De Boer nog 1,5 jaar langer bij Ajax

Lisanne, 27-02-2015 om 14:35, 28780 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Frank de Boer blijft nog 1,5 jaar bij Ajax. Dat heeft de trainer laten weten tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag. De trainer ziet nog veel perspectief bij de club en heeft vertrouwen in de huidige selectie.

'Deze rotkop staat ook volgend jaar weer voor de groep.' Met die woorden lichtte De Boer zijn spelersgroep in over zijn beslissing om nog anderhalf jaar langer bij Ajax te blijven. 'Ik heb een goed gevoel bij de club. Natuurlijk speelt ook mijn gezinssituatie mee, maar de belangrijkste reden is dat ik veel perspectief zie in deze spelersgroep.' Voor de trainer was het vooral belangrijk om rust te creëren binnen de club. 'Nu weet iedereen waar hij aan toe is. Als er clubs zich voor mij melden bij Marc Overmars, kan hij nu gewoon zeggen dat ik geen interesse heb. Welke club er ook komt, ik blijf de komende anderhalf jaar in Amsterdam.'

Nick Viergever liet weten blij te zijn met het besluit van de trainer. 'Het is fijn dat hij nu al duidelijkheid geeft voor volgend seizoen. Deze trainersstaf is heel gretig, iedereen is altijd positief. We hebben allemaal een goed gevoel over deze selectie en staf, daarom gingen we er eigenlijk ook wel vanuit dat De Boer zou besluiten om te blijven', aldus de verdediger.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MichelAngelo66
Ik was de laatste tijd niet super enthousiast over de Boer eerlijk gezegd. Begon me mateloos te irriteren aan z'n keuzes van basisspelers, positionering van bepaalde spelers, late wissels en spelopvatting. De laatste weken lijkt er wat verandering te komen. Dat is een goed teken.

Wat ik sowieso wel kan waarderen is de duidelijkheid die hij hiermee brengt voor de club en spelers. Dat verdient een pluim. Hopelijk word er nu heel goed aangekocht zodat de jongelingen verder kunnen groeien en dat het Ajax spel weer zichtbaar wordt. Dat verdienen de supporters wel vind ik. Vier kampioenschappen of niet.
0 0
@ABVAJAXoptwitt
Het enige wat ik aan te merken heb op hem is zijn late wissels.

Verder denk ik dat Koning Frank tactisch maar vooral ook met speeches erg sterk is. Hij weet denk ik altijd de juiste snaar te raken bij de spelers.

Dat hij namelijk met een grap aankondigt dat hij blijft zorgt ervoor dat de (hele) selectie lacht. Als hij dit niet zou doen zou je misschien spelers krijgen, die liever zagen dat hij vertrok, die (per ongeluk) hun mening uitten.
0 0
Godenzoon88
In principe ben ik geen voorstander, maar nu het beklonken is moeten we maar het beste ervan maken.. Ik neem aan dat het alleen beter kan gaan en uiteindelijk heeft de Boer ook een AJAX hart!
0 0
DeViezeMan
Dit is het beste wat Ajax kan overkomen. Ik hoop dat hij nog een hele tijd bij Ajax blijft.
0 0
MankeNelis
Hier kan je als Ajacied alleen maar blij mee zijn. Frank heeft met matige teams 4 x de titel gepakt. Niet meer en niet minder en dat is een wereldprestatie. We klagen over het voetbal, maar Frank is de enige die erin slaagt om prijzen te pakken. Het kan alleen maar beter worden. Frankie 4ever!
0 0
MosesD
Tja, ik weet niet of we hier nou blij mee moeten zijn. Het voetbal is de laatste 2 jaar minder minder geworden. Vaak erg behoudende opstellingen, vreemde/late wissels en eindeloos breien vooral om ervoor te zorgen dat je niet verliest. Maar dit alles kan natuurlijk niet helemaal op het conto van de Boer worden geschreven. Hij moet natuurlijk wel roeien met de riemen die hij heeft en daar is het th vereantwoordelijk voor. Ik neem aan dat ie nu echte versterkingen heeft geëist. Wat me wel weer verbaasd is dat zijn focus voor versterkingen vooralsnog op het middenveld ligt. Vreemd, want ik zou eerste de verdediging eens echt goed versterken en van daaruit naar de rest van het elftal kijken. Eén ding is zeker, er moet kwaliteit (en ervaring) bij en vooral het spel moet veel en veel beter.
0 0
Warrior
Ik denk dat we hier wel blij mee moeten zijn, alleen al omdat ik geen alternatief zie. Hier worden snel namen genoemd, maar dat is vaak op basis van wat ze als voetballer hebben gepresteerd. Stam..misschien in de toekomst, maar voorlopig nog veel te onervaren, en dat geldt ook voor Bergkamp. Nee, laat De Boer nog maar een tijd blijven.
0 0
IamLegend
kluivert.
0 0
MosesD
Dan moet het voetbal wel beter worden.
0 0
Boer Gijs
Heel mooi nieuws wat mij betreft. Tuurlijk valt er dit seizoen wel wat op bepaalde keuzes aan te merken. Maar over het algemeen is mijn idee dat Frank heel goed weet waar die mee bezig is. Er is geen betere trainer denkbaar voor Ajax. Ik vind het top dat hij blijft en doorgaat met zijn werk. Hopelijk met sportieve successen.
0 0
Daniii
Toch wel klasse van De Boer dat loyaal is, zijn we eens anders van hem gewend in het verleden maar dat is hem allang vergeven!

Zie de kans groot in dat over 1.5 jaar De Boer nog een keer gaat verlengen, en ik probeer niet sensatie praat te houden maar als spelers als van huidige selectie meer routine hebben en 2 ervaren spelers met de aanvullende taleten van de A1 de Kishna/El Ghazi rol van dit seizoen hebben krijgen, zie ik hem nog wel meer perspectief zijn

we shell see!
0 0
AjaxD1986
Ik sluit me daarbij aan. Die lange contracten gaan ons nog veel plezier brengen.
0 0
brullie
Dat is goed nieuws!...
0 0
De_Realist
Ik ben Frank dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend, maar ik ben toch wel toe aan iets nieuws. Sprankelend voetbal zou mooi zijn als het even lukt.
0 0
OdjePils
Blij met Frank! Toptrainer!
0 0
OdjePils
Een Ajaxgaysite is goed! ieder zijn ding, ik gun het jullie allemaal!
0 0
Sydneyy
mooi
0 0
insectenverdelg
Leuk en aardig. Maar als de juiste club deze zomer op de stoep staat, is deze belofte nog steeds weinig waard. Ik schat de kans groot in dat hij wel blijft hoor, maar een zekerheid is het allerminst.
0 0
meerzicht
Ik vind het uitstekend dat hij blijft. Ook zijn vastberadendheid daarin is voorbeeldig. Het mag dan wellicht allemaal wat minder Zijn het kan ook volgend jaar ineens heel veel beter zijn. Rust binnen een club is daarvoor een belangrijk onderdeel.
Mooi gedaan Frank !
0 0
aJaxppy
Nog anderhalf jaar risicoloos slecht voetbal dus..
0 0
ST
Jammer. Had graag een nieuwe trainer voor de groep zien staan komend seizoen. Frank de Boer heeft zich belachelijk gemaakt dit seizoen. Heb zelden een coach zoveel tactische fouten zien maken in nog niet eens 1 heel seizoen.
0 0
ambtenaar
Wat heerlijk nieuws op een vrijdag middag, ik zeg proost mannen.
0 0
TJL14
YES
0 0
roodenwit
Nu de grote schoonmaak!!
OUT: Moisander, Schöne, Boilesen, Siggi, Zimmeling.
IN: Maxwell, de Jong, Type Ola John/Elia
0 0
JohnDylan
Ajax heeft zeker geen buitenspelers nodig. Met Fischer, Kishna, El Ghazi en Murić zullen we komend seizoen vier gelijkwaardige buitenspelers hebben. De Boer kan dan voor elk wedstrijd de twee buitenspelers kiezen die het best in vorm zijn.
0 0
hav
Je hebt gelijk, buitenspelers in overvloed.
0 0
ginonator1
ik zal wel onoplettend zijn, maar blijft frank nu sowieso 1,5 jaar (dus eventueel nog meer) of gaat ie na die 1,5 jaar definitief weg?
0 0
IamLegend
Goedzo, nu milik nog!
0 0
AjaxD1986
Op naar Europees succes (zonder sarcasme)!
0 0
DeAjacied07
Geweldig nieuws! Nu Milik nog vastleggen, Kishna en Tete verlengen en Eiting, Malen, Dankerlui en Nunneley een contract aanbieden. Dan ben ik echt tevreden en kunnen we ons op versterkingen gaan richten.
0 0
TikkieTerugJaap
Bazoer en Andersen ook aub.
0 0
DeAjacied07
Eens!
0 0
rodnet
Gemengd gevoel. De Boer heeft ontegenzeggelijk enorm veel voor Ajax betekent en verdient daarvoor alle respect, maar diep van binnen hoopte ik op een nieuwe man die wat minder gecontroleerd en meer avontuurlijk voetbal zou propageren. Recente uitspraken van de Boer (tegen Willem II was het goed; op zoek naar ervaring op middenveld en aanval in plaats van daar waar het nodig is, achterin) stellen mij niet gerust.
Voor de stabiliteit binnen de club is het blijven van de Boer een goede zaak, nou maar hopen dat er wat meer frivool gevoetbald wordt op weg naar meer dan 80 punten in de competitie.
0 0
rss-dion
Frivool komt vanzelf wanneer je de boer kwaliteit geeft. Frivool staat met kwaliteit bij Frank.
0 0
OKP-AFCA
Frank heeft anders genoeg kwaliteit tot zijn beschikking gehad in de laatste vier jaar... de frivoliteit spat er nog steeds niet van af. Frank durft gewoon niet zo te spelen, dit is het spel van frank, schijterig en verdedigend.
0 0
niks
Heerlijk nieuws zo op de vrijdagmiddag. Goede EL loting en nu het bijtekenen van wat mij betreft de beste trainer die we op dit moment kunnen hebben. Tuurlijk, het voetbal kan soms beter. Maar voor de voortzetting van het jeugdbeleid denk ik dat het heel belangrijk is dat Frank nog even blijft.
0 0
AjaxD1986
Moet toch even kwijt dat het knap irritant begint te worden dat mensen hier komen om anderen lastig te vallen met een grote mond in plaatst van hun eigen mening te ventileren zonder daar mede forum gebruikers iedere keer mee lastig te vallen en aan te vallen. Sommigen lijken met niets anders bezig te zijn dan dat. Ik weet dat het grootste gedeelte die dat doen niet ouder zijn dan 12 maar het blijft knap irritant! Respecteer elkaars mening gvd eens een keer ipv van medesupporters uit te maken voor rotte vis (lamp, nepsupporter, gloryhunter, Calimero, Kakkerlak etc). Bijna iedereen is hier voor Ajax maar niet iedereen is fan van dezelfde poppetjes. Dat lijkt me geen reden om jezelf meer of minder supporter van Ajax te noemen. Iedereen hier is gelijk.
0 0
ajaxmening
Haha ja dat is een prima standpunt, maar in het heetst van de strijd worden er wel eens wat dingen te zwaar overdreven, maar goed inderdaad bloed , zweet en tranen.
0 0
Rayno95
Jij bent nou meestal ook niet de normaalste op dit forum....
Geef jij dan als bijna 30 jarige (als 1986 je geboortedatum is) het goede voorbeeld ;)
0 0
AjaxD1986
Is vaak gericht tegen de mensen die zoals jij raar doen en persoonlijk proberen te worden zonder inhoudelijke argumenten te noemen waarom je het met iemand oneens bent. Voor de rest is het alleen tegen de poppetjes die passanten zijn bij de club. Ik zeg niet dat je af en toe geen uitbrander aan iemand kunt geven (doe ik ook weleens), maar sommigen schijnen er een hobby van te hebben gemaakt ipv over Ajax te lullen. Maar ben blij dat je mijn punt bewijst. Ik heb een hekel aan censuur maar hou gewoon in je achterhoofd dat bijna iedereen hier Ajax een warm hart toe draagt en dat niemand beter is dan de ander. Zelfde geld voor Chachiboy en alle anderen die zichzelf een ubersupporter vinden waarvan het ook een hobby is anderen af te vallen. Dit is trouwens het laatste wat ik erover zeg want bij sommige mensen zit de haat blijkbaar diep en is hun ego te groot om te zien dat ze zelf ook niet perfect zijn.
0 0
Rayno95
Maar jij doet nu alsof jij beter bent dan anderen...

Het is geen hobby van mij om iemand af te vallen, maar ik vind dit wel heel goedkoop proberen te scoren, omdat ik jou ook vaak genoeg alles en iedereen heb zien afkraken.

Sorry als je je nu afgevallen voelt0 0
Chachiboy
Amen.

AjaxD1998, leuk geprobeerd dat charme offensief van je, maar na je herhaaldelijk belachelijk te gedragen en op alles en iedereen te tieren ben je nu eenmaal ongeloofwaardig als je vervolgens met zo'n slappe post komt. Wees dan maar liever die asociale leeghoofd die je al was, want nu ben je behalve een aso ook nog eens een schijnheil. Ciao
0 0
AjaxD1986
Bedankt voor je normale reactie. Gelukkig heb je mijn posts goed gelezen. Je leest al net zo goed als Rayno95 en staat heel toevallig altijd met je reactie klaar als Rayno95 een weerwoord krijgt van een aantal mensen. Ik ben namelijk 1 van de mensen die het belachelijk vind als iemand een afwijkende mening heeft hem of haar uit te maken voor een mindere supporter, kakkerlak of lamp. Maar ik neem het jullie niet kwalijk, jullie kunnen niet beter. Als je alleen al denkt dat ik een charmeoffensief moet beginnen op een website om virtuele zieltjes te winnen, lees je mijn posts blijkbaar nooit zorgvuldig. Mijn post zijn soms inderdaad hard en ongenuanceerd, maar zo ben ik. En ik lok graag een discussie uit, dat moet soms hard. Maar kom mij niet aan met dat ik in de wilde weg op iedereen loop te tieren. Dat je dat niet ziet zegt meer over jou en je schoolvriendjes die graag cyberpesten.
0 0
Rayno95
Lol snel je reactie op mij verwijderen....

Vol haat valt reuze mee haha, vond jou post alleen een erg goedkope poging om te scoren na jou posts vaak genoeg gezien te hebben, ik heb vrijwel nooit commentaar op de normale mede supporters hier met goeie inhoudelijke kritiek en mening en zeg ik het gewoon normaal als ik het er niet mee eens ben zoals het hoort, maar wel op de inhoudloze schreeuwlelijkerds.

En over negatief zijn, vond ik jou altijd al 1 van de ergste...0 0
AjaxD1986
Reden is dat jullie 1 en dezelfde persoon zijn waarschijnlijk en jullie het reageren eigenlijk niet waard zijn. Daarbij leven jullie in een heel erg kortzichtige narcistische wereld waar alleen jullie mening telt en de rest maar dom gelul vinden. Zal wel bij je leeftijd en intelligentie horen. Maar zal je voortaan met rust laten evenals je alterego Chachiboy. Laat mij dan ook AUB met rust! Ik zit hier voor mijn lol en niet om jou constant tekst en uitleg te geven.
0 0
swing
aandacht
0 0
Chachiboy
Niet te filmen dit. Maar shout out naar m'n alterego Rayno, lol?

Je maakt jezelf echt alleen maar belachelijker, ik zou gewoon kappen met typen.
0 0
Rayno95
Haha nee dit is mijn enigste account.
Zeg net, gewoon normale inhoudelijke meningen ook met kritiek is niks mee.
0 0
AjaxD1986
Tuurlijk! Daag! Ik zou het waarderen als je mij over zou slaan.
0 0
Rayno95
Dan niet.....

Fijne dag verder "meneer".
0 0
AjaxD1986
Jij ook!
0 0
ajaxmening
Ja hij heeft wel ballen, geven en nemen mannen.
0 0
Rayno95
Het is wat je ballen hebben noemt...

Zelf 1st alles en iedereen constant afkraken en dan nu ineens zo proberen te scoren en zeggen dat iedereen gelijk is, maar jezelf toch beter vinden dan die en die vind ik eerder schijnheilig, maar oke
0 0
ajaxmening
Ha nee ik bedoelde jou hiermee .
0 0
hav
Als dat zo is, zoals jij het zegt.. dan heeft hij misschien het licht gezien! Zouden anderen dan nog een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik ben van mening dat iedereen zijn of haar mening mag uiten, we wonen immers in een vrij land. Of je het eens bent met iemands mening is een ander verhaal, maar om elkaar daar op af te vallen is middels deze digitale vorm van communiceren zeer makkelijk.. lekker laag drempellig, geen non verbale communicatie te zien, afijn.. dingen schieten snel in het verkeerde keelgat.

Beter zou zijn gewoon iedereen in zijn of haar waarde te laten en ben je nou eenmaal een man of vrouw met een uitgesproken mening, probeer dan iig eerst even te lezen wat de ander er mee bedoeld of zou kunnen bedoelen, zonder gelijk een bus kerosine met een fakkel aan te steken.. voor je het weet staat de rest hier achter je om nog meer olie op het vuur te gooien zonder dat daar vaak aanleiding voor is.

Nee, met ze allen komen we er wel in deze anti sociale digitale omgeving.
0 0
AjaxD1986
Gaat mij er niet om dat er harde woorden vallen maar dat sommigen blijkbaar vinden dat ze een betere supporter zijn dan de ander en mede supporters hierop aanvallen. En sommigen doen inderdaad niets anders dan mede supporters aanvallen omdat ze zichzelf zo geweldig vinden. Nergens staat dat ik erop tegen ben dat er af en toe harde woorden vallen.
0 0
ajaxmening
Gelijk ik volg je graag altijd gemeend prima, goed of slecht maar wel met een Ajax hart.
0 0
AjaxD1986
Bedankt!
0 0
Chachiboy
Kijk dan eerst een keer naar je eigen achterlijke gedrag hier altijd voordat je met de vinger wijst naar een ander. Deze reactie van je bewijst andermaal dat je nog een kleuter bent. Nul zelfreflectie.
0 0
rss-dion
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
0 0
DannyK
KRAKAKAAAAAA!!!
0 0
Milan93
Wat een baas!!
0 0
31xAjax
Nou Frankie, als het dan toch niet gaat zoals ik graag zou zien dan heb ik nog een aardig voorstel.

Je hoeft van mij dit seizoen en volgend seizoen geen kampioen te worden. Dus de druk is er bij deze af.

Maar zou het asjeblief heel erg misschien mogelijk zijn dat we weer aanvaardbaar voetbal krijgen te zien volgend seizoen, want daar zijn we nu al een paar jaar van verstoken.......
0 0
Milan93
Hij had vooraf tegen zijn zaakwaarnemer gezegt dat hij graag wou blijven maar wel wil weten met welke selectie hij aan de gang moest gaan. Ik verwacht dus dat hij het een en ander heeft besproken over mogelijke spelers in dit huidige elftal.

Zodra Frank een team heeft met wat ervaren spelers bijvoorbeeld denk ik dat we een heel eind kunnen komen met mooi voetbal.
0 0
jollie18
Is ook goed nieuws voor Milik :-)
0 0
Rayno95
zijn verjaardag kan bijna niet meer stuk, nu nog definitief het contract en van PSV winnen ;)
0 0
Rogyros
Sterke inhoudelijke reactie...
0 0
AjaxD1986
Klopt ik kan beter niet op een stel pubers met een grote mond reageren. Bedankt voor jou sterke bijdrage.
0 0
paulurs
Wat een heerlijk nieuws!
0 0
serero97
De volgende transferperiode worden er geen jonge spelers meer gehaald alleen maar ervaringen mannen heeft frank gezegd. Volgend seizoen word een mooi seizoen
0 0
paulurs
Kan ik me niet voorstellen, Ajax zal altijd op zoek zijn naar jonge spelers.. Maar ik hoop ook op een mooie grote vis, dat zou de kers op de taart zijn volgend seizoen..
0 0
michael28
Pff echt balen nog anderhalf jaar dramavoetbal en slechte aankopen
0 0
411
die 28 in je nickname is je iq?
0 0
Raytheray
Je bent niet goed ... 1 jaartje geen kampioen en meteen zeiken
0 0
jollie18
Had dit eigenlijk niet verwacht maar goed voor de club.
0 0
klopper
Goed dat hij blijft. Wat mij betreft mag hij bijtekenen. Geweldig uithangbord voor de club. Ben het regelmatig oneens met zijn tactische ingrepen en hij mag wat mij betreft een stuk dwingender spelen...maar ben al met al zeer content met De Boer.
0 0
ajaxmening
Hulde voor deze beslissing, een jaartje geen schaal wil niet zeggen dat Frank weg zou moeten, onzin sterker die andere 4 waren ook niet van te voren bedacht, Frank en staf weet wat ze doen en wat eraan komt plus wat nu sterker wordt, Frank is een Ajacied, kijk naar Rutten die vlucht van dat gekkenhuis vandaan.
0 0
JPC40
iedereen schijnt dol blij te zijn dat Frank toch weer blijft , maar de resultaten zijn ver te zoeken zijn greep op de team is verdwenen , spelers weigert hij aan de kant te zetten aankopen blijven uit , nee had liever gezien dat hij vertrok .
0 0
#1 Ortega
Hahaha oké idd en FdB is natuurlijk ook schuldig aan het maximale uit een Ajax onwaardig elftal halen... een elftal dat vier jaar lang kampioen werd, telkens alle toppers verkocht en dit aanvulde met jeugd. Ook schuldig aan met die selectie nu toch tweede staan, 1/8 finales EL en mooie vooruitzichten voor het huidige seizoen en zeker de komende seizoenen?
0 0
JPC40
en na 4 jaar de sleet in zit er halsstarig geweigerd wordt beter spelers te halen kunstmatig volgehouden wordt dat er zo wel door gegaan kan worden .
Mooie 4 jaar gehad maar ergens moet er een eind aan komen , ik blijf bij deze standpunt voor Frank is het tijd om te gaan .
0 0
AFCA0492
--____--
0 0
afcklaasf
Facepalm x 3
0 0
AFCA-16
Geweldig nieuws, heeft de afgelopen 5 jaar super gepresteerd! Helaas dit jaar geen kampioenschap maar volgend jaar zijn we weer titelkandidaat nummer 1. Hoop wel dat we iets gaan afwijken van de huidige strategie. Een aantal ervaren spelers halen die de jonkies op sleeptouw kunnen nemen!
0 0
Ajax412
En af en toe een beetje opportunistischer spelen, maar echt geweldig nieuws voor de continuïteit bij Ajax!
0 0
BommenOpRotterd
Ajax moet nou de situatie evalueren. Dan komen ze tot de conclusie dat deze selectie minder is en ervaring nodig heeft. Laat Ajax nou veel geld hebben om een geschikte speler te halen, het liefst ook nog een ervaren..
0 0
Ruff Rhythim
Prima !! Eindbaas voor altijd...
0 0
patrick594
gwn onze sir frank de boer!
0 0
Ajax-frl
Het is wel een held aan het worden die frank, gewoon blijven, welke aanbieding er ook komt
0 0
S90AjaxNwh
Prima!
0 0
JordyAjacied
Heerlijk die zekerheid, voor dat de geruchten weer komen van de zomer en weer angstig moeten zijn dat die vertrekt. Geruchten kunnen voor anderhalf jaar de prullenbak in :), Ook lekker de winst tegen legia en frank blijft met veel vertrouwen naar pisvee toe.
0 0
Argossos
GOED NIEUWS!!
0 0
Jurrie
Held! Mooi om te horen!
0 0
smokum
Koning Frank Forever
0 0
nightgoat
Goed, dan wel graag met de juiste spelers op de juiste plaats, een scherper scouting en aankoopbeleid wat oa dan hopelijk leidt tot een beperking van de door de ondergrens zakkende middelmaat.
0 0
Toon meer reacties