[Update VI] 'Ik schors hem toch niet?'

Mr. Ajax, 14-03-2015 om 22:48, 156112 views, ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

UPDATE - Ajax-trainer Frank de Boer heeft zijn selectie voor het uitduel met sc Heerenveen zaterdagmiddag bekendgemaakt. Ricardo Kishna is 'vanwege disciplinaire redenen niet opgenomen'. Inmiddels heeft zijn agent Mino Raiola gereageerd op het voorval. 

Selectie Ajax:
Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Daley Sinkgraven
Davy Klaassen
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Arek Milik
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Thulani Serero
Riechedly Bazoer
Richairo Zivkovic
Diederik Boer
Queensy Menig

Update 14:31 - Gerucht: 'Kishna naar PSV'
Jack van Gelder van de NOS heeft een opmerkelijke tweet de wereld ingegooid. De voetbalpresentator heeft namelijk gesteld dat er een gerucht is dat Kishna naar PSV zou gaan. Dit zou mogelijk kunnen verklaren waarom de frivole vleugelspeler niet in de selectie is opgenomen voor het uitduel met Heerenveen. 

Update II 14.45 - Ajax 'ontkent noch bevestigt' PSV-transfer
Volgens AT5 wil 'Ajax de geruchten rondom Kishna niet bevestigen. Volgens een woordvoerder is de transferperiode momenteel gesloten. Ook wilde hij niet ingaan op de vraag waarom Kishna door de club is bestraft', zo valt te lezen op de site.


Update III 15.02 - 'Op dit moment geen interesse in Kishna'
Volgens PSV-watcher Thijs Slegers van Voetbal International is er voorlopig nog geen sprake van een overstap naar Eindhoven van Kishna. Dat meldt hij op Twitter.

Update IV 18.04 - 'Woordenwisseling tussen Kishna en De Boer'
De exacte oorzaak van het verbannen van Kishna is een woordenwisseling tussen de buitenspeler en hoofdtrainer Frank de Boer over de warming-up. Dat meldt Mike Verweij van De Telegraaf rond het avonduur via Twitter. 

Update V 19.24 - 'Ruzie na warming-up in Kiev'
De eerder genoemde woordenwisseling tussen Kishna en De Boer vond plaats vlak na de warming-up voor het Europa League-treffen met Dnipro Dnipropetrovsk in Kiev. De Boer probeerde zijn ploeg scherp te krijgen voor het duel, maar hoorde dat de warming-up van Kishna ondermaats was. De speler zelf vond dat hij het wel goed deed. Dit alles weet opnieuw Mike Verweij van De Telegraaf. 

Update VI 22.48 - Raiola reageert tegenover NOS
Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Ricardo Kishna, heeft tegenover NOS gereageerd op de verbanning van zijn cliënt. 'Ik heb geen enkel idee', geeft hij aan niet te begrijpen waarom Kishna uit de selectie is gezet. 'Wij hebben een vermoeden dat het iets te maken heeft met een warming-up. Als dat zo is; belachelijk. Hij en Sinkgraven hebben op dezelfde manier warmgelopen. Dan zouden er twee spelers geschorst moeten worden. Ik denk zelf dat het meer te maken heeft met een gesprekje, waarbij er iets in het verkeerde keelgat is geschoten', spreekt Raiola zich uit. 

Op de vraag of Kishna een moeilijke jongen is, reageert de succesvolle zaakwaarnemer stellig. Absoluut niet. Als je wat tegen hem zegt, zal hij zijn mening wel ventileren. Dat wel. Of trainer Frank de Boer Kishna heeft uitgelegd waarom hij geschorst is? Nee, niet dat ik weet. En dat is inderdaad heel vreemd.' Hoe het nu verder moet, dat weet Raiola niet. Hij spreekt over de druppel die de emmer kan doen overlopen. 'Die emmer wordt wel vol. We moeten nu kijken hoe we het gaan oplossen. Ik ga met Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.) praten. Er is in ieder geval geen enkele club waarmee wij in onderhandeling zijn', neemt hij de ontstane geruchten weg. 'Ik reageer bovendien via de media, omdat ik ook via de media ben geïnformeerd. Of wij een vertrek forceren? Nee, ik schors hem toch niet…'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Raiola heeft de tong van een slang
Hij zaait het liefst tweespalt zodet hij er zelf beter van wordt.
Spelers die denken dat ze met Raiola een goede zaakwaarnemer hebben , hebben het mis .
Hij is er alleen opuit voor Eigen gewin
0 0
ibrahendriks
Afwachten wat er deze week gebeurt, voor hetzelfde geldt zit hij er weer bij en is het uitgepraat. Wat dat pizzavarken betreft vertrekt hij: nog meer geld voor hem, dat is zijn drijfveer. Wat zei hij ooit: Nu mag Ibra voor mij werken.."
0 0
ruben uit de ho
Als het over de warming-up van Kishna is gegaan voorafgaand aan de wedstrijd in Kiev vraag ik me af wat het probleem is. Kishna staat wissel dan hoeft hij toch ook geen intensieve warming-up te doen. Sterker nog een rondo met de andere wissels volstaat al vind ik. Overdreven gereageerd door de Boer als enkel de warming-up de reden is.
0 0
ajaxmening
Was je erbij ? ging over het moment voor het invallen dude, praatjes door een zichzelf zwaar overschatte speler die zijn hoofd heeft gek laten maken door zijn manager, hier gaat AJAX niet mee door, en na gisteren lijkt dat ook geen probleem.
0 0
ruben uit de ho
Okee dude, ik wist niet welke warming-up het was. Las net in een ander bericht dat De Boer en Kishna een verschil van mening hadden. Vind het dan alsnog overdreven om hem te schorsen, alsof iedereen dezelfde denkwijze moet hebben. Je moet juist blij zijn dat niet iedereen ja en amen knikt, maar dat we ook een speler hebben die durft te zeggen wat die vindt.
0 0
godenzonensuper
Jongens het is helder . Proffessor dokter meester arno vermeulen heeft blijkbaar bij het gesprek gezeten en weet hoe het gegaan is . de Boer zei tegen kishna dat die hem niet mee zou kunnen nemen naar heerenveen vanwege zn warming up . En toen zei kishna " ja neem me dan maar niet mee " .
0 0
Mokummerdam
Mensen blijven Kishna maar aanvallen, terwijl De Boer degene is die hier op aangevallen moet worden. Kishna word om te haverklap zwart gemaakt. Terwijl andere spelers zoals Boilesen, Van Rhijn, Schone niets brengen voor Ajax, maar wel mogen ze blijven spelen. Kishna word om de haverklap geslachtofferd terwijl hij niet eens zo slecht speelt als Boilesen en Van Rhijn. Frank De Boer neemt liever Kishna onderhanden, omdat het een makkelijk doelwit is voor De Boer. Waarom speelt van Rhijn eigelijk nog? Waarom speelt Boilesen nog steeds. Waarom is de verdediging van Ajax zo slecht. Maar nee, iemand durft te reageren, en word meteen uit de selectie gezet. Frank De Boer is gewoon niet meer serieus te nemen. En dat zien de voetballers ook. hahahahaha Boilesen als aanvoerder. Hoe kom je daar nou op. wat een idioot is de Boer toch ook.
0 0
3sterajax
Ja, en de winst net op Heerenveen komt natuurlijk niet op het conto van de Boer. Dat is door Kishna gebeurt toch? ( ook al deed deze niet mee)
0 0
Mokummerdam
Ik heb De Boer niet zien spelen. En gezien de kansen van Heerenveen, had het ook anders kunnen lopen. Ajax was dus niet eens zo goed, maar wel gewonnen. En nu is het zeker weer allemaal goed.
0 0
JesperOlsen74
Ik ben nu al een beetje Kishna moe.
Staat vaker in de spotlight door randzaken dan door het voetballende gedeelte.
Laat het eerst maar eens een lange periode zien en kom dan met praatjes.
Ibra had ook praatjes, maar liet ook zijn voeten speken
Kan misschien een hele goede voetballer worden, maar is daar nog mijlen ver van verwijderd.
0 0
Ajax34
Kischna moet eens wat minder zijn zaakwaarnemer laten spreken en wat meer met zijn voeten laten zien.
0 0
kaashaas
snel verkopen en niets meer van die zaakwaarnemer....
en niet naar psgay....
0 0
Tessa
Ik reageer bovendien via de media, omdat ik ook via de media ben geïnfomeerd...........Dat is een opmerking van iemand die geen verantwoordelijkheid draagt.....
0 0
3sterajax
Klopt en ook er niet boven op zit bij zijn speler. Ik weet wel waarom... Bij Ajax gaan ze nu voor de langdurige contracten, dus valt er op korter termijn geen winst voor hem uit te halen. Dan moet hij opeens 4 a 5 jaar wachten voor hij uiteindelijk de klapper met Kishna kan maken
0 0
JCr14
Met andere woorden als Kishna een scheet laat. Moet Ajax dat persoonlijk doorgeven aan Raiola.
0 0
MichelAngelo66
Ach een beetje woorden met de trainer is nog niet zo erg. Die gozer is nog jong en moet nog veel leren. Het probleem is alleen dat hij slechte invloed om zich heen heeft. Een zaakwaarnemer die er niet voor hem zit, maar voor zichzelf. Het feit dat hij 's avonds voor de nos staat is veelzeggend. De media speelt natuurlijk ook een hele discutabele rol. Het is schijnbaar nogal hip om een pizzabakker op tv te zetten. Lekker oorlog maken, negatief nieuws is het leukste. Journalisten doen tegenwoordig niet anders.

De enige manier om dit op te lossen is stelling nemen en alle banden met dit soort zaakwaarnemers doorknippen. Helaas voor Kishna. Als hij niet wil investeren in zichzelf dan niet.
0 0
ajaxminimax
Ik snap niet dan mensen die el hamdaoui nog beschermen. Hij was gewoon een grote rotte appel die je niet in het team kan hebben. Daarmee heeft de boer volkomen juist gehandeld.

Kishna moet gewoon breken met rioolrat. Juist die rioolrat heeft kishna compleet gebrainwashed. Als kishna dat niet inziet, komt er vrees ik weinig van terecht
0 0
markroose
Ik bescherm El Hamdaoui zeker niet want die zal ongetwijfeld de rotte appel zijn geweest maar feit blijft dat de boer niet met dit soort spelers kan omgaan! Hij heeft liever brave schooljongens als Andersen die helemaal niks toevoegen en waar je dus ook geen klote aan hebt! Geen assists, geen goals!
0 0
paulurs
Wat een onzin, noem naast die grote rotte appel dan nog iemand? Kishna is gewoon niet constant genoeg voor een basisplaats en heeft een aflopend contract!! Frank doet er alles aan om van deze Kishna geen nieuwe El Hamdaoui te maken! Wegwezen met divagedrag, als je jezelf niet eens kan dragen, laat staan het team verdien je geen basisplaats, die moet je verdienen!

Elke trainer heeft liever brave jongens en elke trainer gooit jongens er uit die niet luisteren. Alleen als die jongens groter zijn dan het team, Zlatan, Messi, Ronaldo, Cruijff.. Kishna mag nog niet eens met die jongens spelen op de playstation!
0 0
Rudolph J
Hoe dan ook, ik kom naar het stadion voor een speler, zoals Kishna en niet voor een trainer - ook al heet hij FdB.
0 0
3sterajax
Dus met andere woorden, jij ziet liever 1 mooie actie van hem dat dat aan het einde van de wedstrijd een positieve uitslag voor Ajax staat? Want daar heb je een team voor nodig. Je weet wel.. Alle neuzen dezelfde kant op mentaliteit! Dus in alles je stinkende best doen en niet halfbakken een warming upje doen.
0 0
Rayno95
Idd El Hamdoui is overal weggestuurd en had steeds gezeik, dus ligt toch echt vast aan meneer zelf dan hoor. :p
0 0
JanTa
Bij elke club werd hij een probleemmaker als hij ernaast stond en zie wat er van hem geworden is, zijn zakken zijn gevuld maar sportief heeft hij nog geen deuk in een pak boter kunnen schieten en dat heeft vooral met mentaliteit te maken.
0 0
markroose
Frank zou juist blij moeten zijn met zo\'n speler maar nee hij is gewoon aan het zoeken om hem te lozen, net als El Hamdaoui! Waar gaat het in godsnaam over, heeft ie aan de boer z\'n vrouw gezeten ofzo!! Alsof hij zelf altijd in de pas gelopen heeft, denk alleen maar aan de manier waarop die samen met z\'n broer hun vertrek wilde forceren bij Ajax! En overmars kennende laat ie hem transfervrij naar die lampen vertrekken, wederom kapitaalvernietiging ......ik zeg goed bezig!
0 0
Daluniz10
tja, nou vind ik el hamdaoui niet de perfect voorbeeld die je had kunnen geven. Als je bij zowat elke club waar je speelt problemen hebt, lijkt het me sterk dat het aan iedereen ligt behalve mounir. los daarvan.. begin ik ook moe te worden van de boer met zijn (deense) heilige boontje selectie. het zal best dat kishna meer discipline nodig heeft en meer dan 2 keer per wedstrijd zijn voeten moet laten spreken, maar tegelijkertijd ken ik werkelijk niemand die de aanvoerderschap van heilige boontje boilesen begrijpt.en dan hebben we het nog niet eens over zijn slechte spel. daarmee maakt frank zich ongeloofwaardig (net zoals schone in de spits). komop zeg een woordenwisseling over de warming up, pfff nee, laat frank liever iets doen tegen het slechte spel van zijn deentjes

als ik een interview van el ghazi zie, zie ik een jongen die zelfvertrouwen heeft en brutaal is (op en naast het veld), maar in interviews niet zegt wat hij wil zeggen. bang om op z'n kop te krijgen van de trainer. als ajax top wil zijn zoals ons belooft is 5 jaar gelden, dan zal de boer ook met deze spelers moeten kunnen omgaan. el ghazi was niet bang voor barcelona, integenstelling tot een bijv een andersen die na de wedstrijd waarschijnlijk handtekeningen heeft verzameld van barca spelers.
0 0
3sterajax
Werkelijk? Dus volgens jou zeggen alleen de spelers bij Ajax niet wat ze willen zeggen? Bij alle profclubs doen ze dat wel volgens jou? Kom op zeg... Hang dit niet aan FdB.... Iedereen weet toch dat het 1 grote poppenkast is na d\'r wedstrijd? Maar dat is ook bij PSV, Feyenoord en andere clubs. Deze jongens worden getraind om niet het achterste van hun tong laten zien.
0 0
Avontia
Net even het interview van de NOS met Raiola gekeken. Ondanks dat ik geen fan van \"de rat\" ben geef ik hem wel gelijk dat spelers met een winnaars mentaliteit en eigen mening ook bij Ajax moeten kunnen spelen. Op dit moment zie ik daar ook weinig van terug. Iedereen loopt in de pas van FdB.. Steek je kop boven het veld uit en je krijgt een schorsing. Raiola zegt zelfs dat het de afgelopen maanden prima ging....
0 0
3sterajax
Dus winnaarsmentaliteit ligt gelijk aan dwarsliggen en moeilijk/eigenwijs doen?? Begrijp ik je goed?
0 0
erikvr
Ik denk dat de discussie alleen al omtrent de kwaliteiten van Kishna al aangeeft dat deze jongen erg dankbaar mag zijn dat ie überhaupt bij de selectie mag zitten. Als ie echt onomstreden was had de Boer of wie dan ook echt geen problemen gehad met het feit dat het een moeilijke jongen is om mee om te gaan, want dan gedoog je nou eenmaal meer van zo'n jongen. Het feit dat ie en niet goed presteert en de kantjes ervan af loopt snijdt ie zichzelf mee in de vingers. Dit geldt niet alleen voor Ajax, maar voor elk niveau waarop gevoetbald wordt. En als zo'n jongen daar niet mee om kan gaan is ie zeker niet geschikt voor topvoetbal waar je moet knokken voor je carrière
0 0
3sterajax
Helemaal mee eens!!
0 0
Pgk80
Het is wel duidelijk dat het tussen Kishna en De Boer niet meer goed komt. Zolang De Boer trainert is, zullen we Kishna niet meer zien in het 1e. En dat heeft niets te maken die pizzabakker. Ik hou er rekening mee dat ie vertrekt. PSV zal zuur zijn en vraag me af voor hoeveel.
0 0
ABBA
Jippie schone op linksbuiten dat wordt weer flitsen vanmiddag

KLPD staan jullie al klaar?
0 0
Rayno95
Ik hoop op een verassing, dat Menig mag starten :p.
Ben ff klaar met Lasse, laat hem maar in nood erin komen of als er iets geforceerd moet worden via vrije trappen/corners.
0 0
ABBA
Precies mijn gedachte

Triest om te zien hoe mager de buitenposities bezet zijn he
0 0
Daniii
Emmer raakt vol? Ajax emmer raakt vol ja opdonderen gek
0 0
Mokum31
Misschien kan deze meneer ons eens vertellen wanneer Kishna gaat voetballen?
Ongekend hoe vele deze jongen al de hemel inschrijven.
0 0
Juichtoon
Maar Raiola schept wel het klimaat waarin dit makkelijker ontstaat.
0 0
r3891
Wat veel mensen niet snappen is dat het om de instelling gaat. kishna warming up was niet met 100% inzet net zoals zijn spel.

Hier zal de boer na de wedstrijd wel iets over gezegt hebben en heeft kishna raar gereageerd? (gok ik)
0 0
IamLegend
zoals ik al eerder heb gezegd in dit topic, hoe help je speler van ajax om zeep. Die pizzabakker lacht alleen maar om die rare fratsen van frank de boer.
0 0
gras
Ik weet niet of er nu echt zoveel mis is met deze tekst van Raiola. Zoals ik eerder al postte, ben ik eigenlijk compleet klaar met het voetbal van de Boer, het soort keuzes dat de spelers daar niet in maken/mogen maken en de dubbele standaard om van Kishna enkel goeie wedstrijden te verwachten terwijl bij anderen de norm slap en beschamend spel volstaat voor jarenlang de voorkeur van de twijfel te krijgen. Ik noem een Sigthorsson en Boilesen - de laatste heeft overigens wel kwaliteiten.

Maar dat geldt natuurlijk net zo zeer voor Kishna. Sterker nog, die heeft gewerveld in hele korte fases van dit seizoen. Niklas niet en siggie nooit.
0 0
Rotterdammertje
Nee er is niks mis met de tekst van de Pizzaboer..man laat je eens nakijken joh.
0 0
gras
Zo. Teksten hoor, simpeltje.
0 0
Rotterdammertje
Ja..heb m,n best er op gedaan,en niet voor niks merk ik.
Kishna is de verlosser volgens velen hier,en als ie niet speelt dan loopt het voor geen meter.
Stom eigenlijk dat Frank dat niet inziet..ja nu ik er wat beter over nadenkt hebben ze gelijk..het is de schuld van Frank.
Zo simpel kan het zijn eigenlijk..
0 0
goblinmaster
Maar is niet ThijsSlegers de enige die met P$V komt? Moeten die niet gewoon aan het eind van het seizoen Affelay ophalen :p
0 0
zuidzuid
Die halen voor 40 miljoen gewoon 2 of 3 erg goede ervaren voetballers met het geld van de CL, depay en Wijnaldum. Ook een keuze. En misschien 1 die ajax ook s zou moeten overwegen.
0 0
ambtenaar
Vraag me af hoe het verhaal nu echt in elkaar steekt.
0 0
zuidzuid
Hij kiest schone op basis van gevoel in Kiev.. Schijnbaar een verkeerd gevoel en Kishna is de dupe. Tuurlijk is hij maar een speler en hij de trainer maar hij had toch beter met hem kunnen beginnen. Het laatste jaar zijn r toch al wat schoonheidsfoutjes opgetreden..denk aan het verkeerd inschatten van de sterkte van zn selectie en t niet tijdig opvangen van verkopen (oa Blind). Niet alleen zijn fout maar hij maakt toch echt deel uit van het technisch hart. Zn eerste fout van volgend jaar met schone verlengen is al gemaakt...doodzonde. Laten we hopen dat het bij een jaartje blijft.
0 0
ambtenaar
Naar PSV ...... Wat een hond joh.
0 0
dannyh
Het is natuurlijk moeilijk om te weten wat er echt allemaal aan de hand is.
Wat ik wel vreemd vind is dat Kishna systematisch of op de bank begint of vroegtijdig gewisseld wordt.
Er is volgens mij geen enkele wedstrijd geweest waar hij 90 minuten mocht afmaken.
Ik kan me voorstellen dat dat heel erg frustrerend kan zijn voor zo'n jongen, vooral omdat hij denkt dat hij er al is.

Wat ik ook erg rar vind is dat Frank niet eens tegen hem heeft gezegd wat er precies aan de hand is.
Je kunt toch niet in de media vertellen dat een speler om disciplinaire redenen niet speelt terwijl je hem zelf niets hebt gemeld?

Toch hoor ik wel vaker zulke berichten over Ajax. Sana die niets te horen krijgt waarom hij ineens permanent in Jong speelt en zo zijn er nog wel meer. Ik vraag me heel erg af hoe de communicatie is binnen de club. Ik krijg de indruk dat iedereen daar in onzekerheid zit dat ze ineens zonder verklaring aan de kant worden gezet.

Maar goed, wij zullen het nooit precies weten wat er daar binnen allemaal gebeurd. Misschien maar goed ook ;-)
0 0
Rayno95
Als je het allemaal zou weten zou je het wel 't beste kunnen beoordelen
Maar misschien is het idd beter dat we niet alles weten wat er speelt :p
0 0
Tinus
Precies wat je zegt, we weten niet precies wat er is gebeurd. Dus de conclusie dat Ajax niets heeft uitgelegd aan kishna is ook voorbarig.

Die raiola probeert constant een wig tussen spelers en Ajax te drijven. Helaas werkt het ook nog vaak. Waarom reageert die man überhaupt steeds in de media, alsof een jonge speler gebaat is bij zoveel onrust. Andere zaakwaarnemers hoor je toch ook niet constant? Het is een rat deze man.
0 0
JanTa
Maar hoe komt het dan toch dat alle talenten die Raiola als zaakwaarnemer hebben problemen veroorzaken, of ze vertrekken (vaak te vroeg) en je hoort nooit meer wat van ze of ze gaan moeilijk doen. Zou het niet zo zijn dat deze man valse verwachtingen wekt bij deze jonge gasten?
0 0
Marcdaan1971
Graag ook Boilesen disciplinair straffen. Die doet zelfs geen hol in de wedstrijd.
0 0
Rayno95
Nicolaï zal wel zijn best doen, alleen hij kan er heel weinig van ....
0 0
GeborenAjacied
Dit wordt verliezen tegen Heerenveen, teveel onrust rondom de club deze week
0 0
Alexander40
Wat ik niet begrijp is dat Kishna na zijn blijkbaar slechte warming up nog wel mag invallen maar de wedstrijd daarop geschorst is. Niet logisch.
0 0
flavente
Waarom laat de boer als hij zo boos is op kishna hem wel invallen. Ook raar te noemen.
0 0
omisom
Wat er precies gebeurt is weten we natuurlijk niet dus slaat het wijzen naar wie dan ook nergens op "waar er twee vechten hebben er twee schuld" zeg ik maar dus moeten ze dat samen oplossen.
0 0
Rujar
Kishna teert op talent. hard werken zit er niet bij. als hij niet wilt gaat hij toch lekker anders voetballen. Misschien kan hij samen met Denswill voetballen.
0 0
Ellende
Kishna vind ik geen probleem. Elke club heef zulke spelers.
Probleem zit hem bij Raiola. Die moet eruit.
Dat moet AJAX met grof geweld doen, anders wordt dit een terugkerend probleem.
Nogmaals geen minuten met hem als zaakwaarnemer.
Zelfs niet meewerken aan een transfer

In mijn ogen is de warming up wel een persoonlijk dingetje. Moet de trainer niet te veel aan komen
0 0
@Maar7en
Raiola is zaakwaarnemer van meer Ajacieden. Hem eruit werken heeft weinig zin. Een stevig gesprek is nu waarschijnlijk het enige wat kan maar spelers mogen zelf een zaakwaarnemer kiezen. Met de boel forceren snijd je in eigen vlees. Misschien zijn er andere oplossingen.
0 0
erikvr
Who the fuck is Kishna Hahaha. Een over het paard getild ventje met kapsones die echt niet zo goed is als dat mensen en vooral die vadsige pizzabakker denken
0 0
Arim_
Wat een gelul van die Raiola over dat de enmer zo vel vol raakt.
Die gast zit nu net een jaar bij het eerste. Als dat nu al het geval is dan moet je heel erg de hand in eigen boezem gaan steken, want dan is er duidelijk iets mis bij je.
0 0
JCr14
Ik sta er niet van te kijken. Zlatan kreeg ook de opdracht om ruzie te maken. En Misschien doet Kishna dat ook wel bewust in opdracht van zijn zaakwaarnemer.
0 0
Noxin
Ik hoop dat Overmars een gesprek met Raiola keihard afwijst.
0 0
nightgoat
Gelukkig zijn is ook niet alles
gelukkig duurt het nooit zo lang
een portie met verdriet en zorgen
maakt dat je er weer tegen kan
geluk hangt als een druiventros
heb ik weleens ergens gelezen
maar al teveel druiven op je pad
kan nergens goed voor wezen.

Sjef van Oekel
0 0
stefanpetterson
Daarom maken ze er ook wijn van, druiven in een fles en in een glas daar word ik gelukkig van. Maar ook hier geldt dat teveel meer kapot maakt dan je lief is......
0 0
nightgoat
Jep.
Maar geluk is breekbaar, dus sommigen gooien het in tween.
(okee, zo kan 'ie wel weer)
:-P
0 0
Starring
Eens met Gappie, toch blijf ik het opmerkelijk vinden dat Frank niet met moeilijke ofwel sterke karakters kan omgaan. In het aankoopbeleid zie ik dat gegeven ook terug. Er worden nauwelijks sterke karaktervolle voetballers aangetrokken of spelers met (Amsterdamse) branie. In de absolute top ga je vaak alleen ego's tegenkomen, maak je borst maar nat Frank.
0 0
pimp
Kan niet wachten tot Fischer weer terug is! Zijn we van dit gezeik af
0 0
3sterajax
Mee eens... Als die weer belangrijk word zal Kisna ook weer normaal gaan doen. En een normale Kisna zonder diva mentaliteit rendeert volgens mij veel beter... Die heeft dan z\'n focus nog maar alleen op het voetballen.
0 0
MarcoWatcher
1342 meningen van mensen over Kishna. Laten we er svp over ophouden niemand van ons weet wat er precies gebeurd is.
0 0
Ellende
Hopelijk leert de Boer omgaan met spelers die niet altijd in de maat lopen.
Verder als AJAX zijnde een statement maken. Heb je Raiola als zaakwaarnemer dan speel je geen minuut meer voor AJAX.
Die spelers hebben AJAX harder nodig dan andersom.
Die Raiola moet verbannen worden uit Amsterdam.
0 0
geronimo
Er wordt een voetballer door zijn trainer gestraft om wat voor reden dan ook waarom is dit groot nieuws?
0 0
3sterajax
Vind ik ook. Kisna meet zich een bepaalde status aan die hij nog helemaal niet verdiend heeft. Frank corrigeert ... Dat is zijn baan. Ik snap niet waarom mensen zo reageren op moeilijke jongens en Frank er niet mee weet te gaan. Het heet teamsport.. Laatste keer dat ik in de arena was juichte ik voor Ajax, niet voor FC Kisna.
0 0
Rotterdammertje
Nou de Frank bashers grijpen dit gevalletje maar wat graag aan om hun gelijk te bewijzen.
0 0
Ellende
AJAX moet een statement maken. Wanneer je Raiola als zaakwaarnemer hebt krijg je geen speeltijd meer bij AJAX.
Toon ballen en zorg ervoor dat hij en iedereen die onder hem bij AJAX voetbalt niet welkom is bij AJAX.
Die spelers hebben AJAX meer nodig dan AJAX hun.
0 0
ajaxmening
Eens, Hari Kishna lekker naar Pisvee, want daar zit de onrust die vreselijk van Bommel met zijn schoon papa van Marwijk die maken die Riool rat helemaal gek , onrust zaaien bij AJAX samen met die Ooijer ook zo'n mannetje , Depay gaat weg hiervoor willen ze Hari klootzak, gewoon net als Elhammetje bijveld laten trainen in zijn eentje, daar is ook zoveel van terecht gekomen.
0 0
Inhartennieren
als je goed kijkt zie je het iedere twee weken in de Arena.

Hij loopt altijd als eerste te ouwehoeren met andere spelers tijdens de warmingup.

dat is echt altijd het zelde met die gast.

Hij neemt het gwoon niet serieus.

rekt en strekt twee keer, en begint vervolgens als eerste met een bal te klooien.

verwend nest.

godverdomme lopen voor je geld.

0 0
boris
Maakt me geen zak uit, al doet die de warming up met de scheidsrechters mee of trekt die zich alleen af voor de wedstrijd. Ik als supporter ben alleen geïnteresseerd in zijn prestaties op het veld binnen de 90 minuten, nou wil ik niet zeggen dat hij dit altijd doet, maar een boilesen die wel leuk de warming up mee doet maar vervolgens keer op keer het verknalt in de wedstrijd, daar heb ik meer problemen mee
0 0
3sterajax
Een warming up heeft zijn doel! Je loopt warm.. Brengt je spieren tot optimale prestaties. Dan heb ik het nog niet eens over blessuregevoeligheid als je dit niet in acht neem met de intensiteit van de wedstrijden die de spelers hebben. Buiten dat het voor de speler belang is dit te voorkomen vertegenwoordigd hij natuurlijk ook kapitaal. De kans dat hij een blessure oploopt is groter. Dit vertegenwoordigd ook veel geld. Salaris moet doorbetaald worden ( geen kattenpis) medische behandelingen, fyshio enz. . Daarbij moet je er alles aan doen om fit te blijven om optimaal rendement er uit te halen. Frank de Boer heeft gelijk dat hij dit aanpakt.
0 0
emieltjuhh
Frank mag ricardo niet, en ricardo mag frank niet.. Zo lijkt het. Heel raar dat je als speler niet voor je zelf mag opkomen. Je mag niet aan de heilige frank de boer vertellen wat JIJ vindt, maar wat frank vind moet jij ook vinden. Zo werkt het niet he. ookal kennen wij als supporters niet het exacte verhaal toch ga ik meer in mee bij kamp kishna. Wees blij dat soon jongen een eigen mening heeft.. billenlikkers hebben wij er genoeg van bij ajax. Ajax need asshole\'s but, frank won\'t that. Heel triest
0 0
Ajax27
Onzin... bij voetbal geldt gewoon nog steeds zoiets als hiërarchie. Als jonkie luister je gewoon naar de oudere jongens en al helemaal naar een trainer die alles heeft gezien en meegemaakt, jarenlang op het hoogste podium heeft gestaan en de ploeg gewoon goed stuurt.

Wat ik overigens niet snap is dat FdB hier überhaupt aan te pas moet komen. Oudere jongens als Schöne, Moisander en ook captain Boilesen zouden een type als Kishna al tijdens de warming up tot de orde moeten roepen.

Hopen dus maar dat er volgend seizoen 2 echte ervaren jongens staan die wel meer uitstralen.

En wat Raiola betreft... als speler zijnde is het dé ideale man omdat ie er alles uit pompt om je een (financiele) topcarriere te regelen. Maar hij moet zich gewoon niet in de media tonen en zich niet bezighouden met allerlei randzaken.
0 0
Cello
Ik denk dat Ricardo en regeltjes niet goed samengaan, laat staan nakomen van gemaakte afspraken.

Ik vraag me zelfs af, wanneer er afspraken zijn gemaakt, waar je eigenlijk niet achter staat of kan staan.... waarom ga je dan accoord?.

Ik bedoel maar....wanneer dit uitloopt op een exit van Kishna bij Ajax dan moet ik nog maar zien of hij zonder kleerscheuren bij een andere club er door komt.
Een nieuwe club voor hem...daar ben ik niet bang voor, beter nog, hij zal kunnen kiezen.....
Maar........ welke club het ook zal worden, óók dáár zal hij met de regels van de club en zijn nieuwe trainer te maken krijgen..... En als ie daar dan wel op het te volgen pad blijft van club en coach dan is het nog niet eens zo zeer dat die club het anders doet dan Ajax òf de coach het anders doet dan Frank de Boer, maar eerder nog, dat Ricardo hopelijk geleerd heeft van de situatie bij Ajax.
Het jammere daarna is dan dat zij mogelijk de vruchten ervan kunnen plukken....
0 0
Ajax-4-ever
Als je geen Engels kunt doe het dan ook niet.. En je geeft aan dat je het verhaal niet kent maar vervolgens kies je wel een partij? Oké dan!
0 0
Sterretje73
Wat een ongelooflijk KULVERHAAL ! Rico mag blij zijn dat hij bij Ajax voetbalt. Hij en alle andere kindertjes moeten toch ook inzien dat ze het dit seizoen absoluut niet brengen ?? Omdat er geen pappa tussenloopt die de zoontjes aan het handje pakt zodra ze als pupillen beginnen te ballen. Kerel...absoluut niet ! Ze willen best maar ze hebben ervaring nodig. En dat we een asshole nodig hebben ? Absoluut ! Maar dan wel 1 van 25 jaar oud die geen shit pakt van de kinders. Ricardo zal het eerst moeten verdienen om een asshole te zijn anders krijgt hij nooit en te nimmer het respect van zijn teamgenoten.
0 0
Sterretje73
Even serieus. Wat is er in godsnaam aan de hand binnen de club. Ik schrik er toch wel van dat een Kishna, die nog helemaal niets bewezen heeft, zich kennelijk zo kan en durft op te stellen. Frank reageert kennelijk wel maar waar is in godsnaam de tijd gebleven dat jochies die pas hun 1e seizoen in de basis staan hun grote bek houden, het zweet uit hun naad trainen en TROTS zijn dat ze uberhaupt bij Ajax spelen. Als is het als bankzitter. Alleen al om dit punt hebben we knalharde ervaring nodig. Oudere mannen met sterren die dit soort branieschoppers hun plek wijzen en ze vol ondersteboven schoffelen als ze over de schreef gaan. Het grote verschil met '95 is dat we toen met kerels speelden en nu met een grote groep kleuters die allemaal denken de nieuwe Messi te zijn. Dit is maar 1 incident...maar zo zijn er meer punten aan te wijzen waaruit duidelijk blijkt dat ze een grote fout hebben gemaakt door alleen maar op de jeugd te mikken. Krijg hier echt de t van...leer en pak het volgend seizoen aub beter aan want dit raakt wederom m'n hart.
0 0
BojanAjax
Zoals ik zei/dacht idd. De druppel
0 0
bartdaniel
Naar PSV zou geeneens een slecht idee zijn
0 0
Rudolph J
Belachelijk! Ik ga naar het stadion voor een speler (zoals Kishna), niet voor een trainer. FdB overschat zichzelf, net als zijn grote voorbeeld Longball Louis. Je zet tioch aftandse ex NEC Deen op 11, als je Kishna hebt!
0 0
Toon meer reacties