Maduro: 'Stelden Ajax-supporters op prijs'

SamVR, 16-02-2015 om 07:22, 40391 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Hedwiges Maduro bracht zondag een bezoek aan Ajax - FC Twente (4-2) en was tijdens de wedstrijd ook in Vak410 te zien. 'Door mijn armblessure was ik in de gelegenheid naar Amsterdam te komen', zegt de middenvelder in gesprek met de Telegraaf.

Maduro kwam niet met lege handen naar zijn voormalig thuisbasis. 'Ik heb de supporters drie shirts gegeven voor het nieuwe supportershome: een van Valencia, een van PAOK en het shirt waarin ik tegen NEC mijn eerste doelpunt voor Ajax maakte. Dat werd erg op prijs gesteld', aldus de dertigjarige ex-Ajacied.

De voetballer staat sinds januari 2014 onder contract bij de Griekse topclub PAOK Saloniki. Daarvoor was hij jarenlang actief in de Spaanse subtop. Daar speelde Maduro voor achtereenvolgend Valencia en Sevilla. Zijn contract in Griekenland loopt volgend jaar zomer af. (Foto: Proshots)

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
De_Realist
Absoluut een mooi gebaar, en echt een kind van de club, maar we moeten niet sentimenteel gaan doen. Hij is niet de persoon met een brok ervaring die we nodig hebben.
0 0
Noxin
Ik heb Maduro lange tijd niet zien spelen, dus heb geen idee of hij wat zou toevoegen. Maar als je jarenlang in de subtop van Spanje hebt gevoetbald, dan zal je toch wel wat ervaring hebben die in de Nederlandse competitie van pas kan komen...
0 0
brullie
Ik denk dat de meeste die hier roepen dat hij iets toevoegt hem al een hele lange tijd niet heeft zien spelen...
0 0
ajaxamsterdamgk
ik heb hem wel een beetje gevolgd en ik denk dat die wel wat toevoegt maar ja dat is dan mijn mening he
0 0
eros
Volgend jaar zomer? Hij heeft maar voor 1,5 jaar getekend,... dus zijn contract loopt deze zomer al af!

Ik denk dat hij bruikbaar is. Op 1 staat duidelijk Nigel, daarna Maxwell en Emanuelson.... maar ik zie liever Maduro dan Heitinga komen,...
0 0
ibrahendriks
Hij is in mijn ogen vrij compleet. Ik heb alleen de indruk dat hij vrij zacht van karakter is, en dat bedoel ik niet denigrerend.
0 0
gras
Hij is totaal onvergelijkbaar met Zimling. Die moet het van schoffelen hebben en van niets anders. Maduro is een positionele speler. Die zet het goed neer, heeft inzicht en prima passing. Kan ook goed opkomen, maar was qua wendbaarheid en handelingssnelheid nog niet top bij Ajax. Zou prima alternatief zijn voor de 6 positie van Serero.

Maar als je zowel Serero als Bazoer hebt voor die positie, waarom zou je hem dan halen. Je zou hem wellicht ook als inschuivende verdediger kunnen gebruiken. Denswil naast hem had niet misstaan dan...

In alle gevallen een betere speler dan een Zimling iig.
0 0
Mokumboy
Mooie actie van Maduro!! Zou m graag terug zien
0 0
CHRISSSSZ
Mooi gebaar. Denk dat hij wel wat kan betekenen, niet als basisklant maar als 12e man. Heeft toch aardig wat van Europa gezien, kent het spelletje en de club.
0 0
insectenverdelg
Alles is iig beter dan Zimling. En Maduro heeft nog 2 voordeel. heeft in zijn Valencia tijd ook behoorlijk wat potjes als CV gespeeld. IS dus multi functioneel inzetbaar.
0 0
wladimir
Hedwiges Maduro heeft door de komst van ten Cate / Gabri nooit een echte kans gehad. Slechter dan Zimmling zal hij niet zijn. Prima versterking voor de breedte. Hij gaat ons niet aan het kampioenschap helpen.
0 0
Mokumboy
nou noem je met Gabri ook 1 van de laatste kei-harde bazen spelers van de laatste jaren.

0 0
Maxwell_5
Hij of welke ervaren kracht hoeft Ajax ook niet aan een kampioenschap te helpen. Ze moeten de jonkies door moeilijke perioden heen loodsen. Bijv. een wedstrijd waar iets anders dan de Hollandse school gevraagd wordt, een wedstrijd waar veel druk op zit, wedstrijden in kolkende stadions of gewoon het gedrag naast het voetbal. Daar zijn types als Maduro en van der Vaart voor. Uiteindelijk zijn het de jonkies die daarvan moeten profiteren en het kampioenschap binnen mogen halen.
0 0
ABBA
Zie hem graag komen

Als verdedigende mid al viel serero ook weer heerlijk in gister
0 0
Rayno95
Denk dat hij qua kwaliteit weinig toevoegd.

Geweldige gozer, maar met alle respect liever niet.
0 0
Raikkonen94
Dit denk ik dus ook. Prima gozer en heel mooi dat hij dit doet. Ik hoop alleen wel dat hij dit doet omdat hij dit wilde en niet om te hopen dat de harde kern om zijn terugkeer vraagt. Kwalitatief komt hij tekort en het is nou niet echt een natuurlijke leider die mannen op hun plek kan zetten (zoals Poulsen dat bijv. wel deed).
0 0
Rayno95
Je kan veel over zijn voetbalkwaliteiten zeggen, maar hij is wel een echte ajacied! :)
0 0
FlyingDutchMan
Mooi gezicht dat hij erbij was, zou mooi zijn als hij de selectie komt versterken met zijn ervaring!
0 0
Rayno95
Maar aan alleen ervaring heb je niks, hij moet ook kwaliteit kunnen toevoegen
0 0