Boilesen wacht af: 'Elke dag blij bij Ajax'

SamVR, 27-03-2015 om 15:34, 11309 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Terwijl Ricardo Kishna door zijn zaakwaarnemer naar een nieuwe club wordt geduwd, is het bij Ajax relatief stil rond Nicolai Boilesen. De verdediger beschikt net als Kishna over een contract tot medio 2016, maar is vooralsnog tevreden en niet concreet bezig met een vertrek.

'Nicolai is blij bij Ajax en wil in principe bij de club blijven', vertelt Kenny Boilesen, de vader en zaakwaarnemer van de linksback, in gesprek met Ajax Showtime. 'Nicolai geniet elke dag bij de club, dus we zijn nu niet in gesprek met andere partijen in het buitenland. We hebben wel vernomen dat Ajax langer door wil met Nicolai, maar wachten nog op de concrete toekomstplannen van de club.'

Boilesen debuteerde in april 2011 voor Ajax, maar liep een halfjaar later een slepende hamstringblessure op, die hem tot afgelopen seizoen parten speelde. Dit seizoen is Boilesen vice-captain in Amsterdam. De 23-jarige voetballer begon de huidige interlandperiode goed, met een basisplaats bij Denemarken en een 3-2 overwinning op de VS.

Door Sam van Raalte (Twitter: @SamRaalte | e-mail: S.vanraalte@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Balgobind
Natte krant!
0 0
Opa
Van mij mag B~oliedom minder blij zijn enophoepelen.
0 0
Rayno95
Ja ik zou ook blij zijn als ik wekelijks ongestraft mag prutsen en ook nog aanvoerder ben ....
0 0
Daniii
Iedereen altijd met hun gelijk verkopen als iemand slechter speelt voor bepaalde tijd, iedereen wenste Blind een vertrek toe en kijk hoe het omsloeg. Zelfde maten hebben we nu met Veltman gehad die zich goed herpakt en hopelijk Boilensen nu ook.
Ik vind ook dat hij echt belabberd speelt laatste tijd (maanden) hopelijk herpakt hij zich maar we moeten wel al een waardig vervanger erachter hebben, wat er helaas nog niet is.
0 0
TikkieTerugJaap
\"Als iemand slechter speelt voor bepaalde tijd\"

In 5 jaar tijd zijn z\'n goede wedstrijden op één hand te tellen en is ie totaal niet beter geworden, eerder slechter. Maar als jij het anders ziet hoor ik het graag hoor.
0 0
Chachiboy
Sigthorsson OUT. Moisander OUT. Schone en Boilesen hoogstens nog als wissels. Van Rhijn stevig laten concurreren met Tete. Alleen dan komen we af van dat middelmatige kut niveau.
0 0
Balgobind
Eens alleen ik zou tete voor van rhijn neerzetten
0 0
31xAjax
Ja logisch dat hij elke dag blij is. Hij bakt er al een paar jaar geen kloten van en lacht zich iedere maand weer een breuk als zijn salaris binnenkomt......
0 0
zweetbal
Aardige en opgewekte jongen. Hij komt alleen kwaliteit te te kort. Daarnaast heeft hij niet de mentaliteit om de top te halen. Geen killer, laag rendement, zakt te vaak door ondergens, mist overzicht, geen of weinig assists etc etc. Blessureleed was verschrikkelijk voor hem, maar hij is qua stijl en kwaliteit van het niveau Sunderland of Celtic. Veel beweging en bombarie, maar daar blijft het bij.
0 0
FlyingDutchMan
Blind 2.0, heel snel verlengen en stoppen met fluiten!
0 0
TikkieTerugJaap
Heel snel verkopen, 5 jaar lang heeft ie de kans gehad. Vind het wel mooi geweest.
0 0
han23
klopt, deze jongen komt zwaar tekort,maar hij is zeker niet de enige uit onze beste selectie van de laatste jaren volgens marc Overmars. boilesen,veltman,viergever,zimling,andersen,siggy,kishna,duarte ook afscheid van nemen aub. wat een middelmatige selectie hebben we zeg
0 0
ZeeuwseAjacied
Wat lul jij nou weer slap man, Viergever Veltman, Kishna, Andersen en Boilesen zijn misschien geen topkwaliteit maar zijn prima voetballers voor de top van de eredivisie en meer zit er op dit moment ook niet in voor ons, jammer maar waar.
0 0
han23
boilesen is nog niet eens een prima voetballer voor bv fc groningen. andersen heeft ook totaal nog niets laten zien. als je veel ambitie hebt, wat ajax heeft, zijn dit allemaal spelers waar je dan niets aan hebt. als jij dat niet ziet, zegt dat hoeveel kijk je rrop hebt!!
0 0
@Maar7en
In Andersen zie ik het wel zitten. Boilesen is een ander verhaal. Die rent als een kip zonder kop rond. Vergeet te verdedigen en is slecht in het positiespel. Enige plus is zijn tomeloze energie maar dat is tegelijk zijn valkuil.
0 0
TikkieTerugJaap
Deze spelers allemaal weg doen :

Alblas
Boilesen
De Sa
Duarte
Honer
Ligeon
Kishna
Moisander
Noordhoff
Sigthorsson
Sporkslede
Van der Hart
Zimling
0 0
Melvin01
Het liefste behoudt Ajax Boilesen en Kishna. Hebben allebei talent om beter te worden. Kishna is wel een ander verhaal, tot het irritante aan toe door vetnek, maar ja we wachten het af.
0 0
TikkieTerugJaap
Ongelooflijk dat er nog mensen zijn die vertrouwen hebben in Boilesen.
0 0
N-ajax
Ach, het is best slim om hem in het team te houden want het kan best nog eens wat worden. Er moet echter wel een betere linksback komen.
0 0
Jan Doedel
Eerlijk is eerlijk.........veel slechter zal hij niet meer kunnen spelen.
0 0
TOOL
Ik zie het ook niet! Hij blinkt ook echt nergens in uit, behalve onkunde helaas. Als hij wilt blijven dan wel als tweede man.
0 0
Tecmessa
Ik zou hem verlengen tot 2017, met een optie voor een extra jaar. Nicolai verdient het wel om nog wat langer de kans te krijgen bij Ajax (niet persé in de basis, zeker niet als aanvoerder) en mocht het dan toch niets worden dan kun je hem in de zomer van 2016 iig nog verkopen voor een kleine transfersom.
0 0
ibrahendriks
De enige optie die ik voor hem zie , om beter te spelen, is een cv die hem inspireert / verbaal coacht (indien nodig op een harde manier).
0 0
Roy kishna
Ja ja Geert Wilders uitspraak...komt wel goed met Kishna.
0 0
ibrahendriks
Ik doelde op Boilisen, by the way. Die uitspraak mbt Wilders, daar herken ik me niet in, en daar wil ik het bij laten, met EEN uitzondering.. Salam Hangat, nee niet mbt , tot " Roy Kishna " .
0 0
koenos1
\'nog niet in gesprek met andere partijen\' laat me niet lachen. Wie hem wilt hebben zal sowieso op sportief gebied niet beter zijn dan Ajax.
0 0
larson
het zou mooi zijn als kishna dit eens zou zeggen van ben elke dag blij als ik bij ajax rondloop !
0 0
Ruff Rhythim
"Nicolai geniet elke dag bij de club..."

Nou ik nog...
0 0
Pgk80
Van het nieuws dat Guardado bij PSV blijft naar dit nieuws. Pfff, valt niet mee :(
0 0
Voetbal1900
"we hebben gehoord dat Ajax langer door wil met Boilesen"??? AUB geen Boilesen meer!! Doe ons ajaccieden dat niet meer aan!
0 0
nuff-said
Haal een concurenie voor hem. Echte lb's hebben we niet behalve hem. Daarom stepped ie zijn game niet op. Haal poulsen van az. Prima speler dat wijsheid meeneemt en een echte drive heeft en goed zorgt voor zijn lichaam. Altijd beetje fan van em geweest
0 0
AjaxD1986
Ajax wil door met Boilesen? Damn! Net zoals ze verder wilden met Sightorsson! Is dit grappig bedoeld ofzo? Ik kan er in ieder geval niet om lachen!
0 0