Raiola mikt op transfer Kishna: 'Barsten'

SamVR, 20-02-2015 om 12:47, 43928 views, Nieuwe Revu |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mino Raiola heeft vrijdag in de Nieuwe Revu andermaal aangestuurd op een vertrek van Ricardo Kishna bij Ajax. 'De relatie tussen Kishna en Ajax is uiterst moeizaam en staat op het punt om voorgoed te barsten', zegt de zaakwaarnemer van de aanvaller. 'Hij kan de wereldtop halen.'

'Kishna zit volop ambitie en is gezegend met een groot talent', vervolgt Raiola. 'Maar hij heeft nou niet bepaald het temperament van een brave kerkganger. Bij het huidige Ajax hebben ze daar moeite mee.' Vervolgens fileert de zaakwaarnemer van onder meer Zlatan Ibrahimovic en Mario Balotelli ook nog eens Johan Cruijff. 'Cruijff huldigt opvattingen die slecht zijn voor het voetbal. Cruijff propageert namelijk dat alleen voetballers na hun spelersloopbaan bestuurder dan wel manager dan wel trainer van een voetbalclub kunnen worden.'

'Daarmee discrimineert Cruijff feitelijk alle niet-voetballers. Bovendien ontpopt hij zich als een pleitbezorger van incest binnen de voetballerij. En daarmee creëer je bloedschande en een zwakker soort. Met als resultaat dat het voetbal uiteindelijk zwakker en ongezonder wordt', aldus Raiola.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pcknaller
Met pek en veren op een ezel de stad uit jagen deze gek! (Raiola bedoel ik he)
0 0
PietBon
Die Raiola moet onmiddelijk gestopt worden. De UEFA of de FIFA zouden per direct z'n licentie in moeten trekken. Ik denk dat Ajax ook een statement moet maken. Breken met Raiola en bijtekenen of opzouten. Ze moeten niet denken dat Kishna nu al onvervangbaar is. Dat valt reuze mee hoor.
0 0
Van Reenen
35 Miljoen en oprotten samen met die zaakwaarnemer. Als die nog één keer zijn porem laat zien op de Toekomst...........afschieten.
0 0
mistermiyagi
Kishna en Raiola moeten een besluit nemen, na dit seizoen verder of vertrekken.

Ik snap waarom ze liever een scheiding zien, (Kishna, heeft een air van zichzelf, daar houden ze bij Ajax niet zo van) prima. Hij kan ook vresselijk goed voetballen. Alleen wil je de beste worden zal je nederiger moeten zijn en moeten laten zien waarom je beter bent als een Schone (in vorm) of een El Ghazi.

Eigenlijk is Kishna nog een snot neus, van 19. die vedette trekjes heeft.

Ajax zal eigenlijk Robben en Hazard moeten aanstellen, die hem elke dag vertellen, je bent niks vergeleken met ons. je mag onze schoenen nog niet eens poetsen.
0 0
SjackBlack
Geef Raoila groot gelijk. Fischer was (je moet maar zien hoe hij terugkomt) stukken talentvoller dan Kishna. Daarnaast hoop ik dat hij alle spelers die hij heeft transfereerd naar een andere club zodat wij van zijn spelletjes geen last meer heeft. Denk dat iedereen met verstand wel ziet dat Mino ten eerste al een club klaar heeft staan en ten tweede een opgewaardeerd contract wil afwingen op basis van 3 goede wedstrijdjes. Gewoon opdonderen. Hebben genoeg achter de hand en Kishna is nou niet bepaald een bepalende speler.
0 0
Ardoe
El Ghazi >> Kishna

Graag bij Ajax willen spelen of niet. Wanneer Fischer weer fit is, moet ik nog maar zien of hij nog n basis plek overhoudt. Verschil met El Ghazi is echt de instelling. 1 goede actie en meneer voelt zich al helemaal de bom. Hij heeft echt nog helemaal niets laten zien, buiten 2 leuke acties. Voor t buitenland zul je toch wel wat constanter moeten zijn. Als hij weggaat haalt ie waarschijnlijk de absolute top al helemaal niet.
0 0
footballdeal
Goedemiddag,

Welke mensen zijn geïnteresseerd in een originele voetbalshirt of trainingspak voor maar 30 euro met gratis bedrukking. footballdeal@outlook.com bied uitkomst voor deze mensen. meer informatie. Mail footballdeal@outlook.com u ontvangt direct reactie.

bij voorbaat mijn dank en mijn excuses aan ajaxshowtime voor deze advertentie.
0 0
de-Ajacied
Raiola is echt een gezwel van het voetbal zeker van het Nederlandse voetbal. Ajax moet spelers met Raiola als manager als opgegeven beschouwen. Geef ze geen speeltijd meer. uiteindelijk profiteren ze alleen maar van het opdoen van ervaring op het hoogste niveau en zodra ze enigszins zouden kunnen terugbetalen vertrekken ze voor een relatief klein bedrag voor Ajax en een relatief groot bedrag voor Raiola.
0 0
isgoed
Duidelijk die gaat weg.alle andere talenten die hem als zaakwaarnemer hebben zullen ook niet lang blijven.Ajax moet hier hard in zijn en alle talenten die bij hem zitten zeggen dat ze geen toekomst bij Ajax hebben .Dan maar een paar talenten minder.Uiteindelijk worden ze toch wel weg gepraat nadat ze hier hun opleiding hebben gehad,dan maar gelijk opdonderen.Anderen zullen dan wel 2 X nadenken voor ze bij deze alleen aan geld denkende kut itialaan gaan.
0 0
Daluniz10
kan me eigenlijk niet voorstellen dat Kishna zelf totaal geen vinger in de pap heeft mbt deze uitspraken van zijn zaakwaarnemer. Dat je zaakwaarnemer één keer z'n uitspraak doet, kan gebeuren (je kan hem daarna er zelf op wijzen dat je niet wil dat hij zulke uitspraken, jij bent uiteindelijk zijn baas), maar dit is al de 2e keer.
ben bang dat kishna naar het buitenland gaat en we nooit meer iets van hem zullen horen.
als je bij ajax maar 2 goede acties per wedstrijd heb, heb je helemaal niets in het buitenland te zoeken.
daar doet af en toe een geweldige wedstrijd zoals vorige week niets aan af. ik geloof in hem als voetballer, maar hij is op dit moment nog lang niet klaar voor het buitenland.
0 0
Rogyros
Ik ben het volledig met je eens.
Kishna kan maar twee dingen doen. Breken met zijn zaakwaarnemer of naar hem luisteren. Ik zie geen middenweg.

En als hij niet voor Ajax wil spelen, dan niet. Niemand is groter dan de club, Kishna ook niet.
0 0
Rudolph J
Om het weer over VOETBAL te hebben: KISHNA=HELD!!
0 0
je
Er is Een tijd van komen en Gaan en voor Raviolie is de tijd van Gaan gekomen.
0 0
Noxin
Sorry meneer Raiola, wat zei u? Want ik hoor al jaren niks anders dan "Blablablablablablablabla."
0 0
brullie
Waar blijven de reactie van beide personen op de beweringen van Ravioli?
0 0
ajaxmening
Deed Kishna gisteren mee ?, waarom trekt hij zijn mond niet eens open als hij zo overtuigd is van zijn mogelijkheden, immers dan ben je nooit afhankelijk van wie dan ook.
0 0
gras
Misschien heeft de Boer daar inderdaad problemen mee, maar waarom zou je als waarnemer daarover iets laten horen in de media. Weer een bewijs dat deze enorme en vormloze zak vlees enkel zijn eigen ego en belangen dient en kickt op de macht om een speler los te breken van een contract.

Zet hem nou aan de kant Kishna. En laat de Boer er lering uit trekken en een Kishna evenveel krediet geven als hij ooit aan Blind, Siggie en Siem gaf. Dat betaalt hij vanzelf terug.
0 0
Voetbal1900
Ik vind de heer Raiola wel een punt hebben tav zijn mening over Cruijff..
0 0
unis
Riola, wat een zak... Even 1 van de grootste voetballers en visionair de grond in trappen... het voetbal wordt ongezonder door ego's zoals Riola... Maar ja meneer is te dom om dit te zien! Ik hoop dat iemand door kan dringen tot Kishna want dit lijkt me een gevalletje hersenspoelen!
0 0
ChristianoRonal
ik nu zelf ook, terwijl ik niemand quote. Suuuuper wazig
0 0
ChristianoRonal
Mijn app is stuk. Iedereen quote een post die helemaal niet in het topic zit

... in elk topic.

WTF?
0 0
MichelAngelo66
Een Italiaan die het over bloedschande heeft, hahaha
Italiaanse families hebben dat uitgevonden. Wat een idioot. Enige remedie is om geen spelers te contracteren van deze ijdeltuit. Heb je er als club geen last en ik ook niet.
0 0
gusanito
Een gezwel in de voetbalsport is het. Ik zag hieronder iemand zeggen dat Raiola altijd beweert dat er problemen zijn en zijn ze er niet creëert hij ze wel. Ik denk dat je daarmee de spijker op zijn kop slaat. Ajax kan niet met moeilijke jongens omgaan? Geen één club is blij met moeilijke jongens en een goede zaakwaarnemer werkt juist met zo'n gasten aan afwijkend gedrag ipv ze dan maar tot clubhopper te transformeren. Ik zou als speler allang weg zijn bij deze kwal. Ik vind het trouwens nog steeds belachelijk dat hij bij Jinek mocht komen zitten om daar zijn leugens en gladde praat te verkondigen.
0 0
JPC40
Oei die heeft een probleem blijkbaar met Johan Cruijff .
0 0
trainerdv
Dit gaat een clubhopper worden. Dinamo huppeldepup, Lokomotiv whatever etc.. erg zonde.
Hij kan inderdaad ver komen, maar dan doet hij er goed aan om bij Ajax te blijven en de route a la Sneijder te volgen...
Waar spelen ze nou nog met een echte linksbuiten? Die kerel mag blij zijn dat hij zo jong al wekelijks op zijn favoriete positie kan spelen. pff....
0 0
Koenniiee
Raiola weet gewoon dat jongens die in Nederland voetballen hem niets tot weinig opleveren. Spelersmakelaars krijgen in het buitenland veel grotere provisiesommen en op-geld-beluste-zaakwaarnemers willen spelers daar zo snel mogelijk heen hebben. Walgelijk!
0 0
Koenniiee
Huh! Ik typte dit op mijn Iphone zonder iemand te quoten. Enfin, punt is duidelijk. Hopelijk wordt Kenny Tete ook niet naar de uitgang geduwd door Raiola.
0 0
ster
Neem die kishna lekker mee. Hij heeft nog geen 2 wedstrijden goed gespeeld achter elkaar
0 0
MankeNelis
Als hij nog wat pizza's achter die dikke huig propt barst hij vanzelf. Die man is een plak kauwgom onder je schoen. Irritant en je komt er moeilijk vanaf.
0 0
3*stars*3
Ok kakkerlakken loslaten in die pizzatent kan je om lachen maar zaak verbranden en kogel door zijn schedel gaan te ver.
Wat als het letterlijk morgen gebeurd en je riep het vandaag op AS.
Gevaarlijk en dom om zulke dingen te roepen.
0 0
BRR59
Ben erg benieuwd wat Kishna zelf denkt. Hij zit er tenslotte tussen in. Ajax aan de ene kant. Riola aan de andere kant. Niet een benijdenswaardige positie. Gaat ten koste van je spel en het plezier erin.
0 0
Obnoxious
Ik dacht dat de problemen nu uit de lucht waren? Ze hadden toch een goed gesprek gehad?
Laat Raiola alsjeblieft gewoon stil houden, dit levert alleen onnodige onrust op..
0 0
mickey2602
Dat goede gesprek was over en met Frank de Boer,dat hij en Kishna niet door 1 deur konden,zoiets.
Kishna en Frank hebben daar een gesprek over gehad en de lucht was opgeklaard.
Dus denkt Raiola,oke ik hoef niet meer te zeggen dat Kishna niet met Frank overweg kan,dan maar de gehele club erbij halen...
0 0
Cello
Dat had ik recentelijk ook begrepen na het korte interview wat ik zag met Kishna (ik meen bij de NOS).

Maar goed.. het is Raiola hè?. En die man behartigt meer dan één belang. Tuurlijk, hij doet zijn stinkende best voor de spelers, die hij onder zijn hoede heeft....maar hij doet dat echt niet vanuit de goedheid van zijn hart (als ie dat wel heeft), maar omdat ie er vooral óók zelf weer veel beter van wordt..... tenzij hij ineens pro deo gaat werken, daar hij toch al een geschat vermogen heeft van ruim meer dan 200 mio euro....

Jaja, meneer heeft goed geboerd.

Hij, maar ook andere zaakwaarnemers, betogen dat zij hetw el allemaal weten, bemoeien zich overal tegen aan, ja zelfs mbt voetbaltechnische zaken. Ik vraag me wel eens af waar die dikke zijn kennis vandaan heeft?. Bij welke voetbalclub heeft hij gespeeld?. Bij welke voetbalclub heeft hij teams getrained?. Spelers individuele trainingen gegeven?.
Een man als Raiola pronkt voornamelijk met de veren van anderen, anderen, die daadwerkelijk een speler beter hebben gemaakt, die een speler kansen hebben gegeven, waardoor uiteindelijk een speler exposure kreeg en in waarde toenam. Daarvan maakt een zaakwaarnemer gebruik.

En denk nou niet dat het telken male een heel gepuzzle is om een speler ergens onder te brengen, wat dat is ook klinkklare nonsense. Er wordt vaak heel gewichtig over gedaan, maar de meeste contracten bestaan al, noem het een soort van template, waarin veelal alleen de naam nog in hoeft te worden gevuld en links en rechts een percentage veranderd wordt.... maar dan heb je het wel.

Verder nog opvallend, vind ik, dat Raiola veel en vaak als zaakwaarnemer spelers van Ajax (en andere NL clubs verder brengt), maar nauwelijks, iig niet dat ik me kan herinneren, onbekende spelers naar een NL club loodst.

Verder begrijp ik al veel minder, dat er nog steeds genoeg spelers (en hun ouders) zijn, die in de tactiek van Raiola trappen. Het lijkt er wel meer en meer op dat zij zich allemaal laten verblinden door de gouden bergen die hij belooft. Tuurlijk, Balotelli, tuurlijk Zlatan, tuurlijk....maar veel zijn uitzonderingen, daar waar het een grote carriere betreft en dus ook daar waar het de gouden bergen betreft.....waarom kijkt men niet verder naar ook de keren dat het niet goed of iig minder goed liep. Ouasim Bouy was een goed voorbeeld..... net als bij Bazoer nu, ging hij de bewuste winterstop mee, net als bij Bazoer zou óók hij in deel 2 van het seizoen gebracht gaan worden. Maar onze dikke vriend ging zich er tegenaan bemoeien, had geen geduld en wist dat gevoel haarfijn over te brengen op Bouy. Toen kwam Juventus en alle beloftes van die zijde....wat is daarvan terecht gekomen?. Helemaal niets.
En er zijn meerdere die met Raiola in zee zijn gegaan en het niet hebben gered....kijk, daar zouden spelers en ouders ook eens naar moeten kijken......want niet iedere speler is een Zlatan......
0 0
omisom
El Ham de 2e gaat deze jongen worden als hij bij die "zaakwaarnemer" blijft die denkt alleen aan zijn eigen knip verder interesseert hem niets het wel en wee van de speler is absoluut ondergeschikt.
0 0
MickS
Pfff wat een gezeik en geziek van die Raiola continue.
Als het zo moet dan kan die kishna maar beter gaan idd.
Fischer komt er weer aan, dus dat voorkomt een te groot luxeprobleem (met ook nog een andersen rondhuppelend)
0 0
La Bomba
Ik snap de woede op Raiola maar uit dat aub op een wat nettere manier.
Persoonlijk snap ik wel de kritiek op Ajax van Raiola want ook in de jeugd worden spelers die niet in het gareel willen lopen aangepakt.
Voetballers die eigenwijs zijn brengen vaak wat extra en zeker Kishna valt daaronder.
Ajax moet zulke spelers koesteren en daarom ook een goede verstandhouding opbouwen met hun zaakwaarnemer.
In de jeugd zijn we vorig jaar ook spelers met dat extra kwijtgeraakt zoals Dilrosun en Peeters en juist dit zijn in mijn ogen de spelers waar de meeste mensen ooit voor naar het stadion komen.
leuk spelers als Klaassen en Bazoer, maar een Kishna heeft iets wat weinig spelers hebben en ben daar zuinig op.
0 0
TheMoker
Tijd om hem te laten gaan. Ben dat gezeik helemaal zat!!
0 0
Ajax412
Raiola moet opgeruimd worden, een kogel door zijn dikke schedel.
0 0
AjaxD1986
Als het aan jou lag had je iedereen die je niet aanstond de kogel gegeven. Misschien moet je een enkeltje IS nemen. Ik snap de boosheid wel maar jou reacties gaan vaak alle perken te buiten. Raiola z'n reputatie moet je kapot maken, daar heb je veel meer aan en is voor hem een veel grotere straf. Als hij zo door blijft vreten klapt ie vanzelf wel een keer kapot.
0 0
Ajax412
Haha, dan ken je mij kennelijk niet en let je dus niet op. Ik reageer normaal gesproken vrij vredig met hier en daar een uitschieter, jij doet mij nu voor als een of andere overagressieve mongool zonder hersenen. Maar goed, jij je zin. Ik maak me niet zo druk om jou.
0 0
AjaxD1986
Vorige keer moest er ook al iemand dood van je. Dan hoor je hier gewoon niet thuis. Je bent ook een overagressieve mongool zonder hersens als je dat roept op een website waar mensen door middel van discussie met elkaar communiceren. Maar als jij dat soort dingen normaal vind prima. Ik ben hier niet om jou dat te verbieden. Ik ben tegen geweld, wel voor ludieke acties.
0 0
Ajax412
Ach, ik ben niet degene die hier wekelijks ruzie heeft met andere mensen. Iets wat me van jou wel een beetje opvalt...
0 0
Ajax412
Huh? Sorry het was niet als reactie op je bericht bedoeld, maar gewoon als losstaand bericht. Zal mijn telefoon wel zijn ;)
0 0
kjkepel
vond kishna tamelijk onzichtbaar gisteren
0 0
RasAjacied
Trouwens we zijn met z'n allen FlyingDutchMan aan het spammen. Hoe kan het dat alle berichten een reactie zijn op zijn bericht?
0 0
mickey2602
Das dus niet alleen bij mij,het viel mij ook al op.
De eerste reactie in dit topic was een reactie op dat stukje van FlyingDutchMan en dat stukje was notabene 3 uur later geplaatst als de eerste reactie in dit topic.
Heb sowieso laatste week meer problemen met AS,bijzaken,voetbalnieuws,etc wat aan de zijkant staat staat er nu maar af en toe,als het er niet staat staan er rode letters op die stukjes en op de rest van de site ook problemen.
Geloof dat AS afgelopen weekend ook al problemen had(of vorig weekend)en dit zal nog wel een nasleep ervan zijn.
0 0
ChristianoRonal
Snap er niks van. Bericht van Flying staat niet eens in dit topic... volgens mij is AS stuk :p
0 0
RasAjacied
Raiola is een clubverrader voor eigen poen en Frank de Boer had hetzelfde met het contract in 1999 dus soort zoekt soort. Normaal als hij had nagedacht voor die beslissingen neemt had hij deze problemen niet gehad. Die Kishna wil natuurlijk net zoveel verdienen als Schöne of meer en dat kan gezien zijn prestaties en leeftijd nog niet. Een groot talent is geen garantie voor een club, het gaat om prestaties en dan komt het vanzelf allemaal goed als je erop vertrouwt. Kishna moet leren van Suarez. Goede voetballer ging voor een goede prijs weg en dat kan Kishna ook als hij nadenkt.
0 0
Bobo het Konijn
Er zit iets scheef tussen Raiola en Ajax maar met het laatste punt heeft hij gelijk, er zijn bij Ajax onervaren mensen aangesteld die niet weten wat het is om een topclub te leiden. Misschien leren ze het maar ik vind het beleid zwak overkomen en over de gang van zaken op de toekomst kan ik niet enthousiast worden hoe dat uitgeleverd is aan Jonk en Jongkind. Cruijff heeft zeer veel schade aan Ajax aangericht met de club door het midden splijten en wat onervaren vrienden neer te zetten. Niet voor niets maakt Ajax op het niveau van Ajax 1 alleen maar stappen achteruit.
0 0
Rogyros
HIer ben ik het dus niet mee eens. In de directie zitten vier mannen. Directeur voetbalzaken Overmars die dit werk al bij GA Eagles deed, en al een aardig tijdje functioneert als zakenman en daarin erg goed gebleken is.
Directeur marketing VdSar die als keeper al heel lang bij het management van ManUtd rondliep om te kijken hoe het ging. Vervolgens deed hij een opleiding om de theorie onder de knie te krijgen en in de directie wordt hij verdeder begeleid en opgeleid.
Directeur Financiën Slop die al meer dan tien jaar deze functie uitvoert. Allesbehalve onervarenheid.
Algemeen directeur Kinsbergen die als zakenman de klappen van de zweep wel kent en VdSar begeleidt en opleidt tot deze functie. Hij doet het kennelijk zo goed, dat VdSar hem wil behouden voor de directie.

Daarboven hebben we de Raad van Commissarissen. Hans Wijers, Leo van Wijk en Theo van Duivenbode. Dit trio wordt aangevuld Dolf Collee en Ernst Ligthart. Dat zijn toch aardige zwaargewichten. Zij beoordelen de directie en vinden dat VdSar in de zomer algemeen directeur kan worden. Zij hebben dat overzicht. VdSar is echter dusdanig blij met Kinsbergen dat hij hem erbij wil houden.

Wat onervaren vrienden van Cruijff??? Deze mensen weten niet wat het is om een topclub te leiden? Ik denk dat het allemaal wel meevalt. Dat Ajax vier keer achter elkaar kampioen is geworden strooit zand in de ogen. Ajax wordt namelijk van onderaf opnieuw opgebouwd. Dat betekent dat de toestroom vanuit de jeugd op zich laat wachten, want het is nu eenmaal niet ineens veranderd. Het gaat eigenlijk hartstikke goed, want we zijn gewoon weer dè topclub van Nederland. Er is bestuurlijke rust (dat hebben die 'onervaren vrienden' van Cruijff' toch aardig voor elkaar).

De Boer was ook onervaren toen hij begon. Bergkamp ook. Ik ben toch zeer tevreden over dit duo, bijgestaan door de ervaren Spijkerman. Ik zie ook niet in waarom bijvoorbeeld Jonk het niet goed zou doen.
0 0
Bobo het Konijn
Het glas is inderdaad half vol of half leeg, daar heb je gelijk in. Ik kijk vooral naar het voetballende gedeelte, scouting, aankoopbeleid, spel. En dat komt als zeer adhoc en het lastig hierin de lijn te ontdekken, gaat Ajax 1 in kwaliteit achteruit door veel te verkopen en niet veel te willen uitgeven. Wat dat betref vraag ik me af, ligt de ambitie op het veld of in de portemenee.

Over het functioneren van van der Sar en de RVC, dat valt voor mij niet te beoordelen, ik vond dat van der Sar er wel stond toen Ajax fans zich misdroegen in de Kuip.

De jeugdopleiding is altijd goed geweest, en er spelen spelers uit de jeugd in Ajax1, en dat zit inderdaad wel goed deze mannen, dat vind ik ook positief.

De jeugdopleiding, het blijft lastig, ik denk niet verstandig om het aan een niet voetbaljongen met zulke uitgesproken meningen uit te leveren.Maar misschien moet dat allemaal blijken.

Over de Boer ben ik zeer tevreden, die doet het knap met de middelen die hij ter beschikking heeft en daar ben ik het met je eens. Steeds opnieuw opgebouwd en weet hij zo een beetje 1 september hoe het ervoor staat. Dat vind ik dus geen goed beleid.

0 0
Mokum31
De man heeft echt een kolere hekel aan Ajax.
0 0
KevinR34
Ajax zou een regel moeten toepassen dat ze niet in zee gaan met spelers die deze Rioolrat achter zich hebben staan. Want deze rioolrat staat haaks op de filosofie van Ajax. Ajax wilt talenten rustig naar de top klaar stomen om ze vervolgens te laten vertrekken als de tijd daar rijp voor is. Terwijl Rioolrat daarintegen niet het beste voor heeft met zijn spelers, maar die handelt puur naar zijn eigen mortemonnee.

Kishna wees verstandig, kies voor jezelf en niet voor het geld wat deze vieze stinkende Rioolrat over jou rug wilt verdienen.. Het zal hem geen zorg zijn als hij jou carriere verkloot. Verlaat deze parasiet!
0 0
Talent
Hij is gisteren zijn man ook wel 20 keer gepasseerd en was uiterst effectief.......blablablabla....

Laat deze jongen eerst maar eens een jaar lang goed en constant voetballen.

Meneer Raiola....u moest u werkelijk schamen om dit soort uitlatingen....uiterst ontfatsoenlijk....
0 0
meerzicht
Gelukkig nooit in de vieze pizzahut vannhem gegeten ik ga wel lekker naar Papi of het restaurant op het Verwulft in Haarlem wat een mafkees die kerel
0 0
Aeter
Ik zou zeggen gooi wat molotov cocktails naar binnen daaro. Ik wil niet aanzetten tot geweld, maar voor Raiola maak ik een uitzondering.
0 0
AjaxD1986
Gewoon een doos vol kakkerlakken naar binnen gooien, mag z'n tent meteen een tijdje dicht. Gewoon naar de plee gaan daar en een paar dozen leeg storten. Daarna melding maken bij de voedsel en waren autoriteit.
0 0
Aeter
Strak plan alleen zie Raiola liever naar een brandend gebouw staren.
0 0
AjaxD1986
Het leuke ervan is namelijk dat een stel kakkerlakken op een plaats waar voedsel word gemaakt niet goed is voor je reputatie als restaurant. Dat gaat als een lopend vuurtje door de stad en niemand zal er meer willen komen. Brand stichten vind ik dan net iets te ver gaan haha. Geld heeft die kinderlokker genoeg, maar zijnn reputatie is hem heilig en zonder naam is hij nergens meer. Ik wil niemand er trouwens toe aanzetten hoor, maar als ik in de buurt had gewoond had ik hem zelf een plaag bezorg. Kannie lekker tussen z'n soortgenoten zitten de parasiet! Zonder Ajax was hij nergens die dikzak!
0 0
Aeter
Of de klassieker een brandende zak stront voor de deur.
0 0
BigDaddy84
Dat hier nog over gediscussieerd moet worden hier vind ik te triest voor woorden. Ik zie de befaamde woorden als 'ideale schoonzonen' en 'jongen met een gebruiksaanwijzing' alweer voorbij komen. Maar waar gaat het bij Ajax nou om? Waar staat Ajax voor en waarvoor ben je als talentvolle speler bij Ajax? Dat antwoord is toch gewoon heel simpel?

Je bent bij Ajax, omdat je een talentvolle speler bent die graag wilt leren en daarna de volgende stap wilt zetten. Bij Ajax krijg je, mits je presteert, je kansen en wordt je begeleid naar een hoger niveau. Dan kun je wel zeggen: 'Waarom krijgen ideale schoonzonen de voorkeur?' Nou, dat is heel simpel. Omdat dat spelers zijn die zich beseffen dat ze bij Ajax de basis kunnen leggen voor hun profcarrière. Dat zijn spelers die de tips van de trainers aannemen, er iets mee doen en zo doorgroeien. En dat is ook waar De Boer naar kijkt! Wil je leren en heb je talent? Dan ben je van harte welkom. Wil je als een kip zonder kop alleen maar acties maken en niet even nadenken en soms slim spelen? Dan is het niet gek dat je gewisseld wordt als je acties mislukken. Temperament is daarom helemaal niet erg en ook De Boer heeft daar totaal geen problemen mee. Maar je moet wel je kop blijven gebruiken en de juiste beslissingen maken. Weten wanneer je moet kaatsen, een voorzet moet geven, een actie moet maken of kan schieten. Dat is een lang proces en veel van onze spelers zitten midden in dat proces. Kishna ook. Als hij het gevoel heeft dat hij daarin te weinig ruimte heeft, dan mag hij wat mij betreft vertrekken. Want alleen met af en toe leuke acties maken gaat hij nooit de top redden. En bij Ajax krijg je alle tijd om jezelf te ontwikkelen in tegenstelling tot het buitenland.

Betreffende het trainer en bestuurder worden bij Ajax slaat Raiola ook compleet de plank mis. Ajax heeft meer de nadruk gelegd op oud-spelers, omdat men zich is gaan beseffen dat de cultuur bij een voetbalclub totaal anders is dan de cultuur in het bedrijfsleven. Maar ook met alleen oud-voetballers redt een voetbalclub het tegenwoordig niet. En dus zitten er in de RvC en in de bestuurskamer zowel oud-voetballers als doorgewinterde bestuurders. En op het veld staan oud-voetballers, maar ook jonge trainers met veel talent. Daarnaast worden die ondersteund door een uitgebreid performanceteam. Er is dus een goede balans ontstaan op alle gebieden.

Ik snap daarom nogmaals de discussie hieronder niet. Deze man is een schande voor de voetbalwereld en zou zijn mond eens een keer dichtgenaaid moeten krijgen. Ja, hij zorgt ervoor dat spelers prima deals krijgen, maar op alle andere gebieden kun je deze zaakwaarnemer beter kwijt dan rijk zijn.
0 0
paulurs
Kishna gaat natuurlijk nooit de wereldtop halen als hij niet bij een club blijft waar hij zo mag spelen als gister tegen Legia. Hij zal waarschijnlijk naar een grotere competitie willen, maar daar zijn ze snel klaar met jongens die 2/3 wedstrijden niet eens een 5 haalt..

Riola kan wel zeiken over voetballers die functies in de voetbal krijgen, maar hij geeft nou niet bepaald het goede voorbeeld voor mensen die geen voetballer zijn geweest. Hij is de rotte appel de steun geeft aan de theorie van cruijff. Die volgens mij pleit voor Meer voetballers, ipv alleen maar voetballers.

Ik vind dit een walgelijke vent, ik hoop dat Ajax elke samenwerking met hem en zijn spelers stop zet. Dan maar geen Kishna. We zijn duidelijk naar iets toe aan het bouwen als Ajax zijnde, dan hebben we niks aan egoïsten die niks terug willen doen.. De opleiding van Ajax zijn kant vraagt van de spelers terug dat ze 1 of 2 van hun goede jaren geven! Kishna is daar nog ver vandaan.
0 0
johnd
Kishna moet die Raiola echt ontslaan. Hij heeft zelf al meerdere keren aangegeven dat hij wil blijven, maar die pizzaboer blijft maar etteren. Mino, dit is niet in belang van je speler!

Mocht Raiola toch Kishna weglokken, dat moet Ajax jeugdspelers verbieden om nog met Raiola in zee te gaan. Schandalig dit. Helpt gewoon de carriere van een jeugdspeler om zeep.
0 0
afcA-0297
Valt mij op dat veel spelertjes van rioolrat nog maar een kort contract hebben. Dit geeft aan dat het niet aan Ajax ligt maar aan die dikke onderhandelaar.

Gewoon een regel instellen dat niemand hier meer tekent met hem als makelaar. We zullen dan zien om wie Kishna het meest geeft
0 0
ram
Dit vind ik heel erg naar/slecht nieuws... Raiola is ontzettend machtig dus ik zie Kishna wel snel vertrekken.

Daar zou ik zwaar van balen want in mijn ogen is Kishna potentieel één van de allergrootste talenten ter wereld. Hij heeft alles: snelheid, techniek, kracht, voorzet, schot, kan kopen. Ontzettend compleet! Doet me denken aan een kruising tussen Zlatan en Van Persie. Fenomenaal talent.

Ik hoop dat Ajax er alles aan doet om hem te behouden!
0 0
AFCAthebest:)
el ghazi heeft het ook allemaal..
0 0
yugi
`Dus hoe meer talenten hoe beter. je kan zeggen wat je wilt raiola lukt het wel pak ajax op ze zwakste plek .
0 0
bojansuarez
Kishna heeft veel meer balgevoel en natuurlijk-techniek
0 0
Voetbal1900
Zonde dat een zaakwaarnemer een carrière zo makkelijk om zeep weet te helpen!! Kishna zal er verstandig aan doen om bij deze dikke pizzapunt weg te gaan!! Als Krishna besluit weg te gaan, wordt het net een Bouy!! ZONDE ZAL DAT ZIJN!!
0 0
AjaxD1986
Misschien moet Raiola zelf even van de toekomst afgestampt worden door een paar mensen van de club. Neemt hij z'n zooitje lekker mee en geven we hem ook meteen even een stadionverbod. Vieze kinderlokker!
0 0
Toon meer reacties