[Update] Meleg dit seizoen niet meer in actie

BvdPloeg, 06-03-2015 om 10:23, 36832 views, Cambuur |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Dejan Meleg maakt het seizoen af bij Ajax. De Serviër werd dit seizoen verhuurd aan SC Cambuur, maar na een goed begin kwam hij daar amper meer aan de bak. Net als Fabian Sporkslede bij Willem II zag Ajax hem terugkeren naar Amsterdam. 

De terugkeer van Meleg, die nog een contract heeft tot de zomer van 2016 bij Ajax, was de uitkomst van een 'onderhouden overleg tussen club en speler', zo meldt Cambuur op zijn officiële website. Meleg kwam in Friesland tot elf wedstrijden, waarin hij één keer scoorde. Door blessureleed stond de aanvaller ook een boel duels langs de kant. 

De goedlachse dribbelaar kwam in 2013 naar Ajax, nadat de club lang voor hem vocht met FK Vojvodina. Meleg tekende voor drie jaar, maar debuteerde nog niet in het eerste. Bij Jong Ajax kende hij een moeizame start, maar met twaalf treffers eindige hij het seizoen 2013/2014 als topscorer. Een verhuur was de meest logische volgende stap, maar die bleek niet succesvol. 

Naast Meleg en Sporkslede verhuurde Ajax voor dit seizoen ook nog Bas Kuipers aan Excelsior en Lesly de Sa en Mickey van der Hart aan Go Ahead Eagles. Daar kwamen in de winterstop Ruben Ligeon (NAC Breda), Lerin Duarte (SC Heerenveen) en Sheraldo Becker (PEC Zwolle) bij. 

Update 10.23 uur - vrijdag
Meleg komt dit seizoen niet meer in actie. Zijn overschrijving (terug) naar Ajax valt buiten de transfergerechtigde periode. Ondanks dat Ajax al zijn oorspronkelijke werkgever was, mag de Serviër dit seizoen geen minuut meer maken, noch voor het eerste elftal, noch voor Jong Ajax.  

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxfor
Iets voor de A1? Haha
0 0
Flerenc
Hij zal bij Ajax zeker meer speelminuten (in oefenwedstijden Jong Ajax) gaan pakken. En met een intensief trainingsprogramma kan hij misschien toch nog bij Ajax 1 kunnen gaan aanhaken.
0 0
Bensco
Mooi zuur, behoorlijk mislukte verhuur periode.dus
0 0
MosesD
Ach, die jongen is toch niet goed genoeg voor Ajax1. Met veel bombarie gehaald, maar is het gewoon niet. Einde seizoen laten gaan.
0 0
AFCAtijn
Als hij dus niet in actie mag komen voor Ajax 1 en Jong Ajax, waarom halen ze hem dan terug? Heel raar dit
0 0
insectenverdelg
Ondat hij in cambuur ook niet in actie komt, en ze m dan leiver zelf onder de hoeden hebben en met hem trainen.

Maar het ziet er naar uit dat Meleg het niet gaat redden, en dat kan gebeuren. Niet elk jong talent tussen de 15 en 18 dat gehaald wordt, zal slagen. Hoop voor Meleg dat hij nog wel een goede toekomst tegemoet gaat.
0 0
davidodo98
de coach van cambuur had van te voren nog wel gezegd: het moet heel raar lopen wil Dejan niet in de basis komen. het is dus heel raar gelopen. eeuwig zonde. ik voorzie alsnog een mooie toekomst voor hem
0 0
jaribombari
De nieuwe Suljemani.
0 0
ZeeuwseAjacied
Maar dan voor veel minder geld!
0 0
kjkepel
verthongen en blind deden het goed bij rkc en groningen. afschrijven is een groot woord, maar als je jezelf niet in de basis kan spelen bij cambuur dan kan je toch tekort? Bij ajax moet het niveau omhoog he!
0 0
TikkieTerugJaap
Vind \'m nog altijd beter dan De Sa.
0 0
Niko1995
Zivko naar 1 en Meleg spits jong
0 0
loempia
Toch denk ik dat Meleg meer een middenvelder is. Niet echt het vermogen om een man langs te gaan, maar wel prachtige steekpasses.
0 0
jatoch93
Wat is het nou, een middenvelder of aanvaller?
Deze jongen heeft gewoon vlieguren nodig.
0 0
Mace0107
Het is voor hem ook veel beter. Hij speelt daar nooit en kan nu lekker bij Jong Ajax minuten maken.
0 0
Mokum_32
Het is niet makkelijk om als buitenlander je hier aan te passen hij voelde zich net een beetje thuis na een jaartje ajax om vervolgens naar friesland te gaan. Friesland ja.. daar zou ik ook ongelukkig worden hij moet gewoon lekker bij ons in een vertrouwde warme omgeving stappen maken. Bij jong ajax liet die zien dat die wel degelijk kon ballen. Vertonghen en blind stonden er ook niet gelijk geef hem wat tijd.
0 0
Bensco
Dit dus! een verhuur aan Cambuur staat gelijk aan het buitenland.. Die friezen kloppen niet helemaal
0 0
Gregoboy
Ik vind Meleg echt een goeie speler! maar hij is gwn heel erg zoekende naar ze plek in de Nederlandse voetbal. kom op hij is nog best jong. en je ziet soms gwn dat ie net wat pech heeft. maar hij moet gewoon blijven voetballen en geloven in zichzelf. Dan komt het echt wel goed met hem!
0 0
Ajaxfan_1987
Komt tekort, dit is een van de vele waardeloze aankoopjes van Marc Overmars. Hendriks, Honer, Karlson, Bay gaan het allemaal niet halen.
0 0
JesusZoonVanGod
Bay is twee weken geleden 18 geworden en heeft wat pech gehad met blessures. Dus waar jij vandaan haalt dat het een waardeloze aankoop is, is voor mij een raadsel.
0 0
Chachiboy
En zelfs dan maakt het geen reet uit. Je vangt 10 goedkope vissen uit een vijver en hoopt dat er één pareltje tussen zit.
0 0
Mace0107
Dit.
0 0
Semmier
Hij wilde een 'Ajax Legende' worden, zei hij bij zijn aankomst..
0 0
Rayno95
Komt snelheid tekort voor de flanken, denk dat hij het op het middenveld een stuk beter zou doen.
0 0
Jornnn
Daar heeft hij niet de juiste drive voor.
0 0
jeugdgaatvoor
Totaal mislukt
0 0
Pantheon
Jahoor... Weer zo een. Mislukte uitleen periode mede door blessures en we schrijven hem gelijk maar af. Dat hij het seizoen ervoor topscoorder werd... Ach...
Lekker Ajax supporters zijn jullie, van het type dat als een talent een dipje heeft maar gelijk verkocht moet worden omdat ze een miskoop zijn.
0 0
Jornnn
O god... Weer zo een die denkt dat als je veel goals maakt in de Jupiler League, je gelijk een kans moet krijgen bij de eerste selectie.
Wanneer zien mensen nou in dat er een gigantisch verschil in niveau zit en je hiervoor pas in aanmerking komt als je de manier van spelen onder de knie hebt.
0 0
Ajax27
precies dit
0 0
AFCBas86
Voortaan verhuren met voorwaarden:

Minimaal ..... wedstrijden in de basis.
Niet spelen tegen eigen club.
0 0
Misc1990
Mag hij nu gewoon voor jong Ajax spelen? Aangezien de transfermarkt dicht is dit moment..
0 0
020Ajacied020
Nee, dacht van niet. Misschien omdat huur is wel?
0 0
johnd
In Engeland verhuren ze jongens soms voor 3 maanden en dan mogen ze daarna gewoon spelen. Geen idee of dat ook in dit geval geldt.
0 0
S.Ajacied
Laat hem volgend seizoen maar in de voorbereiding aansluiten bij Ajax 1. Als dat niets wordt zou ik hem alsnog een seizoen proberen te verhuren. Misschien bij NEC ofzo. Aan de hand van zijn spel dat seizoen zou ik gaan kijken of z'n contract dan verlengt moet worden of dat we hem transfervrij laten gaan. Voor hoeveel is hij trouwens aangetrokken destijds?
0 0
..::Rootje::..
6 en een half ton.
0 0
klopper
Uitstekend. Met Jong Ajax mee laten draaien en kijken of hij zich komend seizoen in het eerste kan spelen.
0 0
flasher93
Ik ben wel fan van hem. Hij heeft het vertrouwen daar niet van een trainer, ik weet niet hoe het nu met zij Nederlands is. Daar spelen geen spelers uit Servië of Servische ouders. Dat maakt het allemaal wat lastiger natuurlijk. Vooral als je het vertrouwen niet krijgt van de trainer. Zijn concurrenten deden het in het begin ook gewoon goed, dus die hebben dan ook net iets meer krediet. Die worden gewoon voor een huurling gekozen. De wedstrijd tegen Feyenoord begon hij prima en toen werd hij geblesseerd getrapt. Dat was zijn kans toen de Ridder geblesseerd was. Hij was gemotiveerd en hij werkte hard. Bij Jong Ajax had hij startproblemen, maar dat had Muric ook. Hij heeft talent, Ajax heeft ook veel moeite voor hem gedaan. Redelijk technisch, niet super snel, redelijk schot. We zullen zien waar het schip strand met hem. Vorig seizoen zat hij dicht tegen het eerste aan. Lijkt me sterk dat hij ineens niks meer kan. Hopelijk pakt hij het weer op hier in Amsterdam!
0 0
SamAFCA10
Ik denk dat alle bovengenoemde namen kwalitatief gezien niet van het niveau zijn dat Ajax moet nastreven.
0 0
S90AjaxNwh
Die jongen laten vlammen bij Jong Ajax. Heeft zkr wel potentie.
0 0