[Update] Zivkovic laatste afvaller in selectie

Mr. Ajax, 01-03-2015 om 15:21, 17315 views, ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Frank de Boer heeft zijn selectie voor het duel met PSV bekendgemaakt. Davy Klaassen is fit genoeg verklaard voor de topper in Eindhoven, die zondag om 16.45 uur begint in het Philips Stadion. Ook Richaïro Zivkovic is onderdeel van de negentienkoppige selectie. Zondag valt er nog één Ajacied af. 

Selectie Ajax:
Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Niklas Moisander
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Daley Sinkgraven
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Arek Milik
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Thulani Serero
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Richairo Zivkovic
Diederik Boer

Update 15:20 | 01-03 |
Richairo Zivkovic is de laatste afvaller van de selectie voor het duel met PSV. De selectie bestond uit negentien namen en er moest nog één iemand afvallen. De reden dat Zivkovic er niet bij zit, is niet bekend.Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
brullie
Waarom krijgt deze jongen nog steeds geen kans? Onbegrijpelijk en belachelijk! Hij hoort gewoon bij het 1e mee te draaien en niet meer bij jong! Nu is het echt klaar!
0 0
bojansuarez
Wat als Milik uitvalt? Opa Schone in de spits...echt schandalig
0 0
mlku
komt wel goed met zivkovic, volgende seizoen zit die zeker bij ajax1 en vooral als ziggy weg gaat
0 0
Misc1990
Zelfde 11 als donderdag. Hopelijk gaat Kishna ook meeverdedigen want anders krijg Boilesen het heel moeilijk.
0 0
SNTR
wat een onzin. waarom krijgt sinkgraven zoveel minuten en zivkovic werkelijkwaar nooit een kans? komop man
0 0
Jan Vertonghen
Onbegrijpelijk. Ervan uitgaande dat serero Klaassen en bazoer het middenveld vormen heb je sinkgraven, andersen en schone op de bank als aanvallende middenvelders maar geen spits.. Had andersen lekker op de tribunn laten zitten ipv zivkovic
0 0
Raikkonen94
Schöne wordt allang niet meer als middenvelder gebruikt/gezien door De Boer.
0 0
Kishna11
en dat is dom....
0 0
BojanAjax
Ach je moet altijd twee echte spitsen hebben....
0 0
Rayno95
Als Milik dan 90 minuten in de spits staat von ik het best . ;)
0 0
gras
Het spel tegen Legia - iets meer dan een goede helft - is echt onvoldoende om veel vertrouwen op te baseren, maar toch sluit ik een 'stunt' niet uit. Ten eerste is dit PSV wel veel punten aaneen aan het rijgen, maar is het allesbehalve een echt goede ploeg. Ze kunnen wel erg goed counteren. Maar als Ajax niettemin zelf druk durft te zetten en de linies compact weet te houden, in of zonder balbezit, dan zie ik Milik een paar keer de trekker overhalen. De lampies in eigen huis in hun hemd zetten is een mooi litteken op hun schaal zou ik zeggen.
0 0
Wayout
@gwn rj : op zich is er niks mis met je opstelling maar guardado staat centraal op het middenveld. Als je Bazoer op die guardado wilt zetten moet je hem niet op rechts zetten. Verder kan Serero dat ook oplossen . Dat is de man centraal op het middenveld bij ons en ook in jouw opstelling. Een beetje vreemd om Bazoer als rechtshalf op de centrale middenvelder van de tegenstander te zetten!
0 0
Wayout
@gwn rj : op zich is er niks mis met je opstelling maar guardado staat centraal op het middenveld. Als je Bazoer op die guardado wilt zetten moet je hem niet op rechts zetten. Verder kan Serero dat ook oplossen . Dat is de man centraal op het middenveld bij ons en ook in jouw opstelling. Een beetje vreemd om Bazoer als rechtshalf op de centrale middenvelder van de tegenstander te zetten!
0 0
gwn_rj
V Rhijn - Veltman - Viergever - boilesen
Bazoer - serero - Sinkgraven
El ghazi - milik - kishna

Klaassen lekker rust gunnen geen risico. Inbrengen kan altijd... Serero op Wijnaldum, Sinkgraven loopt Maher der makkelijk uit en Bazoer zal zich moeten laten gelden vs guardado, daar kan het verschil gemaakt worden. Verder kishna zal voor veel dreiging moeten kunnen zorgen samen met Milik en El ghazi met zijn solo acties. Kunnen winnen!!
0 0
ajax4ever01
jij denkt geloof ik echt dat we her maar even gaan doen he.. niet gezien hoe we al maandenlang spelen? als we goed spelen is dat alleen maar 20/25 minuten en dan zakt het telkens weer in.. maar goed we gaan het zien toch zou ik klaassen 1 helft mee laten spelen belangrijke pion.
0 0
sapp
AJAX is een GOD, zijn godenzonen zijn spelers, de fans soldaten. Je gelooft in deze god en zijn discipelen of niet!
0 0
ajax4ever01
Ook al gaat dit een zeer moeilijke wedstrijd voor Ajax worden zou het toch geweldig zijn als we heel sneaky vlak voor tijd winnen door ook nog eens een goal van Bazoer om wat olie op het vuur te gooien!
0 0
RoodWit
Bijna iedereen gaat er vanuit dat PSV deze wedstrijd wint, ik wil het nog wel zien.

Grootste voordeel van PSV is dat het thuis speelt, van Rhijn heeft laten zien dat hij Depay makkelijk aan kan en El Ghazi heeft laten zien dat hij Willems makkelijk aan kan, wat dat betreft is onze rechter kant gek genoeg de oplossing.

Daarnaast gaan wij als het goed is ook met een andere "6" spelen, dat was vorig jaar nog Viergever, nu waarschijnlijk Serero, meer voetbal aan onze kant, vloeiender.

Bazoer, Klaassen, Serero op het middenveld, sterk en voetbaltechnisch goed. Alleen oppassen voor Guardado met zijn steekpasses, en Luuk de Jong korter dekken.
0 0
ajax4ever01
Gewoon een flinke tik uitdelen in de beginfase aan die Guardado of Luuk dat is het halve werk
0 0
RoodWit
Dat deed Poulsen toen tegen Toivonen en een beuk aan van Bommel, zijn van die kleine dingetjes, maar daar win je de wedstrijd wel mee.
0 0
ajax4ever01
Precies zo laat je ze zien dat ze niet eventjes over ons heen kunnen lopen
0 0
JoodTotMijnDood
Als we maar slim met balverlies omgaan, als we op de helft van PSV spelen sowieso altijd 2 spelers achterin houden zodat de counter onschadelijk kan worden gemaakt.
0 0
RoodWit
Mee eens, dit is het gevaar van PSV, sterk in de counter.

We moeten dus echt super scherp zijn, ook bij een simpele ingooi, altijd 100% geven en 100% gefocussed zijn.
0 0
ChristianoRonal
Ingooien, daar noem je iets. Die zijn bij ons aller Ajax echt van een bedroevend niveau. Kan niet anders dan dat daar nooit op getraind wordt. Zonde, want elke standaard situatie valt op te trainen om ze in je voordeel uit te laten vallen
0 0
gras
Op ingooien trainen is ook wel een beetje doorgeslagen he. Ik zou eerder Kishna 20 corners laten oefenen na een training. Daar zitten een paar bij die de eerste paal amper halen en dan ook nog op kniehoogte.
0 0
ChristianoRonal
Het gaat niet om wat degene die gooit doet, maar wat de ontvangers doen. Die arme spelers die moeten gooien kunnen veel te vaak de bal nergens kwijt.
0 0
JoodTotMijnDood
Ik ben bang dat ons centrum weinig kans maakt tegenover De Jong die geweldig is in de lucht. Misschien een idee om met Veltman en Van der Hoorn te spelen, Veltman de opbouwer en Van der Hoorn die De Jong in bedwang moet houden.
0 0
RoodWit
Zou kunnen, echter wil Frank een linkspoot op links, en een rechtspoot op rechts, dus ben benieuwd hoe Frank dat gaat oplossen, Veltman speelde tegen Legia uit een zeer goede pot, maar thuis tegen PSV was Veltman keer op keer te laat wanneer het aankwam op een 1 op 1 duel met Luuk de Jong, wanneer Veltman iets scherper is, kan hij zo'n duel winnen.

De ballen kwamen ook niet via de lucht, maar voornamelijk over de grond, dan moet je er kort op zitten, harde tackles maken, soms iets over de scheef, tanden laten zien. In ieder geval Luuk niet in de wedstrijd laten komen, en hem niet de gelegenheid geven om door te laten kaatsen of een pass te laten geven.
0 0
IamLegend
Ik heb alle vertrouwen in Klaassen.
0 0
ajaxjantje
Cillessen
Van Rhijn - Veltman - Viergever - Boliesen
Serero
Klaassen(Bazoer) - Sinkgraven
Schone - Milik - Kishna

WZAWZDB!
0 0
jollie18
Dit is toch wel een ander bericht dan dat er op voetbalzone staat daar staat dat er morgen een beslissing word genomen over Davy.
0 0
trodat4030
Hier geven ze toch ook aan dat er 1 speler nog afvalt? Dat wordt dus Klaassen of 1 vd andere AM's (ik denk Andersen).
0 0
FWAjacied
Dat zinnetje over Klaassen en fit genoeg is er bijgezet door AjaxShowtime zelf. Zal niet voor niets zijn dat er 19 man bij selectie zitten, nog enkele twijfels bij fitheid Klaassen lijkt me dan.
0 0
@Maar7en
Fijn dat ie erbij is maar wel alleen inzetten als ie echt fit is. Zo belangrijk is deze wedstrijd niet in vergelijking met EL rondes en behouden 2e plek.
0 0
de-Ajacied
Cillessen
Van Rhijn- Veltman - Viergever- Boilesen
Klaassen - Serero - Sinkgraven
Schöne - Miliz - Kishna

de combinatie Klaassen Schöne op rechts is vrijwel altijd winnend geweest.
0 0
joodje!
Heb eerlijk gezegd liever dat ze hem wat rust geven zodat hij écht fit kan worden, zo blijf je maar kwakkelen. Ik vind het niet erg om een middenveld met Serero, Baaszoer en Sinkgraven voor de leeuwen te gooien.
0 0
ibrahendriks
Geen risico meer nemen met hem.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Cillessen: van Rhijn, Veltman, Viergever, Boilesen; Bazoer, Serero, Klaassen; El Ghazi, Milik, Kishna. Zo zou ik spelen. Dus gewoon hetzelfde als tegen Legia.
0 0
Misc1990
Liever tocht geen Boilesen. Dan maar Viergever linksback en Moisander gewoon centraal. Boilesen kan niet aanvallen en niet verdedigen.

Middenveld zou ik geneigd zijn om te zeggen liever 1 creativeling zoals Andersen of Singraven ipv de kwakkelende Klaassen, maar een kwakkelende klaassen is o dit moment beter dan Andersen en sinkgraven. Alleen kom je dan naar mijn idee wat creativiteit tekort. Je zou ook misschien schone op rechts kunnen zetten tegen Willems. En op links El Ghazi of Kishna.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Boilesen speelt wel aardig de laatste wedstrijden en dan doel ik vooral op het voetballende gedeelte. Verdedigend zal hij toch echt stappen moeten gaan maken want daar houdt het niet over maar ik ben ook wel onder de indruk van het centrum Veltman-Viergever.
0 0
trodat4030
Schone tegen Willems? Dat wordt een eitje voor Jetro.. Krijgt alle vrijheid om op te komen, want Schone komt zowel snelheid als loopvermogen tekort om hem te blijven volgen..
0 0
3*stars*3
Ben het met je eens over Boilesen en zie liever dan 4gever back maar omdat ik dan liever een CV duo zie met Mike en Veltman.
We hebben iemand achter in nodig die kan koppen want als de broertjes De Jong ergens top in zijn, is het koppen...
0 0
Misc1990
Mooi hopelijk kan die zonder klachten meedoen!!
0 0