Jeugd: Ajax C1 verslaat Feyenoord C1

BvdPloeg, 28-03-2015 om 16:10, 22072 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax C1 heeft thuis de mini-Klassieker met 2-1 gewonnen van Feyenoord C1. Daishawn Redan was met zijn doelpunt in de tweede helft de matchwinner. Ajax A2 verloor thuis met 2-3 van FC Utrecht A1. De B1 won met 1-2 op bezoek bij AZ B1. Ajax A1 is vrij in verband met Oranje U19. (Foto: Black Bath Towel Photographers) 

FT | AZ B1 - Ajax B1 1-2


FT | Ajax C1 - Feyenoord C1 2-1
0-1 
1-1 Eigen doelpunt Feyenoord
Rust
2-1 Redan

Opstelling Ajax C1 | Meuwese; Dest, Ekkelenkamp, Botman, Bakker; Familio, De la Vega, Nkansah; Baars, Redan, Lo-Ning-Hing
Wissels | Budel, De Boer, Margaret, Suleiman, Rier, Maddy, Jamie

FT | Ajax A2 - FC Utrecht A1 2-3

1-0 Karlsson
1-1
2-1 Walian
Rust
2-2
2-3

Opstelling Ajax A2 | Meendering; Mazraoui, Sidoel, Eiting (70/ Bergsma), Blote; Kurban, Vissers, De Wit; Clement (46/ Sierhuis), Karlsson, Walian
Wissels | Grim, Sierhuis, Bergsma

Overige uitslag:
Ajax D1- AFC D1 2-1

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Benji
Redan komt van DWV (Noord)
0 0
GeenRozeBril
redan was mn pareltje bij zeeburgia
0 0
Champy95
Straf, volgens mij heeft Daishawn niet bij Zeeburgia gespeeld.
0 0
Ballie1993
AZ B1-Ajax B1 1-2 :)
0 0
Onpartijdig
Kan iemand me vertellen hoe talentvol het elftal van de C1 is dat er nu staat? Zitten er pareltjes bij? Valt het tegen? 5-0 winnen van PSV en 2-1 voorstaan tegen feyenoord lijkt niet slecht. Weet alleen dat Castillo echt een talent is.
0 0
RH1900
Redan weer? Kan ook niet anders he.
0 0
Mace0107
Van een 2-1 voorsprong naar een 2-3 nederlaag...
0 0
koenos1
Dit lijkt wel vaker het geval bij de jeugdelftallen van Ajax. Ajax moet het hebben van het oppermachtige positiespel en de geweldige techniek, maar strijdlust hebben komen ze tekort. misschien wordt het tijd daar ze daar wat meer op hameren
0 0
Duif63
Leve de jeugdopleiding :-((
0 0
FlyingDutchMan
Drama..
0 0
DeAjacied07
En weer scoort Walian! Lijkt z\'n oude vorm weer wat terug te vinden.
0 0
afca patrick
Valt inderdaad weer positief op. Legt als buitenspeler veel meer energie in de wedstrijd dan als spits. Denkt dat deze periode zeer leerzaam voor hem is geweest. Zowel mentaal als voetballend.
Laat maar weer een paar keer meedoen met de A1 zou ik zeggen. El Azzouzi speelt toch niet.
0 0
Chachiboy
Walian. Je denkt toch niet serieus dat hij een potentiele Ajax 1 speler is?
0 0
afca patrick
Zeg ik dat?
0 0
MosesD
Walian daar ben ik wel gecharmeerd van. Niet een typische Ajax spits in de zin van aanspeelpunt. Wel enorm veel energie en scorend vermogen. Beetje een van Nistelrooij. Hoe is hij op de vleugel? En kan hij eventueel toch nog een spits worden bij Ajax? Dan moet een spits wel anders beoordeelt worden. Overigens is ook Zivkovic zeker geen typische Ajax spits in de zin van aanspeelpunt/kaatser. Vreemde aankoop toch wel.
0 0
afca patrick
Het is geen vleugelspeler natuurlijk. Ikzelf vind Walian meer een beetje type Cavani. Sterke, slimme speler die liefst met het gezicht naar de goal speelt(geen echt aanspeelpunt). Die speelt toevallig nu ook vaak als vleugelspeler.
Maar op de vleugel zie je wel dat Walian zich prettig voelt als hij ruimte heeft. Als spits komt hij toch vaak in de drukte en dan ontbeert hij simpelweg techniek.

Wat betreft Zivkovic: 100% eens.
0 0
MosesD
Maar denk je dat Walian het nog gaat maken bij Ajax? Zeker talentvol genoeg voor een club in het betaalde voetbal, maar krijgt hij echt een kans bij Ajax?
Tja, over Zivko zijn we het dus eens. Vreemde aankoop toch weer. En daarbij is het ook nog eens een lastige jongen, en daar kan de Boer niet echt mee overweg. Milik daar heb ik ook twijfels over. Geweldig linkerbeen, maar geen keizer in de lucht, langzaam en (nog) geen aanspeelpunt. Veel mensen hebben het over een koopje. 2.8 mio. Opgeteld met de 3 mio die ze betaald hebben voor Zivko en je hebt het al over bijna 6 mio voor 2 spitsen, die niet echte typische Ajax spitsen zijn. Goed beleid? Mwah.....
0 0
FlyingDutchMan
Hoop het! Zie hem alleen niet als de toekomstige linksbuiten van ajax1, krijg je zo\'n Sigi rol... Dump dan Karlsson op de bank, die is toch al opgegeven!
0 0
DeAjacied07
Exact als spits is ie beter. Die future cup in 2013 was ie ook een prima spits in een goed elftal.
0 0
afca patrick
In 2013 één van de smaakmakers. 2014 was hij wisselspeler haha.
0 0
FlyingDutchMan
Ja dat is de omgekeerde weg :-D
0 0
willieovertoom
Ik heb navraag gedaan over Ajax Exclusive en het zit zo:

Okko van de Berkt wil heel graag meerdere wedstrijden uitzenden, maar op dit moment kan het niet. Personele bezetting is daar een reden van. Als Ajax 1 op dezelfde dag speelt als de A1 kan het al helemaal niet. Het liefst zenden ze elke zaterdag meerdere jeugdwedstrijden uit. Het is wel de bedoeling dat 't op de lange termijn gaat gebeuren.
0 0
FlyingDutchMan
Als dat de reden is maakt het alleen maar nog pijnlijker, dit zeiden ze er niet bij in het begin van het seizoen toen ik mijn geld doneerde. Je betaalt niet veel, maar dan nog. Het is een principe kwestie en zij moeten van hun personeelsprobleem niet de mijne maken. Jammer dat je zo door je eigen cluppie wordt opgelicht eigenlijk..
0 0
aajjaaxxx
Ik denk dat er best veel mensen zijn die graag zouden willen meehelpen met het uitzenden van wedstrijden, desnoods tegen een kleine vergoeding.
0 0
Mokum_32
met + 100 miljoen op de bank kun je toch wel 2 part timers erbij nemen ? beetje raar hoor
0 0
ck69
100 mln eigen vermogen*
0 0
pizzapunt
en ongeveer 70m liquide volgens mij :)
0 0
020Ajacied020
Laatste keer dat ik voor Ajax TV betaal, weer niks uitgezonden.
0 0
FlyingDutchMan
Haha, wilde net zeggen helaas vandaag kan ik geen Exclusive kijken want moet weg. Wordt het weer niet uitgezonden lol, mis ik in elk geval niks..
0 0