Jong Ajax doet plicht tegen Hollandia

LeonardoAjaxx, 28-06-2015 om 16:30, 31411 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jong Ajax heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Tegen de amateurs van Hollandia wist de ploeg van Jaap Stam een stabiel niveau te halen en uiteindelijk met een 5-0 eindstand van het veld te stappen. Robert Muric, Sam Hendriks, Zakaria El Azzouzi (2x) en Queensy Menig waren verantwoordelijk voor de doelpunten.

Jong Ajax begon direct scherp aan de wedstrijd en de eerste kans liet dan ook niet lang op zich wachten. Na een goede actie schoot Vaclav Cerny de bal in het zijnet. Na zeventien minuten was er de voorsprong voor de Amsterdammers. Robert Muric schoot na een prachtige solo de 1-0 binnen.

Ajax bleef kansen krijgen, via onder andere Donny van de Beek, en tien minuten later stond ook de 2-0 op het scorebord. De bal kwam na een goed steekballetje van Muric bij Sam Hendriks terecht die vervolgens binnen kon schieten.

Na rust stond de ploeg van Andries Ulderink met een compleet ander elftal op het veld, maar de dreiging bleef. Toch viel de 3-0 pas na 65 minuten voetballen. Zakaria El Azzouzi kon na een voorzet van Danny Bakker simpel binnentikken. Ook de 4-0 kwam, na goed voorbereidend werk van Queensy Menig, van de voet van de aanvaller.

Een minuut voor tijd werd het nog 5-0. Het was Menig die op aangeven van Elton Acolatse de eindstand bepaalde. Direct na de treffer floot de scheidsrechter af en was de eerste oefenzege voor Jong Ajax een feit.

Opstelling Jong Ajax | Van der Hart; Dankerlui, Vissie, Warmerdam, D. Gudelj; Van de Beek, El Mahdioui, Bakker; Muric, Hendriks, Cerny
Wissels |
Menig, Acolatse, Savastano, Clement, El Azzouzi, Meleg, Groothuizen, El Hasnaoui

Opstelling Jong Ajax tweede helft | Groothuizen; Dankerlui, Vissie, Clement, Savastano; El Hasnaoui, Bakker, Meleg; Acolatse, Azzouzi, Menig

Scoreverloop: 5-0
17' Muric 1-0
35' Hendriks 2-0
65' El Azzouzi 3-0
80' El Azzouzi 4-0
90' Menig 5-0

De nieuwe shirts van Ajax van het nieuwe seizoen zijn nu ook te bestellen.

Volg de wedstrijd via Twitter:
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AjaxD1986
Waar is Sanniez? Dat is toch wel de eerste speler van de A1 waarvan je zou mogen verwachten dat hij de JL fysiek makkelijk aan zou kunnen. Daarbij is hij 1 van de beste backs die we hebben gehad sinds jaren.
0 0
Mees0107
Onder 19. Samen met Owusu, Mirani en Nouri
0 0
chubby
John Dylan het gaat goed met Damian de schatting is nog 2/3 weken en dan mag hij aansluiten bij de ploeg ik heb hem gesproken vandaag hij was ook komen kijken naar de wedstrijd tegen Hollandia!
2 0
Mees0107
En weet jij misschien wat de status is van Bruijn en Bousbiba? Nog steeds geblesseerd?
0 0
JohnDylan
Weet iemand hier hoe het met de blessure van Van Bruggen gaat?
0 0
Timothy020
------Onana-------------
Owusu-?-?-Savastano
EL Mahdioui-Nouri-VDBeek
Muric-EL Azzouzi-Cerny

Wordt smullen in de Bier League met deze mannen !
1 -1
S.Ajacied
Dit is eigenlijk nog een A-junioren team. Voetballend echt een topteam, maar in de Jupiler League zullen ze het fysiek vaak af gaan leggen in deze formatie. Gemiddelde leeftijd is nog niet eens 19 jaar in dit team. Maar dat neemt niet weg dat dit een mooie uitdaging voor ze is.
0 0
PetrosQ
Dat fysieke aspect is nou net wat ze in de Jupiler League gaan leren zodat ze niet als fragiele jongetjes bij het eerste komen. Dat is althans de insteek.
0 0
trodat4030
Goedemorgen, nieuw seizoen, iedereen schuift weer een elftalletje op. De enige A junioren zijn vd Beek, Nouri, Savastano en Cerny.
1 0
S.Ajacied
*Goedeavond
0 0
trodat4030
Sarcasme is moeilijk uit platte tekst te halen..
0 0
godenzonensuper
Mirani en van bruggen zouden kunnen spelen centraal achterin .
0 0
HeavenlyDivine
Ik sloeg afgelopen seizoen regelmatig een wedstrijdje over van JA, maar dit lijkt me inderdaad echt genieten.
0 0
JohnDylan
Ik zou Sanniez als centrale verdediger laten spelen omdat hij te veel talent heeft om buiten de basis te laten. Hoewel hij zeer klein is voor een centrale verdediger zou hij puur verdedigend zijn mannetje kunnen staan. Zeker als Ajax met Owusu en Savastano achterin gaat spelen en Sanniez dus ver van het doel af kan vededigen zou hij voor Jong Ajax een prima centrale verdediger zijn. Natuurlijk zal hij op die positie weinig kans maken om door te breken maar zo ontwikkeld hij zich tenminste verder door speeltijd te krijgen in het tweede.

Waarom zou je in godsnaam Nouri op '10' zetten terwijl hij het afgelopen seizoenen geweldig deed als linkshalf tussen de spelers waar hij ook komend seizoen weer mee zal spelen. Nouri moet vooral qua loopvermogen stappen maken en dat zal hij een stuk minder doen als hij op '10' in plaats van linkshalf wordt gezet. Een '10' maakt namelijk veel minder meters dan een half en meters maken is nou juist wat Nouri het hardst nodig heeft. Zet Nouri dus maar 'gewoon' op linkshalf met El Mahdioui en Vd Beek naast hem op het middenveld.
1 -2
DrentseAjacied45
Waar kun je zien of je gewonnen hebt ?
0 0
3sterrenAjax1
we hebben zoveel talent. we hoeven die sisto en spits helemaal niet. gewoon met el azzouzi en menig spelen. die kennen ons spelletje en de trainingen van jonk. dan kan de boer ook vertrekken en jonk trainer worden. dat is de wil van cruijff!
0 -1
klopper
Sorry, maar als Ajax Sisto kan vastleggen voor een aantal jaar is dat wat mij betreft een no-brainer. 7 miljoen is heel veel geld, maar dit is echt een talent van de buitencategorie, zoals Cerny en Bazoer dat bijvoorbeeld ook zijn. Ajax heeft wel een overvol middenveld, maar een speler van dit kaliber moet je gewoon halen als je de kans krijgt. Het ziet er allemaal wat minder sierlijk uit als Eriksen, maar wat een brok talent en energie heeft deze jongen. Echt heerlijk om naar te kijken. Tevens gaat deze jongen je binnen 2/3 jaar een monsterbedrag opleveren. Ben echter bang dat Ajax het af gaat leggen tegen de 'grote jongens'.
2 0
JohnDylan
Sisto lijkt me een groot talent en mag van mij daarom best komen maar ik blijf erbij dat het belangrijker is dat Ajax naast Heitinga en Dijks nog twee extra verdedigers haalt. Als Boilesen vertrekt is er namelijk geen concurrent voor Dijks en er moet verder nog een linkercentrale verdediger bij die kwalitatief duidelijk iets aan de selectie toevoegt. Vd Hoorn mag van mij vertrekken aangezien die de afgelopen twee seizoenen heeft laten zien niet binnen de speelstijl van Ajax te passen. Viergever zou ik alleen houden om als back-up te gebruiken zodat Riedewald kan worden verhuurt. Als er geen extra centrale verdediger bijkomt zou ik Riedewald een basisplaats geven.
1 -3
Liefhebber
Ik denk er net zo over als jij. Sisto zou een aanwinst zijn. Verder een LCV, dan kan Viergever als backup en kan Riedewald via verhuur vlieguren maken. Verder een concurrent voor Milik, liefst een spits die een bal bij zich kan houden. Verder vind ik ook de LB positie matig bezet met alleen Dijks.
1 0
MosesD
Volledig eens.
1 0
DeAjacied07
Geen Menig. Dan Muric (of Cerny).
0 0
willieovertoom
Redelijk sterk Jong Ajax gezien vandaag. Eerste helft was prima, Ajax heerste en Hollandia had, zoals verwacht, helemaal niks te vertellen. Dé uitblinker van vandaag was Ashraf El Mahdioui. Wat een stijlvolle middenvelder is dat toch. Kan met zowel links als rechts fantastisch openen en ziet het spelletje heel erg goed. Van de Beek was niet super, maar wel degelijk. Versnelde het spel goed. Muric was beslissend maar bij vlagen ook slordig. Cerny was super, wat een techniek heeft deze jongen. Ging continu langs zijn directe tegenstander en combineerde goed met Van de Beek.

Al met al genoten, en moet je nagaan. Dan speelde Lartey Sanniez en Nouri nog niet eens.
4 0
DeAjacied07
En hoe was El Azzouzi?
0 0
vodin424
Waar gaat Shaquie Sno eigenlijk heen? Heb er niks van gelezen.. Best jammer dat hij weg mag. Wat vinden jullie eigenlijk van Jordi Bruijn? Lang geblesseerd geweest, maar man wat was die gozer goed in de B1 zeg!
0 0
trodat4030
Sno is geblesseerd en geopereerd. Mag bij Ajax revalideren, maar wat men daarna van plan is met hem weet ik niet. Ik denk dat hij daarna wel opgepikt wordt door een jl clubje. Hij krijgt overigens geen contract tijdens die revalidatie (waar men Alblas wel verlengden in dezelfde situatie)..
0 0
JohnDylan
Leuk voor El Azzouzi dat hij direct na zijn lange schorsing twee doelpunten maakt voor Jong Ajax. Ik verwacht veel van het middenveld (met El Mahdioui, Nouri en Vd Beek) en de aanval (met Muric, El Azzouzi en Cerny) van Jong Ajax komend seizoen. Met zo veel creativiteit op het middenveld en scorend vermogen in de aanval gaat Jong Ajax vast en zeker met enige regelmaat heel leuk voetbal laten zien.
4 0
DrentseAjacied45
Hee ! Ik had het goed :)
0 0
Mokum_32
Wat loopt iedereen nou opeens te bashen op drago gudelj dan die gozer heeft nog geen hele wedstrijd gespeeld. Oordeel maar aan het eind van het seizoen.
2 -2
jatoch93
Muric fan hier!
2 0
JohnDylan
Leuke foto hierboven (onder Tweets) van Heitinga die een balletje trapt met Veltman en Klaassen.
3 0
godenzonensuper
het is eigenlijk toch wel heel triest dat een reden dat muric niet bij Ajax 1 zit is dat hij gebrekkig engels en geen nederlands kan . Dat zegt zo ontzettend veel over de Boer die het liefst 11 brave mannetjes wil die heel goed luisteren naar meneer de Boer en blind meegaan in zijn tactiek . Hij vindt zon kishna daarom natuurlijk vreselijk . En ik weet ook zeker dat frankie het heerlijk vond om die opstelling van 12/13 met siggy , schone , fischer, eriksen , de jong , poulsen enz bekend te maken iedere week . Dat waren echt zijn type spelers.
10 -17
Mees0107
Wat ben je een ongelofelijke zeikerd zeg. Shut up.
8 -5
Chesterson93
Inhoudelijk; hoe ver zit hij ernaast?
0 0
Chesterson93
Inhoudelijk; hoe ver zit hij ernaast?
0 0
godenzonensuper
Tsja pijnlijk als iemand eens een keer de harde waarheid over julie ( frankie fanboys) held zegt he. Ofja ik hoop eigenlijk dat ik ongelijk heb maar dat is niet het geval ben ik bang .
3 -8
Mees0107
Ik ben geen Frankie fanboy, dus dat zal moeilijk gaan.
0 -1
jollie18
Morgen mag hij anders mee naar Oostenrijk dus zal wel mee vallen
3 0
Rayno95
Ja want het was ook zo dat Muric wekelijks de sterren van de hemel speelde en topfit was

Hij gaat nu ook gewoon weer mee op trainingskamp en doet de voorbereiding mee
Vorig seizoen trainde hij ook vaak gewoon mee
3 -2
jollie18
Je was me voor:-)
1 0
NouriVandeBeek
Bullshit
2 -1
Champy95
Dragi Gudelj kan er helaas weinig van. Wordt ook door de scouts binnen Ajax gezegd.

Dat hij kansen moet krijgen, allerlei algemene smoesjes voor zijn gebrek aan speeltijd bij Jong NAC, ... klinken allemaal aardig, maar tegelijkertijd is dit ook dikke onzin.

NAC A1 speelt nog lager dan onze A2, en hij speelde niets eens 3 wedstrijden bij Jong NAC. Dit zijn de feiten.
7 -6
JohnDylan
Drie wedstrijden bij Jong NAC is toch niet zo weinig voor een eerstejaars A-junior? Niet dat ik denk dat Gudelj een geweldenaar is hoor, heb hem zelf 4 keer zien spelen en hij maakte nooit een geweldige indruk. Toch ben ik van mening dat we hem niet direct moeten afschrijven. Ik vind namelijk dat elke Ajacied een eerlijke kans verdient. Of Ajax hem had moeten halen is voor mij dan een andere vraag.
3 -3
Champy95
Is dit weer zo'n ingebeelde wedstrijdervaring van je? Die heb jij best vaak.
1 -3
Champy95
Ja, een eerlijke kans in de A1 of A2. Het is een grap dat die mag beginnen in Jong Ajax.
1 -3
JohnDylan
Dat vind ik inderdaad onbegrijpelijk aangezien Dragi ook qua fysiek nog duidelijk een A-junior is. Sowieso is hij een relatief jonge tweedejaars A-junior (aangezien hij in November is geboren) dus hem eerst een seizoen in de A1 te laten spelen had mij een logische zet geleken.
1 0
Champy95
En dan was een contract totaal niet nodig geweest.
Nu heb je een slechte speler gehaald en dat steekt bij je eigen jeugdspelers.
1 -3
JohnDylan
Los van de vraag of Dragi gehaald had moeten worden kan de A-jeugd kan een linksback heel hard gebruiken.
1 0
Champy95
Die twee dingen hangen dus aan elkaar. Nu heb je met Blote, Ooievaar en Kurban, een vierde linksback bij, en je hebt dan nog steeds een linksback nodig door het gebrek aan kwaliteit op die positie.
0 -1
JoodTotMijnDood
Daarbij heeft hij ook totaal geen fysiek. Er zal een wonder nodig moeten zijn wilt hij het ooit tot het eerste schoppen ondanks het gebrek aan linksbacks.
0 0
Champy95
Ik denk dat Blote zelfs verder staat, en de weggestuurde Sno is ook op links een klasse beter.
2 -2
JoodTotMijnDood
Ja die Blöte viel mij tijdens de Future cup op, leuke back. Als ze bij het eerst geen linksback meer halen, en mocht Savastano back up van Dijks worden dan hoop ik dat ze nog een talentvolle linksback erbij halen want achter Gudelj en Blöte heb je Ooievaar en dat is ook vrij weinig imo. Zag laatst op Ajax netwerk een overzicht van nieuwe en vertrekkende jeugdspelers en daar viel me op dat ik geen een linksback zag. Misschien loopt er in het buitenland nog een aardige linksbackje rond die we kunnen gebruiken.
0 0
FlyDutchman
En Dankerlui?
Zag dat 'ie vandaag rechtsback stond, maar staat hier op de site omschreven als linksback...
Denk trouwens dat er geen linksback meer bijkomt en dat Riedewald of Viergever stand-in voor Dijks zullen zijn.
0 0
jollie18
Helaas geen shirt gewonnen! Heb net maar het uitshirt besteld.
1 0
AFCAwooz
Je bent gek.
3 -1
jollie18
Nee hoor ik vind hem mooi hoe vaker ik hem zie hoe mooier dat ik hem vind. De naam El Ghazi :-)
1 0
AFCAwooz
Je bent gek.
0 -2
grannig mokum1
hahahaah
0 0
wolterx
4-0 ziet er best netjes uit, zou iemand die aanwezig was de uitblinkers kunnen benoemen?
0 0
wolterx
5-0 dus.
0 0
NouriVandeBeek
4-0 El Azzouzi
1 0
jatoch93
Muric, pak je kansen jongen!
0 0
Rayno95
Heeft hij in de 1ste helft gedaan, komende week weer ;)
0 -1
jatoch93
MUric!
0 0
grotesmurf
Benieuwd naar wat er gaat gebeuren met: van der Hart, Duarte, Meleg, Muric, Warmerdam en Mening. Of die nog verhuurd gaan worden of worden verkocht.
0 0
Tyronetjonaloi
Muric gaan ze echt niet verkopen
3 0
jatoch93
Absoluut niet!
Die speelt volgend seizoen in het eerste!
0 0
foensai
gaat zijn opwachting dit seizoen al veelvuldig maken. Hij gaat het doen!!
0 0
NouriVandeBeek
El Azzouzi 3-0
4 0
JoodTotMijnDood
Als de meeste kenners die alles weten over Nederlandse jeugdvoetbal hier en op andere sites aangeven dat die Dragi Gudelj er heel weinig van bakt dan begrijp ik wel dat sommige weinig vertrouwen in hem hebben.
0 0
FlyingDutchMan
Al gaf niemand een stuiver dat Veltman uiteindelijk het Nederlands elftal zou halen, heeft ie toch gefixt. In die jeugd en jong ajax was ie zo goed als afgeschreven. Zie Blind etc
0 0
JohnDylan
Natuurlijk mag je best weinig vertrouwen in Dragi hebben, dat heb ik zelf ook, maar om hem nu al af te schrijven vind ik oneerlijk tegenover Dragi. Geef die jongen een seizoen de tijd om te laten zien welk niveau hij heeft. Dat hij bij NAC vaak op de bank zat had ook te maken met het feit dat bij Jong NAC er regelmatig een speler uit de selectie van het eerste in de basis stond (waar Dragi als eerstejaars A-junior niet tegenop kon) en daarna maakte hij zich bij NAC totaal onmogelijk door voor zijn broer te juigen toen NAC tegen AZ speelde. Daarna heeft hij veel minder gespeeld dan in de periode daarvoor.
3 -3
Mees0107
Ah laat die Gudelj gewoon lekker ballen voor een jaartje in Jong Ajax.
1 -1
godenzonensuper
Gudelj gaat hem niet worden denk ik . Hoop dat zijn broer beter van start zal gaan .
5 -3
AJAXZZZ
Jij zou scout moeten worden, als je dat na 1 wedstrijd al ziet.
Knap !
2 -4
godenzonensuper
Een scout komt niet aan met een wisselspeler van nac A1
6 -1
Mees0107
Dat hij niet speelde had zo zijn redenen. Dus weer een goede reactie zeg..
1 -1
AJAXZZZ
Scouts komen ook niet zo snel aan met een speler van MyPa47.
0 -1
jatoch93
Die zit!
0 -2
AJAXZZZ
Ligt er aan wat de reden is waarom hij op de bank zat.
0 0
ajaxmening
BOOM!!!!!!!!!
0 0
Rayno95
Denk het wel ;)
0 0
Timothy020
Mensen die minnetjes geven op reacties van 'Gudelj haalt het niet' kijken niet naar deze wedstrijd. Als je een beetje kijk op het spelletje heb zie je dat hij bij lange na niet goed genoeg is.
3 -7
JohnDylan
Of ze vinden het te vroeg om na de eerste oefenwedstrijd een speler al af te schrijven.
5 0
Rayno95
Of ze geven hem wel wat tijd....
0 -2
JoodTotMijnDood
Haha echt he, hij zat niets voor niets op de bank bij NAC A1.
0 -1
MelleAfca
Muric trainde vorig jaar ook al met het 1ste, dus terugzetten lijkt me wel een behoorlijke klap voor die jongen.
1 0
Ajax Roermond
geen nouri?
0 0
JoodTotMijnDood
Bij U19
0 0
Rayno95
Oranje u19
0 0
Timothy020
Als Sisto niet komt, meteen Muric als concurrent van EL Ghazi presenteren. Niet doorzoeken naar een andere 2e rangs rechtsbuiten.

Dan is alleen de spits positie nog prioriteit.

PS: Als je puur naar techniek kijkt zijn Kishna en Muric in alles beter dan Fischer en El Ghazi, maar die tonen meer pit, lef en zijn meer gedreven lijkt het wel.
Als Kishna en Muric al hun talent benutten en het in hun koppie ook goed zit gaan zij ons nog verrassen
5 0
ProHulst0s
Prachtige actie muric
Die Gudelj ben ik niet gecharmeerd van, die gaat het niet halen.
4 -3
foensai
Gudelj heeft net 1 week training in de benen bij Ajax. En BAMM daar zijn ze weer de heerlijke \'\'Azijnzeikerds\'\' man man man wat een drammers... geef de nieuwe jongens eens wat tijd.
2 0
WSMaluku
Hij gaat het niet halen omdat jij er niet gecharmeerd van bent?
3 -1
M.Roks
Zullen we hem nog iets langer het voordeel van de twijfel geven?
2 -1
Rayno95
De hoeveelste keer is het eigenlijk dat je hem ziet spelen? :p

Hoe doen Cerny en Donny het? :)
3 0
Litmanen_020
Hopelijk vanavond een uitgebreide samenvatting . Zou mooi zijn als dit seizoen Muric echt doorbreekt.
0 0
Mees0107
Er komt sowieso een samenvatting op Ajax tv.
0 0
Chesterson93
Muric speelt aardig, en ik hoop dat hij dit doortrekt a la el Ghazi vorig jaar.
3 0
afca patrick
Hij leek aan het eind van vorig seizoen (Copa Amsterdam) pas echt fit. Ook heeft hij getraind op de actie buitenom. Ik vond hem in eerste instantie erg voorspelbaar aangezien hij niets met rechts kon. Maar hij heeft veel getraind op zijn rechterbeen en kan daarmee nu in ieder geval een goede voorzet afleveren. Met dat korte kappen en draaien heel gevaarlijk. Zal mij niets verbazen als hij bij de eerste 18 komt komend seizoen.
0 0
a.v.ajacied
hendriks! :D 2 - 0
1 0
afca patrick
Iemand die het live volgt en mijn kan vertellen hoe Gudelj speelt? Wat zijn sterke en zwakke punten zijn?
2 -1
Timothy020
Onana, Owusu, Van Bruggen, Mirani, Savastano, EL Mahdioui, Nouri, VD Beek, Cerny, EL Azzouzi, Muric. Hiermee kan je denk ik echt wel potten breken in de Bier League aankomend seizoen! Op het centrale duo en de keeper na(ik heb over alle 3 mijn twijfels nog) vindt ik de overige 8 écht fantastisch potentieel hebben.
0 0
afca patrick
Jongens als Hendriks en Menig zijn ook prima spelers voor de JL. Zullen nooit bij Ajax gaan slagen maar voor in de JL zijn het uitstekende spelers.
0 0
wolterx
Nog veel te jong om potten mee te breken, in potentie gewoon 4/5 klassen beter dan de rest dat dan weer wel. Maar het gaat dan ook om de individuele ontwikkeling, h
1 0
wolterx
Ik had Meleg, El Azzouzi, Savastano en Menig graag in de basis gezien ( Menig of in de spits of als een \'10\', Meleg als Ram als ze zonder 10 zouden spelen , El Azzouzi gewoon in de spits en Savastano op linksback )
0 0
Mees0107
Het heeft niet voor niets oefenwedstrijd he. Iedereen zal wel speeltijd krijgen.
1 0
wolterx
Haha, dat zeker alleen dat had me helemaal perfect geleken
0 0
Mees0107
Becker en De Sa verhuurd en nog een overschot uit buitenspelers.
0 0
Rayno95
MURIC!! =D
1 0
a.v.ajacied
wel jammer dat savastano en el azzouzi op de bank zitten en niet gewoon in de basis staan
0 0
JoodTotMijnDood
Jaaa Robert Muric 1-0!
0 0
NouriVandeBeek
Muric 1-0
0 0
flasher93
weet iemand ook de wissels?
0 0
Mees0107
Wel duidelijk dat ze Warmerdam proberen om te tevoren tot verdediger.
1 0
Mees0107
Duarte onderweg naar nieuwe club? NIet mee op trainingskamp en nu vandaag ook niet bij Jong Ajax.
2 0
Mees0107
El Mahdaoui ipv El Mazraoui haha
0 0
NouriVandeBeek
Van Bruggen nog aan het herstellen van zijn operatie.
0 0
Mees0107
Ja volgens mij wel. Net als Alblas, Bruijn en Bousbiba
0 0
Onpartijdig
Zit vissie er nog?
1 0
wolterx
Haha, precies mijn gedachte :\') De aanval ziet er redelijk goed uit hoor. Middenveld I.v.m. vorig seizoen ook en dan komt de verdediging...
0 0
NouriVandeBeek
Owusu, Lartey, Mirani en Van Bruggen zijn er niet bij
1 0
wolterx
Nee dat begrijp ik. Heb het ook alleen over deze wedstrijd. Anders kan je ook Nouri, Savastano etc erbij zetten. Toch een leuke opstelling alleen dat centrale duo, tja, ik word er niet warm van, haha.
0 0
Mees0107
En Savastano
0 0
Mees0107
Van der Hart
Dankerlui, Vissie, Warmerdam, Gudelj
Van de Beek, El Mahdaoui, Bakker
Muric, Hendriks, Cerny
1 0
a.v.ajacied
opstelling?
0 0
DannTheDon020
1-3
0 0
Champy95
2-1 of 3-1 denk ik. Er doen geen leuke spelers mee.

Edit: ik neem m'n woorden terug. Ik denk 4-1 want Van De Beek, Muric enz doen wel mee.
0 -1
RuudRuud
Jullie onderschatten Hollandia, ik denk 3-2 voor Ajax
0 -1
Toon meer reacties