Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Van der Sar wil Kinsbergen bij Ajax houden

SamVR, 20-02-2015 om 07:05, 11725 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Raad van Commissarissen van Ajax wil dat Edwin van der Sar medio 2015 algemeen directeur van de club wordt. Dat meldt de Telegraaf vrijdagochtend. Van der Sar wordt sinds december 2012 ingewerkt door Michael Kinsbergen. De oud-doelman wil dat graag voorlopig zo houden.

Kinsbergen kreeg bij de start van de samenwerking de opdracht om Van der Sar in 2,5 jaar op te leiden voor de functie van algemeen directeur. Volgens de RvC van Ajax is dat gelukt en kan Kinsbergen nu vertrekken. Van der Sar zou het daar echter niet mee eens zijn en wil doorgaan in de huidige samenstelling, met Kinsbergen als algemeen directeur en Van der Sar als commercieel directeur.

De Telegraaf meldt zelfs dat Van der Sar bereid is zijn lot aan dat van Kinsbergen te verbinden. Het duo haalde afgelopen jaar Ziggo binnen als nieuwe hoofdsponsor. Daarnaast werd ABN Amro hoofdsponsor van de jeugd.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
footballdeal
Goedemiddag,

Welke mensen zijn geïnteresseerd in een originele voetbalshirt of trainingspak voor maar 30 euro met gratis bedrukking. footballdeal@outlook.com bied uitkomst voor deze mensen. meer informatie. Mail footballdeal@outlook.com u ontvangt direct reactie.

bij voorbaat mijn dank en mijn excuses aan ajaxshowtime voor deze advertentie.
0 0
Voetbal1900
Leiding geven op een voetbalveld is toch even wat anders dan een complete organisatie leidinggeven!! Laat die Kinsbergen nog lekker zitten. Een net afgestudeerde student kan je ook niet meteen vragen om een organisatie te leiden!!
0 0
waynelove
Die kinsbergen is een stille kracht!
0 0
BigDaddy84
Prima dat Van der Sar dit zelf aangeeft. Hij ziet waarschijnlijk gewoon in dat hij nog veel kan leren en dat de club stabiliteit nodig heeft. Kinsbergen verricht prima werk op de achtergrond en dat werk wordt door sommigen hier volgens mij flink onderschat. 2,5 jaar geleden werd er al gezegd dat er gekeken zou worden of Van der Sar het over kon nemen. Er werd niet direct veronderstelt dat dit ook daadwerkelijk zou gebeuren. En zo gek is dat niet, want Van der Sar heeft natuurlijk weinig ervaring. Op zich zou je de rollen om kunnen draaien, zoals JohnDylan aangeeft. Het maakt niet heel erg veel uit wat voor naam je ieders rol geeft. Op dit moment lopen die rollen duidelijk ook al in elkaar over. Het gaat er vooral om dat Van der Sar duidelijk graag wilt dat Kinsbergen actief blijft bij Ajax. En dat snap ik wel. De beste directeuren omringen zich met de beste managers. Zo simpel werkt het.
0 0
klopper
Goed dat Edwin dit aangeeft. Dingen kunnen best veranderen en Van Kinsbergen blijft nu al mooi op de achtergrond. Vind helemaal niets mis met de huidige samenstelling, dus het mag van mij zo blijven. Zeker als men dat zelf ook het prettigste vind.

Wat een verademing trouwens. Mannen die niet perse uit zijn op een bepaald stoeltje bij Ajax, maar het liefst zo prettig en goed mogelijk hun werk willen doen voor Ajax. Erg fijn.
0 0
ibrahendriks
Als Edwin dit intern aangeeft, is dat juist positief. Dus als het Van der Sar goed doet, dat Kinsbergen langer blijft, laat hem dan ook langer blijven.
0 0
Rudolph J
Zou eerst graag de RvC zelf horen in plaats van in te gaan op een quote uit een bericht uit De Telegraaf.
0 0
JohnDylan
Kunnen Kinsbergen en Vd Sar niet van rol wisselen zodat Vd Sar algemeen directeur wordt en Kinsbergen hem als commercieel directeur ondersteund? Desnoods kan Vd Sar directeur voetbalzaken en Kinsbergen zakelijk directeur worden.
0 0
kampioenenjood
Wat een hoop negativiteit hier. Als v.d. Sar een ontzettend prettige samenwerking heeft gehad de afgelopen 2.5 jaar, dan is het toch logisch dat hij zich inzet om deze samenwerking voort te zetten, ook al is er 2,5 jaar geleden iets anders afgesproken. Over het voetbal valt een hoop te praten, maar ik denk dat iedereen wel beaamd dat er de afgelopen 2,5 jaar erg mooie sponsorcontracten zijn afgesloten!
0 0
Vak M
Wat een angsthaas, dus niet geschikt. Kinsbergen wordt bovendien niet voor niets weggestuurd...
0 0
Professor
Angsthaas ik weet niet maar misschien heeft vd Sar het allemaal een beetje onderschat en denkt hij het niet alleen te kunnen. Misschien valt het hem erg tegen allemaal. Vind het overigens wel apart dat hij zijn lot aan dat van Kinsbergen verbindt. (zegt Telegraaf) Maar het is aan de RvC om te beslissen.
0 0
ShermahnG
?
0 0
Raikkonen94
Van mij hoeft Kinsbergen niet weg. Doet gewoon prima zijn werk in alle stilte, op de achtergrond, en laat vd Sar vaak het mediaoptreden doen. Ik heb geen probleem als beide zouden aanblijven.
0 0
MickS
Dit idd.
0 0
muziekvriendje
Komt sowieso bedrijfsmatig nooit voor dat iemand 2,5 jaar wordt 'ingeleerd'. Laat staan dit.

Als Van der Sar het niet zelfstandig kan doen waarvoor hij gevraagd is, dan houd het naar mijn mening een keer op. Ajax is naast een voetbalclub ook een bedrijf.
0 0
suske
Van de Sar heeft niets afgewezen. Hij heeft alleen zijn wens kenbaar gemaakt dat hij graag door wil met Kinsbergen.
0 0
DevilOfExciteme
Negatief gezeur hier (Al denk ik dat als we de CL zouden winnen er nog kritiek zou zijn over het spel en beleid op deze site.)

Beide heren hebben een top deal op tafel gelegd door Ziggo binnen te halen. Van de Sar is een groot gezicht waar ook bestuurders graag mee aan de tafel gaan zitten. Iedereen, nationaal en internationaal met een beetje voetbalkennis kent hem. Zijn partner is een zakenman puur sang. Als de 1 graag door wil met de andere, waarom niet. Als het net zo effectief is als de afgelopen tijd, dan mogen ze van mij nog lang samen blijven.

Gezeik over niet geschikt zijn etc. Had van de Sar het overgenomen in zijn eentje en een stuk minder gepresteerd dan wat er nu gedaan is, dan was het een kneus en moet hij direct weg. Nooit goed hier.
0 0
flavente
Vd sar is toch akkoord gegaan met 2,5 jaar inleren. In welke bedrijfstak komt dit voor. Als hij het nu niet zelfstandig kan werken is hij gewoon niet geschikt als algemeen directeur.
0 0
ShermahnG
In geen enkele bedrijfstak kun je zonder ervaring ceo worden. Meestal gaan hier decennia overheen. Ik vind dat je voetbal niet met andere bedrijfstakken moet vergelijken, maar het is juist heel normaal om al jaren van te voren een talentvolle werknemer binnen het bedrijf als opvolger klaar te stomen. Van der sar heeft gewoon weinig ervaring, maar is wel een zeer geschikt boegbeeld. Op termijn dus een perfecte kandidaat.
0 0
Ewald
Mee eens, te gek voor woorden dit natuurlijk, als je het puur zakelijk bekijkt.( Misschien moet van de Sar gewoon lekker zijn loonstrook gaan betalen dan;) Aan de andere kant, wel eens iemand die gewoon eerlijk is en niet roept dat hij meteen alles zelf kan en dat is ook te prijzen.

Tuurlijk zn probleem moet het ook niet gaan worden en de media probeert gewoon van een mug een olifant te maken. Want laten we nou eerlijk zijn, voor de pers gaat het natuurlijk te goed achter de schermen bij ons aller Ajax.

Gewoon een deadline opstellen en akkoord gaan, is misschien wel het beste voor alle partijen.
0 0
Mixmaster
Als dit echt het beste is voor Ajax lijkt het me alleen maar toe te juichen. Alleen moet je je wellicht afvragen of de twee door de jaren heen niet gewoon een vriendschappelijke band hebben opgebouwd. En als dat de achterliggende gedachte is dan is het gewoon onprofessioneel en moet je er niet aan beginnen, aangezien het dan weer binnen no time net zo is als voor de revolutie. Dan zit je zo weer met een vriendenclub die elkaar op het pluche houdt. Maar ja, wie kan daar een zinnig woord over zeggen? Ik niet, in ieder geval
0 0
Rujar
van der Sar kan het niet alleen aan..?
0 0
TinussOptioneel
Ze noemen het ook wel faalangst. Want als Kinsbergen weg is, en er gaat dan iets fout, krijgt hij alleen op z\'n fl:kker
0 0
JCr14
Het is gewoon verstandig. Het is een hele verantwoordelijke baan. Waar je niet zomaar 1-2-3 de kneepjes van het vak in leert.
Gewoon iemand die zichzelf niet overschat. Daar kunnen veel mensen wat van leren.
0 0