eerdere huurlingen. Milik had ook totaal geen indrukwekkende statistieken toen hij hier kwam dus Sanogo gelijk afschrijven is mij absoluut een stap te ver.
0 0
TikkieTerugJaap
Sanogo spreekt niet echt goed Engels.
1 0
IboAFCA
In ieder geval beter dan Isimat 'Pesjevee' Mirin en Haller.
1 -1
a.v.ajacied
donny van de beek doelpunt van t jaar!
0 0
TikkieTerugJaap
Vandaag wel 20 minuten lang interview van Frank met AT5. Zijn altijd leuke gesprekken waar ie openhartig is. Ben heel benieuwd.
1 -1
TikkieTerugJaap
Staat al online
3 -1
isgoed
Kan het hele interview niet vinden alleen kleine stukjes.Klopt dat? Ik kijk via de telefoon misschien dat het daar aan ligt.
0 0
TikkieTerugJaap
Klopt, meerdere stukjes.
0 0
TikkieTerugJaap
Vraag me af wat Younes in de Lutte doet als ie niet eens mee kan trainen. Had beter samen met Sanogo kunnen tekenen vandaag.
0 0
vd.Vaart
Sta je langs het hek van de Toekomst: 'hij is binnen! Yayayayayayaya!!!' :-)
1 -1
ajacied277
Zou leuk wezen als hij walcott als verrassing uit z'n broekzak haalt.
6 0
RusselWestbrook
haha, dat zou zonaar kunnen.

heerlijk flauw
0 0
Ellende
Prima speler voor AJAX.
3 0
NoahAFCA99
Zie het al weer voor me dat hij een top seizoen krijgt en elke bal erin schiet. Maar dan.... Terug naar Arsenal omdat hij het zo goed doet. Wij rekenen op Zivkovic, nou die jongen moet eerst is gaan leren inzet tonen nu ook weer gebleseerd moeten we daar nou op gaan rekenen? Optie tot koop was misschien wel handig geweest.
5 -5
JanTa
En in die tussentijd is Zivcovic ook weer een jaartje rijper geworden en daar ging het allemaal om.
2 0
Jan Doedel
Op zich ben ik het wel met je eens maar ter verdediging van Zivkovic: Kan me heel goed voorstellen dat ie teleurgesteld is. Wat heeft ie voor kansen gehad? Als je geen vertrouwen in die jongen hebt had je m niet moeten kopen. Als ie een kutinstelling heeft had je dat dan niet kunnen weten door m beter te scouten? Of heeft de trainersstaf m zo vervelend gemaakt? Motivatie zou uit jezelf moeten komen maar is ook iets wat een goede trainer moet kunnen. Of niet?
0 0
Rayno95
Ja misschien wel idd, maar Arsenal (Wenger), wou ook geen optie tot verkoop, omdat hij nog vertrouwen in hem heeft.

Hopen dat Zivkovic het gaat maken bij Willem 2, misschien als Sanogo het hier aardig doet maar Arsenal vindt hem te licht, dat hij niet al te duur op te pikken is?, mocht Zivkovic het nog niet worden
1 0
ajax4ever01
Ok en nu hopen dat Frank hem dan ook op de juiste positie zet want Frank heeft er nogal een handje van om spelers niet op posities te zetten waar ze het best tot hun recht komen
2 -3
AjaxD1986
Prima keeper toch? ;-) Nee prima versterking uiteraard!
0 0
Eredivisie 2015 2016
Afwachten heb hem nooit 90 minuten zien spelen. Mijn eerste indruk is op de filmpjes dat die sterk is .Een goed schot en een goede pass heeft. Vind hem wel slungelig overkomen is niet echt snel in zijn handelingen en zijn eerste aanname oogt ook matig.
1 0
AjaxD1986
Wat ik heb gezien van beelden is dat zelfs in de PL de verdedigers moeite hadden om hem op fysiek af te stoppen (met z'n twee). Dan moet dat hier in Nederland een makkie gaan worden voor hem. Kan ie gewoon doorlopen met 4 verdedigers vastgeklampt op z'n rug.
7 0
Wesl
Cillessen (Boer/Onana),
vRhijn (Tete), Veltman (vdHoorn), Riedewald (Heitinga/Viergever), Dijks (Viergever/Savestano),
Gudelj (Sinkgraven/Nouri), Bazoer (Serero), Klaassen (vdBeek/Andersen),
El Ghazi (Schone/Younes/Muric), Milik (Sanogo/El Ghazi/Fischer), Fischer (Younes/Andersen/Menig/Cerny).

Prima team! Ben benieuwd!
1 -1
gusanito
Hopen dat hij door de keuring komt. Sanogo heeft toch een verleden met flink wat blessures. Het is te hopen dat hij nu gewoon helemaal in orde is.
0 -1
Ajax0317
Is Sanogo ook op andere posities beschikbaar?
0 0
ram
Iedere speler is overal beschikbaar. Maar hij kan alleen in de spits spelen.

En ik vind eigenlijk ook dat een spits alleen als spits moet kunnen spelen. Multifunctionaliteit is overrated. Doe mij maar een speler die top is op één positie.
0 0
boye04
Maakt niet uit. De Boer gaat hem toch overal neerzetten waar hij niet hoort.
0 0
vd.Vaart
Alex 'de Tank' is een kans om nog te halen :-)
2 -2
vd.Vaart
Arek Milik moet en zal eerste spits blijven! Die jongen verdient het gewoon, na al die basisplaatsen van Kolbeinn.
1 0
bremovic
toch hoop ik morgen te lezen michu gehuurd van swansea city
0 -10
Piejotter
Nog een aanvaller erbij? Gaat niet gebeuren. Frank heeft gezegd dat hij twee aanvallers zocht en die heeft hij nu. Kunnen beter gaan zoeken naar een goede centrale verdediger.
3 0
mickey2602
Ik denk ook wel dat dit het is maar in de tijd dat Frank dat zei van 2 aanvallers erbij rekende hij nog op Kishna,die valt nu(hoogstwaarschijnlijk)weg.
Maar ik neem aan dat dat wel opgevuld kan worden met bijv Andersen of iemand uit de jeugd.
0 0
oudzuid2
er gaan nu geen spelers meer bijkomen.
0 0
AjaciedForLive
Is daar volgens mij al weg maar zou inderdaad echt top zij!
0 0
AjaciedForLive
Is daar volgens mij al weg maar zou inderdaad echt top zij!
0 0
AlexIbarra
Lijkt me een mooie concurrentiestrijd tussen hem en Arek.
Hopelijk nu een keer een seizoen met twee gretige spitsen in vorm ipv nul.
2 0
guusram
Yo jongens, ik heb een Video van Sanogo gemaakt. Als je het wat vind laat het me weten. :)
https://www.youtube.com/watch?v=GfJBnbKZRIA
1 0
Barrabrava
aardig filmpje nog zo ,zie wel dat hij alles met rechts doet, maar toch nog 2 doelpunten met links maakte. (Arek alles met links), moet eerlijk zeggen dat die linksbuiten in het filmpje me nog meer bevalt, weet iemand ie dat is en waar die nu speelt? Snelle speler, goede actie en behoorlijke voorzet..
1 0
guusram
Ja die linksbuiten was goed ja. Maar ik weet ze naam ook niet lol
0 0
DanielAFCA
Leuk dit allemaal, maar als ie straks potten breekt, is ie weer weg he... Optie tot koop was slimmer geweest, wat kan een reden zijn dat die niet bedongen is?
0 -12
Mokum
lezen blijft moeilijk: ontwikkeling Zivkovic en Arsenal (Wenger) Wil dit niet.
8 0
Bil
Ik hoop stiekem dat ze vandaag Frenkie De jong binnen halen...
0 -1
AFCZlatan
Gaan er dan geruchten rond over Frenkie de Jong en Ajax? Ik heb alleen vorige week bij 1 bericht vernomen dat ze misschien geïnteresseerd zouden zijn, maar ik wist niet of dit echt betrouwbaar was. Ik vraag mij trouwens ook af of we hem echt nodig hebben met Nouri en van Beek.
1 0
Bil
Gister speelde Frenkie heel erg goed. Hopelijk heeft Ajax dit ook gezien. Hij is verder als Nouri en van Beek
1 -1
TsigalkoAFCA
en dat baseer je op 1 jeugd EK?
1 0
AFCZlatan
Toch denk ik dat van Beek en Nouri in potentie wel een stuk beter zijn. Maar gaan er geruchten rond over een eventuele overgang?
1 0
MS22
Zag er vorige week ook iets over staan. Als ze nou eens Andersen verhuren aan Willem 2, die komt dit seizoen helemaal niet meer aan spelen. En de Jong een contract bij Ajax laten tekenen en hem direct verhuren aan Willem II!
1 0
Koenniiee
Hij heeft al een gesprek gehad met Ajax, die Frenkie. Maar dat was voordat het EK begon en dat heeft hij ook al met PSV en Willem II. Hij zou na het EK zijn keuze bekend maken dus dat gaat niet lang meer duren!
0 0
guusram
Willem 2 is nu sateliet club van Ajax. :)
0 0
Boer Gijs
Hier heb ik toch wel vraagtekens bij. Had je dan niet beter Zivkovic de kans kunnen geven? We zijn nu voor Arsenal, wat Vitesse voor Chelsea is. Als het niks is, moet je het met alleen Milik doen. Als het wel gaat lopen, profiteert Arsenal ervan.

Ook al vind ik dat Overmars het wel beter lijkt te doen op de transfermarkt, ik kijk toch wel een beetje jaloers naar hoe Brands dat doet. Die zet zijn zinnen op een speler en dan haalt ie hem ook. Ik had graag gezien dat Ajax dat gedaan had bij Dost. Dit is onzeker. Al hoop ik met de meeste hier op het beste natuurlijk. Positief is dat Overmars niet is blijven wachten op spelers die niet willen en dat redelijk bijtijds de selectie rond is. De proef op de som komt misschien nog als Louis zich meldt. Dan mag Marc zeggen: not voor Cil
2 -2
JanTa
Jaloers op Brands? Dit krijg je als je met met bedenkelijke lieden in zee gaat.

Er komt maar geen einde aan de transfersoap rondom Gastón Pereiro. PSV dacht de zaak dinsdag compleet rond te hebben, maar op het allerlaatste moment vroeg zaakwaarnemer Francisco Paco Casal toch weer om meer geld. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Deze man is voor 20% eigenaar en kan dus doen wat hij wil blijkbaar.
2 -1
AjaxD1986
De corners van Ajax zullen erg gevaarlijk gaan worden met 5 spelers rond de 1,90 in de selectie. Vd hoorn (vind ik iig beter dan Heitinga) , El ghazi en Sanogo, Riedewald en Dijks. Ploegen met kleine spelertjes zullen in ieder geval in hun broek kakken bij een corner.
0 0
JordyAjacied
Tenzij ze kort genomen worden haha.
0 0
MS22
Dijks en Sanogo kunnen niet koppen. Zijn wel fysiek sterk allebei!
1 -1
AjaxD1986
Iedereen kan koppen misschien niet zo goed als anderen maar vaak hoef je er alleen maar tegenaan te lopen.
0 0
Superjodeuh
Overigens wel leuk om op een Arsenal forum wat over Sanogo & Ajax te lezen:
http://arsenal-mania.com/forum/threads/yaya-sanogo-out.28280/page-3
1 0
MS22
Ik hoop dat hij bij ons wat populairder word. Als ik de Arsenal supporters hun reacties lees krijg ik een beetje Dejavu met hoe sommige hier over Sigthorsson praatte.. Sanogo word onder andere Sa-No-goal genoemd..
1 0
GeleenAjax
Lekker boeiend: kijk naar Luuk de Jong: schiet er hier 30 in, gaat naar Duitsland en schiet geen deuk in een pakje boter, idem in Engeland. Komt terug naar Nederland en scoort er weer lustig op los. Dus ga hem hier nog niet op afrekenen.
1 -1
Chill
Toen Forlan nog bij Manchester United speelde waren er ook shirts in de omgang met 'I saw Forlan score'. Niet dat ik deze gozer direct wil vergelijken met Forlan maar misschien doet hij het erg goed (of niet natuurlijk).
2 -1
Rujar
Zouden Nantes supporters ook Ajaxsowtime lezen haha.
2 0
MS22
Presteer hem in de rust van Ajax - Wolfsburg! Alleen maar leuk voor de sfeer rondom zo een oefenpotje!
1 0
A Cohen
Iedereen heeft z'n mening klaar over een jonge Franse International, die het vertrouwen geniet van Wenger.
Volgens mij is Wenger niet de 1e de beste, heeft wel kijk op een speler en talent.
Hij is geblesseerd geweest, zat mogelijk niet lekker in zn vel etc. etc.
Als FdB en ene Dennis B hem het vertrouwen kunnen geven en hem aan het voetballen krijgen...???
Kijk zou dit nu weer een Zimlingetje zijn OK.
Waarom ik dit gevoel heb weet ik niet, maar ik denk dat Sanogo het wel eens zou kunnen gaan maken in Ajax-1.
Stoppen en kappen met zo'n jongen per definitie geen kans te geven en hem nu al een waardeloze voetballer te noemen.
Fff afwachten, gun iedereen, ook deze jongen een kans.
Ik krijg de indruk dat hij graag voor Ajax wil voetballen.
En...ik ben het geheel voor 100% eens met de vraag van onderstaande AFCZlatan.
Laten we ons allemaal daaraan houden svp. Goed plan.
Denk hier maar aan: "het gebalk van een ezel kan een paard niet deren".
4 -3
Rujar
Hij komt voor 1 seizoen. Ik denk niet dat je er moet verwachten dat hij ooit in de basis zal gaan beginnen. Tenzij Millik rust krijgt. Tenminste dat mag ik toch vurige hopen.
0 0
TikkieTerugJaap
Hoezo eind van de week? Hij is toch al in Amsterdam sinds zondag?

Had eigenlijk verwacht dat Younes en Sanogo vandaag of morgen officieel Ajacied zouden zijn.
0 -1
AFCZlatan
Zullen we met z'n allen aub niet meer reageren op die Meridian. Hij wil gewoon aandacht krijgen door de meest domme reacties te plaatsen. Volgens mij is het een vervelend pubertje dat geen vrienden of vakantiebaantje heeft om de tijd te doden. Zal mij niks verbazen als het dezelfde gozer is als die DrentseAjacied (ofzoiets) van een paar dagen geleden. Gewoon geen aandacht meer aan schenken.
6 -2
afca95
Klopt.. ververlend manneke met een grote internet mond
1 -1
Meridian
Ik ben een zolderkamer autist, dat is van een heel andere orde Xd
2 0
Meridian
Negeer je je dokter waneer hij verteld dat je een levensbedreigende ziekte hebt?
Wat mij opvalt is dat de salarissen voor de technische staf buitenproportioneel stijgen, terwijl de spelerssalarissen alsmaar dalen, wat een merkwaardige trend niet? XD
2 -8
isgoed
Idd gewoon niet op reageren heeft hij er ook geen plezier meer in maarja dat kan je blijven zeggen dat snappen sommige toch niet.
2 -2
isgoed
Ondanks dat het nog afwachten is hoe de spelers het gaan doen die deze transferperiode zijn gekomen heb ik er in ieder een veel beter gevoel bij dan vorig seizoen.Waar vorig jaar Blind op het laatste moment werd verkocht,Moisander met nog een 1-jarig contract werd verkozen boven denswil(oké hij deed moeilijk met contract maar had dan moisander ook lekker weg gedaan en had Heitinga toen al proberen te halen.),Vermeer die je voor een schijntje aan een concurrent verkoopt.Sightorsson zijn contract werd ineens met 1 jaar verlengd.(Wat was ik ziek van die transferperiode zeg).Het einge goede aan de tranfser periode van vorig seizoen waren Millik en Zvikovic.Dit seizoen wordt wel een beetje het seizoen van de waarheid wat aankopen betreft.er zijn tot nu toe maar weinig spelers geweest die echt een succes waren voor het 1e team.Ik hoop dat er geleerd is van afgelopen seizoenen de meeste hadden natuurlijk ook nog geen/weinig ervaring met het runnen van een club.Er lijken tot nu toe iig minder onbegrijpelijke keuzes gemaakt te worden vergeleken met vorig seizoen zeker.Ik zie het positiever in als de meeste hier als ik de meeste reacties zo lees maar we gaan het meemaken.
1 -2
JPC40
eerst eens Zivkovic een jaar of twee daar laten staan bij Willem II , daarna kijken of hij überhaupt in staat is om bij Ajax terug te komen.
Als hij bij Groningen prima gedaan heeft en nu bij Willem II ook goed doet maar bij Ajax ergens niet wil lukken, kan je ook de vraag gaan stellen past zijn karakter wel bij Ajax, wie geeft de garantie dat bij terugkeer het dan wel gaat lukken, ondanks dat hij zelf erkent , voor de fouten die hij gemaakt heeft.

Wat ik wil zeggen: er zijn overal hele goeie voetballers uiteindelijk bij een club weg gegaan omdat het gewoon niet klikten .
0 0
Raikkonen94
Goed nieuws lijkt me! We hadden sowieso nog een spits nodig. Daarnaast zijn er talloze voorbeelden van hele gemankeerde spitsen die hier de ene treffer na de andere maakte (Vleminckx, Guidetti, Finnbogason, Alves) en op een klein niveautje hoger al hopeloos faalde. Ik geef hem het voordeel van de twijfel.
0 -2
bremovic
we hebben ervaren spits nodig he
0 0
Raikkonen94
Als jij een ervaren, betaalbare en goede spits weet dan laat je het maar weten. Die zijn er nauwelijks.
0 0
gras
Then again: Sigthorsson, Gabrich, Urzaiz.

1 0
Meridian
LOL 194 cm lang en weegt 70 kilo kg whahahahahahhaahahahhhahahaha.
Arsenalfans zijn maar wat blij dat hij weg is XD
En natuurlijk Heitinga met z'n 175 cm whahaahhahahah XD
Dit wordt een fantastisch seizoen XD
3 -21
ajaxmening
Zoek hulp jongen misschien lukt het je nog.
5 -4
JanTa
Die jongen heeft nog geen meter gespeeld bij Ajax en je begint hem nu al af te zeiken en ik denk dat je hem alleen kent van wat YouTube beelden. Wat is er toch misgegaan dat je zo'n azijnpisser geworden bent?
2 -4
Meridian
Jij hebt hem natuurlijk wel zien spelen? XD
1 -3
De_Realist
Zoveel jongens hebben nog geen meter gespeeld bij Ajax, maar het lijkt me geen goed idee om willekeurige tieners bij willekeurige amateurvoetbalclubs een contract te gaan geven.
2 -2
JanTa
Ben je erbij geweest, wie zegt dat het willekeur geweest is? Wenger is een groot liefhebber van de Hollandse school en past deze (indien mogelijk) zoveel mogelijk toe bij Arsenal. Sanogo is pas 22 jaar en Wenger staat bekend dat hij niet zomaar de 1e beste talent naar Arsenal haalt, wie weet komt dat talent bij Ajax wel tot uiting dat nu 1maal in een veel mindere competitie speelt. Over een maandje op 5 kan je pas met zekerheid zeggen hoe die jonge zich ontwikkeld bij Ajax, nu is het alle maal veel te voorbarig.
0 -3
Rayno95
Heitinga is 1.80 ...:
1 -1
Meridian
Onder de tattoos ook, wat een bikkel is het toch! XD
3 -3
Ajaxfan_1987
LOL, jij vindt jezelf nogal grappig!!
1 -4
Meridian
JAHHHHHHHHHHHHHHHHHHXD
1 -4
T to the M
Ik denk dat dit voor Eredivisie begrippen een hele goede spits is, een combinatie van fysieke kracht en een aardige techniek is in Nederland toch al gauw een succesfactor.
3 -1
JanTa
Dat denk ik ook en laat hij met Millik maar gaan uitmaken wie er een basisplaats verdiend en wie er voor de KNVB beker gaat spelen.
0 -2
AFCABart
Nou, in Engeland vinden ze het ook een toppertje!

- sleany, London, United Kingdom, about 3 hours ago:
Palace fan. He is terrible. Jumps lower than his actual height.

- hypergrimmlord, about an hour ago:
IF bergkamp can fix sanogo , THEN i will personally build another statue of bergkamp made of solid rhodium with my own hands outside the emirates next to the current one

- Gunner4life, London, United Kingdom, about 3 hours ago:
Such players should be erased from AFC records. .. #WengerOUT

- Keithm, about 5 hours ago:
Please make it 15 years
4 -4
Ajax27
Ach ja.. als je hier op AS het gezeik over iedere speler die verkocht wordt leest is ook niemand goed genoeg voor het buitenland en gaat iedereen te vroeg weg, zal iedereen mislukken, en komt iedereen over een paar jaar op hangende poten terug. Dus ja, hoe geloofwaardig zijn reacties van 'fans'.
2 -3
Ajaxfan_1987
Slechter dan Siggy kan hij niet zijn!! ;P
0 -2
gras
Soortgelijke commentaren zie ik op AN. Hoe is deze gast dan bij Arsenal terechtgekomen?

Overigens hoeft hij geen fluwelen techniek te hebben, als hij als aanspeelpunt maar zijn waarde kan hebben. Maar dan moet zijn aanname wel in orde zijn.
0 0
Ajaxfan_1987
Ik denk dat deze spits, zolang hij fit blijft dit seizoen er 20 in schiet!! De verdedigers in de eredivisie stellen geen klote voor!!
2 -3
JanTa
Ik heb een beetje de P.L. gevolgd het afgelopen seizoen, maar daar lopen ook verdedigers rond waarbij ik me afvraag hoe deze bij de club terecht gekomen zijn.
2 -1
Ajaxfan_1987
Het tempo in de PL is een stuk hoger. In Nederland moeten verdedigers eerst goed kunnen aanvallen en opbouwen. De verdedigers in de PL zijn allemaal fysiek sterk en er worden flinke duels uitgevochten, dat zie je in Nederland helaas niet.
1 0
paulurs
Tempo ligt een stuk lager, daarom had Koeman succes, met een kwalitatief veel mindere selectie..

Individueel zijn ze gewoon een stuk sterker, maar het is niet voor niets dat ze het in Europa niet redden nu. Alleen verdedigend kunnen ze winnen.
0 0
Rayno95
Denk dat Milik 1ste keus is ;)
3 0
JanTa
Dat denk ik ook maar het is niet meer zo vanzelfsprekend als het in 1e instantie leek.
1 0
Ajaxfan_1987
Ik ken Sanogo niet zo goed. Ik heb alleen wat compilatiefilmpjes van hem gekeken. Hij komt bij mij over als een bewegelijke spits. Verder heeft hij net zoals Milik zijn fysiek mee.

Ik ben benieuwd wie in de basis gaat beginnen.
1 0
jspang911
kampioen0809Rustig afwachten. ja dat is precies wat er met het beleid mos is. en als het rustige afwachten misgaat doen we een noodgreep van paar miljoen. je hebt zeker geen seizoenskaaart van paar honderd euro. dan verwacht je iig een paar \"echte aankopen\"
2 -1
jspang911
hahaha wat eem opmerking! Je ziet liever een spits die niet van ajax is in de spits dan een ajaxspits? help je.mee aan kapitaalvernietiging. we staan voor lul als ajax zijnde! Zivkovic verhuren en een andere pannekoek halen die alleen maar geblesseerd is. nou geweldig ajax. dit is nou die ervaring die we mistten
2 -4
Meridian
Wacht een even, heb jij je kop niet in het zand XD
1 -1
gwn_rj
Sanogo gewoon als back up cq stormram gebruiken. Misschien de bekerwedstrijden voor wat wedstrijdritme. Je hebt gewoon 2 degelijke spitsen nodig. Sanogo lijkt me een speler die flair brengt en door zijn lichaam en wat techniek een bal kan vasthouden en 1-2tjes maken. Misschien is hij wel de spits die derest beter laat voetballen /scoren als dat hij zelf vaak scoort... Hebben toch redelijk wat scorend vermogen voorin/middenveld, maar dan heb je wel een aanspeelpunt nodig en Milik is dat wat minder,maar die scoort weer vaker.. kortom, gewoon 2 hele verschillende spelers! Welkom Sanogo!!!
0 -1
Mokumnorth
Hoezo als back up? Laat hem maar met milik uitvechten wie er beter is, toch?
1 0
kampioen0809
Haha, jongens wacht toch gewoon eens rustig af wat deze jongens kunnen. Niet direct zo lopen zeiken. Dit zijn misschien ook niet de aankopen waarop ik heb gehoopt, maar de tering.
2 -3
Ajax34
Zivkovic kan de eredivisie wel aan maar of hij Zivkovic goed genoeg is voor Ajax is nog de vraag.
Is deze Sanogo zo veel beter dan Zivkovic? En wordt Sanogo ook eerst bij jong Ajax neergezet?
Kan misschien een positieve verassing worden maar ik verwacht er niet veel van. Er komt dus geen ervaren spits bij.
Dat word dus bidden dat Milik heel blijft.
0 -4
ajax1980
iedereen is pas tevreden met of messi of ronaldo pff
iedereen schijnt de moed al in de schoenen te zakken
en geen hoge pet op te hebben van de aankopen
nou ik heb er nog zeker wel hoop op dat het goedkomt
2 -3
..::Rootje::..
Ai. Zeg ze Familia. Stelletje nitwits hier. Die onze mooie club met die afschuwelijke boerderijclub vergelijken.
2 0
Ajaxsupzuidned
Is dit nou de ervaren spits?! Was zeker niet de eerste keuze dus zal mij benieuwen....pffff
4 -5
GeleenAjax
Veel ervaring misschien niet? Maar sinds 2009 / 2010 (enkele) wedstrijden in de Franse League1 en later Premier League. Daarbij elke dag trainen bij Arsenal. Kunnen onze jongens nog best wat van leren...
0 -2
..::Rootje::..
JA!!
3 -3
Beachboy
Zou wel eens goed kunnen uitpakken allemaal voor Ajax. Door vCL al vroeg focus en vorm. Als je dan de selectie bij elkaar kan houden dan sta je er meteen. Heb het gevoel dat men deze transfer periode prima zaken gedaan heeft.
2 0
NieuweAjax
Kunnen we straks lekker met z'n achternaam spelen: Als hij niet kan scoren is het Sa no goal ,als hij tot scoren komt dan is het Sanogoaaal ;)
2 0
AjaxD1986
Wat een verwende rotnesten hier allemaal! Als jullie het zo goed weten koop dan zelf even voor een paar honderd miljoen aan spelers zodat je die aan Ajax kunt doneren. Oh wacht.....Dat hebben jullie niet....Ajax dus ook niet!
4 -6
Noxin
Het gaat er vooral om dat er steeds beloftes niet worden waargemaakt. Er zou een ervaren spits komen, eentje die er direct staat als Milik geblesseerd/uit vorm/moe is. En waar komen ze mee aan? Een jonge speler die de laatste jaren amper heeft gespeeld en vaak geblesseerd is.
2 -2
Meridian
Als Ajax niet over de financiele middelen beschikt om mee te doen om het kampoenschap, dan moeten ze ook niet het doel hebben om mee te doen om het kampioenschap XD

Dan hou ik Europa buiten beschouwing, of willen we weer pak slaag krijgen van red bull, 6-0 iemand? XD
1 -5
Meridian
whahahahahahhahahaha XD
PSV gefeliciteerd(of feyenoord) met de titel XD
Netto bedankt XD
3 -28
Beachboy
Waarom?
0 -3
GeleenAjax
Zit jij niet (alweer) op het verkeerde Disneychannel met je XD?!
7 -2
Meridian
Ik kijk/heb geen tv XD
1 -3
Melvin01
Dat blijkt want je hebt kennelijk geen verstand van voetbal
4 -2
Meridian
Is dit een sneer? XD
Het is dus niet mogelijk om buiten tv om naar voetbal te kijken? XD
1 -3
bazza25
Nee geen tv.. Maar wel de reacties en iq van een borrelnoot
2 -2
GeleenAjax
Dan schat je 'm nog hoog in....
1 -2
foensai
man man heerlijk die kortzichtige mensen. weet je wat, ga lekker bij 1 van die clubs juichen. blijf hier lekker weg. wat een gezeik. Ajax gaat het gewoon goed doen dit seizoen, ik heb daar enorm veel vertrouwen in. in voor en tegenspoed!! De nieuwe spelers waar IK het (in tegenstelling tot anderen) wel in zie zitten. Deze 2 laatste nieuwe aanwinsten gaan menig fan verbazen. en geven ruimte aan het jonge talent wat nu gewoon een vol seizoen kan door ontwikkelen in Jong Ajax.
8 -4
Robinjo1988
Oke kakkerlak xD
4 -4
Meridian
Kakkerlakken hebben geen kritiek op het beleid dat gevoerd word XD
Alles is heilig bij die zelfpijpers XD ( daarom falen ze altijd)
Begint er naar uit te zien dat Ajaxfans dat vervelende karaktertrekje hebben overgenomen(geen kritiek tonen dat is/of alles wat niet hun straatje past te negeren en afdoen als calimerogedrag)XD
1 -13
AjaxD1986
Klein kindje rot eens op! Met je constante ge-XD!
8 -3
OdjePils
.....
0 -1
vd.Vaart
Zo´n slechte verliezer heb ik in tijden niet meer gezien op AS.
1 -3
Meridian
Was jij niet die vent die huilde toen vd vaart besloot naar spanje te verkassen? XD
1 -6
vd.Vaart
Wat is erger; dit of dat van vd Vaart.. ik had het geweten.

Zeker de naam feyenooit vind ik bar erg van je.. schaamteloos.
0 -3
Meridian
Je bent een vd vaart fan, geen Ajaxfan XD
Dus je hebt je prioriteiten niet op orde XD
1 -3
nightgoat
Er valt nog weinig te zeggen over beide spelers, maar deze actie is natuurlijk al heel wat voor de Boer en Overmars hun doen.
Op hoop van zegen dan maar weer, ze zullen wel niet beter kunnen..(krijgen)
Sanogo lijkt iig nogal een brekebeen en dan moet je nou net niet bij de Boer en Co wezen.
Wat er bij mij vooral niet ingaat, is dat er maar niets wordt gedaan aan die genade zwakke achterhoede, dikke kans dat dit Ajax -alleen al in de eredivisie- uiteindelijk zal gaan opbreken.
4 -3
AFCABETUWE
eindelijk een fatsoenlijke reactie
2 -1
Toon meer reacties