Ajax en Boccara per direct uit elkaar

Lisanne, 02-03-2015 om 17:10, 20660 views, Ajax |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Ilan Boccara vertrekt per direct bij Ajax. Zo maakt de Amsterdamse voetbalclub maandagmiddag bekend op de officiële website. Samen met de speler werd er een overeenstemming bereikt om het contract van de middenvelder met ingang van vandaag te ontbinden.

Het contract van Boccara liep nog tot en met 30 juni 2015. De middenvelder kwam in 2012 over vanuit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain en debuteerde nog datzelfde jaar, 2 september, in het eerste elftal van Ajax tijdens het competitieduel sc Heerenveen – Ajax (2-2). In totaal speelde hij één officiële wedstrijd voor Ajax 1. Vorig seizoen werd de Frans-Nederlandse speler nog verhuurd aan Evian FC in Frankrijk om na een jaar weer aan te sluiten bij Jong Ajax. Dit seizoen kwam hij tot vier wedstrijden voor het tweede elftal van de Amsterdammers.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Marcao
Goed punt, hij was idd één van de aangewezen aanvoerders en dat verander je niet zo maar. Maar wat is hij ver teruggevallen... jammer van zo'n talent. Hopelijk gaat het goed komen, maar inmiddels twijfel ik. Ik zie ook liever Klaassen met die band (als hij fit blijft...).
0 0
ajax4ever01
Klopt erg ver teruggevallen maar hij komt er wel weer het punt is we hebben een sterkhouder(ervaren speler) nodig die zulke gasten uit hun dal trekt.. toendertijd was dat Poulsen dan wel niet binnen het veld was hij belangrijk buiten het veld voor de groep.
Klaassen heeft momenteel wat last van een vervelende blessure die niet zo even weg is.. dus in feite zou rust voor hem nu welkom zijn.
0 0
rvdz78
Is Klaassen klaar voor het aanvoerdersschap? Is hij al zo stabiel dat hij de leiding structureel kan nemen. Ik heb liever een Klaassen die zich kan focussen op de dingen die hij goed kan en dan belangrijk is, dan dat hij wordt afgeleid door een band en het coachen van anderen. Hij is wel een toekomstig aanvoerder.
Net als Klaassen is Boilesen te lang geblesseerd geweest om hem ervaren te noemen. Hoe lang je al bij Ajax onder contract staat moet geen reden zijn om aanvoerder te worden.

Mijn advies: Zorg maar dat er met die gewenste ervaring ook een echte aanvoerder binnen wordt gehaald, dan kunnen types als Klaassen en Boilesen zich druk maken om hun eigen spel en ontwikkeling.
0 0
Maxwell_5
Jij noemt nou juist de dingen die iemand een aanvoerder maakt. Een natuurlijke leider, laat zich juist niet beïnvloeden door zo\'n band om zijn arm. Die doet gewoon wat hij altijd doet en heeft 3 sec langer nodig dan de rest om zich om te kleden. Klaassen is een van de weinigen, met van Rhijn imo, die uitstraalt een leider te zijn.

Wat betreft Boilesen... Hoe je het ook went of keert, hij is er het langste bij. Veel of weinig speelminuten maken dan niet zoveel uit. Hij heeft op en buiten het veld voorgangers gehad, als Vertonghen en Suarez die hebben voorgekauwd wat er van een aanvoerder nog meer gevraagd wordt.
0 0
johnd
Jammer dat deze jongen het nooit waargemaakt heeft, was een groot talent.
0 0
C.Eriksen10
Sporkslede en De Sa graag ook.
0 0
OdjePils
Jammer, vond het wel een goed ventje!
0 0
Figo
hoop goed nieuws deze dagen
0 0
Maxwell5
ik vind dit geen goed nieuws. Eerder jammer dat ie het niet heeft gered. Maar goed, men moet eenmaal verder. Ik wens Boccara in elk geval veel geluk in zijn verdere carrière.
0 0
Mace0107
In het begin deed hij het vrij aardig. Maar vorig seizoen aantal potjes van hem gezien in Jong Ajax, en hij was echt erg matig. Voor allebei de partijen het beste. Succes verder!
0 0
klopper
En na dit nieuws...Schone tot 2017, Baccara direct weg...zou ik graag zien: Optie Milik gelicht en Bazoer en Kishna verlengen tot 2020.
0 0
ajax4ever01
Ja en zou ook nog eens geweldig zijn als Nigel de Jong of Steven Pienaar word binnengehaald
0 0
Melvin01
En Boilesen en Fischer tot 2018.
0 0
klopper
Nee, verkoop Boilesen maar als je een gek kan vinden die daar geld aan uit wil geven. En anders volgend seizoen als opvulling en contract af laten lopen. Fischer zou wel mogen ja.
0 0
Mace0107
Zou mooi zijn ja!!!!!!!!
0 0
Rayno95
Met Raiola mag je blij zijn als Kishna überhaupt verlengd ;)
0 0
020Ajacied020
NAC/
?
0 0
Misc1990
Succes verder!
0 0
klopper
Zonde...zag best wat potentie in deze sterke speler. Erg jammer dat dit er nooit echt uitgekomen is. Erg zonde.
0 0
MosesD
Eens. Begon erg goed. Daarna een akkefietje met de Boer en vanaf toen eigenlijk geen kans meer gehad.
0 0
FWAjacied
Toch opvallend dat het zo rap minder is geworden voor Boccara bij Ajax. Weet nog wel dat ik in het begin echt zeer positieve verhalen over hem hoorde en dat dit er een eentje was die het wel ging maken. Dat het haast bespottelijk was dat De Boer hem niet meer betrok bij de selectie op dat moment. Toch ergens blijkbaar niet die stap kunnen maken.
0 0
Bensco
Dat is het probleem met \"talenten\", het is nooit een gegeven dat ze zich zo ontwikkelen als jij als club wilt
0 0