Milik en Boilesen apart, Fischer topfit

BvdPloeg, 23-04-2015 om 15:31, 4942 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het is de vraag of Frank de Boer komende zondag tegen PEC Zwolle een beroep kan doen op Arek Milik en Nicolai Boilesen. Het tweetal trainde donderdag apart van de groep. Niki Zimling was helemaal niet aanwezig bij de training. 

Milik herstelt van een knieblessure terwijl Boilesen er tegen NAC Breda niet bij was vanwege een kwetsuur aan de bilspier. De Boer sprak woensdag nog de hoop uit dat Milik er tegen Zwolle weer bij is, maar achter zijn naam staat nu nog een vraagteken.

De speler die wel weer volledig fit is, is Viktor Fischer. De Deen maakt een gretige indruk, zo schrijft Ajax op zijn officiële website. 'Hij oogde topfit en maakte de indruk weer volledig te zijn hersteld', valt er te lezen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Ik hoop dat Milik mee kan spelen anders Zivkovic meenemen want weer met één spits gaan is te belachelijk voor woorden. Ik begrijp dat velen van ons nu Fischer in de spits willen maar ik zie hem liever op zijn eigen plek als buitenspeler.

Ik zie Fischer ook niet als de Matthias want laten we eerlijk zijn voor zijn blessure is hij ook afgekraakt vanwege zijn nogal domme acties en heeft net een paar echte wedstrijden achter de rug en denk ook niet dat we dat van hem kunnen verwachten.
0 0
afca patrick
Boeiend, we zijn toch uitgespeeld:p
1 -1
Wayout
Milik in de spits als hij fit is Fischer op links . Anders gewoon Fischer in de spits gooien als Milik niet fit is!
2 -1
jollie18
Ach het zijn nog 3 dagen misschien dat hij morgen of zaterdag wel mee traint. Anders Fischer spits
0 0
NouriVandeBeek
Beetje jammer dat de talenten van de A1 niet meer meetrainen met het 1e.
3 -1
JPC40
we gaan Fischer volgen en hoop dat hij zijn Deens collega,s kan overtreffen, tot nu toe heeft Moi Boi en Sigg helemaal niks of nauwelijks enige vooruit gang laten zien, na hun blessuren , of zelfs voor hun blessuren dus hoop ik dat Fischer mijn redelijk afkeer van Deens voetballer ongedaan kan maken.
2 -8
Rayno95
Maar sinds wanneer zijn Moisander en Siggy Denen? :p
7 -2
JPC40
sinds Ijsland van Denenmarken is.
0 -2
suske
Die vraag stel ik mij ook. Siggy IJslander Moisander is een Fin.
7 -2
JPC40
ijsland is van Denenmarken.
1 -1
mvh
Nee. Groenland 'is van' Denemarken. IJsland is een onafhankelijke, eigen staat en heeft meer met Noorwegen dan met Denemarken. Dus IJslander en Fin zijn echt helemaal geen Denen van wie jij een afkeer zou kunnen hebben. Zoals van die Eriksen. Dat was er dan weer wel eentje uit Denemarken.
0 0